Sziasztok újra! Komárom koszönöm a sok sms-t amit küldtél! ez a háromszöges buli neked nagyon tetszik.De a Rachelával való vonal nekem tetszett jobban. akkor még tiszta volt a dolog. Bár ha egyszer muszály komplikálni a dolgokat! Jövőre egy fiúval bővítsétek! (mi lesz akkor amikor 6 szög lesz!)
Banyus hallom szép barna lettél! Csak így tovább! szarvason folytathatod a kúrát!Köszönöm a kapcsolatba lépést, és írok le neked szarvasra. Angolul vagy magyarul óhajtod?
héberül ne kérd, mert a ken -ig és a lo-ig sikerült eddih eljutnom. Na mindenkit puszilok aki most lenn van szarvason! Vigyázzatok magatokra!
Én ne mennék? ezek szerint bevállaltad a két turnust egymás után. Holnap akkor találkozunk? már alig várom a 3. turnust.
Oaszo. tök jó volt, a tengerpart is, meg Róma is. de ezt majd emilben carrie. nyugodtan zaklathatsz, mert vant lent net, igy el tudom olvasni őket.
De mondjátokcsak miből maradtam én ki? meséljen valaki valamit, emrt meghalok a kiváncsiságtól. de holnapig azt hiszem várnom kell. Viszont még mindig nem tudom ki lesz a párom. Kiskomárom, melyik korcsopba mész?
Banjus
Sziasztok én is tegnap érkeztem haza Szarvasról, a második turnus egyszerűen fantasztikus volt. Rachela kösz a két hetet, tudod 1,2,3,4 Negev. Carrie neked is mindenért köszi!!!!!!!!!!
Remélem hamarosan talóalkozunk. Banjus ugye jössz holnap? Majd a harmadik turnus után bővebben irok. Egy kis történet ráadásnak: Párbeszéd egy negeves és madrichja között ' .... mész ki a benzinkúthoz? Miért? Hozzál nekem Story magazint!'
További jó nyarat
Kiskomárom (a háromszög egyik csúcsa)
Üdv! Ma estünk vissza Szarvasról. Akár az idők végezetéig is képes lennék lennmaradni! Nagyon klassz volt!A mögöttünk lakóknak hajnali háromkor teljes hangerővel 4 mobillal Mozart 40. szimfóniájáyt játszottuk... biztos boldogok lehettek!! és még tudnék mit mesélni! Ja Rachela! Ma reggel ettem! 1 db vajkaskiflit. Milyenek lettek a szarvasfejek amiket az éjszaka közepén csináltunk? sikerük volt?
Apropó!! Szia Banyus!! Milyen volt olaszország??Ha lehet, minnél hamarabb szeretnék veled emiles kapcsolatba kerülni, mert meg akarok veled beszélni 1-2 dolgot! Na ennyi mára. Sziasztok!!!
Az általam említett füstjelzős eset ha jól emélkszem még '92-ben történt, viszont azt hallottam, manapság már nem is tulajdonítanak neki különösebb jelentőséget. Persze a '98-as év után már nem csodálkozom rajta.
Rachela, rendes vagy, hogy tartod a frontot a topicban. Azt hittem, Banjus nélkül teljesen leáll...
Hermione most nincs a közelben, de biztos mindenkit üdvözöl, akárcsak én. Puszi mindenkinek: Jordana
Ismét itt volnék Szarvason, ezúttal egy Negeves csoport nyúzza az idegeimet, de amúgy tündériek. Az eddigi győztes beszólás a tegnapi peulán született: a zsidó jelképekről beszélgettünk, és a chanukia kapcsán egy kisfiú kijelentette, hogy chanuka előbb van, mint a karácsony, és ez előbbi úgy suhan át az utóbbin, mint a halál angyala Egyiptomban a tizedik csapás alkalmával (előtte a mezüzéről volt szó, innen az asszociáció). Füstjelzős sztorink még nem volt, csak egy egérharapásunk (Negeves+biztiőr) tetanuszoltással fűszerezve, faházak áramának kikapcsolása és bogárinvázió. Szóval zajlik az élet, ahogy az lenni szokott. Most viszont megyek aludni, mert holnap én is elalszom az ebédlőben, mint a gyerekek. Márpedig nem lenne túl szerencsés a dolog, lévén közvetlenül Jickó asztala mellett ülünk...na jóccakt nektek!
Jordana! Ez a fustjelzo dolog ismeros.. Legalabbis 95-ben emlekezetes volt, haza is kuldtek emiatt a sracot. Nem irok nevet, de Koppenhágával összefüggésben állt a gyerek :-)
Jung
Hogy vagytok így az első turnus után? Mi már csak az újabb anekdotákat hallgatjuk. Én (Jordana)már például olyan őskövület vagyok, hogy nekem reb Verő Tamás volt a madrichom, aki még csak akkor érettségizett. Voltam lent akkor is, amikor megszólalt egy füstjelző, és Jitzko írtó pipa volt. Kíváncsi vagyok, sikerül-e botrány nélkül megúszni az idei Szarvast.
Üdvözlünk mindekit:J&H
Gyógynagyot mindenkinek!
Hogy vagyunk, hogy vagyunk? Fereteges volt a vasárnapi műsor. Meg fagyok ellllégeddve a társasággal. Holnap reggel incumincu hazafelé? c-c-c Remélem azért, hogy jól sikerült ez a hét is... Mondjátok meg a Spigónak, hogy remélem ő is szerepelt a "ki mit tud"-on. :) Shaiinak üzenem, hogy répa, retek, mogyoró... stb... :) Nórikának meg, hogy irgumburgum írjon ide. Mert morci leszek. András bácsit is üdvözlöm. Fritzi nénénkkel egyetemben. :) Aztán pihi legyen a hétvégén, mert különben irgum-burgum. Na, ezer+1tsók!
Nikolaos, aki Miki...
Most nem tudom megmondani, de majd megnézem Fritzi Szobájábvan. Azt viszont tudom, hogy Negev+ Galil egyben lesz, mert kb. 25 magyar lesz a 4. turnusban...
Amúgy úgy 12-1 között érünk Pestre, mint rendesen.
Ja és J.& H. üdvözöllek Titeket a hozzászólók között. Milyen anekdótáid vannak? halljuk?
Sziasztok!
Valaki tudna felvilágosítást adni arról, hogy ki lesz negev madrich a 4. turnusban?
Ha szeretnétek, írunk anekdotákat is!
Üdvözlet mindenkinek:
Jordana& Hermione
Én??? Megokosodni?? Minek nézel te engem? én hülye vagyok ahhoz, hogy okos legyek. majd még elbeszélgetünk erről az "elfelejtem bekapcs.telefonomat este c. " szövegről!! sőt hamarosan! kb. hány óra fele értek fel pénteken??d.u 1? ahogy szokott lenni? csak kérdem. te írtad, hogy még lehet kérdezni :) gondoltam biztosan örülsz neki :)
Nap közben ki vagyok kapcsolva, mert nem viszem magammal a progikra a telcsit. Viszont este meg elfelejtem bekapcsolni, azért köszi, hogy gondolsz rám.
Szóval 2 csopi golán, 2 csopi galil, 2 csopi negev.
Réka Andival, Nórival, meg Schwartzival van egy szobában. Egyéb kérdés?
Megokosodtál?
Na millió pusszi mindenkinek innen Szarvasról:
Hol vagyok itt vagyok. Puszilok mindenkit aki lenn van szarvason az első turnusban, főleg banyust és rachelát. Andikám néha azért nézz rá a telefonodra. mindig amikor próbáltak hívni ki voltál kapcs. Rékáékkal mizus? kikkel van réka egyszobában? 1 csoport golán van most lenn összesen ? és mennyi negeves? 3? Mi a sote táborban biológia fizikások 13-an voltunk. akkor az sokkal jobb arány. miért csökken szarvas hírneve a kicsik körében?
HEllósztok!
Köszi az infót, most, hogy mondod nekem is beugrott, hogy hol a Szása. De Szalai főkinzómesterasszony ugye lent van? Üdvözlöm pusszantva és mondjátok meg neki, hogy csak csínján az édességgel, tudni fogja mire célzok. :) És adjátok neki át, hogy aztaleborultszivarvégitkaszinóblackjackasztalhamutálcájatiszta. :) De az lesz a legobb, ha odahívjátok vagy kinyomtatjátok neki. Üdv mindenkinek, ha sikerül megtudnom, hogy hogyan jussak le Szarvasra holnap reggel, akkor megyek látogatni titeket. :)
Uff: Aki Miki...
ps.: Ha valaki tudja, hogy mikor indul mi holnap délelőtt, akkor írjon a nikolaos@gladiator.hu -ra. Előre is köszi. :)
Shabat shalom! Olyan jó, hogy jön egy nap pihenés, kezdünk élő hullákra hasonlitani néhányan. Ennek ellenére a tábor szuper, mint mindig! (na jó, ez kissé nyálas volt. De igaz!)
Szia Nikolaos!!!
F. Szására gondolsz? ő nincs lent az első turnusban, most nomádtáborozik!!! Amúgy vasárnap van a látogatás, 1-től, szása a 2.-ban jön, próbálkozz akkor.
Gyógynagyot mindenkinek!
A mostani Szarvason lévő madrichokhoz szóllanék! Mondjátok meg a Szásának, hogy sürgősen izenjen nekem, hogy hogy is van pontosan a látogatás, mert lemennék megnézni azt a lökött fejét. :) Úgy egyébként hogy zajlik az első turnus első hete? Ha nem tudná rögtön, hogy ki az a Nikolaos, mondjátok, hogy Chamotox. :) Egyébként ő is írhatna ide...
Ciao bello mindenkinek:
Nikolaos, aki Miki...
Sziasztok!
Hárman írunk (illetve kissé skizofrének vagyok) egy fárasztó nap, és egy frenetikus esti progi után (én voltam az egyetlen, aki egyszerre két állomást csinált MR.), néhány galilos szerint az utóbbi négy év legjobbja volt, de tényleg, isten bizony. Ám. (Paccs, itt csaptuk le a MR-t, R., B.)
Akiknek van csoportja, azoknak alakul a csopijuk végre. Aki viszont elvileg a semmit teszi, az is kénytelen dolgozni, és ezért kicsit hüppög.
Egyszóval mindenkit teljes szívvel üdvözlünk most, hogy el?ször nyílik rá lehet?ségünk:
Banjus, Rachela, Mad-Rich
Faltam a lamer renccergizda :) Kéretik reggel mifkádon bemondani, hogy Tzalay mindenkit üdvözöl :)
Levit külön is üdvözlöm és üzenem neki, hogy ha már ott van a net, akkor igazán elküldhetné nekem a Szarvas Time-ot e-mailen. Ha nem tudná a címem, akkor mondjátok meg neki: zalaig@bor.vagyok.hu
Üdvözlet mindenkinek, aki Szarvason vagy bárhol máshol olvassa a topicot!
Banjus és Rachela remélem jól vagytok, milyen a csoportotok? Az előkészitő hét szuper volt, alig várom, hogy elkezdődjön a második turnus, Rachela ott majd találkozunk. További jó nyarat mindenkinek!
Igen, én/ mi mst innen irunk:)))
A net megint kábellel megy, Faltam őrzi, hogy működjön, Levi csinálja a Szarvas Timest+ üdvözöl téged, kb. 50 magyar chanich van itt, ami nem túl sok, de legalább 2 csopinyi a Galil, persze Rachela a párom, ki is lehetne más, aki szintén itt ül mellettem, és üdvözöl minden kedves topicost.
JA, az egyetlen gép probléma csak az, hogy összesen 2 netes gép van, de este kicsit nagy a tömeg, aki netezni szeretne. Na megyek, mert várnak a gépre, majd ha tudiok, még irok.
Van már szarvason net? Ha van, tessék élménybeszámolni időnként. Amikor én voltam, akkor még csak a kábel ment tesztüzemben 9600 kbs sebességen, aztán következő évben meg modemes kapcsolat volt, ami kicsit drága lett hála áldásos tevékenységemnek, meg annak, hogy minden este megnéztem a Duna TV híradóját on-line. Ja, meg a barátnőmmel éjszakákat végig irceltünk :)
Azóta van valami fejlemény? Lehet tisztességesen netezni Szarvason?
A tamid azt jelenti, mindig. A tarmil viszont esőkabátot jelent. A dal fordítása:
Kach makel - Fogd a sétabotod (Majdnem mint a "Fogd a sétapálcád és légy vidám :)")
KAch tarmil - Fogd az esőkabátod
Bo iti el Hagalil - Gyere velem a Galilba