Keresés

Részletes keresés

RAF2 Creative Commons License 2002.01.10 0 0 107
"Nytt gästspel varje torsdag."

Uj vendegjatek minden csutörtökön.

A McDonald´s reklamba lattad ugye?

Minden csutörtökön egy ujfajta hamburgert arusitanak orszagszerte,ennyi a megfejtes

udv

Előzmény: csubul (88)
Engill Creative Commons License 2002.01.10 0 0 106
nevetseges ez a fajta feminista hozzaallas.
gondolom kurva nagy opinion-sökning all mögötte ;))
ha karrierista, vallalja fel.tul sokat akarnak, es atesnek a lo tuloldalara.
En nem ugy vettem eszre ;) Schyman foglalkozzon inkabb az alkohol-monopolium felszabaditasaval :D
Előzmény: Törölt nick (103)
wzindbad Creative Commons License 2002.01.10 0 0 104
jogos
Előzmény: aljas666 (99)
Boszorka Creative Commons License 2002.01.10 0 0 102
Mit ir pl. a Svenska Dagbladet vagy a Dagens Nyheter? Mert az Aftonbladet és az Expressen az a magyar Blikk szinvonalán mozog, amiből normális ember nem tájékozódik.
Előzmény: Törölt nick (100)
Engill Creative Commons License 2002.01.10 0 0 101
Schyman inkabb a pohar fenekere nez mint a ferfiak gatyajaba ;)
ez mind csak szocseples, gyors recept h nyerd meg a valasztok egy bizonyos koret,az un. egyenjogusagot meg egy szinttel feljebb vinni kisse illuzionak tartom.
Előzmény: Törölt nick (100)
aljas666 Creative Commons License 2002.01.10 0 0 99
hur svĺrt det är (szórend!!!)
bocs
a
Előzmény: wzindbad (96)
Engill Creative Commons License 2002.01.10 0 0 97
Gudrun Schyman a balok partelnoke ma az un. V-kongresszuson (feminist chick-hangout :)) 40 percen at fikazta a ferfiakat, kiraaaly.
teljesen egyetertek, forradalomra van szukseg, igazzak es alazzak le meg jobban a ferfiakat :DDD
wzindbad Creative Commons License 2002.01.10 0 0 96
Här ser man hur svĺrt är det att svära pa svenska :)
Előzmény: aljas666 (95)
aljas666 Creative Commons License 2002.01.09 0 0 95
Fy fan! Jag kan inte tro att den här topiken ska ocksĺ dö!!! Och orsaken är bara att jag har skrivit nĺgonting här. Skit!
Előzmény: wzindbad (94)
wzindbad Creative Commons License 2002.01.09 0 0 94
Umo! Szerintem te lekörözöd a psssszt magazint!!:))

Ha:lsn: Wzind

Előzmény: Törölt nick (91)
aljas666 Creative Commons License 2002.01.09 0 0 93
Szerintem jó fejek. Én dolgoztam kint egy nyarat még diákként, nagyon jól éreztük magunkat, egy-két családdal azóta is tartjuk a kapcsolatot, meg egy diákcsere-program kapcsán is rendszeresen találkozom a svéd barátaimmal. (Én nem csereberélek, tőlem függetlenül van itteni kapcsolatuk - bár egyszer majdnem megszakadt a program, akkor én leheltem bele életet kívülállóként...)
Azt mondják a svédekről, hogy nehezen barátkoznak, de ha egyszer a bizalmukba/barátságukba fogadtak, akkor az örökre szól.
Az biztos, hogy igen korrektek. A bizalom is mást jelent náluk, mint nálunk (persze ennek sok összetevője van).
Mivel hatalmas ország, valóban más és más időjárás jellemző az egyes területein. Én épp tegnap beszéltem a söderhamni barátommal (kb. 250 km északra Stockholmtól) és megállapítottuk, hogy jelenleg kb. ugyanolyan idő van náluk is, mint nálunk. Csak éppen a nappalok pillanatnyilag úgy négy órával rövidebbek, mint itt...
fönök Creative Commons License 2002.01.09 0 0 92
Kihajigálják a fenyőfát az ablakon.
A négercsók is onnan jön.
Ennyit tudok a svédekről.
wzindbad Creative Commons License 2002.01.08 0 0 90
ford: új vendégjáték - minden csütörtökön
Előzmény: csubul (88)
Boszorka Creative Commons License 2002.01.08 0 0 89
Új (ezzel a ga:stspel-el nem tudok mit kezdeni, spel = játék de a ga:st teljesen értelmezhetetlen) minden csütörtökön. Szóval: Uj ...játék minden csütörtökön.
Előzmény: csubul (88)
csubul Creative Commons License 2002.01.08 0 0 88
Valaki lefordítani nekem ezt a mondatot, asszem svéd:
Nytt ga:stspel varje torsdag.

Előre is köszönöm...
Akinek kell küldök képet hozzá.:)

(Egy BigMac tálib egyenruhában szakállal, McLaden felirattal és ezzel a szöveggel)

wzindbad Creative Commons License 2002.01.07 0 0 86
Na viszont, ha svéd macákkal kezdesz, akkor aztán mindennap elszámolás lesz, hogy ki mit adott és kapott, na meg az egyenjogúság.... pl. nem mosogatsz: akkor jó én elmosogatok, de akkor számíthatsz arra, hogy már fáradt leszek mire a szexre kerül sor......

Svéd corporate managerek: pl. kedvenc nyári összeállításuk egy világoskék nadrág, világossárga inngel - meg még a rózsaszín is be szokott jönni nekik. Viszont tényleg simán tudnak biciklivel is érkezni céges meetingre.....

Egy jól szituált svéd kellőképpen sznob: pl. Chamonix-ba jár síelni és francia bort rendel étteremben....

A svéd kávézók (önkiszolgálók) és nagyon klasszak a kávé nagyon rossz viszont lehet kérni pafyll-t (rátöltést).... és minden múzeumban van egy kávézó...

Stockholmban nagyon klassz a Moder múzeum, a Vasa hajó - az ilyenekhez értenek...

Nyáron marha jól lehet fürödni szinte bárhol a tengerben, tavakban, át lehet járni más birtokán.... szvsz. ilyenkor jobban lehet megismerkedni is velük...

A svédek ha nem olyan gazdagok Spanyolországba utaznak és ott hánynak.... majd erről beszélnek egy évig.....

Mikor el lehet kezdeni halászni a rákot, klassz kis bulikat rendeznek a nyaralójuk melletti pajtákban...
Lehet velük menni vitorlázni, jéghokizni stb..

Ahhoz, hogy a svédek lelkébe beleláss svédül kell tudni. Ha tudsz svédül mindjárt rohadt bevándorlónak fognak tartani.....

A svéd gyermekversek jók - gyereknek jó lenni 'svédben', főleg svéd gyereknek...

Degec007 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 85
Pornófilm a cellákban
Különös döntés hoztak Svédországban a büntetés-végrehajtás hatalmasai: a nemi erőszakért ítéletüket töltő rabok ezentúl a celláikban pornófilmeket nézhetnek. Mindezt annak kárpótlásaként, hogy ezek a foglyok napközben egy elkülönített szárnyban pszichiátriai kezelésen vesznek részt, és a tévézés oldja a kötelező foglalkozások okozta feszültségüket.
A kezelőorvosok ellenérvei, hogy egyes jelenetek épp az erőszakos cselekményekre emlékeztethetik az elítélt-ápoltakat, kiszabadulva pedig újabb „tippeket” alkalmazhatnak a valóságban is, egyelőre süket fülekre találtak.
Degec007 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 84
A szexéhes svéd nők
Egy új felmérés során kiderült, hogy a legtöbb svéd nő szeretne a szex gyönyöreinek még jobban illetve még többször hódolni.
A megkérdezettek 79% elmondta egy magazinnak, hogy számukra szinte soha nem elég a szexből és 52% hozzátette, hogy volt már rá példa, hogy vágyaikat és igényeiket nem pont kedvesüknél elégíttették ki.
Egy kávézó 1700 nő vendégének intim életébe betekintést nyerve, a felmérés eredménye azt mutatta, hogy több mint fele elégedett a jelenlegi szexuális életének mennyiségével és minőségével egyaránt. Tíz gyengébb nem képviselőiből hatan tapasztalták már milyen az anális szex adta élmény, mely 50%-uknak nem igazán tetszhetett, mert elmondásuk szerint többet nem próbálkoznának vele.
Három hölgyből ketten vallották, hogy előfordult, hogy már az első randevú az ágyban végződött. Fény derült továbbá arra is, hogy a megkérdezett hölgyek 40%-át elsősorban a divatos stílus pörtgeti fel, melyet második helyen követ a kinézet, majd az intelligencia, végül a pénz és a hatalom.
- Fuszika -
hunnia.net
Degec007 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 83
alakul ez a Svédország:)
Engill Creative Commons License 2002.01.07 0 0 82
azért nem mindennapos ez.persze nem szeretnék tizenéves lenni itt :))másabb a szociális státuszuk, viszont itt mindennek két oldala van.

Degec007 Creative Commons License 2002.01.06 0 0 79
Európa szex-problémákkal küzd

2001. október 25. 11:41:32

Egy európai felmérés szerint az olaszok küzdenek a legtöbb problémával, a svéd nők már-már nimfomániásak, a brit hölgyek pedig munkahelyi viszonyt folytatnak.


A felmérésekből kiderült az a szomorú tény, hogy a férfiak elégedetlen működésű szexuális életének túlnyomórészt a stressz az oka. A felmérésben résztvevő több ezer férfinak az 58%-ka inkább a stressz miatt utasítja vissza a szexuális aktust, mint a "rossz" teljesítménytől való aggodalom, a fáradság vagy a párja iránti érdektelenség miatt.

Olasz szexológusok szerint Itáliában a vezető beosztású vagy magánvállalkozó férfiak 30 százalékának serkennek kellőképpen a szex-éhségért felelős agysejtjeik, azonban 64 százalékuk nem képes megtapasztalni az erekció adta kielégültség érzését. A kutató csoport arra is fény derített, hogy a munkanélkülieknél vagy tanulóknál kevesebb az esély, hogy szexuális probléma merül fel. A római egyetemen végzett kutatás vezetője szerint a szex iránti vágy közvetlen összefüggésben van a stresszel, mely leginkább magasabb beosztásúakra, cégvezetőkre és magánvállalkozókra jellemző.

Az ő helyzetüket nehezíti az olasz nők 72 százaléka, akik szó szerint követelik, hogy a férfiak mindentől függetlenül teljesítsék kívánságaikat, kényszerítve őket a nemi aktusra. Ennek következtében a szexuális találkozások átlagosan 8-10 percre csökkentek. Olasz szakértők szerint a női egyenlőség kialakulása, a nők társadalmi helyzetének megszilárdulása okozza a férfiak szexuális bátortalanságát, a versenyhelyzet kialakulása miatt.


Az erősebbik nem negatív hozzáállása az ország déli részen alacsonyabb, mivel ott a megkérdezettek 67 százalékának a domináns nők állnak erotikus álmaik középpontjában, ezért nekik nem okoz problémát partnerük „erőszakossága”.

Hasonló a helyzet a Skandináv félszigeten is. A felmérés során kiderült, hogy a legtöbb svéd nő gyakrabban és jobban szeretne a szex gyönyöreinek hódolni. A megkérdezettek 79 százalékának szinte soha nem elég a szexből, ebből 52 százalék pedig nem csak a partnerénél elégítik ki szexuális vágyait és igényeit. A maradék 21 százalék egyaránt elégedett a jelenlegi szexuális életének mennyiségével és minőségével is.

Tíz európai hölgy közül hatnak már volt anális élménye, ám 50 százalékuknak nem okozott élvezetet, ezért meg sem próbálják többet. Három hölgyből ketten vallották, hogy előfordult: már az első randevú az ágyban végződött. Arra is fény derült, hogy a megkérdezettek 40 százalékát elsősorban a divatos stílus pörgeti fel, melyet második helyen követ a kinézet, az intelligencia, végül pedig a pénz és a hatalom. Ennek ellenére a nők 20 százaléka lenne kész férfi főnökével a szexre függetlenül attól, hogy az illető honorálná-e azt munkahelyi előnyökkel.

A dolgozó brit nőknél sem mennek rendben a dolgok: 28 százalékuk munkahelyi viszonyt folytat. A legkedveltebb találkahely a férfipartner irodája 25 százalékos hányaddal, míg a nők saját irodája 16 százalékot képvisel, csakúgy, mint a vécék.

A főnök irodája - ha nem a főnök a partner - 12 százalékos látogatottságú, íróasztalának pedig 10 százalékos a szexuális kihasználtsága. Az irodák parkolóit a munkahelyükön szexuálisan aktív nők 5 százalékra veszi igénybe, 4 százalékuk pedig a szekrényben próbálkozik. A felmérés szerint ötödik brit nőnek van viszonya a főnökével, ám közülük csak 15 százalék jut el a feleség posztjáig.

inenn csak a sexmániás svéd nők az érdekesek
ott a helyem:)

Degec007 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 78
senki többet harmadszor???
Degec007 Creative Commons License 2001.12.17 0 0 77
:)
Előzmény: Csokis (76)
Csokis Creative Commons License 2001.12.17 0 0 76
Ki beszel itt nokrol? Itt muffokrol es lama idomarokrol folyik a cseveges.
Előzmény: Degec007 (75)
Degec007 Creative Commons License 2001.12.16 0 0 75
most ez tényleg komoly a Svéd nőkről??
Engill Creative Commons License 2001.12.15 0 0 74
ezen kurva jot rohogtem.csak igy tovabb fiuk :))
Előzmény: Csokis (71)
dicK Creative Commons License 2001.12.14 0 0 73
Köszi nyman! :)

(Az előbbiben csak nem sikerült fo/nto/t váltanom :/)

Előzmény: nyman (70)
dicK Creative Commons License 2001.12.14 0 0 72

"- Mi is vřltunk tavaly.
Az én férjemet is elragadta egy!"
... ;D
Előzmény: Csokis (71)
Csokis Creative Commons License 2001.12.13 0 0 71
Majd' ket ev alatt senki sem irta neked, hogy jobb is, ha viszed a baratnodet, mert arrafele veszelyes, ragadozo muffok vannak? :-)
nyman Creative Commons License 2001.12.13 0 0 70
Hol, melyik reszen? Eleg hosszu orszag, illetve a keleti es a nyugati oldal kozott is lehet hatalmas kulonbseg.

Stockholm kornyeken relative hideg van. Az nyugati partszakasz 20-30 km-s savjaban pedig enyhebb a tel, mint Mo-n. Eszakon Lulea magassagaban ket eve -30 C korul volt.

Nem feltetlenul kell babanak lenni. Azer meg -10 fokban is lehet ugy oltozni, hogy polo+pulcsi+telikabat. Ha februarban mesz, akkor mar a teli cuccokbol eleg nagy leertekeles van. Van egy ket fasza termo cucc, amit foleg sieleshez ajanlanak, ilyenkor mar eleg baratsagos aron (2-300 korona) meg lehet venni.

Stockholmhoz ott a Stockholm topic

Előzmény: dicK (69)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!