Hát én melegen ajánlom neked az Open Transport Tycon Delux programot, ami ingyenes és rengeteg újítás van benne, a fejlett multiplayer részről nem is beszélve!
Nemrég megszereztem a Transport tycoon delux nevű játékot. a játék 1995-ös. Hogyan tudom futtatni XP alatt? A kompatibilitásnál hiába állítom be a 95-öt nem működik. Ha dos-ból indítom 3 másodpercig tudok játszani. Miért lehet ez? o.O Tudna valaki segíteni??
Igen ez az, köszönöm a segítséget:) Tudtam hogy jó helyre jöttem! Mondjuk annyira már nem aktuális a játék (lévén 18 éves vagyok) de azért szép emlékeket idéz vissza a gyerekkoromból.
Amúgy van egy játék, a Hospital c., ami máig nagy kedvencem. Nagyon imádtam ezt a játékot, és még most is szívesen játszom vele (bár azért már ezzel sem szoktam:))
Nagyon kéne a segítségetek. Egy játkot keresek, aminek sajnos már nem tudom a nevét. Fiatalabb koromban játszotta vele, tehát a játék minimum 8-9 éves. (akkoriben még Win98-cal futott a gépem, azzal ment).
A játék története: van egy maci, aki előkészíti a "gazdája" születésnapját. Ezt egy éjszaka alatt teszi meg, több feladata is van: a szülinapi tortához valókat meg kell keresnie az egész házban (el vannak rejtve), a kisgyerek ajándékát, egy kutyát meg kell fürdetnie. A maci még bowlingozni is tud a kertben.
Remélem van olyan aki ismeri a játékot és még a nevét is tudja! Előre is köszönöm! :)
Ezt a cheat kódot nem láttam sehol a neten, szóval közzéteszem mire jöttem rá: Metal Mutant. A Menüben CTRL-ALT T majd CTRL ALT B ez örökélet (mindkét gomb megnyomásakor van egy hanghatás) és mintha az összes abilityt is megkapnánk.
A neten van ez a kód: CTRL ALT T , CTRL Alt Y (vagy Z) és majhd egy szám és enter egy pályára visz, ez engem egy hibás pályára vitt.... :)
Régóta keresek egy játékot... elég régi... sztem már vagy 10 éves, de sajnos nem tudom a címét. Olyan mint a klasszikus TANK játék (beállítjuk magasság, erősség, fegyver majd tűz és ha ügyesek vagyunk talál) de ez az űrben játszódik, a két ellenfél ürhajó között sok bolygóval, az űrhajók is bolygókon tudnak leszállni lövéshez, mindegyiknek ugye gravitációja tehát ehhez mérten kell beállítani a lövés paramétereit. Körökre osztott sratégia. Ha valaki meg tudná mondani hogy mi a játék neve hálás lennék!
Nem kereshetted valami kitartoan, mert onnan 2 kattintasra: Ne kelljen keresni . Valami Patch, download, de csak azert, mert elsore nem lattam a menut bal oldalt.
sziasztok! na, hátha valaki tud segíteni. én konkrétan tudom a játék nevét (Sim Theme Park) Itt egy vidámparkot kellett építeni, és kisebb koromban imádtam ezt a játékot, és nagyon hiányzik. Azt hiszem 2000-ben készült, de nem biztos, mindenesetre az xp nem nagyon akarja lejátszani. nincs ehhez valami, amivel elindulna? sajnálom, nem vagyok egy számítógépes zseni!:) köszi
Ja és az átvezető sztoriban állóképek voltak folyamatos szöveggel. A rossz ember utálja a főhőst, egyszer a főhőst ábrázoló voodoo babát szurkálja, és közben gonoszul: "Hogy érzi magát ma reggel? ;>" erre bejön a főhős megkérezi tőle is. "Never felt better!" haha kedvencem a sivatagos pályán túljutott valaki? ha jól rémlik a homok alatt is mászkálnak a szörnyek és alig van pénz. A város alig terjeszkedik és nem lehet fát ültetni ha jól rémlik...
Hali! Nem ismeritek véletlenül azt a játékot, aszem a Maxis-tól, amiben egy gazdaságot kellett irányítani és időnként jöttek az ördögök és lerombolták a cuccot. Ez ellen lehetett védekezni mindenféle módon. Pl: csapdák, lovagok kihelyezése...ilyenek.