Keresés

Részletes keresés

Prista Creative Commons License 2010.08.31 0 0 2362

Szóljon már valaki a Búza téri városi autóbusz állomás vezetőjének, hogy hónapok óta nem jár jól az épületen lévő óra.

 

Naponta itt több ezer ember fordul meg és ha mindenkit csak öt perccel csapnak be, az összességében jelentős idő.

Biztosan van ott egy hajjakend, aki mondjuk a takarítást, vagy az épület üzemeltetését "intézi".

 

Amennyiben nincs, meggyőződésem, hogy nagyon sokan elvállalnák és pl. beállítatnák az órát!

Törölt nick Creative Commons License 2010.08.19 0 0 2361
megint
http://fir.seismology.hu/foldrenges/allomasok/psz.html
Előzmény: Törölt nick (2357)
Woodyka Creative Commons License 2010.08.16 0 0 2360
Augusztus 28-án "Kisvonattal a csillagokig" címmel a Görömbölyi Természetjáró Klub, az Androméda Csillagászati Egyesület és a LÁEV támogatásával távcsöves csillagnéző esti kisvonatozást szervezünk Garadnára.

A program részletei a honlapomon pdf formátumban.

http://woodyka.net16.net
istvan666666 Creative Commons License 2010.08.16 0 0 2359
Hát, erről ennyit!......... Többre nem is számíthat az ember. De ezek után az orvosi ügyelet hívása senkinek sem ajánlott! Mentőt hívj ha valami problémád van!!!!!!


A VÁLASZUKRA A VÁLASZOM....

Tisztelt Igazgató Úr!

Köszönöm válaszát. Természetesen másra nem is számítottam, hisz szokásosan bevett módszer nyilván az olyasféle válasz mely a kollégát igyekszik védeni. Nyilván nem lehet elismerni a kolléga hibáját, hisz az akár peres ügyekhez is vezethetne. Megértem. A barátnőm is ügyfeles osztályon dolgozik, szóval van rálátásom hogyan is kezelik az ilyesfajta problémákat. Az ön szempontjából nyilván érthető. Viszont ha kivizsgálta az ügyet akkor tudnia kell, hogy az ügyeletes orvos már megérkezésünkkor arrogánsan viselkedett, mint aki fel van háborodva, hogy valaki zavarja nyugalmában-még nem is szólaltunk meg. Egyáltalán nem óhajtott semmilyen kezelést biztosítani, igazából teljes érdektelenséget mutatott, erre természetesen nyilván beleszóltam a dologba, mert nem tűröm el hogy ha évek óta fizetek egy ellátásért akkor így viselkedjenek. Az elláttást nem én zavartam-mert egyáltalán nem is óhajtott semmilyen ellátást nyújtani az orvos-fájdalomcsillapító injekción kívül, amit nem kértünk-szóval nem is volt mit zavarni, hanem az orvos arroganciája, érdektelensége, az "orvos" maga zavarta! A semmin nincs mit zavarni! Utánna kezdett valami alakulni, miután beleszóltam az orvos érdektelenségébe, mert ezt már nem tűrhettem. Lehet, hogy ez zavarta. Hát elnézést, hogy zavarom munkaidőben a semmittevésében! Sajnálatos, hogy vannak emberek akik képesek zavarni a pihenését! Általában ha orvoshoz megy az ember elvárja, hogy legalább megvizsgálják! Ha ennyire sem képes az orvos, akkor felesleges pénzlenyúlás a fizetése! Viszont egy nap ilyen felelőtlen "orvosi" viselkedés miatt majd valaki meghal, mert az ilyen emberke fogja és hazaküldi vizsgálat nélkül! Sajnálatos lenne! Szerencsére most nem ez történt, de ilyen viselkedés mellett bármi megtörténhet. A továbbiakban jó volna-ha van egyáltalán értelme az orvosi ügyelet ilyesfajta működtetésének-ha az ügyeletre felelősségteljes, szociális érzékkel ellátott, az orvosi esküre még emlékező értelmes orvost tennének! Legalább ennyi eredménye legyen a panaszomnak. De természetesen többet sem hívok ügyeletet, és nem is fogok bemenni, hanem azonnal mentőt fogok hívni az ilyen esetben. Mert az ügyeletnek ilyesformán semmi értelme.

Tisztelettel :
T..... István - Miskolc





A VÁLASZUK :

MISEK Nonprofit Kft <igazgato@semmelweis-miskolc.hu> írta:



Tisztelt T. István!

Sajnálattal vettem kézhez megküldött panaszát, melyről igyekeztem részletesen tájékozódni. Írásban kértem tájékoztatást az ellátást végző ügyeletes orvostól, Dr. Gecse János kolléga úrtól.
A panasszal kapcsolatosan a műszakban dolgozó ápoló is írásos jelentést küldött, melyben megerősítette az Ön által megfogalmazottak egy részét.

Tájékoztatnom kell Önt, hogy a háziorvosi ügyeleten a betegek sürgős, nem halasztható ellátása történik, ahol a felszereltség, az orvosi eszközök - s éppen ügyeletet teljesítő kolléga képzettsége - függvényében történik a betegek ellátása. A vizsgálat után amennyiben szükséges a beteg által választott háziorvoshoz, esetleg sürgősségi osztályra, kórházi befekvésre, műtétre küldik tovább azon betegeket, akiknél ez halaszthatatlanul és elkerülhetetlenül indokolt. Elfogadott szakmai hozzáállás, hogy a betegeket háziorvosához küldik vissza, aki aztán az előzmények s a beteg ismeretében járóbetegként rendelőintézetben, szakambulanciákon igyekszik a beteget kivizsgáltatni.

Panaszok jelentkezése esetén elkerülhetetlen szakmai előírás, hogy megtörténjen a beteg meghallgatása, vizsgálata az ügyeleten. Kolléga Úr válaszában arra tett utalást, hogy Ön kísérőként, - némi érthető aggodalommal, mely az ilyenkor szokásosnál valamivel nagyobb mértékű volt - enyhén zavarta a vizsgálatot s a beteg ellátását. A beteg panaszai kapcsán az ügyeletes orvos ismert "tankönyvi tünetekre" hivatkozott, s injekciót ajánlott a vizsgálatot követően, melyet Önök nem fogadtak el. Kivizsgáláshoz ragaszkodtak, melyet ott helyben megoldani nem lehetett, részletes belgyógyászati kivizsgálás vagy előjegyzés útján történő járóbeteg ellátás során, vagy helybiztosítást követő kórházi befekvés során lehetséges.

Zavarta az ellátást végző orvost, hogy valamennyi a beteghez intézett kérdésre "hozzátartozóként" Ön válaszolt, s kolléga úr jelezte azt is, hogy szerencsésebb lett volna Önnek a vizsgálat ideje alatt várakoznia. A meghivatkozott és elvégzett vérnyomásmérés a beteg panaszait nem magyarázta. (120/70 Hgmm volt)

A vizsgálatot követően az ügyeletes orvos tájékoztatta Önöket, hogy a panaszok hátterében egy részletesebb ideggyógyászati kivizsgálás szükségeltetik járóbetegként, most azonban "első ellátásként" panaszait csökkentő injekciót ajánlott, melyet Önök nem fogadtak el.

Arra is tett utalást az ügyeletes orvos, hogy Ön általa kifogásolható stílusban kooperált vele az ellátás során.

Tájékoztatom, hogy kolléga úrral áttekintettem a panaszában megfogalmazottakat. Utólagosan is azt kell megállapítsam, hogy az ellátás során gondatlanság, mulasztás nem történt, mely a beteg állapotát - több napja fennálló panaszait - érdemben befolyásolta volna.

Kérem fogadja el tájékoztatásomat.

Dr. Koleszár Lajos
marketing és külkapcsolati igazgató
jaszy1 Creative Commons License 2010.08.14 0 0 2358
merre érezted?
Előzmény: Törölt nick (2357)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.14 0 0 2357
ez földrengés volt az előbb? kb 1 perce
platonmiskolc Creative Commons License 2010.08.13 0 0 2356
Tisztelt Forumozók!

 

Én szerintem nyugodtan a Szinva vízét is bevezethették volna ennyi pénzért a Széchenyi utcára. Az árok már meg van. Azt hiszitek hülyésséget beszélek? Nézzétek meg Amszterdamot. A villamos közlekedés gátolja a sétálóutca fejlődését. Kassán miért állították le. Az a baj a mostani vezetéssel, hogy a választások miatt, kapkodva költi el az értékes Uniós milliárdokat pedig egy kis kreativitás nem ártana. Láttátok a Városháztér új tervét, az minden csak nem kreatív, egy kőhalmaz. Ott is inkább a szálloda projekt volt fontos vmiért, meg a  mélygarázs. Az Erzsébet teret is felroborálják. A tervek szerint már el is kellet volna kezdeni, de vki elszúrta a közbeszerzést-ismétlés. Ezért hagyják ilyen szörnyű állapotban ahogy most van. Megjegyzem az Erzsébet tér , de úgymint az Antall József tér rehabjának  semmi értelme, csak pocséklás. Rengeteg fontosabb dolog lenne a belvárosban. Ennyi pénzből új tereket, szökőkutakat is lehetett volna csinálni. Ott vannak az üresen hagyott Önkormányzati épületek nagy telek területeken, lakóparki befektetőkre várva- nem kellenek. Közösségi területekre van szükségünk, vendéglátó teraszokkal, padokkal, dísznövényekkel. Elég a beépítésből.

 

A reptéri ipari park meg üres, nem beszélve a Martintelepi és Szirmai közötti, ja bocs egy benzinkút oda épült. Gazdaságfejlesztés=munkahelyteremtés=anyagi források= városfejlődés.

 

Változásra van szükség jöjjön a jobb oldal.

 

 

 

Márti(Cs) Creative Commons License 2010.08.12 0 0 2355

Kedves Fórumozók!

Valamelyik nap az Erzsébet tér felé jártam, nagyon elkeserítő látványban volt részem. A tér tele van dudvával, gazzal,  a szökőkút nem üzemel. A Kossuth szobor környékén kődarabok, a virágágyások szélei szanaszéjjel hevernek. Itt ezelőtt szép virágok voltak, gondozott volt a tér mindig. Nem tudom, hogy mi az oka, de most nagyon pocsékul néz ki. Pedig nagyon közel van a Szinva-terasz, onnan errefelé is lehet sétálni, de úgy látszik, hogy ez a tér már nagyon mosthohagyerek ! Aki nem hiszi, nézze meg a saját szemével ! üdv. Márti.

Törölt nick Creative Commons License 2010.08.03 0 0 2353
Boon.hu, haon és társai technikailag ritka egy gusztustalan webhely, tele van hányva minden sz*rral, lassú, utálom.

Külön utálom, ahogy a cikkeket írják, nem is szeretem olvasni.

Sok esetben maga a stílus is primitív kissé, ráadásul cikkíró kénye-kedve szerint kiemel szavakat, hol vastag, hol dőlt betűkkel. Teljesen röhejes és nagyon zavaró volt, ahogy olvasás közben táncoltak a betűk az ember szeme előtt. Nem normális dolog, máshol ilyet én még nem láttam.

Igaz, belenéztem pár cikkbe, most dőltbetűs szavakat nem láttam (talán időközben leszoktak róla?), de azt azért nem bírja megállni, hogy vastagbetűs szavakat ne használjon. Pontosabban, nem is az a baj, hogy használ, hanem olyan szavakat emel ki, ami teljesen felesleges. Egyszerűen hülyén mutat, komolytalan, szájbarágós hatás kelt.

Meg az is rossz benne, miután egyszer feltűnik az embernek, hogy ez mekkora egy hülyeség, utána még inkább folyton beleakad a szem, elvonja a figyelmet. Mindez nyilván egyféleképpen jutalmazható: böngésző bezár, boon.hu elfelejt.
Előzmény: istvan666666 (2350)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.03 0 0 2352
Ezt nem tudom, hogyan gondolták, a villamosvágányok mellett lerakott gömbkövek akadályozzák a Bajcsy-Zs. 1. és 3. sz. épületek közötti átjárónál, a nagy ívben történő behajtást és kikanyarodást!

Vagy talán már meg akarják tiltani a (nagyívű) kanyarodást? Ott parkolóhelyek vannak, garázsok és mélygarázs is! Eddig normálisan meg lehetett közelíteni, most már ezt is elszúrták?

Aki nem tudná, a Bajcsy 1. épület, amelyik alatt találhatók a bankok is, utána van egy kis köz (ahol be lehet menni a garázsokhoz), utána következik a Bajcsy 3-5-7 stb. (Jelzem ezt azért is, mert az egyik bank "azt hiszi" magáról, hogy az ő lakcímük Bajcsy 1-3 sz., de ez nagy tévedés.)

Tervezői mulasztás? Feledékenység, vagy szándékos? Tudja valaki, hol lehetne panaszt tenni? Most még korrigálható lenne, aszfaltozás előtt.
istvan666666 Creative Commons License 2010.07.30 0 0 2351
Ja, és köszi az érdeklődést! Szerencsére a barátnőm másnapra jobban lett :-)
De más akár rosszabbul is járhat egy ilyen eset kapcsán!.....
Előzmény: istvan666666 (2350)
istvan666666 Creative Commons License 2010.07.30 0 0 2350
Ja, a boon tényleg szar, nekem sem válaszoltak a hibajelzésre, pedig több emberkéjüknek is jeleztem....
Előzmény: k2k (2349)
k2k Creative Commons License 2010.07.29 0 0 2349
Boon egy nagy rakat ...ar. Nekem regisztrált nickem van ott és nem enged belépni vele. Ha jelzem, hogy bajom van nem foglalkoznak vele. Amikor Nagy Kinga 4-szeres győzelmére szerettem volna ott reagálni, akkor írtam nekik, azóta sem jött válasz, hogy hogyan tudnánk a hibát kiküszöbölni.


Remélem a barátnődnek nincs semmi komoly baja...
Előzmény: istvan666666 (2348)
istvan666666 Creative Commons License 2010.07.29 0 0 2348
Próbáltam a boonra felregisztrálni, de a freemailes emailcímre nem jön visszajelzés. Jeleztem a hibát, de úgy tünik nem érdekli őket....

Így nem tudtam végül oda regisztrálni....
Előzmény: jaszy1 (2347)
jaszy1 Creative Commons License 2010.07.29 0 0 2347
Oké, megérdemelné hogy meghurcolják!
Én a Boon nak is megírnám....


Remélem azóta a párod jobban van.
Előzmény: istvan666666 (2346)
istvan666666 Creative Commons License 2010.07.29 0 0 2346
Címezve lett! Csak nem szeretném ha elsumákolnák minden eredmény nélkül. Meg tanúlságnak is jó. Egy ilyen eset, aztán meghalhat valaki, mert elküldik vizsgálat nélkül....
Előzmény: jaszy1 (2345)
jaszy1 Creative Commons License 2010.07.29 0 0 2345
Szerintem ezt a levelet máshova is címezni kellene.
Az orvosi kamarához, illetve az orvos feletteséhez, vagy a kórház igazgatójához.
Előzmény: istvan666666 (2344)
istvan666666 Creative Commons License 2010.07.29 0 0 2344
Miskolcon ma ilyen az éjszakai felnőtt háziorvosi ügyeleti ellátás!
Szóval ha erre lenne szükségetek, akkor hiába!



A felnőtt háziorvosi ügyelet helyzete Miskolcon

2010. július 26. 22.00-22.30 óra - a Semmelweis kórház (Miskolc, Csabai kapu 9-11.) felnőtt háziorvosi ügyelete

A Barátnőm az este folyamán egyre rosszabbul lett. Erősen fájt a feje, görcsölt a baloldalon, szinte folyamatosan könnyezett, a szeme egészen bevörösödött, szédült, a látása gyengült, és az orra is kezdett folyni. 22.00 óra környékén már elég rosszul volt, így 22.10 óra körül bementünk taxival a felnőtt háziorvosi ügyeletre a Semmelweis kórházba (Miskolc, Csabai kapu 9-11.). Gondoltam mégis csak biztosabb, ha egy szakember is látja, mivel elég rosszul nézett már ki. Rajtunk kívül senki nem volt az ügyeleten. Amikor bementünk az "orvos" megkérdezte mi a baja, és a válaszra mondta, hogy miért nem ment a háziorvosához (este 22.20 volt!). Azt mondta ő itt nem diagnosztizál, meg sem vizsgálja, nincsenek műszerei, menjen a háziorvoshoz! Egyáltalán nem foglalkozott a beteggel, egyáltalán nem érdekelte mi baja, semmilyen vizsgálatot sem óhajtott végezni-még egy általánosat sem, mint amilyet a háziorvosok elvégeznek, hogy valami képet kapjanak a beteg állapotáról! Arrogánsan viselkedett épp csak ki nem mondta, hogy minek jöttünk ide, ne zavarjuk őt, őt nem érdekli a beteg! Amikor pedig próbáltam a barátnőmnek segíteni elmondani a tüneteket, akkor meg beszólogatott nekem, hogy nem velem beszél, minek szólok bele, egyáltalán minek is vagyok ott. Amikor kérdeztem, hogy mi a diagnózis, mit gondol, akkor csak annyit mondott, hogy fejfájás, ad egy fájdalomcsillapító injekciót, ha kérjük. Persze hisz ha nem vizsgál meg, hogy is állíthatna fel bármiféle diagnózist! Mert általános háziorvosi vizsgálatra nem volt hajlandó (vérnyomásmérés, torokvizsgálat, légzésvizsgálat, szemvizsgálat, lázmérés)! Külön kérésemre!-végül elvégzett nagy kegyesen egy vérnyomásmérést, de azt is csak úgy hogy 120, alsó értéket meg nem tud mondani. Érdekes! Végig, amíg ott voltunk, nem emberként kezelt minket. Semmilyen érdemleges segítséget nem nyújtott, nem tudott nyújtani, és nem is állt szándékában segíteni. Ellenségesen, lekezelően viselkedett velünk. Felháborítónak tartotta, hogy egyáltalán oda mentünk. Orvoshoz méltatlanul viselkedett. De nemcsak orvosnak nem nevezném az ilyet, hanem még embernek sem!!! Még az alapvető emberség sem volt meg benne a beteg iránt! Több emberség volt a kapunál lévő őrben, aki segített megtalálni az ügyeletet, mint az orvosban! Az "orvos" meglátogatása teljesen feleslegesnek bizonyult, szerintem egy összeeső haldokló beteggel sem foglalkozott volna. Egy újabb ember, aki a semmiért veszi fel a fizetését! Sajnos ilyenekkel van tele az ország! A taxis is több érdeklődést mutatott mint ő! Ilyen formában a háziorvosi ügyelet teljesen felesleges! Ha az állítólagos orvos csak annyira képes, hogy egy fájdalomcsillapítót, vagy egy lázcsillapítót beadjon minden vizsgálat nélkül, akkor erre nincs szükség kár fenntartani. Ezt otthon én magam is megtehetem. Azért megyek orvoshoz, ha rosszul vagyok, hogy legyen egy biztonság érzetem, hogy igen látott, megvizsgált egy szakember, aki nap mint nap a betegekkel foglalkozik. De ez a viselkedés felháborító! Az ilyen nem orvosnak nem való, de embernek is szánalmas! Nincs helye az orvosi társadalomban. Mostmár értem, hogy miért mondják, hogy a jobb orvosok külföldre mennek-nekünk meg marad az ilyen selejt. Sajnálatos, hogy ilyen még megeshet! Az elmondottak alapján felesleges pénzpocséklás a háziorvosi ügyelet fenntartása ilyen formában. Egy fillért nem érdemel az ilyen „orvos”. Ha tényleg komolyabb gond van a megítélésem alapján, akkor azonnal mentőt hívok. Egyébként meg lássa el magát az ember otthon, mert az ügyelet semmire sem képes! Remélem meglesz a következménye az ilyesfajta viselkedésnek, és megy az utcára az ilyen, mert maximum oda való, de nem orvosnak! A panaszomat több lehetséges fórumon is megtettem!

Megjegyzés : Az alábbi cikk alapján, szerintem indokolt volt az ügyelet meglátogatása, hisz a tünetek indokolttá tették! Az ellátás és általános vizsgálat hiányát viszont semmi sem okolhatja! Még a félig elvégzett vérnyomásmérés is csak az én erőltetett kérésemre történt meg!

http://www.rethy.hu/index.fcgi?rx=&item=&nyelv=hu&menuparam8=163&menuparam_8=167&type_=8

„FEJFÁJÁS - Sok szervrendszer megbetegedése okozhatja: szembetegség, fül-orr-gégészeti eltérés, magas vérnyomás, idegrendszeri betegségek, mozgásszervi betegségek, de gyakran nem mutatható ki szervi ok a háttérben. Új keletű, erős fejfájás, valamint kísérő tünetek -hányinger, hányás, szédülés, tarkómerevség, látászavar, kettős látás, magas láz, végtaggyengeség esetén szükséges a sürgős ellátás.

SZÉDÜLÉS - Idegrendszeri betegségek, fül-orr gégészeti problémák, vérnyomás eltérés, vérszegénység is okozhatja. Új keletű, egyéb tünettel (láz, bénulás, fejfájás) járó esetben, vérnyomáskiugrás vagy kórosan alacsony vérnyomás esetén sürgős ellátást igényel.”

Sajnos az ügyeletes „orvos” nevét nem tudtam az olvashatatlan aláírásából megállapítani, de a kórházban a dátum alapján visszaellenőrizhető ki volt az.


Tisztelettel : T. István







Törölt nick Creative Commons License 2010.07.25 0 0 2343
Kalandtúra a főutcán, fizetni sem kell érte.:-)
Előzmény: moccanat (2342)
moccanat Creative Commons License 2010.07.21 0 0 2342
Forgalmi rend változás Miskolcon a Zöld Nyíl miatt: Részletek
Rnaish Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2341
Roy és Ádám koncert! Hejőkeresztúr, Deep Water Park (Tópart)
Július 03, 22.00
Mindenkit szeretettel várunk.
k2k Creative Commons License 2010.06.23 0 0 2340
Ezúton is szeretnék Gratulálni Nagy Kingának, aki 4-szeres Országos Vívó Bajnok.
Ez a remek kislány tőle idősebb vívókat is maga mögé utasít.
Lesz még neve Miskolcon ennek a lánynak!
Persze nem utolsó sorban az edzőjének is Patócs Bélának is.
Hajrá, Csimpi! mi bízunk és bíztunk benned!!!
vanna7 Creative Commons License 2010.06.22 0 0 2339
18éves érettségizett lány vagyok és diákmunkát keresek Miskolcon! Minden érdekel! babysitterkedésben tapasztalatom van ! Van 3kisebb testvérem akikre rendszerint vigyáznom kellett még szüleim dolgoztak,és 2évig vigyáztam egy most 5éves kisfiura!
E-mailre várom az ajánlatokat! vanna7@freemail.hu
Devil23 Creative Commons License 2010.06.07 0 0 2338
Üdv., mindenkinek!

Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy valaki tud nekem szerezni Miskolci vagy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei felesleges 2010-es Telekomos telefonkönyvet CD-re? Nagyon hálás lennék érte. Ha tud valaki nekem ilyet szerezni, akkor kérem, szóljon, írjon nekem. Előre is nagyon szépen köszönöm türelmeteket.
jaszy1 Creative Commons License 2010.06.07 0 0 2337
El tudsz!
A Shell körforgalomig lehet menni.
Előzmény: hakker (2336)
hakker Creative Commons License 2010.06.06 0 0 2336
sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy el tudok e jutni autóval miskolcon a fonoda bevásárló udvarba?
AZt hallottam arra is nagy a víz:(
Sürgős lenne a válasz.
Köszönöm
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.04 0 0 2335
Szia babuci100!
Ingatlanértékesítésnél úgy tudom, hogy amikor az ingatlant eladták utána kell fizetni a felmerülő ktsg-et.
A másik kérdésedre a válasz, ha én munkát keresnék, egy cégnek sem fizetnék előre, azért hogy alkalmazzon.
Saját józan paraszti ésszel, előre, a semmiért, én nem fizetnék!
Előzmény: babuci100 (2331)
semgza Creative Commons License 2010.06.03 0 0 2334
az a cég aki pénzt kér így elöre csak szélhámos lehet,
a balekok 15 ezrére hajtanak, nyilvánvaló.

Előzmény: babuci100 (2331)
miki177 Creative Commons License 2010.06.03 0 0 2333
Nézd meg a cégbírósági bejegyzések között. Most néztem, bejegyzett cég, de először is a cég székhely nem Zsámbékon van, hanem Bajnán. Másodszor az utolsó mérlegkészítése 2007-ben volt, azóta nem tett közzé mérleget. Én óvakodnék, de persze az a legjobb, ha bemégy személyesen a cégbíróságra és ott igyekszel róluk informálódni. (Fazekas u. 2.)
Előzmény: babuci100 (2331)
Blogger2010 Creative Commons License 2010.06.01 0 0 2332
A Szinva ismét kilépett medréből!

Miskolc - Önkéntes segítők jelentkezését is várja az önkormányzat az áradások miatt!!

Akik tudnak segíteni,infók itt!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!