Keresés

Részletes keresés

djkalo Creative Commons License 2001.06.19 0 0 259
Annyira nem vagyok képben...mármint nem tudom ki lehet....hát ha amcsi a csapat...akkor érdemes megpróbálni, külföldi zenék közül szinte mindent el lehet adni.

Mighty Mike Creative Commons License 2001.06.19 0 0 258
ezek szerint felreertheto voltam: a zenekar amerikai, ki is jott mar az albumuk, ami qrva jo kritikakat kapott, de osszebalheztak a (major) kiadojukkal(a koltsegeken/terjesztesen/promocion) es most a sajat kezukbe akarjak venni a dolgokat&igy kerult szoba Magyarorszag is.

de(meg)nem irom le a nevuket,bar szerintem van itt egy-ket ember aki kitalalja...:)

Előzmény: djkalo (257)
djkalo Creative Commons License 2001.06.19 0 0 257
Az a baj, a New Soul-al, is, mint az összes többi rétegzenével /és ezt most nem pejoratív értelemben mondom/, hogy nagyon nehezen marad meg, és Mo-on nincs nagy jövője, de mivelhogy egyedül vannak, legalább is én ennek a stilusnak nem nagyon ismerem a magyar képviselőit, talán lenne jövője. Konkurencia mentesen fent tud majd maradni. Lásd Ladánybene 27, nem sok reaggae-t játszó csapat van az országban, de egyre azért van igény, és az az egy meg is él belőle...a többi már nem...

Szóval szerintem érdemes megpróbálni...

Mighty Mike Creative Commons License 2001.06.18 0 0 256
meg egy kerdes, hatha...

szoval szerintetek van/lenne Mo. kereslet New Soulra(ez alatt Jill Scott-ot,Erykah Badu-t,Angie Stone-t, Bilal-t stb.ertem)?mert kapcsolatban vagyok egy ilyen zenet jatsza csapattal, es Europaban is szeretnek kiadni a lemezuket,es itt is megprobalnak kihozni, ha lenne ertelme. en eleg szkeptikus vagyok...

Mp3 Creative Commons License 2001.06.17 0 0 255
Megnyilt magyaroszág legnagyobb mp3 oldala az MP3 LIBRARY! Tobb mint 400 letoltheto album, napi frissites, 100% mukodo linkek! Itt keresd: http://insane.externet.hu/mp3
Mighty Mike Creative Commons License 2001.06.17 0 0 254
nem tudjatok hol lehetne kulfoldi koncertinfokat talalni a neten?mert mindig akkor tudom meg milyen buli hol van,amikor mar epp keso:(
djkalo Creative Commons License 2001.06.16 0 0 253
Sajna Vasárnap délelőtt nem tudok kimenni, csak délután úgy 1/2 17-kor...Szabin már nem leszel ott????
djkalo Creative Commons License 2001.06.14 0 0 252
Okés...majd küldök emilt......
SvinGergely Creative Commons License 2001.06.13 0 0 251
Vasárnap a Sportszigeten lesz GyöreMix meg minden egyebek, akkor asszem, kinnt leszünk. djkalo, ha addigra vissza tudom szerezni a demót egy ismerőstől, akkor oda el tudnám hozni... ha érdekel, írj mailt, és ott megadom a tel.számom meg ilyenek.
Peace.
Előzmény: djkalo (250)
djkalo Creative Commons License 2001.06.13 0 0 250
A Fürkésző Demó érdekelne....
Te merre felé laksz? Én 22. kerületi vagyok
/Budafok-Budatétény-Nagytétény/
djkalo Creative Commons License 2001.06.13 0 0 249
"A Legjobb szöveget a Klikktől meg Funk'n'Stein-től véletlenül hagytad ki"

Láss is ne csak nézz :))))
Ott van a 3. helyen....
Ki nem hagynám, márcsak azért sem mert nagyon nagy poén, ez az Amerikai História X-ből kiragadott betét....nagyon frankóra sikeredett...

Kicsit OFF, de a hétvégi sportszigeten a programok egy-két kivétellel ingyenesek....Azért elég durva, hogy ingyen lehet bungee jumpingolni.......:)))
Nem akarja vki kipróbálni?

A szigetre, bár talán ti is tudjátok már, jön a Bomfunk, meg a RunDMC, már csak ezért is érdemes lesz kimenni...A RunDMC új albuma szerintem tök király...Az It's over se rossz, meg a Qeens day, de a Crown Royal viszi a pálmát.

Az Est.hu-n ajánlom a Szabis riportot mindenkinek, na meg Szabi toplistáját a kedvenc számairól...érdemes megnézni, meg amit esetleg nem ismertek leszedni és meghallgatni, én is most épp az egyik számot hallgatom /digital undergorund - humpty dance/

GangstaBoy Creative Commons License 2001.06.12 0 0 248
Csako Mindenki!

Lattam a filmet, korrekt! :-)
Sajnos, mar eleg reg volt, ugyhogy nem emlexem pontosan, hogy melyik jelenet alatt mi szolt, de az album megvan! Ha gondolod, kuldd el a track-listat es osszevetem az enyemmel! Ha van plusz track, akkor az lesz az, ha nincs... :-))

GangstaBoy

Előzmény: SvinGergely (245)
SvinGergely Creative Commons License 2001.06.12 0 0 247
A Legjobb szöveget a Klikktől meg Funk'n'Stein-től véletlenül hagytad ki, vagy télleg nem jön be olyan mértékben? La Flava család szereplés ide vagy oda, Funk'n'Stien rímtechnikája egyedi és szvsz nagyon élvezetes.
Egyébként Landitól kaptam Fürkésző Elemek-demót - sajna elég rossz minőségben és csak 5 szám - amennyiben érdekel, szívesen a rendelkezésedre bocsájtom. A másik oldalán Rímharcosok Klubja van, szintén jó.
Előzmény: djkalo (246)
djkalo Creative Commons License 2001.06.12 0 0 246
Sajna Svin nem tudok segíteni, nem láttam a filmet...de majd igyekszem megnézni...

Az Intersong UNDERGORUNDRÓL ti melyik számokat szeretitek....

Nekem a kedvenceim:
1, Fürkésző Elemek
2, ART
3, Klikk
4, Hátshow sor
5, Rebellio
6, Champ&Yanz
7, Bobakrome
A többiért nem vagyok oda...de ezek tényleg jók...
Próbálom a szövegkönyvüket elkészíteni, de sajna rengetegszer van, hogy egy-két szót nem lehet érteni...

Sub Bass - Igaz vagy Hamis, Félre az útból, Rá se ránts
Doobeedoo - Kukorica pattogtató
Belga - Ovirap
ezen szövegkönyvek ha kellenek vkinek átküldöm szivesen...

SvinGergely Creative Commons License 2001.06.11 0 0 245
Segítség kellene, emberek!

Hétvégén öcsémék láttam a Szellemkutya c. filmet - aminek RZA csinálta a zenéjét, és égő, hogy csak most jutottunk el odáig, hogy megnézzük - és nagyon feldobott az egyik betétszám, amit azonban nem találok az official Soundtracken. Erről következtettem, hogy egy régebbi darab lehet, amely már megtalálható egy albumon a sokszáz Wu-produkt között. :o) De sajna a címe nincs meg.

Tehát a szám instrumentál, az a jó kis régi kardsuhogtatós, serályütemű Wu-Tang hangzássl, és - most jön a lényeg... - a filmben abban a jelenetben hallható, mikor fennt relaxál meg suhogtat a tetőn a galambokkal.

Ha valaki tud segíteni rajtam, kérem tegye meg! Előre is kösz, bízok Bennetek.

SvinGergely Creative Commons License 2001.06.11 0 0 244
Segítség kellene, emberek!

Hétvégén öcsémék láttam a Szellemkutya c. filmet - aminek RZA csinálta a zenéjét, és égő, hogy csak most jutottunk el odáig, hogy megnézzük - és nagyon feldobott az egyik betétszám, amit azonban nem találok az official Soundtracken. Erről következtettem, hogy egy régebbi darab lehet, amely már megtalálható egy albumon a sokszáz Wu-produkt között. :o) De sajna a címe nincs meg.

Tehát a szám instrumentál, az a jó kis régi kardsuhogtatós, serályütemű Wu-Tang hangzássl, és - most jön a lényeg... - a filmben abban a jelenetben hallható, mikor fennt relaxál meg suhogtat a tetőn a galambokkal.

Ha valaki tud segíteni rajtam, kérem tegye meg! Előre is kösz, bízok Bennetek.

djkalo Creative Commons License 2001.06.10 0 0 243
Én is írok folyamatosan....úgyhogy egyedül nem vagy :))) bár ketten sem túl izgi topicolni...
Ébresztő emberek!!!

Ma pl kint voltam a Margitszigeten...hát érdekes volt. Maga a Summer Jump verseny sem volt semmi, de a Szabi hozta a formáját...sőt...
A koncertje élőben ment, és ennélfogva igazi hangszerekkel. A scratchelést ezúttal Andrew J szolgáltatta. Csak az volt kicsit fura, hogy az emelvény, pont a rámpával szemben volt, és nyilván kettejük között medence volt, a nézőtér pedig a medence 2 oldalán volt, azaz nem lehetett egyrészt a szinpad elé menni, másrészt akárhogy is igyekeztél csak féloldalasan láthattad a szinpadot, na meg SuBa-t...Nagy ötlet a "Szerresük" című számában ez a Suba dolog...A kamera állással sem voltam megelégedve. Tudjátok mi lett volna szerintem tök jó poén, kár hogy már 1/2 9-kor hideg volt, hogy ha a koncert alatt belehetett volna nyomulni a medencébe. A lényeg hogy nagyon frankó volt a koncert, na és persze rögtön után jópáran megrohamozták Szabit. Nyomban én is leugrottam, mondván hogy nálam van a kazija, dedikáltatom a borítót....Természetesen sikerült is. Rajtam csak az előttem sorra kerülő srác tett túl, akinél nem csak kazi, hanem CD is volt, sőt már mind két hanghordozó borítón ott diszelgett egy-egy SUB BASS aláírás, és most kért rá még egyet. Na hát ennyit a koncertről. Jah tényleg az azonban megírhatnátok azért, hogy hogy tetszenek az új számok Szabi új oldaláról.

Ajánlom mindenkinek az est.hu -n a vele készült 3 oldalas riportot, minden számáról mond benne egy-két szót, infót, és azt is megtudhatjátok, Szabi vajon bírja-e Eminem-et.

Jövő héten asszem megintcsak szombaton a Sportnapon megint lesz Sub Bass koncert...szerintem érdemes oda is ellátogatni.

MC Donald Creative Commons License 2001.06.07 0 0 242
Én szeretem a hiphop.hu-t, bár sajnos a fórum tele van fikásokkal.
SvinGergely Creative Commons License 2001.06.07 0 0 241
...én itt vagyok, csak éppen meguntam, hogy magammal beszélgetek. :o)
Oké, én szívesen életet lehelek bármibe és bárkibe - óra indul.
Előzmény: djkalo (240)
djkalo Creative Commons License 2001.06.07 0 0 240
Gangstaboy, Svin Gergely, gstyle, shaney, Kinga Lany, merre vagytok??????

Nem szabadna hagyni ezt a topicot így lesüllyedni...

Melyikőtök ismeri a www.hiphop.hu-t? Gondolom mindenki, jó lenne ha mondanátok róla ti is véleményt.

SvinGergely Creative Commons License 2001.05.28 0 0 239
"...cenzúra mia a f***nak, így a jó,
Célozz, tüzelj - hallasd a hangod
- a hangod,
Hallasd a hagod..."

Eccsémmm! Szombaton volt alkalmam hallami a Fürkésző Elemek szervezésében, 31 MC szereplésével összehozott Mesterek c. underground HipHop eposzt (télleg az, 15 perc hoszzú!) Hát mit ne mondjak, isszonyatosan ütős lett! Nagyon jól, lendületesen tekerik benne a népek (kiemelném Funk'n'Stein-t), jó az alap, eccerűen tökéletes. LAndi ígérete szerint nemsokára terjesztére is kerül.

GangstaBoy Creative Commons License 2001.05.28 0 0 238
Hi!

Hat az a ket film engem is nagyon erdekelne! :-)
Ha megvan, szoljatok! :-)

Gangsta

Előzmény: gstyle (237)
gstyle Creative Commons License 2001.05.25 0 0 237
Én még csak tegnap tettem fel a gépemre az Audigalaxy-t. Végre találtam Rock Steady Crew-t.
Már csak a Break 1 és Break 2 filmet vagy a zenéket kéne megszereznem.
Szóval nagyon tetszik a progi.
Előzmény: SvinGergely (232)
djkalo Creative Commons License 2001.05.25 0 0 236
Figyi Svin...van ICQ-d?
Mert ha van, akkor ICQ-n átküldöm ma este, vagy holnap este...
ICQ számom 10814427

SvinGergely Creative Commons License 2001.05.25 0 0 235
"Akkó kűggyé má át nekem valamilyen útonmódom Idő urait..." :o)
De télleg.
Az a gáz, hogy ha nincs fenn épp a szám, akkor is berakja a Queue listádra 'offline' címkével, hogy hátha valamikor majd feljön az illető. Ez jó volna, csak sajna mutatja a grafikon, hogy az arc az utóbbi két hétben (legalább) hanyagolta az AG-t. :o( Szomorú vagyok.

Gyertek Szentendrére, igaz HipHop harcosok!

Előzmény: djkalo (233)
djkalo Creative Commons License 2001.05.24 0 0 234
Azt hallottátok, hogy jön a szigetre a RUN DMC???
Na legalább van már egy csapat akik miatt érdemes kimenni a szigetre, bár Szabi is tuti ott lesz....

Erről jut eszembe, azt nem értem, hogy Kicsi G miért nem jár fellépni??????
Nemrégiben volt vmi fellépése, vmi nyitóbulin, ill most is Szegeden a TV2 RoadShown, de végül oda se jött el....na persze nem csak ő, a meghirdetett együttesek közül csak a fele jött el...
Szabi pl egy félévben háromszor Szegedre jön, most 26-án meg az Idő urai lesznek a Soho nevezetű klubban. Nem is értem hogy akar így a G. feljebb jutni hogyha soha nem megy sehová. Nem tudom láttátok-e az Antóniának a TV2-n a Szabival készült riportját...éppen ott mondta el Szabolcs, hogy ha nem járna sehová, és csak egy-két nagy fellépése lenne, tehát nem csinálná ezeket a fél playbackes megoldásokat, nem tudna belőle megélni.

Ja és a szigetre jön még a Bomfunk is, ami szerintem megintcsak nem megvetendő....

djkalo Creative Commons License 2001.05.24 0 0 233
:)))) Ez aranyos....
Az audiogalaxyt használom én is már lassan egy éve....könnyen lehet, hogy a Dózis vagy az Idő urai épp tőlem ment volna át....

Egyébként ha már elkezditek használni, /és ugye itt is meg kell nyitni egy saját könyvtárat, amit az AG lát/ abba a saját könyvtárba, ha lehet csak magyar számokat tegyetek...Itt az indexen van is egy Audiogalaxys fórum azt is ajánlom mindenkinek /:))) mellesleg a bátyám nyitotta/ szóval ott is elmondtam ezt. Erre azért van szükség, hogy magyar számokat is megtudjunk egymástól szerezni. Külföldit azt úgy is talál az adatbázis, de magyart csak elvétve, éppen ezért, ha minél többen vagyunk, és csak magyar számokat rakunk fel, akkor lassan a magyar számok között sem lesz olyan, amit ne tudnánk megszerezni.

THX!!!

SvinGergely Creative Commons License 2001.05.24 0 0 232
...apropó, möpö3.
Nézzetek fel, ha van időtök a AudioGalaxy-ra, nagyon komoly kis Napstar-szerű program, azzal a külömbséggel, hogy webes felületű. Még Dózist meg Az idő urait is találni, ha szerencsés napotok van. :o)

Ja, és Szentendrén szombaton ismét HipHop-buli, méghozzá a legjavából! Akit érdekel, annak szívesen részleztezem is.

Előzmény: elvis presley (231)
elvis presley Creative Commons License 2001.05.24 0 0 231
Csázat csákók! Jólesne egy-két korong amiröl eddig lecsusztam! Nekem is van jópár stilusos (inkább oldscool) darabom, ezért frank lenne ha becserélnék valamelyikötökkel! (Vagy ha ismertek ilyet szójjatok má!)

Listaváltás, mp3 ki CDre, lemezcsere személyesen vagy postán. Ötletekkel kereshettek...

Megoldható nem? Há akkor irjatok zazzze!!!

djkalo Creative Commons License 2001.05.22 0 0 230
"Flava: (n) Flavour (Original Rap Dictionary)
Flavour: (index.szotar)
(n) iz, zamat, illat, aroma, ...
kulonleges tulajdonsag, sajatossag
(szerintem erre gondolhattak!!) :-)))"

Hát akkor még gagyibbak mint hittem...
Ez aztán soha nem jutott volna eszembe...

Elmehetnének vmi reklámba szerepelni....
"Brise flava család"

Sorry ha kicsit fárasztó vagyok..de éppen vizsagidőszak van, aztán tanulok és most pihenésképpen felnéztem egy félórára...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!