Keresés

Részletes keresés

igus Creative Commons License 2001.07.23 0 0 650
Szia Rnő!
Kérek ellenérvet, bizonyítékot! A környezetedben fordult elő ilyesmi? Magadat beleszámítani most nem ér, de a haverjaid hogy vélekednek az ilyesmiről?
Előzmény: Törölt nick (649)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.23 0 0 649
Köszi a pirospontyot >>:-} de nem hiszem hogy ilyen rossz volna a helyzet.
Előzmény: igus (642)
igus Creative Commons License 2001.07.23 0 0 648
B-))) Az egy nyögés volt (nyögdécselés) ;-)
Előzmény: acid562 (647)


acid562 Creative Commons License 2001.07.23 0 0 647
Miert az az Eh???

De amugy igazad van, tudom szeretni a szagokat. Meg az sem mellekes nalam, amikor latom, hogy egy jol sikerult szippantas utan vegigfut az adott holgy hatam a hideg... ;-)))))

Előzmény: igus (646)
igus Creative Commons License 2001.07.23 0 0 646
Eh! ;-)
Akkor ebből kiderült nekem, hogy ez a szempont (bőre íze) valahol az élen jár nálad, amikor egy csajt tesztelni kell. (Megjegyzem én is szívesen szagolgatom a pasikat!)
Előzmény: acid562 (645)
acid562 Creative Commons License 2001.07.23 0 0 645
HUh es meg valogathatok is...
Nem biztos, hogy jol jarsz, nagyon telhetetlen tudok am lenni.

Na jo azert megprobalom visszafogni magam.
Sajnos a net elegge bekorlatoz, de ha eltekintunk tole, akkor imadnek moged lopakodva egy nagyot szippantani a borod (mondjuk nyakad) illatabol...

Hm, most vagy feltalalom a szagos nettet, vagy csak vagyakozhatom tovabb

Előzmény: igus (644)
igus Creative Commons License 2001.07.23 0 0 644
Olyanok ! Mit szeretnél ?
Előzmény: acid562 (643)
acid562 Creative Commons License 2001.07.23 0 0 643
Ezek is olyanok mint a Coca-Cola pontok, hogy osszegyulik sok, akkor be lehet valtani valami kedves kis ajandekra? ;-)))))))
Előzmény: igus (642)
igus Creative Commons License 2001.07.23 0 0 642
Fiúk, mindketten kaptok egy-egy piros pontot B-))) a társadalmi beidegzettek meg feketét!
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.23 0 0 641
Számomra abszolúte nem esélyrontó az ha egy nő kezdeményez. Elfogadom. Sőt tetszene :)) Ismét kijelentem úgysem ezen múlik az, hogy lesz e a dologból valami vagy sem. Ha nem jön össze az nem azon múlt, hogy ő kezdeményezett vagy sem. Szerintem. Lehet valakinek ez nem fér bele a férfi-nő világképébe de én elfogadom. A feminista megnyilvánulást ilyen szinten még elfogadom.
Előzmény: igus (639)
acid562 Creative Commons License 2001.07.23 0 0 640
Szerintem annyira nem vagyunk nagyon kisebbsegben.
Csak van egy olyan tarsadalmi beidegzodes (na ez nagyon csunyan hangzott), hogy a ferfinak kell kezdemenyeznie, a no meg csak hagyja magat elcsabitani. Es ezek miatt meg olyan ferfiak is, akiknek amugy tetszene a passziv szerep azt mondjak inkabb, hogy a no ne kezdemenyezzen...
Előzmény: igus (639)
igus Creative Commons License 2001.07.23 0 0 639
Szia Rnő!
Nem annyira offtopik mégse amiről beszélünk, mert végsősoron az is egy válogatási szempont lehet egy fiú szemében, hogy egy adott csaj mennyire "kezdeményező". Tehát arra, hogy a srácok mit néznek meg egy nőben, a viselkedési forma is illeszkedhet a válaszok közé.

Mostmár csak azt kéne kiszűrni, hogy ti ketten Acid-dal mennyire vagytok kisebbségben ezzel a nézettel, mármint hogy rokonszenves a szemetekben, ha egy nő jelentősen kezdeményez egy kapcsolatban.

Szóval nem visszatetsző ha rámenős egy csaj?

Törölt nick Creative Commons License 2001.07.23 0 0 638
Szia!
TOPIC OFF
Általánosságban igaz de mára valahogy ezek az arányok úgy érzem eltolódtak. Számomra például nem okozna zavart ha egy nő rámenős volna velem szemben. A rámenős ismerkedés egy dolog, utána válik el úgyis minden.
TOPIC ON
Előzmény: igus (636)
acid562 Creative Commons License 2001.07.23 0 0 637
Szerintem egyaltalan nem. Mondjuk ez egyeni velemeny, de nekem semmi bajom nincs vele, ha a no kezdemenyez. Sot eleg kellemes elmenyeim is vannak ilyen kapcsolatokbol.

Szerintem akik ezt elitelik azok alapvetoen egy kicsit regimodi ferfi-no felfogast vallanak magukenak.

Előzmény: igus (636)
igus Creative Commons License 2001.07.23 0 0 636
Szia Rnő!
Nem az az általános elvárás a nőktől, hogy bár bíztató megnyilvánulásai legyenek, de NE kezdeményezzen túl rámenősen ???
Előzmény: Törölt nick (635)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.23 0 0 635
Legyél konkrét vele! Csak kérdés ha már ennyire balfék, ezt mennyire tudod tolerálni a továbbiakban.
Előzmény: igus (634)
igus Creative Commons License 2001.07.23 0 0 634
Szia Midhael!
Konkrétan ebbe a mondatodba kapaszkodtam bele:
"Egyébként egy lány attól is lehet baromira vonzó, hogy tetszem neki"
ugyanis mit tapasztalok: Mondjuk egy nőnek tetszik egy pasi. Mosolyog rá, jelentőségteljes pillantások, vagy szóban (de burkolt formában) utalás rá, hogy jó nála az ürge. Ha az illető elég bamba, egyszerűen nem veszi észre, vagy pedig észre veszi, de bátortalan még arra is, hogy fogadja a lehetőséget. Vagy észreveszi, hogy tetszik a nőnek, amúgy képes lenne mit kezdeni az információval, csakhogy nem tetszik neki a nő annyira, hogy kifussa magát az ügy. De a férfi reakciójából nem lehet következtetni, hogy akkor most a három lehetőség közül melyik miatt nem kezdeményez a nőnél. Ha csak szimplán mulya, akkor esetleg érdemes további utalást tenni rá, hogy tetszik. De példul veszem észre, hogy fogja a pasi az adást, hízeleg is neki a kezdeményezésem, láthatólag örül a helyzetnek, mégse kezdeményez semmit se. Na hát innen ... mi legyen ???
Előzmény: MichaelPatton (633)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.07.23 0 0 633
Egyébként a dolog kezd elmenni off-ba Igus (bár végül is ez a Te topicod) - de én ezt egyáltalán nem bánom.
Szóval szerintem a "FIÚK ! elsőként mit néztek meg rajtunk ?" cím általában az esztétikai dolgokra, a külsőségekre vonatkozik (hacsak nem létezik olyan fiú, aki a kiszemelt hölgyemény lelkébe is belelát az utcán..).
Korábbi hozzászólásommal csak azt akartam kifejezésre juttatni, hogy egy olyan lány is felkeltheti a figyelmemet (csak magamról tudok beszélni - bár gondolom mások is vannak ezzel így), akit egyébként az utcán, vagy a bevásárlóközpontok fülledt forgatagában észre sem veszek, illetve ha igen, akkor elintézem magamban egy "hmm..nem rossz.." gondolatfoszlánnyal. Szóval felkeltheti figyelmemet fokozott érdeklődésével, ami lehet egy mosoly sokatmondó tekintettel párosítva. Ez végül is szituáció- és ismerettségfüggő (úgy értem, ha ismerősi körben van a lány, akkor pl. másik ismerőstől hallom, hogy tetszem neki, satöbbi, satöbbi.).

Kérdezz, ha vmi zavaros - nem csodálkoznék :-)

Mike

Előzmény: igus (631)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.07.23 0 0 632
Az emberi naivitás a korral csökken (jobb esetben..és bár nem akarok politizálni - mert az itt már nagyon off - de pl. jelenlegi kormányunknál ennek pont az ellenkezője figyelhető meg, ahogy az Olimpia-rendezés esélyeit latolgatják :-) )
Szóval oda akarok kilyukadni, hogy.
Ahogy idősebbek leszünk, már tudjuk, hogy egy eleresztett mosoly a gyengébb(?) nemtől nem feltétlenül jelent üdvözítést testi-lelki vágyaink kielégítésének (hű de jó vagyok! :-) ).
Summa summárum: én például már különbséget tudok tenni mosoly és mosoly közt.

Persze (és ezt most remélem sok leányzó olvassa) ha a hölgyek ránkmosolyognak (ránk, férfiakra), az nagyon szívet-melengető tud lenni, és általában elég ahhoz, hogy a nő kifejezze szimpátiáját a hím egyed irányába!

Még órákat lehetne erről filozofálgatni - de tegyél fel kérdéseket a témában, én biztos, de szerintem férfiember társaim is szívesen válaszolunk Neked!

üdv

Előzmény: igus (631)
igus Creative Commons License 2001.07.21 0 0 631
Michael, ne menj még el, gyere csak ! Itt egy kicsit részletesebben menjünk ebbe bele plz!
"hogy tetszem neki, és ezt nyíltan ki is mutatja.. ebben az esetben eltekinthetünk az ideáloktól :-) Ilyenkor elég egy pozitívumnak megfelelnie. :-)"

Tehát akkor mire gondolsz? A "nyiltan ki is mutatja" az azt jelenti, hogy szóban is megmondja neked, hogy jó vagy nála, vagy kacsint, vagy csak mosolyog? Vagy mennyire kell nyiltan mutatnia, hogy egy adott pasi végre észrevegye, hogy tetszik egy nőnek?

Előzmény: MichaelPatton (629)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.07.21 0 0 630
szerintem egy szemüveges nő is lehet nagyon vonzó. több példát is volt szerencsém megismerni.
Gondoljunk csak Sophia Loren szemüveg-reklámjaira :-)!

eh.

Előzmény: igus (628)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.07.21 0 0 629
és bár nem nekem dobtad a kérdést, de azért belekontárkodom véleményemmel a témába: szóval ez a nadrág dolog..
Tök mindegy, hogy a jó nő miben van. Ha trampli a nő, akkor lehet rajta miniszoknya, meg toronyóra lánccal - akkor sem privilegizálja a férfinép (legalábbis a többségnek biztos nem tetszik).

Egyébként egy lány attól is lehet baromira vonzó, hogy tetszem neki, és ezt nyíltan ki is mutatja.. ebben az esetben eltekinthetünk az ideáloktól :-)
Ilyenkor elég egy pozitívumnak megfelelnie. :-)

na.

Előzmény: MichaelPatton (626)
igus Creative Commons License 2001.07.21 0 0 628
Nem, mert egy napszecsó egészen eltakarja a tekintetét, sőt az arcának a harmadát is. Lehet, hogy "öltöztet", meg vagány dolog, de ugyanakkor rejtőztet is. Habár én is szoktam úgy, hogy fölteszem, és a védelme mögül nyugodtan fixirozhatom a pasikat, nem olyan föltűnő, mintha közvetlenül tenném. B-))))

A szemüvegről meg azt gondolom, hogy azért mégiscsak egy "függöny", ami elfedi az illető szemét. Hogyha nem volna esztétikailag zavaró egy szemüveg, akkor a rövidlátók nem törekednének rá, hogy inkább kontaktlencsét tegyenek a szemükre. Egy szemüveges nő esetén nem látszik rendesen, hogy szépen kisminkelte-e a szemét, vagy szép-e a szempillája, vagy a szemesarkából hová les, vagy a félig leeresztett szemhéja alól mit vizsgálgat.

Nekem is tetszik a karcsú boka, de az nem, hogyha a bokán az erek kidudorodnak. Akkor inkább ne legyen annyira nagyon karcsú.

Előzmény: MichaelPatton (626)
nomadliba Creative Commons License 2001.07.21 0 0 627
Szia Rnő! Nem akarok okostojás lenni, de asszem a "Hétfátyol tánc" az egy régi korban történő sztriptíz. Na azért én nem ilyet lejtek. Noémia
Előzmény: Törölt nick (625)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.07.21 0 0 626
Igus!

A szemüveges nőknek is van tekintetük, nem? nem értelek igazán. vagy napszecsóra gondoltál?

ja, és nem a bokának kell(?) formásnak lennie, hanem magának a vádlinak. A boka az jó, ha vékony.

na.

Előzmény: igus (607)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.21 0 0 625
Köszi.Olvastam.Válaszolok.Hát mit ne mondjak.Szívesen csatlakoznék a lelkes publikumhoz akik 'Hétfátyol táncod' megnéznék! :)))
Előzmény: nomadliba (624)
nomadliba Creative Commons License 2001.07.21 0 0 624
Rnő! MEnt mail! Eszembe jutott még 1-2 dolog. Olvasd el aztán válasz után küldöm. Noémia
nomadliba Creative Commons License 2001.07.21 0 0 623
Szia Rnő!
IGUS-sal nem engem láttatok, valahol táncolni?
Ma ugyanis megyek 2 hét után újra. Megmutatom a publikumnak hogyan kell zenére minden ízben mozogni. Nem elég hallani a jó ritmust azt fel is kell venni, és mozgásban összhangban kiadni.
Ha a fiúk ezt nézik meg rajtunk először, hát lelkem rajta. Szátok is tátva maradna...
Előzmény: Törölt nick (622)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.21 0 0 622
Mozgott ott minden.A karjait széles ivben kecsesen mozgatta. De a törzsét is legalább ugyanolyan intenzitással mozgott. Na igen. A srác mintha ott sem lett volna.:))Relative kevesen voltunk.Nem tudom a többiek nézték-e, hogy nézték, mindenesetre én teljesen elkábultam.
Előzmény: igus (621)
igus Creative Commons License 2001.07.21 0 0 621
Elsősorban a törzsével, derekával mozgott-e, vagy inkább a lábaival, karjaival?
Úgy táncolt, mint akinek nem is kell a parner, hanem csak a zene ütemére de a saját ritmusára vonaglott? A srác megpróbálta magához ölelni őt, vagy inkább csak téblábolt körülötte, és hagyta, hogy a lány kedve szerint élvezze a táncolást?
A lány észrevette, hogy ti mindannyian [publikum] ámulattal nézitek őt, és csodáljátok, ahogy táncol? Mert ha igen, akkor a szemetekben lévő csodálat egy bókkal fölért, és gondolom még inkább arra ösztökélte, hogy mutassa magát.
Milyen zene volt?
Előzmény: Törölt nick (620)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!