Ezt rosszul tudja. 1. A Demokrata "felmérései" semmilyen szempontból sem tekinthetőek közvélemény-kutatásnak. 2. A Marketing Centrum pontosan jelezte előre a MIÉP várható listás eredményét, és a többi cég felmérései is azt mutatták, hogy a választások előtt két héttel jelentősen emelkedett a MIÉP támogatóinak szavazókedve, így senki sem zárta ki annak lehetőségét, hogy esetleg bejuthatnak a parlamentbe.
Bocs, nem szeretem a nagyon direkt megfogalmazásokat...
Szóval azt akarom kérdezni: Verebes a barátod, vagy a kollégád, akivel kölcsönösen tiszteletben tartjátok egymást.
(egyik sem rosszabb a másiknál!)
A Verebes műsor óta (amire Verebes innen szedte a partnereket) azé foglalkoztat: mennyire barát a barát?
Ha egy zenészről nem akarom igazából - nyilvánosság előtt - elmondani a véleményemet, akkor szoktam mondani: "ölég jó"!
Szóval így vagytok, vagy tényleg pariban?
Mivel kimaradtam a hosszú válaszból és szintén az említett interjúhoz kapcsolódik, idemásolom korábbi (263) kérdésemet:
A veled készített internetes interjúban olvastam:
"Fél évig voltam magánzárkában, közben folytak a kihallgatások. Ekkor már mindenkit letartóztattak SZ.ZS. kivételével, akiről kiderült: ő jelentette fel a balatoni Kereszténydemokrata Munkáspártot. Három év két hónapot kaptam."
Bátor dolog 56 után szinte elsőként pártot alapítani. De nagyon érdekelne, hogy miért pont Kereszténydemokrata Munkáspártot? Sokat vitatkoztatok? Volt ennek valami köze a Keresztény Demokrata Néppárthoz?
Ha jól értem, a párt egyik tagja buktatta le az egész társaságot. Ez mikor és hogy derült ki? Elég megrázó lehetett. Ezek után hol él és mit csinál SZ.ZS.?
Mi lett a többiekkel? Szoktál velük találkozni? Van közöttük hozzád hasonló politikai-közéleti személyiség?
Az ember tanulékony. Van egy olyan harcművészet, amelyikben az ellenfél saját orra csontjával ölik meg. Feldmájer Sándor azt írta, az emberirtás programját fogalmazom meg. Hazudott. De ez lesz a Jobbegyenes 3 (Lámpaernyő szociológusbőrből) hátoldalán. Segíti az eladást.
Talán először hinni kellene a megbékélés és a párbeszéd lehetőségében mindkét oldalnak és akkor talán......:) Vagy keresni azokat, akik befogadók a kultúrált párbeszédre. A Verebessel folytatott beszélgétés pl kifejzetten hasznos volt
szvsz.Örültem, hogy végre egymás mellett ülve láthattam két oldalt nem veszekedve hanem vitázva. Ilyenekből kellene több és akkor talán elkezdene olvadni a jég....a következő generációk meg talán meg is tudnának békülni egymással , ha már apáik nem tudtak. Kár volna kategórikusan kijelenti, hogy a másik oldal nem akar.... Lehet, hogy csak a hangadók nem akarnak..
Mi a véleménye erről?
K pvcpadlo!
jó, rengeteg megjelent ellenvéleményt fogsz holnap kapni,
holnap ideíriom Neked két évre visszamenőleg az össze megjelent ellenvéleményt,
anyázásost, anyázás nélkülit, szépet, okosat, kerek, szögletes, lyukas, töltött, mogyorós- ét- és tej- ellenvéleményeket fogsz kapni tőlem, rengeteget, már csak egyet kell aludni.
Jó lesz? dec.
Valamelyest kimerítő választ szeretnék kapni arra a kérdésre, hogy mi a véleménye az RMDSZ és a határon túli magyar szervezetek munkájáról? Mennyire képviselik hatékonyan az ottani magyarság munkáját? Ön mit csinálna másként?