Merre? Hány óra? Aludtam egy egész órát. Túl jól sikerült a sörözés. Erősen világosban tántorogtam haza Bandika haverommal a RÁKból. Asszem kiveszek egy kis szabit, mert ez jár nekem és annyi van hogy Dunát lehet vele rekeszteni.
nagy kirándulás teszünk a járda Szigeteken; megnézünk egy fürdőszoba teljes felujítást.
Bontás falazás miegymás (kőmíves kelemen feeling)
Pár nap eső nélkül és a föld elsivatagodását is tudjuk otthonról szemrevételezni:(
ja lio a manó az kis zöld figura akivel minden "másnap" találkozol ha tükörbe nézel:))
Ment a mail, erre a cimedre, amit itt adtal meg. (szo sem rola, neked is csak ide kellett volna kattintani)
OneDa: Mar megint tul szigoru vagy vele. Hisz o csak megkoszonte, hogy ilyen jol megszervezted a bulit. Ki tudja, ha valaki nem lep fel hatarozottan, akkor meg most is csak arrol vitatkoznatok, hogy mikor legyen. Kar, hogy en nem lehetek ott. Na mindegy, majd legkozelebb.
Padre: Le mertem volna fogadni, hogy nem birod ki, hogy ne usd le a magas labdat.:)))) Mi van veled, mentek nyaralni valahova?
Én nem szerveztem semmit én azt mondtaam, ha pénteken lemegyek én szombaton hazajövök, de ez nem értem mér befolyásol bárkit.
Amúgy meg ha úgy fogalmazol, hogy pétektől szombatig, az nekem nem azt jelenti, hogy vasárnapig, erről ennyit.
á azért akkora buli nemlesz...........énsemnem megyek tehát......a csajok se sokan....(ez mind miattam ám!!:)
max lio ráugrik andykára:)))
krapi amit megbeszéltünk tudod a kamerázást el ne felejtsd:)))))
Rta: küld 1 mailt (mert nemtudom mi is a mailcímed :))) Holnap fonálhatsz, a Nellike viszi a boltot.
Kicsit csökken a létszám mer van akinek ez a jó van akinek az. Persze OneDa megoldotta, akkor lesz amikor neki jó :)) De ha elmondjátok neki, hogy nem is rossz 5let, akkor hallgathatom életem végéig tőle, hogy ő milyen jól megszervezte :)))
Jellemzo, amint kiteszem a labam maris buli van, raadasul akkor szabasu, amilyent mar 1 jo ideje nem lattunk. Az legalabb vigasztal, hogy a Base hazaspar is kimarad belole, igy nem en vagyok az egyetlen.
OneDa: Az agyam szabad, de ha a Szuszi keri, akkor be kell engedned!:)))
Arpi? Vica? Mi a szosz? Elnek meg?
Kr:Hogy van a gyerek? Nagyon maganyos? Vagy sietsz hozza haza minden nap?
PK: Beszuntetek mindeniranyu kommunikaciot veled, amig nem derul ki, hogy ki vagy, ezzel tuntetve az inkognitod ellen. :))))
Andy: Hat az sem mostanaban volt, hogy te velunk (veluk) buliztal. Isten hozott vissza.:)))
Tiltakozom! Én szépen megkérdeztem h kinek szóljak. Ennyit vállaltam a szervezésből eddig. Mert én nem dolgozom annyit és ráértem szólni a embereknek. Emberek a hoooldooon. :)))
Vigyazz Krapi mert én is megyek :))
Ráadásul egyedül nagy valószínűséggel. :)))
Ha lett volna eszed a jó kis összeköttetéseiddel lefoglalod a Pécsi vendégházat .. :))
Na üdv ..
Hmm aludni kéne kicsit így hajnal 3 tájt :))
A 7végén megint kertipary lesz nálunk.Igaz kis hússütésnek indúlt de lió kicsit túlszervezte :))
Mivel kicsit sokan leszünk a faszik szépen levonulnak aludni Lióhoz :))
Hug: asszem a vanda be akarja fészkelni magát az ágyadba :)) Pedig mondtam neki ha felállítja a sátramat, lessz hol aludnia :))) Jön a szilva is, legalább megismerem. Meg jön az Árpi is (majd venni kell neki tejet :)))