A fanoknak lehetnek ötletei, de őket nem kérdezni senki.
Ami pedig Mulder varázsának veszélyeztetését illeti: már miért kellene Duchovnynak ezzel egyáltalán foglalkoznia? Fox Mulder nem létezik. Ő csak egy kitalált karakter. Neki nincs sorsa, története lezárult a sorozat befejezésével, vagy ha úgy tetszik, a második mozifilmmel. DD a létező személy, aki azt kezd magával, amit akar. Ha úgy tetszik, prostituálja magát, vagy elmegy hajóácsnak, vagy a vonat alá ugrik. Nem felelős Fox Mulder jóhíréért, köze nincs már hozzá.
Attól hogy Chris kifogyott az 5letekből 8 év alatt érthetően, még vannak erre technikák, pl pályáztatni, versenyeztetni ötleteket, akár klasszikusokhoz nyúlni (ld Mátrix). A halivúdi illúzionisták ebben profik. Nekem speciel még évekre lennének témáim, ha pl engem kérnének fel...
Lehet hogy érthető David részéről. Talán az. Bár ipari futószalag-termékként nem hinném, hogy nagyon ő mondaná meg hogy mi legyen.. Azonban az a szemét amivel az utóbbi éveit tölti szerintem, sajnos Mulder varázsát veszélyezteti, ha van még neki...
Igen, erről én is olvastam. Nagyon diplomatikusan magyarázták a bukást. A batmannek persze ehhez semmi köze, akit érdekel az X-akták, az megnézi a filmet, függetlenül attól, hogy mi megy még a moziban. Talán senkit nem csap a földhöz, ha egy hónapban 2 mozijegyet is ki kell fizetnie. A vacak forgatókönyv sokkal inkább oka a bukásnak. Ami évek hosszú munkájának kínva beérett gyümölcse.....
Szóval a két guru ülhet és törheti a fejét az újabb történeten, a pénz számít egyedül. Márpedig nem fognak sokmilliót kiadni egy bizonytalan sikerű folytatásra. Sajnos annyira gyenge lett a 2. film, hogy maguk a rajongók fordultak el tőle és húzták le keményen. Akik ezek után egyáltalán nem biztos, hogy beülnek egy harmadik részre. Ezt tudják ők is, nyilván nincsenek illúzióik.
Nem tudom, mi az esélye egy 3. mozifilmnek. Mivel az előző rész megbukott, szerintem nem fognak pénzt adni rá. Annyit biztosan nem, amennyi egy normális filmhez kellene.
Az X-akták kifulladt. Ez jól látható a végének ötlettelenségéből. Ennyi volt benne. Szerintem nem lehet elítélni, ha valaki megunja azt a szerepet, amivel feküdt és kelt 8 éven át. Nem akarta, hogy erről szóljon az élete. Igaza van.
Azt nem értem hogy David, tudtommal azért szállt ki az X-aktákból, hogy mozizzon és most mégis ismét sorozatot csinál jó ideje. Ha már visszatért a sorozat készítéshez mégis, akkor miért nem inkább az X-aktákat folytatták?
Viccelsz? Ez egy klasszikus Ibsen darab. Nem lehet semmit "lelőni", mivel milliószor lehetett látni otthon színházban Nórát és tananyag az iskolában.
A TV-ben is ment ilyen-olyan feldolgozásokkal. Ez nem film, ahol spoilerkedés veszélyeztetni az élményt.
Engem az érdekelt volna, hogy milyenek a színészek, lehet-e jól érteni a darabot. Én csak egyszer voltam itt színházban, szerencsére azt jól lehetett érteni.
Scully ügynökünk épp most nézem az egyik epizódot ,hát olyan szinten tud ostobán bambán szájtátva bámulni hogy muszáj azt hinnem hogy a valóságban egy kimondottanm butuska hétköznapi nő lehet
Nem akartam írni az előadásról semmit, mert Te is mész, nem? Nem akartam lelőni semmit.
A szereplők:
Gillian A férje Két gyereke Egy doktor Egy házvezetőnő Egy gépelőnő Még egy hapsi, ő az egyik főszereplő.
Azt hiszem ennyi. A színház igen kicsi, aminek nagyon örültünk. Ha kinyújtottam a lábam, berúgtam a színpadba. Volt olyan, amikor Gillian fél méterre volt tőlünk. A darab nagyon tetszett. Kb. 4-5ször sírt igazából. Tesóm meg is kérdezte tőle a végén, hogy hogy csinálja, hogy ennyiszer sír. Gillian azt mondta, ő sem tudja, hogyan csinálja. A Jóbarátokban egyszer Joeytól is megkérdezték, azt mondta, hogy tűvel megszúrja magát. :-P
Persze, rakok majd be képeket, amint lesz időm. Valamelyik nap még elnézünk, csinálunk róla még képeket. Amúgy a virággal a paparazzit elkezdte ütni. :-)) Volt vele egy nő, szerintem az asszisztense, odaadta utána a virágot, hogy őt takarja vele. Gillian megpróbálta elvenni a fotóstól a gépet. Nem sikerült, mivel a hapsi nagyon magas volt. :-) Tök aranyos volt, ahogy próbálkozott. Látszik, hogy FBI ügynököt játszott, nem félt nekimenni annak a benga állatnak. :-PP
Találkoztunk egy X Akták rajongóval, ő mondta, hogy vannak még jegyek. Az előadás napján korán reggel kellett sorbanállni, és ilyenkor 10 jegyet adtak még. 1 embernek kettőt. Aztán mutatta a hapsi, hogy hová van szabad jegy, láttuk hogy pont az első sorban és középre van még két jegy. Naná, hogy azt kértük. :-)
Köszi a "kedvességet". Ha hiszed ha nem volt annyi "fantáziám", hogy fotóztam ezerrel, de mindegy... Tesóm beszélt is vele, a virágot amit meg kapott tőlük hogy mire használta....:-))
és ilyenkor miért nincs annyi fantáziád hogy elrejtesz egy fényképezőgépet vagy a mobiloddal titokban lefilmezed a jelenetet amikor aláír ill amikor játszik és megmutatod nekünk
A tegnapi COPS epizód volt az eddig látott legeslegszuperebb sorozatrész.
Ékes bizonyítéka a már annyiszor dícsért rendezői zsenialitásnak. Eddig is agyondícsértük a kimagasló beállításokat a zenéket az egésznek az összhangját.
de ez a tegnapi feltette a koronát Chris Carterre ill arra akinek az ötlete volt hogy a COPS c kézikamerás műsor "részeként" éljünk végig egy egész X-aktás epizódot mondhatni vágások nélkül 1 szál kézikamerára támaszkodva,láthattuk a két szereplő "színész" tényleges viselkedését a reakcióikat a mozgásukat hogy éppen mit tesznek akkor amikor épp nembeszélnek amikor nem rajtuk van a kamera hanem mellékesen ténykednek.
Feltűnő volt Scully flegmasága és ahogy próbált elbújni amikor Mulder előadta az ötleteit a gyanútlan "normális embereknek",több szuper beszólása is volt Mulder felé,pl valami ilyesmire emlékszem hogy Mulder épp próbálja felvezetni hogy "szerintünk egy farkasember támadta meg a járőrt...,ekkor Scully a mentőautó ajtajának félig takarásában kezét arcába temetve mintegy elbújva szégyellve társa ökörségeit kiszólt hogy..."csak szerinted Mulder"..... :)))
az meg a pléne az egészben hogy nem próbáltak egy snassz hihető ügyet így bemutatni hanem direkte egy igazi X-aktás meglepő misztikus megfoghatatlan történetet követhettünk le "élőben" mintha a szemünk előtt történt volna mintha együtt nyomoztunk volna a két ügynökkel ott rohantunk volna velük a sötét utcákon a rendőrségi akciókban
Korábban kérdezte valaki hogy mi a kedvenc rész,nekem kimagaslóan ez a tegnapi
Az X-Akták film forgatásakor harmadik gyermekével volt várandós Gillian Anderson, és október 15-én életet adott fiának Félixnek. Azóta a sci-fi koronázatlan királynője a nyilvánosságtól elvonultan élt – eddig. Ugyanis újból elkezdett dolgozni: a BBC sorozatában a Ki vagy, doki? című sorozatában kapott szerepet. hirdetés Visszatér a gyesről a sorozatsztár A hírek szerint a világ legrégebben futó sci-fi sorozatában az idő asszonyát Ranit fogja alakítani Gillian Anderson, aki egy ragyogó, de annál ördögibb tudományos géniusz. A karaktert a 80-as években Kate O'Mara személyesítette meg. A Ki vagy, doki című sorozat korai epizódjait Magyarországon nem vetítették, bár a Cool Tv-n és az RTL Klubon tavaly a 2006-os évadot elkezdték vetíteni. Egy olyan doktorról szól a történet, akinek hazája egy Gallifrey nevű bolygó. Utazási során térben és időben számtalan kalandja és harca akad a gonoszokkal. A széria akkora kultusznak örvend, hogy képregényben, könyvben és hangjátékban is megjelent már.
Tegnap reggel 7re odamentünk, mert megtudtuk, hogy 10 jegyet még adni fognak, ha időben érkezik az ember. Kaptunk jegyet, ráadásul a legelső sorba, pont középre. A színpad olyan kicsi, hogy volt amikor fél méterre állt tőlünk. Nagyon tetszett az előadás, nagyon megérte megnézni. Amikor kijött, aláírt mindent. Én is dedikáltattam vele, kértem névre szólót. Röviden és tömören nagyon kedves, és közvetlen volt. :-)
Biztos, hogy nem egy hete kezdték árulni, mert én januárban besétáltam és ott helyben vettem 2 jegyet. Az interneten nem árultak jegyet, ezért mentem be.
De ha ezt már eladták, akkor próbáld meg az előadások közeledtével a seatwave.com vagy a viagogo.co.uk oldalon. Ezeken az oldalakon a jegytulajdonosoktól lehet venni.
valamelyik x-files eltűnt vagy a cool-os vagy a sorozat+ -on lévő,már csak egyet szoktam látni
képtelenek következetesen pontosan végigvini egy sorozatot úgy dobálják a kezdési időpontokat ahogy a többi elkurvult filmjük és győzikeshow-ik épp megkívánja