Keresés

Részletes keresés

Jana76 Creative Commons License 2011.11.29 0 0 7448

Köhhhmmmm...ha küldesz nekem egy repjegyet én esküszöm viszek neked pálinkát. :)

Előzmény: shepherdd (7444)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2011.11.29 0 0 7447

a technológia úgy ezer éve jól ismert, csak itt nem főznek gyümölcsből, hanem gabonából. más cefre, más főzés, itt csak az alkoholra mennek, azt aromázzák később.

na ez nem pálinka.

a pálnikához (a kisüstihez) kicsit más szisztéma kell, ergo vagy csináltat az ember v hozat, mindkettő nem olcsó

Előzmény: juancarlos (7446)
juancarlos Creative Commons License 2011.11.29 0 0 7446

Technológia már otthoni változatban is elérhető idehaza. 

http://palinkafozokazan.hu

Kiváncsi lennék egy kiwi-pálinkára. :-)

A márkanevet levédettem:  PALINKIWI

:-)

Előzmény: Hayloft Ezekiel (7445)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2011.11.29 0 0 7445

nekem folyamatban van a kutatás éppen, hogy hozni vagy készíttetni volna-e olcsóbbabb, mert amit itt lehet kapni azzal gyümölcscefrét nem lehet lepárolni

Előzmény: shepherdd (7444)
shepherdd Creative Commons License 2011.11.29 0 0 7444

A palinkarol jut eszembe, valaha valaki itt a forumon tervezte a palinkafozo megalkotasat es a palinkafozest... khmm... en vevo lennek a jo "magyar" hazi-palinkara !!! mert ilyen, vagy egyaltalan palinka meg hirbol sincsen a Liquorland-ben meg ugy sehol...((

Neha jol esne egy kupicaval... :) Eppen most meg vagyunk mentve mert kaptunk egy csodas palackkal, de hat az mulando.... hehehe

Előzmény: divanyka (7443)
divanyka Creative Commons License 2011.11.28 0 0 7443

Sziasztok!

Nem tud valaki olcsó, de megbízható szállást két hátizsákos túristának Chch-ban? Nincsennek nagy igényeink, akár csak egy szobát is szivesenek kivennénk - akár egy kedves fórumtárstól is - , jővő március elején 2-, illetve április közepén 1 éjszakára.

Cserébe a bérleti díj mellé esetleg jófajta hazai pálinkát tudunk felajánlani! :)

TomD Creative Commons License 2011.11.28 0 0 7442

stilo: irtam vissza emailt neked..

Előzmény: stilo1 (7440)
TomD Creative Commons License 2011.11.27 0 0 7441

nalunk max 2 fo tud megszallni, tovabbi infoert kerlek irj emailt es megbeszeljuk.  info@webwiz.co.nz

Előzmény: stilo1 (7440)
stilo1 Creative Commons License 2011.11.27 0 0 7440

Tom!!

Jan 10 - jan 26

Gondoltam ra hogy az elso nap nalad kellene megszallni:)

Milyen messze vagy aucklandtol?

Net mindenhol van?

AZ LP 2008 kiadasu.

Jo lessz az is?

Csak ne valtozott annyit a vilag:)

Tovabbi tanacsokat elore is koszonom:)

NAR Creative Commons License 2011.11.26 0 0 7439

Én az összes szállást lefoglaltam előre, éppen ezért az autóval együtt béreltem GPS-t is, hogy a mellékutcákba is odataláljak. Egy apróság a GPS-szel kapcsolatban: Nelsonból Picton (komp az északi sziget felé) simán rávitt egy olyan 30 kilométeres útszakaszra, ami kb. másfél autó széles volt, de legalább 25 méterenként voltak a kanyarok, jobbra hegy, balra óceán. Ha nem siettem volna, hogy elérjem a kompot, akkor nagyon élvezetes lett volna (azért így is megálltam kétszer fényképezni :-), így azért kicsit aggódtam, hogy melyik kanyar után fog szembejönni teherautó.

Előzmény: stilo1 (7433)
TomD Creative Commons License 2011.11.26 0 0 7438

hanyan jottok ?

Előzmény: stilo1 (7437)
stilo1 Creative Commons License 2011.11.26 0 0 7437

Kossz az infokat:)

Meg ha van kuldhetek:)

Ezekbol a hozzaszolasokbol felig meddig eldontottem hogy nem fogunk elore szallast foglalni csak aucklandon az elso nap mert azert kell egy kis pihenes meg agy a hosszu repulo ut utan:)

Akkor csak autot berelunk es megyunk bele a nagyvilagba:)

Meg az LPbol tajekozodunk:)

Kivancsi leszek hogy fapadosokkal repulunk ide singapurbol es vissza kuala lumpurba hogy milyen lesz:)

Bar ezek a jegyek sem voltak olcsok

Sin-Ackl   400 euro

Christ- kl   200 euro

Udv

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2011.11.26 0 0 7436

bármelyik benyakúton vehet egy térképet, azzal is prímán el lehet tájékozódni, még Aucklandban is

Előzmény: CapriFun (7435)
CapriFun Creative Commons License 2011.11.26 0 0 7435

NZ tipikusan az a hely, amit nem kell túlszervezni... főleg aggódni :) egy más világ, pont ezt (is) szeretjük benne. A kempingezést nem lehet összehasonlítani sem európával, főleg nem afrikával. Internet van a legtöbb holiday parkban (wifi), amit relative olcsón tudsz fizetni kártyával, de az időjáráson kívűl mi nem sok mindenre használtuk. GPS max Auckland-en bellül kell, máshol lehetetlen eltévedni. Mondjuk ha rátöltöd a telefonodra, sokat nem vesztesz ;)

Jana76 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 7434

Nem kell vinned gps-t. Gyakorlatilag két főút van, ha arról letérsz szinte átkerülsz a másikra, de azt úgyis észreveszitek. :)))) Na jó ez így egy kicsit sarkos, de kábé nem hazudok. :) Egyébként minden szépen ki van táblázva. Ha egy rendes térképet vesztek még a reptéren, akkor azzal el fogtok boldogulni. A sátrazás meg teljesen rendben van Zélandon, de mondom vannak kis faházak is a Top 10 Holiday Parkokban kényelmes ágyakkal és nem drágák.

Ha eszembe jut valami megírom, de szerintem ott minden érdekes és csodaszép. Érezzétek jól magatokat és ne parázzatok feleslegesen. Éljen a spontaneitás! :D

stilo1 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 7433

Koszonom ez eddigi valaszokat.

Ha meg van otlet azt szivesen vennem:)

Internet?

Mert ha ugy van lefoglalom neten keresztul elore a szallast masnapra es akkor nem kell parazni hogy esetleg azzal telik az ido hogy szallast kersek.

Kell az okostelefonnon vinem a gpst vagy konnyen el lehet igazodni?

Az a baj hogy a kempingezesrol nekem kicsit rosszak az emlekeim.

Voltam egy 21 napos turan del afikaban es ott nem volt az igazi....

Udv

CapriFun Creative Commons License 2011.11.25 0 0 7432

Ezt csak megerősíteni tudom! :) más odakinn a kultúrája a "kempingezésnek" mint itt a kontinensen. A holiday parkok tiszták, szelektív szemetesek, szabadtéri grillezők (ingyenesen), mosás, konyha, fürdők, valahol jakuzzi, medence, nagyon kultúráltak, semmi gond nem lehet. Csúcsidőszakban, frekventált helyeken lehet hogy nagyobb lakóautóval már nincs hely, de sátornak, személyautónak biztos lesz!

Előzmény: Jana76 (7431)
Jana76 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 7431

Mi mindig spontán mentünk, mert hát honnan tudtuk volna, hogy éppen hol és meddig leszünk. Szóval csak azt tudtuk, hogy hol vannak ilyen TOP10 Holiday parkok és igyekeztünk alvásidőre egy ilyen helyre érni. Sátorhelyetek biztosan lesz mindig. Mi ilyen kis apartmanházakat béreltünk ki állandóan, mert mi télen jártuk be a déli szigetet és azok fűthetők voltak.

Minden ilyen Holiday parkban lesz egy tusoló ház és egy konyha. Mindegyik közös helyiség teljesen kultúrált és tiszta volt.

Jaaaaa, és lehetett alkudni az árból. Azt próbáljátok meg ti is. Nekünk elég sokszor adtak kedvezményt. :)))

Előzmény: stilo1 (7429)
stilo1 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 7430

Bocs most neztem hogy van tent hely:)

Ez mindig elerheto?

Tudtok otleletet adni hogy hol lehet kint olcson satrat venni?

Udv

stilo1 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 7429

Hello

Neztem ezt a Top 10 szallas lehetoseget amit ajanlotatok.

Nagyon sok helyen vannak .

Amikor ti mentetek akkor elore volt foglalva vagy spontan volt mindig hely?

Lehet  hogy fel tudunk verni satrat is ezeken a helyeken ha nincs rendes szallas?

Mert akkor nem kellene foglalni szallast csak menni es ha nincs hely akkor satrazas:)

Vagy lehet azt is berelni?

Es igy szabadabban vagyunk .

Meg egy fontos:)

Mosatasi lehetoseg van ezeken a helyeken?

Udv

Lacko

hobe Creative Commons License 2011.11.24 0 0 7428

Hanyadik oldal? :-)

Előzmény: Hayloft Ezekiel (7425)
TomD Creative Commons License 2011.11.22 0 0 7427

ja, a 801es oldalon TXTen van felirat... alapbol a freeview taviranyiton van SUBTITLE gomb de azon nem jon be semmi.

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2011.11.22 0 0 7426

most lesz a shortland street, ott a felirat a kettesen

az egyesen is van felirat

sky hd

Előzmény: Hayloft Ezekiel (7425)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2011.11.22 0 0 7425

setup-closed captions

RTFM

Előzmény: hobe (7423)
hobe Creative Commons License 2011.11.22 0 0 7424

A regi sky dobozrol van szo ugye, nem a HD dobozrol?

Előzmény: cszsm (7416)
hobe Creative Commons License 2011.11.22 0 0 7423

sky hd-m van, akkor azon keressem a feliratot? Regebben a teletextet hasznaltam, de a HD-n az nincs :-(

Előzmény: Hayloft Ezekiel (7408)
Jana76 Creative Commons License 2011.11.21 0 0 7422

Köszi, mentem a címet. Jó lenne, ha szükség lenne rá egyszer. :)))

Szorítok munka ügyben.

Előzmény: TomD (7421)
TomD Creative Commons License 2011.11.21 0 0 7421

koszi. munkakeresessel nincs problema, kerdes mikor  kapsz allast :) Most ket magyar triatlonista van nalunk, jo fejek... ha kuldjek neked kepek a hazrol ide irj emailt: info @ webwiz.co.nz

Jana76 Creative Commons License 2011.11.21 0 0 7420

Szoktam nézegetni ezt az oldalt. Bent van a könyvjelzőim között már nagyon rég óta.Ja, és teljesen magyarok vagyunk. No para. Amint rendeződnek körülöttünk is a dolgok időben fogok szólni. De egyelőre ez csak az én fejemben terv...

Amit írsz a szobáról az szomorú. Remélem hamarosan találtok valami munkát neki és rendbejöttök anyagilag. Itt a fórumról senki nem tud segíteni? Esetleg megkérdezhetem én is a zélandi ismerősöket, de ők Taurangán és a déli szigeten élnek.

Előzmény: TomD (7418)
TomD Creative Commons License 2011.11.20 0 0 7419

a szobat penzugyi okok miatt adjuk ki CSAK MAGYAROKnak, CSAK ROVIDTAVRA

A baratnom aprilis ota munkanelkuli es anyagilag nem allunk jol, fogyatkozik es kell valami plusz bevetel.

Szoval nem olyan vidam dolog ez

Előzmény: Jana76 (7417)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!