Keresés

Részletes keresés

tex66 Creative Commons License 2025.11.25 -1 0 521671

Nem tudok masra gondolni az eseteben , mint kissebb betegseg vagy serules. Vele szaladt meg a kocsink , logikatlan lett volna a mellozese.

Előzmény: VASAS.JOCÓ (521670)
VASAS.JOCÓ Creative Commons License 2025.11.25 -1 2 521670

Radó ebbe a csapatba nálam is beférne.

Előzmény: tex66 (521669)
tex66 Creative Commons License 2025.11.25 -3 2 521669

Rado mellozese, nem csak erthetetlen. Rado mellozese miatt telelhetunk a Honved arnyekaban?! Rado beadasai golpasszai szogletei es az nb 2 es mezonyben letagadhatatlan elit statusza miatt is. Nelkule , nem latom a feljutas aranyfonalat.

Előzmény: deme65 (521668)
deme65 Creative Commons License 2025.11.25 0 4 521668

Banditát meg se közeliti eddig sajnos.Radó mellözese teljes talány ,a szakadó esöben behozza magas ,darabos embereket.Meg is kapta a választ Na de ugye, neki erröl most már papirja van.

Előzmény: Trooper__ (521666)
Hawkmoon269 Creative Commons License 2025.11.25 0 0 521667

Nem gondolnám, hogy Molnár Csabi több lehetőséget kapna, nyilván edzői elgondolás volt, hogy a két szélsőnek meg kellett volna bontania a Kispest védelmét, úgy, hogy az egyik oldalon Pauljevics, a másik oldalon Hangya volt, erre sem Molnár, sem Horváth nem volt képes és amikor Tóth kikeveredett a szélre, neki sem ment, ami teljes kudarc volt, így összességében ez volt a kulcsa a tegnapi vereségnek, szerintem... Barkóczi korántsem olyan gyors, mint Horváth vagy Molnár, mégis több veszélyt jelentett a kapura 20 perc alatt, mint ketten együtt

Előzmény: PagoX1 (521664)
Trooper__ Creative Commons License 2025.11.25 -1 1 521666

Azért legyünk tárgyilagosak, Hős, Barkóczi, Rab is kapott már elég sok játékpercet a bajnokságban, bár tény, hogy Molnár Csaba az utóbbi idpben több lehetőséget kap, amivel nem nagyon tudott (még) élni, de azért a vizes lepedőt ne húzzuk rá. 

Ha csak fele annyi meccset kap, mint Bandita, és ugyanannyi gólt lő, megbékélünk vele szerintem. 

taka63 Creative Commons License 2025.11.25 -1 2 521665

Sok tehetség van a kettőben. Sokan onnan jöttek, Girsik, Mamu, Sztojka, Kapor, Barkóczi, Hős ,Rab Boldi,  Molnárból kettő Zsombi és Csabi. Nagyon színvonalas munka folyik ott  Hét végén úgy jatszottak 2:2-t az nb2-be vágyó Gyulával, hogy nálunk volt két kiállítás meg ellenünk befújt két tizenegyes, abból az egyik a 89. percben.

De! Ők még az első csapat fiataljainál is fiatalabbak! 16-17 éves srácok, akik még javában csak tapasztalják a felnőtt futbalt. 

Az irány most jó, a többi már csak az ő kitartó munkájukon és az adódó lehetőségeiken múlik!

PagoX1 Creative Commons License 2025.11.25 -1 2 521664

Engem inkább az utolsó bekezdésedben leírtak szomorítanak el. Állítólag tucatszám rohangálnak a tehetségek a Vasas II-ben, de mi hétről-hétre Molnár Csabikát kell, hogy nézzük. Itt valami nagyon nem stimmel: vagy a II van túlértékelve, vagy a szakma nagyon hülye, hogy csak Molnár és Girsik kap lehetőséget.

Előzmény: Hawkmoon269 (521663)
Hawkmoon269 Creative Commons License 2025.11.25 0 1 521663

Elfogadom, amit írsz, de ez szórakoztatóipar, hogy mi az elnevezése BL vagy szuperkupa, nem mindegy, mindenki tudja miről van szó... És ha a majmok kiemeltek lennének, de miért is? A magyar bajnokság a litvánt és a lett bajnokságot előzi meg, mégis ki nézne a főtáblán fradi meccset?

Én olyasmi újításra gondoltam, mint Guardiola vagy Klopp... Nem Mezey találta ki , hogy ne legyen középhátvéd, hanem a védők egy sorban legyenek a gyors szélsők miatt, stb...

Nyilván a maguk korában értett a focihoz Rudi bácsi vagy Mezey, nem ezt vitattam.

Az utánpótlással kapcsolatban nem tudsz meggyőzni, de nem is kell, mert a számok magukért beszélnek, hogy nem jönnek Felcsútról játékosok, pedig a világ vagy az ország pénzét beleöntötték már, de ez nyilván igaz a többire is, hiszen az utánpótlás csapatok semmit nem érnek el évek óta és mi is látjuk, hogy Molnár Csabi teljes homály volt tegnap (is), de nem akerom őt bántani...

Előzmény: action_9 (521658)
Hawkmoon269 Creative Commons License 2025.11.25 -3 1 521662

Nyilván ők többen voltak, hiszen megvan az utánpótlás a Havannáról, ezért voltak hangosabbak, de semmi különös, viszont , hogy ezek a senkik már a mérkőzés előtt c*gányoznak, az azért megdöbbentő és tragikomikus is egyben, mert simán lementek már a majmok alá színvonalban... 

Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy a b-szektorba minden jegy elfogyott, de sok szék állt üresen, így gondolom a bérletesek nem jönnek ki, de akkor miért vesz valaki bérletet? Egyszerűen nem tudom megérteni!

Előzmény: Trooper__ (521656)
Hawkmoon269 Creative Commons License 2025.11.25 0 0 521661

Szíjjas megvolt már oda-vissza...?

Előzmény: No Roxa áj (521619)
action_9 Creative Commons License 2025.11.25 0 0 521660

Inkább átadta neki Urblik:) Olyan mulya Domi, mint...

Sztojkától is láttam több tragikus szögletet, talán a BVSC ellen -  tavaly előtt - pl. kétszer is megrúgta egy percen belül a röviden az ellent. Ezt kérték vagy sem, legalább olyan nevetséges volt mint a tegnapi. Az is, h beküldik fejelni, ha már Józsi rúgja, legalább maradjon a kipattanóra középen.

taka63 Creative Commons License 2025.11.25 0 1 521659

Szögletet beadniegtanulni kb u 12-ben kéne.

Előzmény: rage (521657)
action_9 Creative Commons License 2025.11.25 -3 1 521658

Én régimódi vagyok:)

"Nekem" pl., a kupagyőztesek közt ne induljon az olasz 8. helyezett. A BL-t is csöppet másként látom. Oké induljon az olasz 4. ha ezt akarják, csak verekedje magát végig a nem bajnokok közt. Fura lesz leírnom, de a majmok legyenek kiemeltek, és ezek a futottak még érkezzenek meg egyszer csak a bajnokiágra. Ahol várja őket először az albán pásztorok alakulata, majd a csecsenek, bálnavadászok... Kezdjék ők a szezont júliusban!

Amit most csinálnak az egy szuper liga. Nevezzék is annak, ne bajnokok ligájának.

Abszolút nem túlzok amikor azt írom csak Barcát nézek, meg elődöntő és BL döntő, a többi az vak véletlen. Évi kb 2-3 'pool ,meccs. (még a WetsHam is több) Ezeket is csak azért, mert a fiam előfizetett rá. Dortmundot akkor láttam utoljára, amikor még élt Puhl Sanyi, azt nem mondom, h vezetett.

Hogy aktualitása legyen, a Paks- Újpest az kihagyhatatlan volt hétvégén. De ha van stream, simán megnézek egy Sori-Karcagot is netezés közben, pláne ha ellenfelek lesznek majd, vagy elbújik benne egy-két jó név.

EB-n, vb-n minden meccset nézek.

Hát nem vagyok nagy koncertre járó sem, de a Csapdát nem sokan előznék meg az tuti. Talán jövőre a Metallica. A csodacsarnok sem érdekel, Barba Negra;) Nem vonz, egyenesen taszít ez a néphülyítés, a csili-vili ami usákiába megy. (ott van pl. a telójuk, hát még azért is fizetniük kellene, h lehugyozzam, nemhogy a kezembe vegyem:)))

Ellenben, ami csak az övék és megtisztelem őket, megemelem a kalapom, az az NFL. Ott a legügyetlenebb csapat érdekel, így választottam. Hogy elp.csázták a Billst csütörtökön!:))) Na azt láttam.

Hollandok az sztem poén volt. Azt úgy nem értem miért kellene újat kitalálni, vagy miért csak az új említésre méltó? Sztem a 4-2-4 magyar találmány, Csordás, Vasas.

Akiket felsoroltál vagy az ő idejükből, az bátor kijelentés, h nem volt szakmai újítás. Hát Rudi bácsi is tudott újat mondani, különösen a maiaknak. Nála nem lett volna ennyi felesleges igazolás, és értett volna még ma is a csapatépítéshez. Ha már Sztojka, egy fiatallal sem így bánt volna, ahogy Váczi Zolit (Fischert, Szabadit...) sem dobta a el a süllyesztőbe, mert másnaposak voltam edzésen. Ahogy Várady is beállt a 11-es posztra. De Mezey is újat hozott.

Az akadémiát nem nyitnám ki, az masszív poliba menne. Vékony szál. Dolgozik az MLSZ-ben ismerősöm up részen, ritkán találkozunk, a nyáron beszélgettem vele, egy valami tény: 400e-re (3x) nőtt az igazolt labdarúgók száma. Az up nőtt nagymértékben és folyamatosan, meg a női. Azonnal kérdést kapott a - fiktív - igazolásokra, azt mondta nem lehet, ezek a bajnoki rendszerben elindultak, pályára lépett játékosok száma. Jó ez, nem jó vagy megéri, nem éri, sztem (itt) ne nyissuk ki.

Volt valahol, olvastam erről egy szépen kikutatott cikket, az arab tulajok klubjainál, de nem találom most. Viszont egy gyors adatgyűjtés után igaznak tűnik Gyuri állítása.

Amit most pár perc alatt találtam. PSG (BL győztes év) Az éves jegybevétel az 6-7 (húzó)játékos fizetésére elég. Ebből igaznak tűnik Bognár véleménye. Pár évvel ez előtt a szám sztem csak 3 (játékos) lett volna.

Én nem vagyok elájulva ezektől a piaci alapú működésektől. Sztem a nyugati könyvelő cégek sem hülyébbek a magyaroktól. Lásd a belgát Újpesten, vagy a majmok angoljait.

Előzmény: Hawkmoon269 (521555)
rage Creative Commons License 2025.11.25 0 3 521657

A túlsó szögletzászlóhoz ívelt szögletek az Vasas specialitás.

Utána megtekinthettük, hogy kell normálisan beadni egyet, a Kispest előadásában.

Trooper__ Creative Commons License 2025.11.25 -2 2 521656

Budafokon rúghatott szabadot 30-ról, mert nem volt ott Bandita, és Urblíktól elvette a labdát. Akkor mondtam a gyereknek mellettem, hogy Dominik ugyanúgy rúgja, mint Szobó, így akkora gól lesz, mint az állat. 10 cm-t tévedett, kapufa.

Tegnap volt 2 olyan szögletünk, hogy egyenesen fájt... Az, hogy veszélytelenek vagyunk általában, már megszoktam, de az egyiknél, amikor mindenki bemozdult a rövidre, Doki (?) meg átlőtte a hosszúra, nagy börleszk volt.

Nálam a középpályán Hős - Ulbrík, Sztojka játszana, nem kérdés. Erre Sanyikát nézhetjük minden héten. Pedig még Cseke is jobb nála.

Előzmény: action_9 (521654)
action_9 Creative Commons License 2025.11.25 -3 2 521655

Ja még annyi Sztojkáról, h mivel 10-12 éves kora óta látom, tudom mit tud, h fejlődik. Azt is tudom, h ha pont azt kapta volna meg, mint most pl. Barkóczi, aki 17 évesen játszhatott már, ma nem egy beépítésre váró játékosunk lenne, hanem egy vezéregyéniség. Csak más fontosabb volt éveken keresztül, különösen tarr parasztnak.

Ennyit számít a szerencse egy pályafutásban. 

Szépen megfogalmazta a szünetben Simon Miki, h a szakma régóta várja Sztojkától ezt "úgy látszik Erőssel lett meg a kémia". Aha, ő nem mondta a pofájába sztem a %-ot.

Előzmény: action_9 (521654)
action_9 Creative Commons License 2025.11.25 -1 1 521654

Azért ezt bontsuk szét.

Elsőre. (...és nem mentegetés, meg elfogultság stb.)

Engedjük el ezt a gólszerzést. Vagy legalábbis (bocs, de) nem jó a szövegkörnyezet. Nekem ne szerezzen gólt, védő, szűrő, de akár Girsik sem. Pontosabban elvárás ne legyen feléjük! Se kívánság, se vágy, semmi ilyen teher.

Pl. Girsiknek sem, de ha egy sorral feljebb rakjuk, megváltozik minden, a korábbi kritikám is (a játékáról, képességeiről) homlokegyenest más lesz. De vissza a gólokra, ha arra jön csak egy vékony utalás is, h nem tud gólt lőni, akkor már sztem nagyon rossz az irány. Gondolom ezt a lelátóra is, nem csak a szakmára. (vagy első sorban oda)

Persze jól jön azaz évi 1-2 talán 3 gól is, de ha 0 a szám, ne csüggedjen senki, attól még kiváló lehet az alany éves teljesítménye! ... és fordítva is igaz. Újra jó példa Girsik, rúgott két gólt, de a posztján katasztrófa, Balog Zsolti (ha már ő lett megemlítve) hozzá képest tanár volt a poszton, pedig egész pályafutása alatt nem rúgott talán két gólt. 

A hatos posztot pont ilyennek gondolom, ahol a gólok száma mellékes. (Busi - Barca)

Amúgy meg igazából Sztojka első éve a Vasasban, a többi az agyhalott edzők miatt nem beszámítható. 14 meccs ment le (1260perc) ebből 491 percet tolt, a meccsek cca 1/3-n. Ráadásul se szabadot, se szögletet nem rúghat, pedig... 

Persze olvastam az első sorod is, értem is mit akartál mondani, de van aki félreértheti, pedig nem az a célod.

Előzmény: 1911. (521647)
Anzixx Creative Commons License 2025.11.25 -1 1 521653

Aki kulcspasszt ad, attól már sikerült megszabadulni, így ezzel nincs több probléma. 

Sztojka a helyezkedéssel, hogy megjátszható legyen, keresztlabdákkal, súlypontáthelyezésekkel képes segíteni. 

Egyébként is felesleges sokat járatni a labdát, ha maximum a harmadik negyedik passz biztosan rossz lesz. 

A jó hír az, hogy Nagy Miklós immár organikusan építkezik, és ezt a futballvilág is megtudta, azóta mindenki ettől retteg. 

Szerencsére ezt a bejelentést már a honvéd meccs előtt megtette, így a honvéd b csapata meg a közönsége is reszketve, remegve jelent meg a stadionban.

Erős licensze is címlapra kívánkozó bejelentés volt a meccs előtt. 

Hidi Sanyi a kora ellenére csatlakozhatna az nb1-es öregfiúk különítményhez a Vasasban a játéka alapján, a rémusz bácsihoz meg a lepkefinghoz, meg a többihez. Létrehozta a befejező középpályás fogalmát, amikor hozzá kerül a labda, be van fejezve a támadás. 

Hogy miért kell ezeket a bohócokat erőltetni, hétről hétre.. 

Előzmény: deme65 (521649)
totti107 Creative Commons License 2025.11.25 0 0 521652

Igaz amit írsz és egyet értek veled. (ostoba csapat)

Sajnos most már a honvéd is mumus nekünk, pedig ez nem volt így sokáig, pozitív a mérlegünk is ellenük.

Egy hazai rangadón sokkal élesebben kéne játszani. Nincsenek ütőképes támadások, ötlettelen az egész. 

Egyedül Sztojka tetszett, már régen be kellett volna építeni a csapatba. A védelemben is csak egyetlen megbízható

pontot (Hej) látok. Nagy kérdés, mi lett Tóth Milannál?

A Honvéd egy év alatt csapat lett, mi nekünk hány év kel???

Ami furcsa, hogy nem is olyan régen alig volt honvéd szurkoló a meccsükön, most meg mennyien lettek.

Ami viszont nem furcsa, hogy lassan nem marad Vasas szurkoló. Rengeteg csalódottság miatt.

Előzmény: 1911. (521650)
Trooper__ Creative Commons License 2025.11.25 0 0 521651

Addigra a Honvéd már sima feljutó lesz, mi meg kb. azon fogunk rettegni, hogy a Kecskemét ne nyerjen a Kövesd ellen, hogy legyen esélyünk még befogni őket, ha nyerünk az Ajka ellen 8-0-ra.... És természetesen nyer a Kecsó, így nem is jutunk fel, annak ellenére, hogy "mindenki nagyon-nagyon akarta", ahogy tavaly is... 

Szerintem a legfontosabb meccsünk tavasszal a Kecskemét elleni első hazai lesz. Ha ott kikapunk, kb. megint jön majd a szenvedés.

Nagyon nem tetszett tegnap Erős meccselése. A meccsterve nem volt rossz, hogy a földön a kicsik megverik majd a védőket, de az, hogy egy 100 éves Pauljevics, és a hikomat Hangya többedjére megegye a szélsőinket, vicc. Milánra haragszom, mert nem lehet ilyen balfaxul lőni a tiziket. 6 pont csak ezen ment el.

Mert az kb. biztos, hogy a BVSC ellen is nyertünk volna, és tegnap is, mert a Honvédban még labdaügyetlenebbek vannak, mint nálunk, ezek felépített támadást védekező csapat ellen nem tudnak vezetni.

Aki nagyon rosszul játszott, az Hei, Hidi, Urblík, Girsik, Molnár. Pedig pont az utóbbiak miatt kezdtem megint meccsre járni, de még adok egy esélyt az Ajka ellen, aztán megint marad a fotel.

Ja, és ami megint nagyon nem tetszett, az a szurkolás. A Vidi ellen jól nyomtuk, de a tegnapi kiakasztott. Megtelik a C szektor, sokan jönnek olyanok, akik az alap szurkolást tudják, de dalolászni nem fognak..  Az, hogy van "Sz@ar a kispest!", engem nem zavar. De az, hogy "Hajrá, Vasas!" alig hangzik el, vagy egy hosszútaps is 1x a 100 perc alatt, az vicc. Kíváncsi lennék, az A és B oldalról hogy ítélték meg, hogy szólt a tábor.

A Havanna jól nyomta, megint...

Előzmény: 1911. (521650)
1911. Creative Commons License 2025.11.25 0 1 521650

Mindkét állításod helytálló.

Tegnap nem pontban, de szerintem eldőlt a feljutás. Olyan végtelenül ostoba és beszari ez a csapat, hogy soha sem fog tudni élni a lehetőséggel, és az

utolsó pillanatban elgáncsolja magát.

Tavasszal az utolsó előtti fordulóban meg egy vereséggel asszisztálunk a Honvéd feljutásához, hogy még jobban meg legyenek alázva a szurkolók. 

Előzmény: rage (521621)
deme65 Creative Commons License 2025.11.25 0 0 521649

Ha Sztojka játszik ,Hidi nem kell.Olyan közeppályás kell aki fordul a labdával,kulcspasszt ad,egy-egyezik sikerrel .elöretör es elönyös helyzetbe hozza a csatárokat.Adott esetekben gol ,golpassz.

Előzmény: Hawkmoon269 (521644)
deme65 Creative Commons License 2025.11.25 0 0 521648

Es itt van a lenyeg ,Sztojkával kapcsolatban.

Előzmény: 1911. (521647)
1911. Creative Commons License 2025.11.25 -1 2 521647

Sztojka tetszett, kimondottan jól játszott és nagyot küzdött.

De hát ő is csak olyan VASAS tehetség. Gólt lőni nem tud, gólpasszt adni nem tud, meccset eldönteni nem tud.

Ugyanakkor más a helyzet Molnár Csabával, aki talán azt hiszi, hogy pilangókat kerget a  réten. Mindenesetre ő nem labdarúgó. Még csak makett sem.

1911. Creative Commons License 2025.11.25 -5 0 521646

Most aztán ünnepeljetek a Havannán! Lopjatok egy Kobányait a közértből, hogy legyen mivel koccintani!

Előzmény: No Roxa áj (521619)
tex66 Creative Commons License 2025.11.25 -2 0 521645

En ezt nem is szamoltam . Nekunk a Honved egy valodi mumus csapatta valt.  Persze, hogy kene jobb. Mindenkinel van jobb. Futbal merkozest ugy lehet nyerni , hogy mindenki azt teszi amit kepes es mindenkitol annyit kerunk amire kepes. Ezt osszegyurjuk tudatos jatekkal es berugjuk a helyzeteket. Minden keretbol kerettel lehet focimeccset nyerni. Ez nekunk ma nem jott ossze. Legalabb tudjuk , hogy nem lehet hatradolni. Semmi nem veszett el ,menni kell tovabb.

Előzmény: VASAS.JOCÓ (521639)
Hawkmoon269 Creative Commons License 2025.11.25 0 1 521644

Ez így nem igaz, nem Hidi a legnagyobb problémánk... Hidd el, hogy egyszerűen nincs használható csatársorunk, értem, hogy hibázik Hidi, de mégis mérhető ahhoz, hogy a vágósúlyban lévő Pauljevicset, sem Molnár, sem Tóth, sem Horváth nem tudta átjátszani?! Mondd meg, melyik csatárunk volt veszélyesebb a kapura? Molnár, Tóth vagy Horváth? Egyik sem, ami egy ilyen Kispest ellen azért igazán röhejes, nem?!

Előzmény: deme65 (521643)
deme65 Creative Commons License 2025.11.25 -1 0 521643

Látszott ma megoldották.Hidi meg besegitett hogy ne legyen izgalmas,ö max idöhuzo csere lehetne bárhol.

Előzmény: Hawkmoon269 (521641)
deme65 Creative Commons License 2025.11.25 0 0 521642

Volt hajtás, nem volt olyan rossz.Erös sajnos berakott nehány inkompetens embert.Aztán rosszul is cserelt.A közeppálya nagyon lyukas.Sajnos nem rugunk eleg golt.

Előzmény: Viniciusz Pál (521640)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!