Keresés

Részletes keresés

Tu-154 Phd Creative Commons License 2021.01.01 0 0 28041

Előzmény: Tu-154 Phd (28040)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2021.01.01 0 0 28040

A Köszöntő meg lemaradt !!!

 

"""Приходит чудесный и всеми любимый, волшебный праздник - Новый год! Поздравляем Вас и от души желаем, чтобы все мечты и искренние пожелания сбылись в этом году. Пусть вас ожидают приятные сюрпризы и радостные встречи, успех и процветание, здоровье и бодрость, счастье и любовь! Пусть старый год уходя, заберет с собой все проблемы и нерешенные задачи, жизнь заиграет новыми, яркими красками. Мира вам и душевной гармонии в Новом году!""

 

""Csodálatos és szeretett, varázslatos ünnep következik - Újév! Gratulálunk és őszintén kívánjuk, hogy minden álom és őszinte kívánság valóra váljon ebben az évben. Kellemes meglepetések és örömteli találkozások, siker és jólét, egészség és lendület, boldogság és szeretet várhat rád! Hagyjad, hogy a távozó régi év minden gondot  és megoldatlan problémát magával vigyen, az élet új, élénk színekkel fog csillogni. Békét nektek és nyugalmat az új évben! ""

Előzmény: Tu-154 Phd (28039)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2021.01.01 0 0 28039

Uszty -Ilimszki Új Év 2021 !

 

https://www.myui.ru/

Tu-154 Phd Creative Commons License 2021.01.01 0 0 28038

Hali Szibériai farkas ..... ok !   

 

Most hogy túl vagyunk a 2020-as éven is ,talán elkezdhetjük a 2021 et ..Persze ahhoz fel kell ébredni mindenkinek ,,kávéját meg kell igya ,,Lencséjét meg kell egye ,,Szóval van tenni való bőven ,így mindjárt az év elején ,,,hehehehehe  ,,,,,,,, Vagyis BUÉK !

Aztán ne feledjük hogy tavaj december 21-én volt a leghosszabb éjszaka ,,így most már szinte hajnal 7-kor pitymallik ,Nyárára meg már 4 kor is világos lesz ,Tényleg ha minden igaz nem lesz óra átállítás ,,,vagyis reméljük ,hogy az ember cirkadián rendszerét ,nem erőltetik rá egy másik időzónára ,!!!

Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.27 0 0 28037

Hali Grisa !! Hali megvénhedt Szibériai farkas .... ok !

 

Most hogy  túl vagyunk egy hosszú hétvégén ,,,máris nyakunkba szakadt a következő hosszú hétvége ,,, hogy aztán újult erővel rugaszkodjunk neki a 2021-es évnek ..Húúúúú vaze Grisa ,,szegény nyuggerek ,milyen lassan fog nekik telni az idő az első ünnepig április 13-ig ,,vagy Május 1-ig .......hehehehehe

No nem baj azért gondolunk majd az ""osztrákba csallingázó"" népre is .....hehehehe

Szóval jön a Szilveszter ,pezsgő,-( természetesen  Советское шампанское ).,,kovid ,,, ja az nem ,,,Kaviárt akartam írni ..tűzijáték ,,ja az sem ,,vak'cina ,,no  az meg mégúgy sem .

Akkor ,,akkor,,akkor , legyen ,Sült malac ,virsli ,lencse ,szerpentin konfektin ,zene ,,BULIIIIII ,na csak meg vannak a kellékek ...

 

,,,,,,

Előzmény: grisin100 (28036)
grisin100 Creative Commons License 2020.12.24 0 0 28036

Köszi TU ! Boldogot, Kellemest meg Mindent Mindenkinek!

Előzmény: Tu-154 Phd (28035)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.24 0 0 28035

2020 december utolsó előtti hosszú hétvégéje kezdődik.......

dec 24 csütörtök,, -25 péntek ,-26 szombat ,-27 vasárnap. aztán még a jövő héten is lessz egy hosszú hétvége 

dec 31 csütörtök ,-2021 január 1 péntek ,- jan 2 szabad szombat ,- jan 3 vasárnap ..És kezdődnek a szorgos dolgos hétköznapok ..

 

Vagyis töltse mindenki jól ,és kellemesen ezt az előttünk álló 4 napot,mégha borongós is  ,,és a jövő héten is 4 nap hawaii  didzsi ,,,

Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.20 0 0 28034

Hali Szibériai farkas------------ok!!

 

No Grisa az írja a A Reutersre  hivatkozva a  Telex 

 

""""Az Amerikai Járványügyi Hivatal (CDC) honlapján szó van arról, hogy nem ritkaság az ájulás az oltás után, és hogy biztos magyarázat ugyan nincs erre, de ez az oltás folyamatával és nem az oltóanyaggal lehet összefüggésben.

Az amerikai gyógyszerfelügyelet december 11-én adta meg az engedélyt a Covid-19 elleni Pfizer-vakcina alkalmazására.

A beszámolók szerint a leggyakoribb mellékhatások:

fájdalom a szúrás helyén, fáradtság, fejfájás, izomfájdalom, hidegrázás, ízületi fájdalom és láz."""

 

 

Na vaze ennyi mellékhatás még akkor sincs, ha tökéletesen beseggeltél előző este egy buliban.

Szerintem a Raszputyin ha ezeket elolvassa ,,,még a doki uDcájába se megy be !! hehehe

 

,,Persze ne RSZ bulira gondolj azt a szájer józska szokta szervezni 

Előzmény: grisin100 (28020)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.19 0 1 28033

Én voltam talán utoljára a Huszár Tibinél látogatóban... Talán ez az utolsó kép róla !!!!!

Halász Gyuri a """ pecás ""

Kopasz Berci Lánya Marija  ,,és az unokája !!

 

 

Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.18 0 1 28032

Szóval jártam én az országot ,mindenfelé ,hogy találkozzak az Usztyisokkal ... Ő is Uszty Ilimszben dolgozott Csak ő utánunk a Kórház modernizációján vett részt 

 

Itt  Raszputyin -( krisztus ,,volt a bece neve Usztyiban),Én ,és a Simon Gyuri Barátunk -( Tapir ,volt a bece neve Usztyiban ,sajnos a Tapir már nem él )-

Amikor Bélmegyerre látogattunk el a Tapirhoz !!

 A felső kép ennek az alsó képnek az apropoján készült. Mert mi anno egy lakásban laktunk a Tapirral. Azért hogy változik az ember 30 valahány év távlatában !!

Itt Titkom-nál vagyok ,Őt látogattam meg -( Ő nyitotta ezt a topikot )- 

Itt Huszár Tibi Barátom ,és a felesége Irina ,Sajnos már ők sem élnek .Itt Ligeti Jancsi látogatott meg engem ,,de én is jártam egy párszor Varbón ,meg Pesten is találkozgattunk a Jánossal. 

Mint írtam ,,,ez a kép Varbón készült a Jánoséknál  

Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.17 0 1 28031

 

 Szóval járom én a haverokat   ...a volt Usztyis társakat 

 

Pityinger Karcsiéknál 

 

 

Grisa-éknál 

 

Motoros tali a Balatonnál Harley-Davidson Open Road Fest  Alsóőrs 

Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.17 0 1 28030

No az előbb nem jól rendeztem a képet ,,Szóval Jevgenyijjel Karlovy-Vary-ban 

Előzmény: Tu-154 Phd (28029)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.17 0 1 28029

 

 

Jevgenyij-jel Karlovy-Vary-ban

 

A Rasperger Gyerekek !!!!!!!!középen Jevgenyij .

 

Jevgenyij Felesége ,velem Karlovy-Vary-ban

 

Jevgenyij ,és a felesége Karlovy-Vary-ban

 

 

Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.17 0 1 28028

 

De itt van a mi NDK-s barátunk is akit megkerestem Ő a Reiner Magdeburgból ,, Mi ott kint jó barátok voltunk ,,és vagyunk a mai napig .. Ő is olvassa a fórumunkat csak nem szól hozzá ,mert nem tud Magyarul Magdeburg  Szülinap Magdeburgban 

 

Együtt a két familia Magdeburgban

 Uszty-Ilimben Reiner barátommal Karácsony Reinerékkel Magdeburgban

Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.17 0 1 28027

Azóta a Jevgenyij járt Magyarországon a Testvéreinél -( Rasperger ,testvérek )-,,, Mi akkor épp Csehben laktunk Karlovy -Vary-ban ........Eljött hozzánk is a Jevgenyij ,, mert mindenképp személyesen is szeretett volna velem találkozni ...Szóval ilyen ,és ehhez hasonló élményeim voltak a brigáddal ,és a brigád utóéletével kapcsolatban ,,

de Pl ,utána érdeklődtem egy kiutazási nosztagia útnak is  ..

"""""

Szia Tu-154-es!
Gratulálok, egészen precízen összegyűjtötted a szükséges információkat, az Uszty-Ilimszki kirándulás megszervezéséhez!
Ez nagy segítség, mert ha az általad ismertetett forintokat összegezzük, akkor kiderül, hogy kb.200000.-forintból oda-vissza az utazás megoldható.
Ha még azt is elintézed, hogy a Szergej barátod a szükséges autóbuszt biztosítja, akkor biztos azt isel tudod vele érni, hogy az olcsó (kollégiumi)szállást is megszervezze a szükséges 8-10 éjszakára.
Ezekszerint helyes volt az az előzetes becslésed, hogy 240-250 ezer forintból egy fő részére megoldható a kirándulás!"""

Sajna amit te elképzeltél hogy össze kellene szedni a csapatot ,,már meg történt akiket itt olvasol ,meg a facén,ha egyáltalán vagy a facén ,, no azok maradtak ,akiket még érdekel a másik dolga ,,de csak olyan felületesen ,,hogy szia jól vagy ?? ennyi !!!De egymásért már nem állnának ki ,igaz akkoron sem , nem érdekli senkit ,a másik sorsa ,sőt találkoztam olyannal is aki kimondottan még irigy is volt rám ,,Akkor írtam is neki hogy jobb lenne ha nem irogatnánk egymásnak e-mailben többet ,Azóta nem is írt,,de volt olyan is hogy küldött egy fájlt ,hogy tönkre tegye a gépemet szerencsére észre vettem, hogy ez egy bazi nagy fájl ,így gyorsan le állítottam ezt kétszer is megtette , A titkom is valami tíz darabra tudta csak szét szedni,de még akkor is nagyok voltak a fájlok ,,,mert elküldtem neki ,hogy a barátja ezt küldte nekem karácsonyra !!! ,majd  töröltem a gépről persze hamis nick név alatt ,és azóta sem jelentkezett ez a nick nevű szélhámos aljas 6eci,Aztán lettem náciivadék is ,,szóval jobb ha nem levelezek a ""többiekkel"",,Tudod úgy vagyok vele hogy isten nem ver bottal !! ,Akik maradtak azok vannak ,, ha igaz barátként társként jelentkezik valaki szívesen elbeszélgetek ,írogatok neki ,És sajnálom azt ,aki ,, néha néha kamu nick nevekkel próbáltak provokálni ,,értelme nem sok van neki .,,,legalábbis én nem tudom mire jó másokkal szemétkedni piszkoskodni aljaskodni ,meghamisítani a személyiségemet ,és mindenkit bejelölni ismerősnek,úgy hogy a hamis személyiségemben szidni az ott lévőket,trágrul irogatni nekik ,

de hogy még egyszer,, Úgy bele ássam a dolgokba magam, pénzt időt nem sajnálva ÖNZETLENÜL"" hogy másnak rengeteg adata legyen """Aztán úgy tűnjön ,hogy ő most már nem  tud segíteni 

--,,és közben ,egy darab fával rohangáljon egésznap ,azt a látszatot keltve, hogy mennyit is dolgozik "",,, Engem meg azon kapnak hogy állandóan ülök ,,de azt nem nézik már, hogy a munka el lett végezve !!!. Na ilyet nem csinálok többet .Ha maradsz el leszünk mi itt hárman is ,,néha négyen is ,meg még ritkábban 5-en -6-tan ,,,,Ott laksz ahol régen is ??

Mi itt a Grisával elvagyunk ,,néha jön a Raszputyin ,meg a pipo ,, a TITKOM is néha néha bejelentkezik -( Ő nyitotta ezt a topikot )-Én ezekkel az emberekkel 3-4 -5 privátban is jól el vagyunk ..Levelezünk SKY-polunk ,messengerezünk ,telefonálgatok nekik !!!  

Nos így néz ki a helyzet .. Írtam jó sokat olvashatsz bőven ...Persze mások is olvassák,de nem foglalkozok már senkivel ,ha olvassa hát olvassa ,,Igen szoktam éles kritikákat is megfogalmazni ,hogy egyben tartsam a csapatot ,,Nem sikerült ,, Nem egy igazi összetartó csapat vagyunk sajnos !!

 

Előzmény: Tu-154 Phd (28024)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.17 0 1 28026

De írhatnák a Bandorák gyerekeről is ,,akik sajnos nem látták a tv-ben az Édesapjukról készített riportot --( a Kint dolgozokról készítettek egy riportot akik rákosak lettek ,és így került be a Bandorák Zoli is a halálos ágyán fekve ! )-- Semmi baj mondtam megszerzem a felvételt ,, felhívtam a hír tv-t ,ahol elmondták hogy külsős produkció volt ,de itt a rendező telszáma ..Felhívtam a rendezőt ,és készségesen átadta nekem a CD-t amin a riport volt ,,kértem hogy ha nem gond Dedikálva !!Természetesen ,dedikálva kaptam meg .. Ezt el küldtem az általad írt ,állítolag mindent tudónak ,,Ő nem tudom hány másolatot készitett,majd elküldte a Bandorák lányoknak ...Mondjuk ide erre a fórumra nem rakta fel ..Téged hányszor hívott fel ,, mert én amikor felhívtalak tudtam meg hogy Laci el vált tőled ,és azt hiszem úgy mondtad ,hogy  Salgótarján környékén él .A teloja számát is megadtad ,,hívtam is a Lacit ,és beszélgettem is vele akkor ,,aztán mikor megint hívtalak akkor meg már a tragédiáról beszéltél !!

Előzmény: pappneti1 (28019)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.16 0 0 28025

Hali Grisa !!  

 

No ha meg jön Raszputyin ,ezt feltétlen meg mutatjuk neki ,, hogy teljesen feleslegesen íratkozott fel a ""kubatov ""listára ...

 

Ugyanis a világ közben nem állt meg ,és Az eddigi leghatékonyabb koronavírus elleni gyógyszert fejleszthették ki.. És nem óóójtás hanem kapszulla ... és lehet rumozni ,,és sörözni is mellette 

hehehehehehe

 

https://hvg.hu/tudomany/20201216_koronavirus_gyogyszer_molnupiravir?fbclid=IwAR2sRG9_dQnKjmElp0ERF2GyS7Ng-tJ9B195V9WYMOzxpe2xZwoAhNRt5z4

 

Az amerikai kutatók szerint a Molnupiravir képes lehet 24 óra leforgása alatt megakadályozni, hogy a megfertőződött ember továbbadja a koronavírust. A készítményt már a betegeken tesztelik.

 

Hahóóóó Raszputyin ,, Nem k'eresz'ett még ""kubatov "" elvtárs ?????

Előzmény: grisin100 (28020)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.16 0 0 28024

Sokat gondolkodtam amit írtál ,,tudod "Ildikó" igazat vagy semmit ,,,mondja a mondás ,De aztán eszembe jutott a "pecás " Halász Gyuri asztalos barátom egy rövidke története . Nem tudom rémlik ,e-neked ki volt ? No mindegy ,, Szóval egyszer beszélgettünk ,és mondom neki hogy volt egy olyan időszak a műhelyben ,hogy mindig akkor jött be a főnök amikor pont leültem ,így persze ő csak azt látta hogy mindig ülök .. Erre mondja a Gyuri barátom ,hogy látod nem jól csináltad .. Mert ezt úgy kell csinálni ahogy én csináltam ..Fogtam egy darab deszkát ,és le föl mászkáltam vele szinte egész nap ,,Mindenki azt hitte micsoda nagy munkát csinálok !!

Nos ezt azért mondtam el neked ,, hogy a névsort én adtam , Én kutattam fel szinte mindenkit kint született gyerekek Apait. Engem kerestek meg a kinti gyerekek Anyák ,Unokák , Söt még egy velünk egykorú kinti ember a II világháborúban Budapestnél elesett Nagyapja sírját is én kerestem meg , A Kopasz Berci kislányának is én kerestem meg a Berci sírját ,,mert amikor más vonalakon próbálta megkeresni nem találták ,én egy hét alatt megtaláltam De az z Uszty-Ilimszki Nagymama ,akinek a Lánya itt halt már meg Magyarhonban ,és az unokái a nagymamájukat keresték ,azt is én találtam meg  Uszty-Ilimben !Sőt személyes találkozásukat is elintéztem Ide utazott a Nagymama ,hogy életében még egyszer láthassa az unokáit ,, és a Lánya sírját .. Vagy a Tricáty Pali -( Harminc Pál ) unokáját ,volt kinti barátnőjét a Valikát is ide hozattam Magyarba hogy találkozzon a Palival ,Vagy elveszett munka időt kerestettem meg Uszty-Ilimben, hogy az itteni feleség 3 évvel korábban mehessen nyugdíjba ,Szóval rengeteg dolgot csináltam ,

"""",,nem csak sétáltam egy darab fával, hogy úgy tessen mintha sokat tennék .""" !!!,,

Volt adata ,,amit én adtam meg neki ,vagy osztottam meg vele .Ha érted, hogy mit akartam ezzel mondani .. De kérdezd meg a srácokat mind elmondják ,Csak ne élj abban a tudatban ,hogy sok adattal rendelkezett .,Régi történeteket színezett ki,toldott meg fantáziadús,  meseszerű előadásformában ,,,Ezt nem nevezném rengeteg adatnak ..

Na így kerek a történet ,amire azt írod hogy ''""" ő már nem fog tudni segíteni """Te Ildikó tudsz Oroszul !!  Ezt Marija irta nekem Kopasz Berci kislánya ,akivel azóta is levelezek .

"""""Здравствуйте Иштван, Вы даже не представляете, что Вы сделали для меня!!!!! За несколько дней Вы нашли, что мы искали столько лет! Огромное спасибо, Вы очень хороший и добрый человек, желаю здоровья и счастья Вам и Вашей семье, даже не знаю как Вас отблагодарить! Конечно мы увидели дату на могиле и заплакали, ведь в 2005 году Наталья искала его там, видимо у Вас полиция работает как наша, обидно. Нам показалась что могила не очень ухоженная, неужели из близких никого, хотя вполне возможно жена то жива. Сижу пишу, а слезы капают.... У нас почти совсем нет родственников, пол года назад умерла бабушка, мама моей мамы.... Спасибо Вам за все что вы сделали """"

 

-----

Tu-154 Phd  2013.12.31    27190

Jó a reggel így december utolsó napján +3 C !

Szóval a Lénocskáékkal folytatott levelezéseim kapcsán ,megemlítettem nekik az évek óta talányá fogalmazodott képen látható srác képe..

Emlékeztek még rá ??? Lénocskáék ,ezután elküldték a saját ismerőseinek,, akik közzül a Mosonmagyaróvári Szűcs Pista társunk SMS-ben jelezte vissza hogy a képen látható személy Rasperger Sándor ,és itt ,és itt lakik.

Ezek után felvettem a kapcsolatot a helyi pogármestri hívatallal,hogy megtudjam hol lehet elérni a Sándort ..

Sajnos azt a választ kaptam hogy Sándor kb két éve meghalt .

A polgármesteri hivatalban viszont ismerték Sándor gyermekei elérhetőségét ,melyet meg is kaptam . Ezekután kapcsolatba léptem az Oroszországban lakó hölgyel hogy valóban Ő e akit keresünk immár több mint két éve .Azt a választ kaptam hogy

IGEN !!

Ezekután felhívtam a fiú gyermekét Sándornak,és a részvét nyilvánítás után elmondtam a keresés miértjét .Örömmel fogadta a hírt hogy van egy "Bátyja " Oroszországban. Ezekután felpörögtek az események fényképek repkedtek az E-maileken ,levelek tucatjai keringtek rajtam kersztül ,,,,,, és nem sokára azt a hírt közölték hogy SKYP-on is sikerült egymással beszélgetniük a gyerekeknek.

Szép Karácsonyi ,és új évi ajándékot kaptak a Rasperger gyerekek ,bár Édesapjuk nélkül ,de a család ügyütt él tovább !!!

 

BOLDOG ÚJ ÉVET RASPERGER GYEREKEK

----------------------------------

Itt a Rasperger gyerekekkel levelezek ..:

Szervusz Ádám !!!

Nagyszerű !!! akkor már élőben is láttad Jevgenyijt ???? Hogy fogadtátok egymást ??? Tényleg nagyszerű érzés rátok gondolni ahogy egymásra találva próbáljátok azonnal megtudni mindent egymásról.
Ádám ,én már kb 3 éve kereslek titeket ,pontosabban az Apukátokat,át tudom érezni azt amit most te is érzel ,mert bár egy földrész választ most el egymástól titeket ,,,,,azért mégis csak egy az Apukátok ,és bizony testvérek vagytok..Nem tudom a Helgának írtál már erről az új fejleményről ????
Igen jól gondolod ,, immár 37 éve a feleségem az a hölgy akivel látsz ott táncolni. Nekem is született három leány gyermekem ,igaz ők mind itt Magyarországon.
Az első 1978 júliusában ,aztán 1988 februárjában ,és 1989 augusztusában. Nagyok ők is mint ti ,és már mind férjnél van .
Ádám csak szólj bár mi nehézség támad a tolmácsolásban ,mindig a rendelkezésetekre állok ,hogy segíthessek.

Jó éjszakát ,és holnap találkozunk ,és írunk ,és skypolunk ,és megint csak írunk ,mert itt egy család gyermekei találtak egymásra !!!!!! Most írok még Natasának -( Jevgenyij anyukája Uszt -Ilimből )-,mert kérdezte hogy elküldtem-e a képeket neked ,ja és hogy próbálkoztatok a SKYP-al is felvenni a kapcsolatot egymással .

 

"""

Иштван ПРИВЕТ! Напиши свой Логин в скайпе.Я сейчас у родителей.Хочется позвонить тебе и поздравить тебя!
--
Наталья Копеева""

 

Valakik valahol nagyon fi(gy)elnek !!!! És ez most nem a Castro !!

 

Szóval ezt az osztályozást kaptuk hárman .

 

Awards: The following users won the first, second and third place as most active and engaging users:
1st Place: Tu-154 Phd

2nd Place: katyusa2

3rd Place: Fi(gy)el Castro

 

 

Előzmény: pappneti1 (28019)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.16 0 0 28023

Igen eléggé szkeptikusak vagyunk ,egyes bejelentkezések során ,,,vagyis voltunk talán ??? ,,az a helyes megfogalmazás . Mert hogy mindig megpróbáltak átrázni ilyen -olyan bugyuta írásokkal ,.Ismertük azt aki ezt a játékot akarta velünk űzni ,,Aztán már nem foglalkoztunk vele ,,játszon akivel akar .Csak hát a tényleges valós igazi fórumozók akik ide tévednének ,azokat is ilyen félvállról vesszük ..Meg aztán nem jött ide szinte senki ,mindenki a világ kirakatában szeret lógni ..Mondjuk ez is kirakat ,de még sem olyan mint a face.. 

Igen két fórum van a másikat a Grisin-( Grisa )- nyitotta ..Szeretünk kóborolni egyik fórumról a másikra ..Mindegyik Jó az úgy ahogy van ...Nyugodtan kérdezz ,,nem terhelsz senkit ,,nyuggerek vagyunk rá érünk ,a Grisa az még két év 4 hónapig dolgozni fog ,,

Névsor,,, nem csak egy létezett  ,Én hívtalak telon ,,mert nekem utca ház szám is meg van . Az első bejelentkezésedkor ,, még titkos volt az e-mail elérhetőséged  Most Próbáltam a privát e-mailodra rá menni ,,hát nem sok mindent ad ki . Mi nem értünk ahhoz hogy ott mit nyissunk meg ,hogy lehessen írni .. 

Ha vissza mész a fórum oldalain sok kérdésedre találsz választ ,,, Persze idő igényes ,,.

Előzmény: pappneti1 (28019)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.16 0 0 28022

 

 

 Tu-154-es vagyok 

 

Balról jobbra   Huszár Tibi Barátunk ,,Sajnos már nem él Aztán megint én a Tu-154. és a Grisin ,,vagyis Grisa 

Előzmény: pappneti1 (28019)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.16 0 0 28021

Hali Grisa !!

 

Ugye ,Ugye meg mondtam én hogy veszélyes nagyon veszélyes ez az óójtás ,!!! Hát mikor elolvastam ezt a 2 havi tiltást ,,, Na mondtam is egyből a nejkémnek ,hogy pont a belső fertőtlenítőt akarják kivonni a szervezetünkből ,,oszt utána meg csodálkoznak ha elkapsz mindenféle nyavaját ...

Szerintem is a mi kúúrálási módunk a nyerő !!!!

Majd jön Raszputyin is ,és elmondja neked, hogy miért is jó nyuggernek lenni !!! Mint a múltkor írtad ,kb 15-ig dolgozol ,,vagyis most már téli szabin vagy ??? De hát ollan jó az idő,-( nálunk 10 fok körül van a nappali ,és 6 fok körül az éjszakai )- hogy pl ha én lennék az Osztrák főnök hát biztos hogy berendelnélek még egy hétre ,,,,hehehehehe .. 

Előzmény: grisin100 (28020)
grisin100 Creative Commons License 2020.12.15 0 0 28020

Sziasztok!

 

Na én eddig  sem akartam beadatni a vakcinát, de ahogy írod TU

Nem ihat alkoholt két hónapig...ez aztán végkép betette a kaput!  hihihi

Előzmény: Tu-154 Phd (28017)
pappneti1 Creative Commons License 2020.12.15 0 0 28019

Szervusztok Fiúk !

Én még nem haltam meg, csak valami gond volt a topichoz való hozzáférésemmel. Először azt kaptam üzenetként. hogy ki vagyok tiltva, majd írtam az adminisztrátornak, aki kért egy csomó adatot, végül az adatok összegyűjtése közben talán helyreállt a rend.

Hát igen. Egyre többen halnak meg és éppen ezért gondoltam arra, hogy kellene tenni valami maradandót. - Pl. összeállítani egy névsort azokról akik kint voltak 2-3 évet,mi történt velük további életükben stb. Kiss Ferinek rengeteg adata volt, de Ő már nem fog tudni segíteni. Az adatlapomon ott a privát e-mail címem, ha gondoljátok oda írhattok a felvetésemmel kapcsolatban is. A telefonszámom megváltozott,azért nem tudott elérni aki keresett. Sajnos nem tudom ki rejtőzik a nick nevek mögött. Ha esetleg felvilágosítanátok ?

Azt is kérdezném, hogy 2 db Uszty-Ilimes fórum van, de mintha összekapcsolódna a kettő. Hogy működik ez, melyik a jó ? Nem kellene összevonni ?

Nagyon sok kérdésem lenne még, de nem akarom ezzel terhelni azokat, akik profi fórumozók.

Szóval remélem már nem merül fel több probléma és gyakrabban tudok írni.

Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.14 0 0 28018

Hali mi 

 

Hát elment a Bergendy  81 éves volt ,és a covid is segített .Szóval akárhogy is nézzük, egy kicsit Ő is Szibirják volt .És nem megalkuvó köpönyegforgató ,mint a demjén pl

 

Talán ezzel a dallal emlékezzünk rá 

 

Búcsúzom tőletek, cimborák

 

https://www.youtube.com/watch?v=Na4G4CrbEQg

Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.12 0 0 28017

Hali Grisa !!! 

 

Teljesen jól gondoltad ,,Ugyanis itt a vakcina elég komoly káros  háttere, hogy ki hagyjuk !!!  Vaze ez így karácsony előtt ,meg után is enyhén szólva is mérgező lehet ,,hehehehe

 

Nem ihat alkoholt két hónapig, aki beadatja az orosz vakcinát .....Te Grisa ,, nem kéne szólni a Raszputyinnak ,,erről ???????

""""

Majdnem két hónapig kell mellőzniük az alhokolt azoknak, akik beadatják maguknak az orosz fejlesztésű Szputyik V vakcinát.

Anna Popova, az orosz szövetségi fogyasztóvédelmi felügyelet (Roszpotrebnadzor) vezetője szerint az alkoholfogyasztást legalább a vakcina beadása előtt két héttel be kell fejezni. Az oltásból két dózist kell beadni, a másodikat 21 nappal az első után.

Az első oltástól számított 42 napig nem ajánlott az alkoholfogyasztás.

"Megterheli a szervezetet. Aki egészséges akar maradni és erős immunreakciót vált ki belőle az oltás, ne fogyasszon alkholt"- mondta Popova. Az alkohol mellett a dohányzást is érdemes mellőzni az oltás előtt és után.

 

Közvéleménykutatások szerint az orosz társadalom kifejezetten szkeptikus a Szputnyik V-vel szemben, aminek a tömeges oltási programját szombaton kezdték el az országban.

 

 

Előzmény: grisin100 (28003)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.11 0 0 28016

Na koma ezt olvasd el !!!

 

Rogán minisztériuma vigyáz az adatainkra !! -(Ajaj ez már régen rossz ,ha arogáns tonyyó az őr !)-

Hogy mi történik az adatainkkal A és B esetben, arról az oldal adatkezelési szabályzata tájékoztat. Ez alapján a Rogán Antal vezetésével működő Miniszterelnöki Kabinetiroda gyűjti be az adatokat..

 

Szép kis kalamajkába keverted magad ,,,ezek most elolvassák az összes írt dolgaidat ,,és nem lesznek elragadtatva ahogy a fííínyestekintetű'tetűt szoktad becézni ,,

Szóval te biztos nem fogsz óójtást kapni !!!

 

 Hétfőn információink szerint jó pár órán át még csak akkor tudott valaki regisztrálni, ha mindkét hozzájárulást elfogadja,A,,és B -t is , vagyis az adatkezelési tájékoztatást és a kapcsolattartást is. Kedd délelőttre már változott a helyzet, azóta elég ezek közül csak az adatkezelési szabályzatot elfogadni.,,,,-( na ezek nem fognak óójtást kapni az már tuti )--

Előzmény: raszputyin2 (28012)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.11 0 0 28015

Na még egy adalék az óójtásról !!

 

A hivatalos magyarázat szerint azért van szükség arra, hogy adatainkat felvezessük egy honlapra, hogy a kormány felmérhesse a vakcina iránti igényeket. Ám felmerül a kérdés, hogy ha a kormány enélkül az igényfelmérés nélkül is meg tudott már rendelni 17,5 millió vakcinát, akkor a regisztrálásra mégis mi szükség van. 

hoppááááá  ,akkor  lesz akit kétszer óójtanak is be ???

Asbóth Márton, a Társaság a Szabadságjogokért jogásza szerint a honlap megtévesztően kommunikál a regisztráció céljáról. Az oldal tetején figyelemfelkeltő háttérrel a „Regisztráció oltásra” szöveg szerepel és a főoldalon írtak is arra utalnak, hogy a regisztráció célja az oltáshoz való hozzáférés.

Az apróbb betűs szövegből azonban kiderül, hogy erről szó sincs: a regisztrációval csak azt a szándékot jelezhetjük, hogy ha elérhető lesz az oltás, akkor szívesen beoltatnák magunkat, de a regisztráció valójában egyáltalán nem befolyásolja azt, hogy mikor és hogyan férhetünk majd hozzá a védőoltáshoz.

""""Miután kitöltötte az adatlapot, választhat a lap alján, hogy csupán elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, vagy beleegyezik abba is, hogy “későbbi kapcsolattartás céljából a megadott kapcsolattartási adatait visszavonásomig kezeljék”.

 

hoppááá,,, hoppáááááá máá !! Ugye hogy mondom én ,,,kubatov lista ez,, Raszputyin barátom ,

,Na áradni fognak hozzád a göbbelsi propaganda anyagok,meg ,,keresni fognak a nemzettestvérek ,meg a migatyánkosok ,, ajajajajaj ... Bele nyúltál KOMA ,,,

Előzmény: raszputyin2 (28012)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.11 0 0 28014

Jó reggelt Raszputyin ,,putyin !! hehehe

 

Azt írod hogy regisztráltál az óótásra ??"""Ködösen kommunikál a kormány arról, hogy miért is van szükség arra a vakcinaregisztrációs honlapra,"""

Vagyis felíratkoztál egy "kubatov" listára ,,mert a jelentkezés nem automatikusan jelenti azt hogy be is óójtanak ..!!!  Aztán ugye felvetődik a kérdés ,,hogy tényleg minek kell REGISZTRÁLNI ????Ha van óójtó anyag ,,adják oda a körzeti orvosnak ,és ha pont arra jársz beadatod ,És a doki bejegyzi hogy raszputyin megkapta ,,és nála meg amúgy is meg van minden személyes adatod ..,PONT  ...

 

"""A kormány igényfelmérés címén számos személyes adatot kér tőlünk, amelyeket aztán továbbít az egészségbiztosítási alapkezelő felé. A háziorvos pedig a lánc legvégén várja, hogy megkapja az adatokat, amelyeket egyébként is ismer. """ 

És a kör be is zárult . Mert a regisztráció ""azt bizonyosan nem garantálja, hogy az ottani jelentkezés alapján jutunk koronavírus elleni oltáshoz."" Szóval akkor minek is kell REGISZTRÁLNI ?????

Előzmény: raszputyin2 (28012)
Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.12.10 0 0 28013

Hali hali Mi ,,Hali Raszputyin !-(krisztus)-

 

Én úgy vagyok vele ,hogy ez van ez az élet rendje ,,,ellene nem tudsz tenni semmit ,, a munkásságukat meg itt hagyták, lehet hallgatni a zenéjüket ,nézni a filmjeiket . A sportolókra meg sz&rok ,no azok akik aztán semmit nem csinálnak életükben ,Nem rég olvastam egy cikket hogy micsoda maffia áll a sport mögött ,,hogyan befolyásolnak minden eredményt ,a néző meg fizet ,és csodálkozik hogy most mééé kapott ki a csapata ??,""A szingapúri kartell legalább 380 mérkőzést befolyásolt Európában, 680-at világszerte. Aztán lehet törni zúzni ha kikap a csapat ,,hahahaha

Most is olvasom hogy ez az idióta felemete az olimpiai aranyért járót 50 millióra ...Oszt nem is lesz ollimpia !!Meg ezt is a Nép adójából szórja !!!A legtöbb pénzt általában a presztízsre vadászó szegény országok, illetve azok ajánlják, amelyek régóta áhítoznak aranyéremre. 

A brit cselgáncsozóknak 20 ezer fontot-( 6-7 millió Ft )- ígértek az aranyért, míg a vitorlázók 10 ezret kaphatnak.

Ezt a pénzt a szponzorok adják össze!!!!!  A Brit kormány ugyanis dicsőség dolgának tekinti az olimpiai részvételt, sőt még a diadalt is, így egy vasat sem fizet....Valahogy ez a helyes magatartás !!

Németországban például a Sportsegély Alapítvány ,,Sydney óta azonos összeget, 15 ezer eurót folyósít az aranyért,-( most hogy ilyen szarrá vágta kuszaszem az ejrót igy ez kb 5,5 millió Ft )- 10 ezret az ezüstért és 7,5 ezret a bronzért.A Német állam sem fizet egy eurót sem .

 

Én messze elkerülöm azt a helyet , ahol esetleg ojtást adnak ...Szerintem amikor katonák voltunk ,,kaptuk azt a ""lórum""-nak nevezett oltást ,No abban volt aztán mindenre kiterjedő vakcina ,,fájt is a karunk vagy egy hétig tőle ,,Az szerintem most is véd ....!

-No látod ha vásárolnak ezerrel, no akkor mennek a tömegbe ,és hipp-hopp máris koronások lettek .Szóval mindenki maradjon otthon a sejhaján ,,igazán nem nagy ügy kihagyni ezt az őrültséget .Most olvastam hogy pl a tűzijátékokat sem engedik szilveszterkor ,és most nem is árulhatnak ilyen pirotechnikai dolgokat ,,Bár ha kína beszól hogy miért áll az üzlet ,,azért lehet ,hogy mégis lehet majd kapni,,vagy ismerve ezt a bandát ,,megvárták mig a kereskedők leadták a rendeléseiket befizették a lozsót ,és akkor most tiltsuk be ,és jót röhögnek hogy tönkre b,,,,,csztak pár ezer árust  ??.

.No, hátha nincs szilveszter ,,akkor meg minek a karácsony ??

Üdv a 916-ból 

Előzmény: raszputyin2 (28012)
raszputyin2 Creative Commons License 2020.12.09 0 0 28012

Szevasztok  sorstársak !

Látom az "Ildikó " nem jelentkezik .Nos ha nem, hát nem.

Minden esetre azt megjegyzem,hogy szemét egy év volt ez az idei. Sokan elmentek akik hiányozni fognak nekem . Zenészek színészek ,sportolók stb. Mi is fogyunk és egyre gyorsabban.

Na de ne szomorkodjunk ,hiszen mi még élünk és emlékezünk rájuk.

Már regisztráltam az óótásra  ,hátha megúszom ezt a vírus szarságot. Ha Orosz hát Orosz ,vagy Kínai  szarok rá. Az amcsik úgy sem adnak csak a bratyesz Briteknek ! Akkor meg nincs mire várni.

Hátha már jövőre újra össze tudunk röffenni és  emlékezni egy jót  a mi kis kalandunkra .

Jó vásárlást gyerekek ,költekezzetek ezerrel mert tudjátok  , senki nem viszi majd magával a lóvét az örök vadászmezőkre!

Üdv : Krisztus

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!