Én ezt megmondatm volna Neked előre... mit vártok egy 38 éves embertől? Azért a nőknél nem biztos hogy olyan jó ha valaki már közel van a 40-hez. Jó ha mondjuk Cecile Legangernek hívják akkor azért nem olyan rossz :)
Hoffmann Kitti pedig ügyes, tehetséges lány, remélhetőleg megkapja az őt megillető játéklehetőséget!
Nyilván nagy gondot okoz az új hatásos védekezési forma megtalálása, úgy hogy nincs a védelem mögött Pálinger Kati, nincs a védelemben Bohus Bea, Piga. Én úgy látom, Kiss Szilárd próbálkozik több megoldással. Egészen biztosan eltelik egy idő, mire összeáll - remélhetőleg - egy jól működő védekező team.
Hoffmann Kittinek én is több lehetőséget adtam volna
Szerintem ma már Borbás Rita Nagy Ivett is elég biztató formát mutatott.
Kétségtelen nagyon gyenge volt, Hoffmann Kittinek több játéklehetőség kellene.Persze ha Sirina jó napot fog ki akkor meg nagyon jó.De ez egyre ritkább.Nagyon döcögős ez a Dunaferr,Győrben baj lesz.Örvendetes viszont, hogy Melmann Ibi milyen nagy kedvvel játszott és hát Ferling nagyszerű formája.Bele kell húzni lányok!
De gyenge ez a Sirina, nagyon rossz vétel volt. Miért nem játszatja Kiss Szilárd többet a fiatal junior válogatott kapust??? Kábé egyszer láttam védeni Sirinát a második félidőben, ennél a kiscsaj tuti többet nyújtott volna. ( asszem Hoffman a neve )
A nők küzdelmeiben eldőlt, hogy a bajnoki ezüstérmes Dunaffer a német 1. FC Nürnberggel találkozik a selejtező második fordulójában, miután a hétvégén legyőzte az olasz Florgarden Sassari együttesét, amely feladta a pályaválasztói jogot.
A selejtező második körének első mérkőzéseit október elsején vagy 2-án, a visszavágókat 8-án vagy 9-én rendezik
Igen, jól jártunk Ibivel. Ha megtanul igazán jól védekezni, akkor lesz az igazi. Rita még sajnos nem érzi a ritmust Dettivel és Bokival, kell még idő mire összeszoknak. Azért remélem nem tart sokáig ;-)))
Mehlmann sokkal nagyobb kedvvel, sokkal alázatosabban, sokkal jobb formában játszik itt, mint anno Győrben! (mondjuk ezt megtudom érteni). Szal vele tényleg nagyon jól jártunk. Rita is kezd belejönni, bár még messze az igazi tudásától, de a meccsdömping közeledtével visszanyeri a "Borbásos" formáját :-)
Biztosan így van,Mehlmann igazolása jó húzás volt. Több van benne mint amit Győrben mutathatott, és Radulovics árnyékában sokat fejlődhet még.Azután pedig Borbás is egy reménység, lehet ,hogy középen ő lesz a megoldás?Nekem mindig is tetszett az agresszív,gólratörő játéka, még akkor is ha sokszor a Dunaferr itta ennek a levét...
Hát igen, ez a 3-as volt a meghatározó :-( De hát nem lehet örökké egy gerincre alapozni... Idén a Radulovics, Ferling, Mehlmann lesz a gerinc ;) Kiegészítve a balszéllel... ;)
Egyetértünk! Azonban ez mégiscsak csapatsport,társak nélkül nehéz lenne.Ugye mit okozott az idén szegény Kulcsi halála...Számomra a Pálinger -Radulovics -Kulcsár hármas volt egy egység, és nem is akármilyen! Vajon milyen lesz a következő szezon?
Csak véletlenül kóboroltam ide, de szeretném elmondani, hogy nem vagyok Dunaferr drukker. Ennek ellenére minden meccsüket megnézem, (TV) halálra szurkolok nekik, és ennek egy oka van: BOJANA RADULOVICS. Ő a királynő, és ha visszavonul, akkor is ő marad, nehéz lesz őt bármikor is überelni.
1. Forduló: Dunaferr NK - Váci NKSE Szeptember 4. 2. Forduló: Vasas SC - Dunaferr NK Szeptember 11. 3. Forduló: Kiskunhalasi NKSE - Dunaferr NK Szeptember 15. 4. Forduló: Dunaferr NK - DVSC Szeptember 18. 5. Forduló: Győri Graboplast ETO - Dunaferr NK Szeptember 25. 6. Forduló: Dunaferr NK - Budapesti Kőbányai-Spartacus Október 2. 7. Forduló: FTC - Dunaferr NK Október 23. 8. Forduló: Dunaferr NK - Cornexi-Alcoa-HSB Holding Október 27. 9. Forduló: X - Dunaferr NK Október 30. 10. Forduló: Dunaferr NK - Békéscsabai ENK November 6. 11. Forduló: Liss-HNKC SE - Dunaferr NK November 10. 12. Forduló: Váci NKSE - Dunaferr NK November 13. 13. Forduló: Dunaferr NK - Vasas SC November 19. 14. Forduló: Dunaferr NK - Kiskunhalasi NKSE Január 8. 15. Forduló: DVSC - Dunaferr NK Január 22. 16. Forduló: Dunaferr NK - Győri Graboplast ETO Január 29. 17. Forduló: Budapesti Kőbányai-Spartacus - Dunaferr NK Február 5. 18. Forduló: Dunaferr NK - FTC Február 19. 19. Forduló: Cornexi-Alcoa-HSB Holding - Dunaferr NK Február 26. 20. Forduló: Dunaferr NK - X Március 5. 21. Forduló: Békéscsabai ENK - Dunaferr NK Március 19. 22. Forduló: Dunaferr NK - Liss-HNKC SE Március 26.