A MATÁV Mindenkinek csomagját, a bejelentést követő hétfőn (március 13) rendeltem meg a 1212-őn. Március végen, biztos ami biztos alapon újra felhívtam a 1212 ügyfélkapcsolatot, vajon nyilvántartják-e megrendelésemet. A hölgy megnyugtatott: igen. Ma kaptam egy tájékoztató levelet a MATÁVtól, melyben közlik, hogy MATÁV Mindenkinek csomagját "előfizetői nyilvántartásunkban rögzítettünk, és egyúttal intézkedtünk, hogy számlázáskor figyelembe vegyék az Ön megrendelését"
Köszönöm MATÁV.
Kedves "Pizza Hut" kutatók!
Lehet, hogy különösen béna tudakozóst fogtatok ki, de kiváncsiságból megnéztem a Matáv Internetes tudakozóján, benn van-e a száma, hát bent volt! Mint átalánydíjas előfizetést telefonon rendelt ügyfél, remélem a többi aggodalom is csak ennyire bizonyul megalapozottnak.
"az ilyen szerződési dokumentumnokban semmi olyan dolog nem szokott lenni, amit nem tudnál"
Jo szoveg ;)
Na de akkor miert iratjak ala, hogy a szerzodesi feltetelekkel egyetertesz?
Esetleg ha megserted a felteteleket, akkor hivatkozhatsz arra, hogy ja, de te ezt "mashogy tudtad" ? ;)
az általános szerződési feltételek fenn van a www.matavnet.hu-n, azért nem adják oda, mert egy kb 20-30 oldalas dokumentum, és a matávpontokban nem tartanak belőle. amúgy kicsit szőrszálhasogatás amit irsz, mert az ilyen szerződési dokumentumnokban semmi olyan dolog nem szokott lenni, amit nem tudnál. más ispnél odaadják a szerződéskötéskor?
27-én rendeltem meg, 4-én rákérdeztem, azt mondta él az átalány, de visszaigazolást nem kaptam és erről szó sem volt. Még nem vagyok ideges, a számla csak a hónap végén érkezik.
Nem hiszem el! Én még nem kaptam levelet a matávtól, pedig március végén (talán huszadikán) rendeltem meg telefonon és a felvételre gondolva kétszer is rákérdeztem, hogy április elsejétől lesz-e érvényes, és határozottan állította a hölgy, hogy igen!
Húúúúúú, hogy nekem mekkora mázlim volt! Szintén most jött meg a visszaigazolás, hogy ok az 1212-n megrendelt 4000-ft-os, de nálam bejött elsejétől! Tényleg rossz belegondolni mi van ha mégse? Tölgy! Legalább felírtad az időpontot és az ügyintézőt???? (mert nekem utólag jutott eszembe, hogy nem, szóval én nagyon nehezen reklamálhattam volna)
Gazdi! túlélem! csak pár nap volt, de akkoris "lopottpénz", mert az, hogy ők meddigre irják be a listára a nevem, ami márciusi szalagukon van, hát nem hagyom ott a zsebükben! a mérgem főképpen az, hogy rámkényszerítik a reklamálás proceduráját! az órabéremet is felszámítanám nekik amit elvesztegetnek a drága időmből!
Drága Tölgy !
Erre a bugyid is rámehet... Intézkedj, mert elárverezik a lakásod is :-(((((
Érzékenysége az elefánttal vetekszik (sorry elefáni!). Nagyon kemények, egy reklmációm 8 hónap alatt intéződött el, de lényegi kérdésre választ nem kaptam.
Azt kell mondanom, hogy a szolgáltatás minősége e két nap alatt megfelelő, már ami a letöltés megszokott sebességét illeti. Remélem ez így is marad !
Üdv.:-gaz-
Nos, ma megjött a Matáv levele, melyszerint a (márc.30.vagy 31. nem emlékszem pontosan) megrendelt MINDENKINEK csomagot ápr.05-től (!!!!) az előfizetői nyilvántartásukba rögzitették, és intézkedtek , hogy a számlázáakor figyelembe vegyék!
nos , ugye a gondom, hogy az 1212-n még márc. végn rendeltem meg, és a hirdetés szerint ápr.tól megy ez a szolgáltatás, én eszerint lépkedtem fel, le, és hagytam az órákig telcsizést a kedvezményes időszakban a csemetéimnek! egyenlőre pofáraesem, most a reklamáláson járhat az agyam! Felrobbanok a dühtől!!!! ennyit foglalkoztatnak magukkal, képtelenek a normális intézkedésre, ügykezelésre! az én időmmel játszanak, az ő hibájukat részletesen irogassam meg, majd válaszolnak (ja ajánlva, és éppen Nyiregyházára, mert onnan jött a levelük, mikor pesti lakos vagyok.
ismétlésként: nincs megfelő, azonnal intézkedő ügyfélszolgálat ekkora cégnek naprakész válasszal! Egy dologgal kapcs.-ban X-szer kell tépni a szánkat! 2000-ben, számitógépes azonnali lehetőségnél!? akkor jobb volt a kartonozórendszer nekik! na jó, sok voltam, bocsi a topiktársaktól!
üdv.tölgy
Az eszem megáll!
korlátlan internet- ja este, de ha nappal rálépek megkezdett óránként 500 forint, ha egy percet vagyok rajta akkor is. Bemegyek azért a matávpontba, aláírok egy olyan szerződést melynek a feltételeit nem ismerem, számonkérem az eladón, erre azt mondja :" nincs általános szerződési feltételek"
-Na , de ember! Akkor mit írok én alá? Az van ide írva, hogy elfogadom a benne foglaltakat. Mi van ha az áll benne, hogy minden vagyonomat a matávra ruházom?- mondja tomp.
-Ha nem tetszik menjek más szolgáltatóhoz, de ne csináljam este hatkor a fesztivált - mondja kézségesen az eladó.
ok add öreg ...
hazafelé látom , azt irta rá a kis bunkó: tullépés esetén fizetendő díj 0 ft.
hehe ez tök jó , akkor este 4500, nappal meg ingyen ...
1212 kiigazít: az lehet hogy az van odaírva,de amit maga aláírt az 500 óránként.
Ja , még jó ,hogy tudom , mit írtam alá...
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n][A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
I
ló[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]é MATÁVNET ! Köszönöm Neked! Ma, 2000.április 6-án
egy súlyos teherrel küszködő fejezetet zártunk le. Az ügyintézés 22. napján
van jelszavam.HURRÁ! Köszönöm, hogy megismerhettem
6 fő MATÁVPONTOS kedves ügyintézőt, 5
fő kedves 42-00-42-es informátort, mindnyájan biztosítottak
segíteni akarásukról, nem rajtuk múlt(egészen), hogy
még(is)sem sikerült. Köszönöm a bejáratnál
posztoló biztonsági őr biztató mosolyát, előzékeny üdvözléseit,
hiszen az eltelt idő alatt alatt az egyetlen biztos pont volt a MATÁVPONTBAN.
Nem kell feladni gyerekek :-)))
Üdv.: kétkezi GAZ-da
Coma kedves!
csak azért rohangálnak többen Matávpontba, mert akkora a bizonytalanság, és a papiron kötött szerződés ugye kézzel fogható, benne kellene szerepeljen ki, mit, meddig, mennyiért,vállal, teljesít!!????????
a szó számunkra elszáll, nekik van kazettán felvételük, de belegondolni is rossz: ha visszakereséseket kell kérni (ugye nem tizes nagyságrendű a lehetséges reklamálók száma, és mint mondtuk többen: semmi kézzelfogható bizonyitékunk nincs amivel a rendelésünket bizonyitani tudjuk! hát ezért gondoltuk többen a Matávpontra (hiába! bevezetés előtt 2 héttel semmit se tudtak, és az is szőrnyű fejetlenségre vall, hogy az 1212-ös (régi vevőszolgálat helyettesitők?) csak 2 nappal előbb kapnak infot erről a lehetőségről!
a Hirmondó silánysága is emlitett volt már, pedig hát a célja a pontos tájékoztatás lenne! sallang mentesen!
amit 1-tól kezdődőnek hirdettek, azt ugy kell teljesiteni, nem lehet átháritani a késést a megrendelőre a megoldás belső dolguk! a részletező számlám (20-a körül) alapján már többet tudok remélem. addigis MINDENKINEK jóhiszeműséget kivánok:-)
tölgy
1. valaki írta az 1700-as számot. itt csak a nyers forgalmi és kapcsolási adatokat hallod, nincs rajtuk kedvezmény, ráadásul 2-4 napot csúszik.
2. április 1-től él a kedvezmény, és azért nem tudták szegény 1212-sök, mert akik kitalálták, meg reklámozták, azok nekik csak 28-án adták át az anyagot, amit az ügyfeleknek kell tudniuk a dologról (aztán most meg őket hülyézik)
ennyi
3. minek matávpontban kötni a szerződést, amikor egy ingyen telefonnal elintézhetitek? (azoknak, akik matávpontba rohangásznak)
Ma sikerült végre tisztázni a dolgot.
Mintha misem történt volna, közölték:
igen, már ápr.2-tól él a kedvezmény. (Úgy látszik, megjött a fônök az értekezletrôl :-)
Hogy miért pont másodikától visszamenôleg, azt nem tudom, de kicsire nem adunk...
Én 28-án rendeltem meg. Ma felhívtam őket és azt mondta a nőci, hogy minden rendben. Sőt még furcsálta is, hogy miért gondolom, hogy nincs elintézve. Valahogy addig nem nyugszom míg az első számlát nem láttam. Nem is tudom miért vagyok bizalmatlan, úgy látszik ez fertőző.
Háát... Ti tudjátok, de szerintem egy (ingyenes) telefonálást megér a dolog. Számomra az volt az igazi döbbenet, hogy az ügyfélszolgálatos hölgy(aki egyébként hangja alapján középkorúnak, stílusa alapján "régi motorosnak" tűnt számomra)ABSZOLÚT NEM FURCSÁLTA, hogy rákérdezek, majd (kb. 1/2 perc billentyűnyomkodás után) közölte, hogy igen, regisztráltak ÉS MÁR TEGNAPTÓL (= április 3-ától !!!) élni kellene az átalánydíjnak... A végén kedvesen mondta, hogy kérdezzek rá holnap újra, ô FELÍRJA a problémát (a fônöke ugye értekezett), és ADDIG SE TELEFONÁLJAK TÖBBET, MINT EDDIG SZOKTAM (!!!)
No, erre már nem kaptam szikrát.
Szóval nem akarok rémhíreket terjeszteni meg ördögöt falra festeni, de kérdezzetek inkább rá, ill. jó alaposan vizsgáljátok át majd a tárgyhavi számlát...
Én tegnap délelőtt beszéltem a 1212-vel, NEKEM megvolt (én is 16-a körül "fizettem elő"). A csajszi válaszából valahogy azt szűrtem le, hogy NEM MINDENKINEK él, aki megrendelte.
Én tegnap délelőtt beszéltem a 1212-vel, NEKEM megvolt (én is 16-a körül "fizettem elő"). A csajszi válaszából valahogy azt szűrtem le, hogy NEM MINDENKINEK él, aki megrendelte.
a túl nagy csend gyanus ugyan, de reménykedjünk, ha elfogadták a megrendelést, akkor nem lehet, hogy később bármire hivatkozva : mégis számlázzanak ápr,1-től, a kedvezményes időben telcsizésért, netre csatlakozásért!
Egyébkeént az örök dühbehozóm: ha a sima , egyszerü információt képtelenek tömören, tényt közölni!
az ostoba ködösités, mellébeszélés, minden öndicsérettel, nehézségeik magyarázkodásával töltik ki az érdeklődök drága idejét, sallang mindenfelé, a lényeg bagatelizálásával! már régebben irtam, nem vesznek emberszámba, nem tisztelik a fizetóközönség legdrágábbját: az idejét!!!!!!
Saját érdekedben hívjad fel az 1212-t, és
kérdezd meg, hogy él -e az átalánydíjas
szerzôdésed. Én megtettem, a válasz: NEM!!!
Márc.16-án jelentettem be az igényemet, azt mondták: rendben, ápr.1-tôl menni fog. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de ma (04.04-én) odacsörögtem. A hölgy szerint a regisztrálás megtörtént, de a szolgáltatás még nem él. A fônöke állítólag értekezletem volt (17:30-kor...), így csak annyit tudott tenni, hogy ígéretet tett: utánanéz, holnap érdeklôdjek újra.
Kedves MATÁV-osok!
Én eddig próbáltam bizonygatni magamnak és a Törzsasztalnak is, hogy a MATÁV nem gengszter, hanem egy szimpla kapitalista vállalat. Ez a nézetem azonban kezd elpárologni, mert most EGYÉRTELMŰ SZERZÔDÉSSZEGÉS történt, alattomos (elôre kitervelt?) módon, s ez alól semmi sem menti fel a fatávot.