A Papas-tól rendelhetsz, DE ha nem irtózol a Face-tól, akkor Lóránt Tamástól rendelhetsz. Vagy, ha kicsit barkácsolós vagy akkor itt vannak a méretek, persze ez a gyári gumi alkatrész méretei, lehet egyszerűsíteni, de akkor alátéttel és zéger gyűrűvel kell fel rakni. A váltó bot alá 2 db 16 mm-es kell, a váltó fölé kell 1 db 16 mm-es, és 1 db 19 mm-es.
Én meg csak mosolygok hogy Ti itt milyen összetartóak vagytok...... :)
Szóval akkor az 5. Veszprémi Találkozó után ahol 69!!!!! Pt vett részt itt a folytatás. :)Ha nem szereted a fészt mert itt leírták hogy mi sehol nem vagyunk, akkor a találkozóról a v8cars oldalán találsz bővebb információt. :) https://v8cars.hu/naptar.php?action=show&esemeny=496
Húzd ki a rádiódat lehet neked is ott lesz a tetején a kódja.
Egyszerű kiszedni csak lepattintod az ablakemelő kapcsoló panelját. alatt lévő csavart kicsavarod. Lehúzod simán a ventillátor és egyéb tekerő gombokat és utánna csak lepattintod a nagy keretet. A rádiót két csavar fogja kilazítod és ennyi.
.Egy másik lehetőség,ha kikódoltatod,- ügyes kezű rádió-Tv szerelő meg tudja csinálni,de a pappas is megmondja pénzért.
Az autó lemerült akksival állt az előző tulajnál és a rádió most code-ot kér.Ehhez honnan tudok hozzájutni vagy hogyan tudom megoldani ezt a problémát? A másik kérdés pedig az lenne,hogy rádió külső antennát honnan tudok szerezni?A jelenlegi meg van törve.
Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy 2,2 2006os dízelhez milyen aksival vátható ki a 60ezres spirálcellás?Tudom hogy sokfélével,de a méret érdekelne,plussz hogy kell e valamit átalakítani benne az ülés alatt hogy beférjen.köszi
A hahu s kínálaton kívűl nincs valakinek eladó PT je.
Ami érdekelne az lehetőleg fekete színű manuális benzines limited ill.street cruiser példány.Akinek van vagy tud valakit akinek az ne tartsa magában.Köszönet
A motorcserét hamar elvetettem, mert mindent összeadva túl drága lenne.
Egy kijött teljesen, de három izzítógyertyának csak a menetes része jött ki, a felizzó tüskéje beszorult. Pumától volt kinn valaki, de nem tudta kiszedni, Siójuton 54 ezerért kivennék mindhármat, de ott kéne hagyni a kocsit, ami nekem tripla út.
Porlasztós Zolinak írtam Fészen, de eddig nem reagált...