ugye? vágyakozik annyira néz, azt jól leesik a lépcsőről. gondoltam is, hogy jobb lenne ha azt nézné a papika, hogy mikor kell lelépni a mozgólépcsőről....
Fárasztó mi? Gondold el nekem milyen fárasztó Összekaparsz ilyen hülye neveket a netről na az aztán q-va fárasztó Óvodás szintű fárasztás! Reklámbuddhisták Én kétszer beszéltem életemben élőben Őszentségével. De ilyen milyen magasan vagy? Meg fárasztó vagy nemfárasztó ilyen proli stílust azon a magas szinten :) nemigazán rugóznak ilyesmin. :)
há most meg Énszentségemmel beszélsz. látod milyen sokat kaptál a sorstól? ilyen milyen magasan vagyok. nem fárasztó a proli stílus, szórakoztató. sok nyelven beszélek. mindenkivel a saját nyelvén. de többnyire a prolit kell használnom.
Fárasztó mi? Gondold el nekem milyen fárasztó Összekaparsz ilyen hülye neveket a netről na az aztán q-va fárasztó Óvodás szintű fárasztás! Reklámbuddhisták Én kétszer beszéltem életemben élőben Őszentségével. De ilyen milyen magasan vagy? Meg fárasztó vagy nemfárasztó ilyen proli stílust azon a magas szinten :) nemigazán rugóznak ilyesmin. :)
-evolúció-középút-buddhatours- ...??? Mennyibe kerül egy kétágyas szoba reggelivel? Saját gondolat...??? Mert így csak egy konzervgyári szalaggal beszélek!!
Szabad ország szabad lakója vagyok és gyűlölöm a valláskárosultakat Ez jó válasz? De te mi vagy fasiszta ? Inkvizítor ? Kinyírni a másképp gondolkodókat? Jó politikus lennél az tuti!
gyarlóság= butaság=értelem hiánya=ösztön=érzeti vagy tárgyi birtoklás
próbálj bele gondolni - ha nem vagy gép - miért állsz a halandóiság pártján. Mert ha gép vagy megértem a szoftvered rabja vagy. Ám ha érző lény ..... ?! // az evolúciónak meg van az a "problémája", lehetsz benne tudásod-tudatosságod okán aktuálisan első. Amivel hatalomra, vagy az *evolúció mesterévé kerülsz *. Ebben való eredményesség esetén lehetséges, feltételnélküli kapcsolat. 🙁 /- Az egyéni életképesség fejlesztése van, törekvés. Az egymásba veszettség*/*nyájszellem/, nem fejleszti a felelőséget a tudatos teremtővé válás felé, csupán a létezés félre értett vélelmezésének feltételezése kínálta, birtokolhatóságot, legyen az érzelmi vagy tárgyi. Ezért fogyasztói .. ezért teremtményi hozzáállás a jelen emberkedés, egymáson élősködés ..- amíg vallás, politika lesz sem értelem sem egészség nem lehetséges. Teremtők kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek.. élnek
te elárulnád, hogy mi az itteni szereplésed motivációja? mert az enyém elég nyilvánvaló. soha nem jöttem volna fel egy fórumra, ha ez nem történt volna meg. de a nagy kérdés, hogy akinek semmi baja nincs, az mi a bdös francot keres egy fórumon.