Ja bocs', most veszem észre: pont 1 olyan fiatalkori képét linkeltem be, ahol az ajkait szabályosra sminkelték! No itt van 1 középkorú, amin jól +figyelhetők:
rajtad könnyű segíteni! (Ha már nem tudsz keresni a weben...) Hedi Lamarrt lépten-nyomon látni, mert ő az az arc, akit a Corel kisajátított a piszkos reklámcéljaikra.
Azért van róla jobb kép is (elég nagy fájl); kövesd ezt a linket!
De +mondom én nektek, ki volt a lexebb: Jeanne Moreau!
Már 2x is ért az a sokk, h. a (Népszabi-féle) tévéújságban "Brigitte Bardot" aláírással láttam a képét. Úristen, hát ez a 2 nő tűz és víz! (Ez a NŐ, meg az a liba...) Mennyi ember kezén megy át 1 ilyen újság, és a sok kis taknyos között már 1 sem akad, aki fölismerné ezeket a gyönyörű "tépett" aszimmetrikus ajkakat. Sírok...
Tudom nem színésznő hanem modell, azt sem tudom hogy kell írni, de szeretnék látni fotót Christie Turlington (valami hasonlóképpen lehet leírni gonolom). Nem tudom hogy néz ki és kiváncsi vagyok rá valamiért.
Gyöngyössy Katalin is ott volt a szeren, pl. a Nyár a hegyen-ben (1967). De most épp nincsen képem róla. Ha jóltom, mostanság Győrött szokott fellépni.
Rin-Tin-Tin
Ő egy igazán nagy sztár volt...(Remélem, sikerül a kép)
Ingrid Bergmannal kezdted, nekem is egyik kedvencem, szinte minden filmjét láttam. Olivia de Haviland(?) a Robin Hoodból, aki ellen tudott állni Erol Flynn ostromának. Marlene Dietrich, a harcias nő, Bette Davis(eyes), akinek olyan szép szeme volt, hogy ezt dalban is megőrökítették.
A férfiak közül Leslie Howard, aki magyar származású, de a legangolabb angolnak mondták, Sir Lawrence Olivier, aki Gábor Miklóst látva Hamletként azt mondta, Ő a legjobb, Jean Marais, aki a másságot szerette.
Róluk is próbálok képeket találni.