A legnagyobb parádé amikor az elnök nyilvánosan belemondja a szurkolók szemébe, hogy "senki se gondolja hogy Tucicban láttuk a megoldást" , úgy hogy a játékos a klub alkalmazottja.Az morálisan a játékosnak gatya. De az hogy a szerény tudása ellenére egy közvetlen átigazolási szezon végén kezdő lehet,na az az igazi.
Ha árérzékeny vagy akkor biztos igazad van, de ha szép tengerpartot akarsz akkor felejtsd el az Adria olasz vagy szlovén partjait. Az említett Koper pl a vele határos isztriai városokhoz képest sincs sehol, egy csöves kikötőváros semmi több. Idén kétszer autóztam át rajta Vrsar illetve Medulin felé menet, de eszembe sem jutott volna megállni, egyszer láttam az pont elég volt.
neked nem szóltak hogy horvátország az új balaton,és szlovénia az új horvátország?
amikor ugyanaz a horvát szállás (booking könyvjelzőből tavalyról elmentve) lett 1évvel később 40%al drágább (vagy csak 20al étterem nélkül) akkor mondtam h jólvan akkor Izola.
nemhogy nembántam meg, hanem sajnáltam h nem váltottunk előbb
ja, jól tették de máskor inkább hagyják el ezt a semmire sem jó szlovén Adria partot. A tenger Isztria északi részén kb Umagnál kezdődik, addig pocsolya :-)
Szerintem nem a Te szégyened, inkább azé aki ezeket a történeteket kitalálja. Mert az sanszos, hogy a mai médiaviszonyok között, Kubatov és Győzi közös arcképével, megjelenésével fotók, polók, face bejegyzések, nem csak úgy véletlen lesznek. Ez esetben lehet, itt éppen balszerencsétek, hogy a Fradinak a legnagyobb a tábora. Magyarország legismertebb cigányembere pedig Győzike. (Jelzi a világ változását, hogy régen pl. egy Járóka Sándor és Farkas János volt.)
Egyébként tényleg csak ennyi a sztori, amiért ezt összegyúrják?
Tényleg csak azért születnek ezek az üzenetek, mert a képletük szerint ha időről időre látja több százezer roma honfitársunk (egyszer a békemenet első sorában vonuló - máskor a fradista mezes Győzit, akkor ez működik mint egy kód és ez alapján áprilisban szavaznak. Ennyi a sztori lényege, vagy én nem látom a rendező célját? Nekem van fradista ismerősöm, kollégám de egyik sem kezdett úgy mondatot, hogy: „én 48 évesen lettem Fradi drukker…” Valahol igaza volt Curtisnek,Győzikének nem csak Fradihoz, de focihoz, labdához nem volt köze kb. 40 évig, utóbbi konkrétan nem érintette meg. Erre most meg úgy lép elő, mint fanatikus, esetenként Kubatov mellett ő a klub másik arca, „egyenlő vele”. Kimegy évi háromszor és az minden alkalommal országos médiaesemény.
ui. lehet mégis jobb, hogy nem mi vagyunk a legnépszerűbb csapat
Bocs, de ebből a posztból csak a hungarocell érdekel (tudod a vízvezetékszerelők azt raknak a padlófűtés alá mikor letekerik a csövet). Ez a virágkarnevál nevű kommunizmusból itt maradt giccsparádé pont illik ahhoz a bugris városhoz. Amúgy ma megyek felcsútra remélem sima hazai lesz.