Keresés

Részletes keresés

Karika1177 Creative Commons License 2002.01.20 0 0 511
Mindezek fényében persze értelmét vesztette a demonstráció.
Annál is inkább, mivel a tisztelt olvtársaknak - egyetlen kivételtől eltekintve (köszi Cyroo) nem akarózott túllépni a billcsin, és irl is megmoccanni az Ügyért.
Fátylat rá...

De akkor most mi marad nekünk? - kérdezhetitek joggal.

Megmarad nekünk az a gondolat - s ez nyugtassa meg zaklatott lelketeket -, hogy a mi Robibácsink, a sportújságírók Utolsó Mohikánja ma már egészen biztosan a szakma Örök Vadászmezőin lovagol.
Ahogy Nap lebukik a messzi horizont mögött, Robi bácsi az idők végezetéig közvetíti a strandröplabda-mérkőzéseket...
Ahol a szünetekben kedves megjegyzéseket tehet a közönség soraiban helyet foglaló, Neki csókot dobó, vizes pólóban hűsölő igen csinos kislányokra, ahol az Afrika-kupa meccsen minden fekete fiút már arcról felismer, ahol nem keveri össze a Bolognat a Napolival, és ahol bizony Flukk is Flukk.

S talán...
...esetleg...
...egyszer...
...ha mindenki úgy akarja...
...akkor...
...csak egy kicsit...
...de még viheti majd Kournikova táskáját is.

Előzmény: Riporter (495)
geyza_d Creative Commons License 2002.01.20 0 0 510
Uraim!

Nem mondom, hogy próbáljunk megbarátkozni az új helyzettel, mert azt nem lehet, de hát az élet megy tovább. Hülyeséget a jövőben is hallhatunk eleget. Robi bá' természetes, belülről jövő baromságaival sokáig senki nem fog tudni versenyezni, de azért szerintem ne szüntessük meg ezt a topicot. Legyen egyfajta mementó, emlékezzünk az Öregre azzal is, hogy meghagyjuk, felszínen tartjuk a nevét - legalább ebben a formában. (Tudom, hogy vannak más, hasonló jellegű "általános" baki-topicok, előszeretettel olvasom azokat is. Mégis kár lenne, ha Robi bá' neve innen eltűnne.) Nem így gondoljátok?

Hogy mindjárt érdemben is folytassam a sztorizást: a feltörekvő nemzedék tagjai közül sokan igyekeznek tudat alatt is megfelelni magas szintű elvárásainknak. Azt hiszem, arra még nem szolgáltak rá, hogy a nevüket is ideírjuk, s bizony gyakran vadásznunk is kell a gyönyörködtető pillanatokra, azonban néha fel-felcsillan a remény. Ajánlom külön is figyelmetekbe a királyi televízió sportközvetítéseinek holtideji, pálya mellőli kis színes riportjait. Általában ugyan teljesen jellegtelenek, néha azonban kiizzadnak a fiatalok egy-egy kis gyöngyszemet.

Ma például azt hallhattuk a teremfoci egyik félidejének pálya széli riportjában, hogy a fiatalka riporterke így mutata be a csapat nemrég szerződtetett edzőjét: "...aki az együttes frissensült vezető edzője."

Ne adjuk fel a reményt! Kétségtelen, hogy sokkal jellegtelenebbek lesznek a közvetítések, kevesebbet röhögünk, vége a jó kis kényelmes időszaknak, de hát ez van. Figyeljetek ti is, írjuk továbbbb Robi bá' topicját!

geyza

Jay-X Creative Commons License 2002.01.20 0 0 509
eddig nem igazán kedveltem a stílusodat, de ezzel engem is boldoggá tettél! király vagy!!!
Előzmény: Riporter (507)
chelydra Creative Commons License 2002.01.20 0 0 508
Kösziiii!!! Isten vagy!!! A nap hőse Debnár Tamás!!!
Előzmény: Riporter (507)
Riporter Creative Commons License 2002.01.20 0 0 507
Azt hiszem ez bőven belefér, és a vamzerek sem nézik az összes adást!
Egyébként ez jár az öregnek!!!!!!!
Az idén még biztosan idézek majd többször is a mestertől.Lehetőség van bőven, pl: kezdődik az Afrika kupa.
Előzmény: geyza_d (506)
geyza_d Creative Commons License 2002.01.20 0 0 506
Hej, Riporter..., nem fognak ezért téged eltanácsolni...?
chelydra Creative Commons License 2002.01.19 0 0 505
Semmi extra, csak annyit mondott kb, hogy Magdalena Forsberg a svédek nagyasszonya, ahogy Vitár Róbert kollegám mondta volt...
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (504)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2002.01.19 0 0 504
hogy volt ez????

én is láttam kicsit a közvetítésből, tán pár másodpercet, rögtön eszembe is jutott a Mester, és szomorú lettem..elkapcsoltam...

Előzmény: chelydra (503)
chelydra Creative Commons License 2002.01.19 0 0 503
Riporter! Állati rendes volt tőled, hogy ma megemlítetted Robibá-t a biatlonversenyen! Magdalena Forsberg a svédek nagyasszonya :-) Örökre belopnád magad a szívembe, ha holnap bemondanál egy Flukkot!!!
lao-ce Creative Commons License 2002.01.19 0 0 502
Hajrá MI!!!
Előzmény: zlotyi11 (501)
zlotyi11 Creative Commons License 2002.01.19 0 0 501
nagyon szivesen
Előzmény: lao-ce (500)
lao-ce Creative Commons License 2002.01.19 0 0 500
500, kösz Zloty.!
zlotyi11 Creative Commons License 2002.01.18 0 0 499
HA Robi visszavonúl akkor már a tenisz meccsek sem lesznek az igaziak!
:-))
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2002.01.18 0 0 498
:))))))))))))))
hahahahhaha
a

ez nagyon nagy volt:))))))!!!!!!

Előzmény: Kloss kapitány (491)
nicko Creative Commons License 2002.01.18 0 0 497
Sajna mi már régóta tudjuk és biztos téma is lesz holnap.
Előzmény: Riporter (489)
winemaster Creative Commons License 2002.01.18 0 0 496
Es ezt honnan tudjak Parizsban. Nem lehet hogy innen sugott valaki? Az lehet hogy az oreg nagy tomegek szemeben, klasszikus ertelemben nem sztar, nem kajalja a nep, es mi itt valamifele retegrajongok vagyunk, de miert kell mindig a tomegigenyt kiszolgalni. De mondom nem errol van szo. Valaki beindult a furoval, jo magyar szokas szerint.
Riporter Creative Commons License 2002.01.18 0 0 495
Igen én vagyok, és azért írtam ide hogy ne csak találgassatok, hanem valami konkrétum is legyen a témában, mivel látom hogy nagyon elvagytok keseredve.
Sajnos ebben a szakmában, mégha arctalanul is de közszereplők vagyunk. Szeretnek és utálnak minket,
és ti nézők határozzátok meg a sorsunkat.
Robi bácsinak is azért kellett felállni a székből mert ti fanok nagy kisebbségben voltatok!!!!!!
Előzmény: Jay-X (490)
Jay-X Creative Commons License 2002.01.18 0 0 494
Ja, de Őt annyira nem sajnálom, kicsit már le van lassulva...
Előzmény: Julo (493)
Julo Creative Commons License 2002.01.18 0 0 493
Dávid Sándor?
Előzmény: Julo (492)
Julo Creative Commons License 2002.01.18 0 0 492
Az egyik Robibá, de ki a másik öreg?
Kloss kapitány Creative Commons License 2002.01.18 0 0 491
Na, megint a franciák, nem volt elég a délvidék, most Robibácsi feje is kell nekik!:)))))
Jay-X Creative Commons License 2002.01.18 0 0 490
Szia!

Tényleg Te vagy a Debnár Tamás? Az király... De meg kell értened hogy mi nagyon szenvedünk a Robibá hiányától és ezért akár Párizsig is elmegyünk tüntetni... :))))

Riporter Creative Commons License 2002.01.18 0 0 489
Még mielött nagyon belemelegednétek a szimpátia tüntetésbe, közlöm veletek, hogy itt semmi értelme nincs mivel a Párizsi központ döntése volt a két öreg eltávolítása.
Az itteni főnökség csak a végrehajtó szerepét töltötte be.
Aki bővebbet szeretne tudni a Sörsátorosok közül, az holnap kérdezze meg a Jenőt!!!!!!!
Cyroo Creative Commons License 2002.01.18 0 0 488
KETTÖ! ;-)
Bár nekem a vasárnap jobb lenne!
Karika1177 Creative Commons License 2002.01.18 0 0 487
Mondjuk szombat délután meg lehetne csinálni a júrószport előtt!
Én benne vagyok, ez már egy! :-)

Gyertek ti is, aki hallja adja át!

chelydra Creative Commons License 2002.01.16 0 0 486
Búcsúmeccsnek szerintem kitűnő lenne az Austral Open női döntője!
Előzmény: Effenberg István (485)
Effenberg István Creative Commons License 2002.01.16 0 0 485
A szimpátiatüntetést nem kellene elvetni, csak a célokat fogalmazzuk át!
A visszatérés már kilátástalannak tűnik, de legalább még egyetlen búcsúmeccset ROBI BÁval!
** VR THE BEST **
Effe
Ciani Creative Commons License 2002.01.15 0 0 484
Női meccs Robi bácsi nélkül.... Mivé lesz a világ?!

Robibát akarjuk!

Előzmény: winemaster (480)
Karika1177 Creative Commons License 2002.01.15 0 0 483
Szóval akkor a szimpátia-tüntetésből sem lett semmi...
Pedig a gagyi Kókusz meg az alkesz Pálfi tutira kiszállt volna... :-)

farewell to Robibá

GDávid Creative Commons License 2002.01.15 0 0 482
Én is remélem, hogy egyszer még visszajön.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!