szép idő, gratulálok! a hepehupa engem is megakasztott, az addigi 4:30-ról 4:48ra lassultam és utána még két 4:40 is jött, minez az uccsó 4 kirin. de sikerült 2,5 percet javítanom az öt évvel ezelőtti (62kilósan futott) rekordomon: 1:36:29!
most gondolkodhatok mi legyen a következő motiváló cél.
Telibe találtam a mai időmet. 1:25-1:26 körüli eredményre tartottam magamat képesnek. 1:25:45 lett a vége. Ha nincs a 2. körben az a másfél km hepehupa... De végülis jobb volt így, mint amikor mindkét kör arra ment.
Az előző hetek edzés"érzései" alapján úgy gondoltam, hogy 40 percre meg kell futnom a 10,6km-t. Hárman nagyon elmentek a rajtkor, csak futottam utánuk. Mikor rendeztem magam mind gondolatban, mind testileg, éreztem, hogy lesz itt előzés. Az előttem levőt kb 2 km-nél előztem meg. A 2. helyen futó srác viszont eléggé nyomta, de lassan csökkent a távolság. A forduló előtt meg is fogtam. 20:31-el fordultam. Az első srác vagy 100 méterrel volt előttem. És nem úgy nézett ki, hogy ez változni fog. Aztán 7 km körül mintha csökkent volna a távolság. Megint rendbe tettem magam és kezdtem ráfutni. 8 km-től már nekem vezetett a rendőrségi felvezető autó! És a célban pont 40 percet mutatott a vekkerem. 19:29-re volt a visszaút! Így 3:46-os átlaggal -oda:3:52, vissza 3:41- teljesítettem a távot.
És ez egyben a chi diadala is volt. De ezt ott részletezem.
résztávnál még 4 perc alá is ment a tempóm. én sem értek egyet a versenytempóban edzéssel, kivéve felmérők esetében, amit két hete csináltam 14,4 kirin, ott ment 4:44-el. ez meg csak úgy magától jött össze, nem éreztem, hogy ilyen gyorsan megyek. ha túlbizakodott-előrmedvebőrreivó lennék, akkor mondanám, hogy ez akár 4:30-as tempót is jelent versenyen, de nem mondom.
3000? atyavilág. én most léptem át az ezret, soha ilyen nem történt még velem. ráadásul a havi 200 is összejött, az igen komoly félmaratoni edzéstervnek hála.
Pont azért vettem patentpedált, hogy ne csámpázzak a bringán, és emiatt ne fájjon a térdem, de a második taknyoláskor ugyanott ütöttem be a térdem, mint az elsőnél, és bár már begyógyultak a sebek, még mindig fáj valami a kalácsom alatt.
sneci, esetleg van arról tapasztalatod, hogy fizikai behatást követő térdfájás megszüntetésére esetleg jót tenne valami porcerősítő??? (taknyoltam, megütöttem, fáj és ropog...)