Keresés

Részletes keresés

Burdi Creative Commons License 2000.11.22 0 0 39
PINGYI !

Danyi Gábor a helyes. (12-re válasz)

Sziasztok! Nem tudtam rólatok, egész véletlenűl rohantam át rajtatok. Nem tudom mikor jövök legközelebb.
Addig is üdvözlök mindenkit: Burdi '74-'78

Előzmény: PINGYI (12)
csabika25 Creative Commons License 2000.11.21 0 0 38
No, végigolvastam a topicot, remélem a régiek is visszanéznek még, úgyhogy egy pár infó, ami eszembe jut. Szóval Szabadi, most a Városmajori Gimiben van, ha jól tudom, mint a legtöbb jó TMG-s tanár. Tulajdonképpen amikor a Városmajori megépült, a TMG kettészakadt. Klembaláról olvastam valamelyik újságban egy pár éve, megvan, él, de ha megölnek se tudom, hogy éppen hol van. És Holics természetesen az, akit a volt professzora vett feleségül. Mondjuk én nála tanultam, és meglepő módon a Műegyetemen vagyok:-) Hejj, a jó öreg kocsmák... De Cseke minket miért nem vitt magával soha? Merkely pedig... Még egy olyan embert, akit kefírrel meg lehetett vesztegetni:-)

Mostanra ennyi, meglátom, hogy ki talál még ide...

Csabi

csabika25 Creative Commons License 2000.11.21 0 0 37
Krasznay Csaba vagyok, Sárváry Mariann osztályába jártam. Biztosan hallottál már. Én voltam a sulirádiós 3 évig:-) Nekem tetszik a büfés csaj:-) Jobb, mint az én időmben. Azért havonta, két havonta megfordulok a suliban, Szentgáli Zsoltival haverok vagyunk ugyanis:-) És még Kókai is megismer. Pedig csak két évig tanított. Hogy mi lehet bennem ilyen emlékezetes...? Mellesleg Szántódra le szoktál még járni? Én minden nyáron ott vagyok a táborban. Ha jól számolom, már a hetedik idényemet töltöttem ott idén. Na hali, biztos, hogy hallotok még itt engem:

Csabi

Előzmény: sthubi (36)
sthubi Creative Commons License 2000.11.20 0 0 36
Hali! Ki vagy? Elvileg felettem jartal 1 evvel! Biztos hallottam mar
rolad!
Mult het csutortoken voltam 1 par regi osztalytarsammal a Tancsicsban. Szinte semmit nem valtozott, azon kivul, hogy a ketrecbe mar nem igazan lehet belatni, mert akkor fust van. A masik valtozas, az a bufes lany! Nem tudom, hogy kinek jo, kinek nem :)
Kokai meg a regi :))))
Udv mindenkinek!
StHubi
Előzmény: csabika25 (35)
csabika25 Creative Commons License 2000.11.20 0 0 35
Itt lennék akkor én is. 98-ban végeztem, és röülök, hogy egy TMG-s topicot találtam:-) most éppen órán vagyok, de ha hazaérek, esküszöm végigolvasom:-)

Csabika

PINGYI Creative Commons License 2000.11.11 0 0 34
Gondoltam, felhozom má egy kicsit, hátha erre jár egy Táncsicsos...
PINGYI Creative Commons License 2000.10.01 0 0 33
Hja, mi még a WC-ben cigiztünk. :)
No meg a legendás ketrecekben! Ott töltöttük el az időt, amikor nem akartunk bemenni órára. Ha valaki kérdezősködött, mindig azt mondtuk, lukas órám van! Aztán kitalálták, hogy csak szünetben lehet bemenni. :(

Kagyló - akkor épült, mikor én odajártam! Mi is teázni jártunk oda. :)

Márvány presszó - ha bementünk, már kérni sem kellett, hozták a kólát. Mi még nem mertünk alkoholizálni, vagy csak én nem tudok róla?

Télleg, sthubi, ti hol jártatok ki tanítás alatt? Mert minket a portán nem engedtek ki, úgyhogy hátramentünk a szakközépiskolába, ott meg nem kérdeztek semmit. Ja és ha elkéstünk, akkor is ott jöttünk be, abból nem volt baj. No meg az utat is lerövídítettük vele némiképp. :)

Előzmény: sthubi (32)
sthubi Creative Commons License 2000.09.25 0 0 32
Hali!

Végre valaki tud valamit Holicsról! Ő volt, de még gimiben! Nálunk is ez volt az első reakció, hogy hogy kapta meg a 2est év végén! :)

A ketrec megvan, legalábbis tavaly még meg volt... Mennyit cigiztünk és ittunk?! A legviccesebb, az volt, amikor ott kezdtük el ünnepelni 1ik oszt.társunk szuilinapját, 1 kis Hubertusszal és Sangriával! Miután abbahagytuk az ivást, jött az igazgatónő, mázlink volt! köv. szünetben pedig rágyujtottunk! Akkor meg valamelyik tanár jött be, de természetesen mi nem doháűnyoztunk! :)
Tényleg, ti hova jártatok kocsmázni? 3 törzshelyünk volt:
1, Tiki - alias Kagyló, a Shell kút mellett. Oda általában teázni jártunk, mert elég drága volt! Mindig találkoztunk ott az 1ik angoltanárral - Cseke - aki megrendelte mindig a vörösborát, aztán toast, onnan mi már tudtuk, h. jön a következő toast, aztán a bor... Azután pedig már az újabb üveget bontta a pultos... :)
2, Kuckó - A Ti időtökben, ami nem is volt oly régen, asszem Salátabár volt a neve. Ez az ugocsa és kissjános sarkán van. Ott már nagyban ment a sör, pálesz, no meg a lecke írás! mindig ott elemztük le a verseket, általában 1-2 feles után:) Néha jól sikerült :)
3, Híd - Asszem az igazi neve, vmi Budai OldMen's. Iszonyú tiknó, de olcsó hely volt! Iszonyatos arcokkal. Egyik törzsvendég majdnem bejött művtöri órára, mert elhívtuk, miután megmutatta "csodálatos" rajzait! Végül meggondoltuk magunkat :) Szerncsére... Ja, ez egyébként a Győri úton van, majdnem a Márvány utca sarkán!
Volt 2 negyedik kedvenc helyünk: A játszótér, lenn a Győri úton, a vasútnál, a másik pedig csak cigizésre: TF előtti pálya. Meg a suli melletti garázs is jó hely volt cigizni,csak onnan jött 1 csomószor telefon az igazgatóhoz, épp ezért onnan állandóan bezavartak, persze az ellenőrző elvétele után!

Ennyi mára, mert kezdődik az analízis gyakorlatom! Éljen Szabadi, meg Kovácsné!:)
StHubi

Előzmény: BC Rich (31)
BC Rich Creative Commons License 2000.09.24 0 0 31
Volt egy tanárnő, aki mindenkinek elmesélte, ha szóba került a szigorú osztályzás, hogy az az ember, aki őt az egyetemen megbuktatta, most az ő drága, jó férje. Ez öcsémék osztályában volt (talán a Holicsné?). Valaki egyszer meg is jegyezte, hogy most már érti, hogy kaphatott egyáltalán diplomát :)))
Tényleg, járt ott mostanában valaki? A legendás ketrecek megvannak még?
PINGYI Creative Commons License 2000.09.20 0 0 30
Jaj, a Maria Alexandrovna, az egy különlegesség volt, engem szerencsére nem ő tanított, hanem a Markó Olga. Egyébként negyedikre állati rendes lett, csak azokat szekálta, akik oroszból akartak érettségizni. Én meg naná, hogy angolból. Többször meghívott minket fagyizni is oroszóra helyett
Előzmény: BC Rich (27)
PINGYI Creative Commons License 2000.09.20 0 0 29
A Bőszénére emlékszem, de nem tanított.

A tesit meg nekem a Muci néni tanította :)

Előzmény: sthubi (28)
sthubi Creative Commons License 2000.09.19 0 0 28
Hali!

Ja, a Merkely tényleg nagy arc! Ő szinte az egyetlen aki ilyen hosszan bírja a Táncsicsba! kár hogy nem tanított, de hallottam róla mindenféle jópofát, amire már nem igazán emléxem :( 1szer valami cselendzsdéjenvagymin kimentünk hozzá! Állati jót szórakoztunk!

Egy exosztálytársam mondta, h. kérdezzem +, hogy ismeritek-e Bőszét? kémiát tanított és a táncsics 1ik régi oszlopos tagja! Állati rendes volt -a saját osztályát védte nagyon- de akit szeretett azok mellett mindig kiállt! Értem nem volt nagyon oda! Picit néha bekattant, de már oly régen van ott, hogy ez is érthető! A legmagasabb posztja ott, asszem az ig. helyettes volt! Hát nem lehet könnyűek azok az évek! :)

Csá!

Előzmény: BC Rich (27)
BC Rich Creative Commons License 2000.09.19 0 0 27
Na nem haggyuk ám itten sűjedni a topicot!
Gulyás nekünk még csak a magyart tanította. Az volt a rögeszméje, hogy milyen kár, hogy most született, és nem párezer éve, a görög aranykorban. A Markó Olga tanította akkor a törit, szórta az egyeseket, donnaklára de utáltam! (Remélem nem keverek semmit...)

Az oroszt nekünk egy Maria Alexandrovna nevű bábuska oktatta, aki valahol a Marson élt (Fodor Csongorné nicknéven is nyomult). Gondolom a brezsnyevi rásön kerettanterv utóhatásaként notóriusan és habozás nélkül lefele kerekítette az amúgyis gyengélkedő évvégi osztályzatainkat, nekem pl. 3,2-es átlagra 2-est adott (nem vicc, azt mondta: nye matyemátyika!). Jajj ezek az orosz órai traumák, hogy nézek majd a fiaim szemébe? :)))

Volt egy hatalmas nagy fazon tesitanárunk, a Merkely. Titeket tanított?

Előzmény: PINGYI (26)
PINGYI Creative Commons License 2000.09.14 0 0 26
Ez valóban érdekes, mert amikor én a Számalkra jártam, nekem sem volt problémám a tanulással,pedig akkor ott még kevés lány volt, úgyhogy kezdetnek mindig legyintettek rám, aztán bizonyíthattam. És elég jól ment, pontosabban nagyon jó volt. Igaz, néha előkapkodtam a régi jegyzeteimet, de ott célirányosan tanítottak minket, igen nagy hangsúlyt fektetve a függvényekre.

Jajjj, a Gulyás Judit tanárnő! De jó, hogy eszembe juttattad! Kár, hogy másodikban elment szülni, aztán harmadikban is új tanárnő tanította az angolt és negyedikben is más, de neki szép neve volt: Kapitánfi Johanna.

Neked olyan jó a memóriád, nem emlékszel a töri tanárnőre? Nekem az oroszt is ő tanította, negyedikben csak ott kellett lenni, ja, eszembe jutott a neve, Markó Olga. Mindig szivattuk szegényt. :)

Előzmény: BC Rich (25)
BC Rich Creative Commons License 2000.09.14 0 0 25
Na ez a Szabadi-Dunai duó tényleg nem volt semmi. Meg a Klembala-Szabadi-Gulyás triumvirátus sem.

Szabadi az óra első felét rendszerint viccmeséléssel töltötte. Szigorúan ügyelt rá, hogy meglegyen a "politikai nevelés" és a "szexuális nevelés" - ahogy ő mondta. Aztán az óra végén teleszórta a táblát, a példákat házi feladatnak adta föl, aztán csodálkozott, hogy senki nem tud semmit.

Érdekes, de én miután átmentem az aranyba döbbenten tapasztaltam, hogy pár hónap után _értem_ a fizikát. A második félévben Szabadinál hat darab(!) egyesem volt, semmi más. Évvégén anyám bement sírni, hogy adjon nekem még egy lehetőséget, úgy is átmegyek más suliba, ne kössön ide a pótvizsga. Szabadi megvonta a vállát, és ennyit mondott: "Jó, akkor legyen kettes". Hatalmas egy fazon volt. Még a történethez tartozik, hogy később, a műegyetemi felvételin egy pont híján a maximumot értem el. Na ennyit a tantárgypedagógiáról :)))

PINGYI Creative Commons License 2000.09.14 0 0 24
Hali sthubi!

Jó, hogy itt vagy, mert közben mélben szabad a gazda volt, űgyhogy most már tudjuk, ki kicsoda. BC Rich kitalálta, én meg mellé. :) De most már minden oké. Attól féltem, ezután majd szépen elsüllyed a topik.

Ez a Holics???!!! Teljesen a leklkére vette a dolgot! Kár volt ekkora felhajtást csinálni belőle, ennyi év alatt nem tanulta meg, hogy a kamaszokkal nem jó ellenkezni, és tök fölösleges csak úgy tiltani nekik bármit is? Vannak más módszerek.

Sajna Kovács GY. Erzsébetet nem ismerem. Ezek szerint kár.

Igen, más suli volt, ellenzéki és reakciós, pfúj!:)
Negyedikben, 1987-ben október 23-át még nem szabadott ünnepelni sőt még csak tudni sem szabadott róla! Így reggel nyolckor bezárták a kaput és egyig se ki, se be senki! És egész délelőtt azon röhögtünk, hogy a suli előtt vagy tíz utcaseprő sertepertélt, holott előtte soha sem söpörték az utcát. Biztosan álruhás rendőrök voltak.:)
Na meg rendszeresek voltak a botrányok november 7-én, mert a Dunai és a Szabadi osztálya osztályfőnököstül nem állt fel a szovjet himnusz alatt.

Erről jut eszembe Szabadi egyik elhíresült mondása:
Jaj de boldog vagyok
mer ma van a nagyok
tóberi szocialista forradalom ünnepe...

Üdv

Pingyi

Előzmény: sthubi (23)
sthubi Creative Commons License 2000.09.14 0 0 23
Üdv!

Ahogy látom, Ti aztán jól összejöttetek... :)
Ahogy észreveszem a dolgokat, eléggé más suli volt az akkori táncsics... Nálunk igen nagy balhét csinált drága ofőnk - Holicsné - amikor megtalált 1 üres kókusz likőrös üveget oszt.kiránduláson.. Aztán kb. 1 hónapig megsértődött és minden ofő óra témája, h. ki ivott belőle, meg h. nem azért van az oszt. kir. h. igyunk, meg blabla... Aztán 1ik órán mondta, h. álljon fel aki ivott belőle, erre szinte az egész osztály felállt... Pedig csak 1 üveg volt :) Persze azért a 3. és 4.-es oszt.kiránduláson, már inkább nem figyelt oda, h. iszunk-e vagy sem... Lehet h. felfgota h. semmi esélye megakadályozni!
Még szerencse h. az osztályom egész jó volt, különben igen szar hely lett volna a Táncsics...

Különben - csak h. válaszoljak - most másodéves progmatos vagyok az ELTEn. Lehet h. Szabadinak (is) köszönhetem?! :) Elsősorban Kovácsné Gy. Erzsébetnek! Ismeritek?

További jó tippelgetést és nosztalgiázást nektek!
StHubi

BC Rich Creative Commons License 2000.09.13 0 0 22
Puff, mellé! Szabadi a gazda, mail ment!
Előzmény: PINGYI (21)
PINGYI Creative Commons License 2000.09.13 0 0 21
Jaj, de zavarba hoztál...lehet, hogy mégis az első tippem volt jó? Ne, még nem szabad a gazda. Egyébként te már tudod ki vagyok, te emlékszel rám?
húúú, ezek monogrammok? Csak tudnám, kiket takarnak! ON - Oszfolk, LE - Leho, de ki a KÉ? Te, azt már tisztáztuk, hogy mely nemhez tartozunk? Én azt gondolom, te fiú vagy.
Ha most sem találom, ki akkor szabad a gazda, de még hadd tippeljek: Norbi?

Én ma este még felnézek ide kb. 9-10 körül.

Előzmény: BC Rich (20)
BC Rich Creative Commons License 2000.09.13 0 0 20
Na most jól megvagy :))) Tudtam, ki a Picur, csak nem akartam nevet írni. Azt nem tudtam, hogy a Tócsa is lelépett - és öcsém van!!! Lehet, nem emlékszel rám? Ejnye, ejnye... Elég sok osztályba jártam akkoriban, de a táncsicsos brancs volt az egyedüli, ahol inkább a csajokkal voltam jóban (ON, KÉ, LE). Na, szabad a gazda?
Előzmény: PINGYI (18)
PINGYI Creative Commons License 2000.09.13 0 0 19
Nagyon halkan írom le...Tócsa?
Előzmény: PINGYI (18)
PINGYI Creative Commons License 2000.09.13 0 0 18
Picur - ő a Hadits Ildikó volt, ugye? Na én nagyon hansonlítottam rá, kinézetre, csak normál méretben. Ja és a vezetéknevem is egy betű kivételével olyan, mint az övé.

Látom, hogy szereted a gitárt :) Mi pedig pár napja kaptunk egy zongorát, ki sem merem mondani, hány éve nem játszottam :)

Na én is gondolkodtam rólad, vannak ötleteim, de most ez a hosszú haj....megint bekavart. Nem sok jó fej volt az osztályban, de te az lehettél, úgyhogy eszembe kell, hogy jusson! Az a baj, hogy a nevekkel vagyok gondban, akire gondoltam, végre eszembe jutott a keresztneve, de asszem, az nem te vagy. Van egy bátyád, aki szintén Táncsicsos volt? Nem merem leírni, kire gondolok. Ha meguntuk a találgatást, akkor majd mondjunk szabad a gazdát, jó?

Előzmény: BC Rich (17)
BC Rich Creative Commons License 2000.09.13 0 0 17
Volt valaki szolfézszseni... Ha lógtál sokat, biztos jól ismertük egymást :) Nyomult valaki Picur néven (és mérettel), zeneakadémista szintű zongoratudással, ő lennél? Nincs ötletem :( Pedig tulképp mindenkire emlékszem.
Én akkor kezdtem gitározni (ami máig nagy szerelmem), de rajtam kívül volt még két klasszikus gitáros az osztályban. Hosszú hajam volt (azóta még hosszabb). De jól elvagyunk itt ketten :D
Előzmény: PINGYI (16)
PINGYI Creative Commons License 2000.09.12 0 0 16
Jaaj, nagyon szégyellem, de ez a szájharmónika dolog nem ugrik be. Kérek még egy kis infót. Megnéztem a honlapodat, de nem segített rajtam. Ráadásul elsőben többen is elmentek más suliba. Persze neked könnyebb dolgod volt, mert én már annyi mindent leírtam magamról, legalábbis azt hiszem.
A báty dolog nem jött be. Nincs testvérem. Viszont nagyon sokat lógtam. Lehet, hogy elsőben még nem, de később csak a Klembala feledékenységének vagy jóindulatának köszönhetően maradtam Táncsicsos. Ugyanis túlléptem az igazolatlan hiányzások elfogadható számát, ez akkor asszem három hónap körül volt. Össze kellett volna hívni a fegyelmi bizottságot, de nem tették. Igy aztán maradtam. Hát nem én voltam az iskola büszkesége, az biztos. Én egyébként zongoráztam. ja és dallamdiktálásban - szerénytelenség nélkül mondhatom - én voltam a csúcs, ahh. :)

Elsőben hol voltunk osztálykiránduláson? (c: Lehet, hogy öregszem....(c:

Szájharmónika....eszembe kell, hogy jusson! (c:

Előzmény: BC Rich (15)
BC Rich Creative Commons License 2000.09.12 0 0 15
Én már előbb kapcsoltam :))) Elsőben jártam csak a Táncsicsba, aztán átigazoltam az Aranyba, és ott is értem, de öcsém kettővel alattam ott nyomult végig. Segítség: az instrumentálisan vérprofi zenei osztályban év elején enyhe derültséget keltett a hangszerem (szájharmonkia). Na?
Ez a nickneved akkor még nem futott, de - ha jól sejtem - két választásom van. Bátyád ugye még táncsicsos volt elsőben?

Azon a bizonyos osztálykiránduláson Klembala mester versenyszinten belegelt, és céklavörös fejjel tette a szépet egyik osztálytársnőnknek, közben Szabadi káromkodott, mint a veszedelem, Kopanecz meg eszementebb volt, mint valaha, rommá röhögtük az arcunkat, hiperszexis Schéner urat sajnos nem ismertem, jahh nosztalgia...

Előzmény: PINGYI (14)
PINGYI Creative Commons License 2000.09.11 0 0 14
BC Rich

Te jó ég!!! Én úgy tudom, a Klembalának csak egy osztálya volt, akkor pedig te az osztálytársam voltál. Igen, az osztálytársnőnket elvette feleségül közvetlenül az érettségi után. Született egy gyermekük, de aztán elváltak. A Klembalának azóta új felesége van, vagy volt még pár évvel ezelőtt.

De ha nem tudom meg, hogy ki vagy, belepusztulok! Hogy fogok most aludni? Te tudod, hogy én ki vagyok? Mert a nicknevem a becenevem is gyerekkorom óta, ezt néhány osztálytársam is ismerte, és találkoztam már régi ismerőssel úgy a neten, hogy a nicknevemről ismert fel!

Juhéjj, az osztálykirándulások! Bennem csak az maradt meg, nem tudom, akkor ott volt-e a Szabadi, hogy a Kecskés megivott egy üveg sört, amitől teljesen kész lett, és mivel az én ágyamon itta meg, ott is hajtotta álomra a fejét. Alig bírtam kituszakolni onnan. :))
Ja meg amikor a Schéner úr is velünk volt, hogy annak milyen jó feneke volt!

Előzmény: BC Rich (13)
BC Rich Creative Commons License 2000.09.11 0 0 13
Na ja, Klembala. Én, mint ofőt bírtam, de később - miután leléptem - többen mesélték, hogy kezd megőrülni. Még később hites asszonyává tette egy osztálytársnőnket ugyebár (jól tette) - eddig ismerem az eposzt. Bár soha az életben nem buktam meg félévkor, akkor sikerült - zenetöriből, anyámék teljesen kész voltak :))) Nem igazán volt ura a tantárgy-pedagógiának, de ismétlem: én kimondottan komáztam a közvetlenségét, meg amikor zavarba jött, és lilavörös lett a feje... Meg amikor a Szabadival malacul berúgtak az osztálykiránduláson :)))
Előzmény: PINGYI (11)
PINGYI Creative Commons License 2000.09.11 0 0 12
Darnyi vagy Danyi Gábor? Segítsetek!
Előzmény: PINGYI (11)
PINGYI Creative Commons License 2000.09.11 0 0 11
Sziasztok!
Egy kicsit nem nézek rá a topikra, és mindjárt mennyi hozzászólás!!!!

sthubi

Én is remélem jó helye van Szabadi tanár úrnak, nem tudod, hol dolgozik? Úgy értem, tanít, vagy valami mást csinál?
Budai Éva - Jó fej lett volna, de engem valamiért piszkosul utált (van ilyen ), ezért aztán nehéz volt ötösöket szereznem magyarból. És oersze pofázni sem mertem az igazságtalanságai miatt, de egyszer anyám megelégelte és bement hozzá beszélni. Volt, hogy beteg voltam egy dolgozatnál, tudtam, ha visszamegyek, megiratja velem. Kiültetett egy külön padba, és írhattam szöveggyűjtemény nélkül, mert azt csak nekem nem engedte használni. :(
A kecskés Feri ezek szerint elment a suliból azután, hogy én érettségiztem, mert bizony 1984-87-ig tanított biológiát. De úgy látszik, később visszajött. :)

He-he, számítástechnikát tanultam, a Számalkon végeztem programozóként. Csak azért he-he, mert a gimiben nem a matek volt az erősségem és ha Szabadi tudná, milyen lázasan bújtam a gimnáziumi jegyzeteimet később, érettségi után, utólag is ötöst adott volna. De lehet, hogy el sem hinné rólam, hogy közel kerültem a matematikához és a számítógéphez. Egyébként most itthon dolgozom délelőtt, na meg időközben lett három gyermekem, velük töltöm a délutánt, együtt tanulunk, játszunk, meg ilyesmi.
És te mit csinálsz?

BC Rich
:DDDDDD
Igen, csak mondta, hogy kivételez, de szerintem igzságos volt. Legalábbis velem, de lehet, hogy mégsem, inkább kicsit elnéző volt. Ha nem tanultam meg valami, azt mondta: Maga nem buta, maga hülye!! és helyreküldött.
Ja meg azt ismondta elsőben, hogy vér fog folyni a padok alatt!!! Mit mondjak, én kellőképpen betojtam, amíg az első ötösömet meg nem kaptam.

Volt még egy általam nagyon szeretett tanár, de szégyenszemre nem jut eszembe a neve. Magyart és történelmet tanított, de asszem kirúgták, miután én érettségiztem. Talán valamilyen Gábor volt, akkor lehetett 45 év körül. Fantasztikus pasi volt, és ő még a múlt rendszerben is úgy tanította nekünk a történelmet, hogy tisztán lássunk, persze ezt akkor nem volt szabad. Fénymásolta nekünk az Egy mondat a zsarnokságról című verset, mert nyomtatásban az meg sem jelenhetett. Most meg benne van a fiam olvasókönyvében. Nem emlékeztek a nevére véletlenül?

Na még valami, én ének-zene tagozatra jártam, Klembala Gézát nem ismertétek?

Bocs, hogy kicsit hosszúra nyúltam.

BC Rich Creative Commons License 2000.09.05 0 0 10
Ja, meg ahogy kijelentette: "Én kivételezek a lányokkal, és jobb jegyeket adok nekik, mert lánypárti vagyok. Az lenne a furcsa, ha fiúpárti lennék." És így is tett (igaz, évvégén nem ez alapján osztályzott) :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!