Ippeg mostan végeztem az új Tom Waits lemezzel a Real Gone-nal! Vannak számok amik rögtön megragadtak, de egy-két dalt még szokni kell, rá kell állni fülileg!:)
A kereskedelmi rádiók biztos nem fogják velünk meguntatni!:)
Hello!
Még ausztráliában olvastam egy könyvet Tom Waits életéről. Igazából nem emlékszem a címére, de könnyen elképzelhető, hogy egyszerűen Tom Waits néven futott (míly fantáziadús lenne).
Nem tudom, hogy kiadták-e magyarul, vagy egyátalán magyarországon forgalmazzák-e, ha tudtok róla valamit, akkor megköszönném, ha küldenétek egy mailt, az amadeus91au@yahoo.com címre! Ja és nem egy túl új könyv, szerintem 10 éves már biztos van.
Előre is köszönöm
Geccc
www.spaceshit.atw.hu
A One from the heart c. filmet bemutatták valaha is Magyarországon? Tudom hogy nem vagyok profi internetező, de sehol sem találtam meg a nyomát - a magyar címét sem.
Megjelent külföldön DVD-n és a film zenéje CD-n (azért a CD itthon is kapható).
megnéztük a produkciót: jóóó volt! aki kihagyta, bánhatja. kiváló zenészek csináltak egy nagyon szép waits-ünnepet ma este. köszönet nekik, és isten éltesse a mestert!
(ez jellemző a firkászokra..) Szerintük "rekedt hang = azonos műfaj és súlycsoport". Na persze. Szentpéteri (vagy mi a frász) Csilla meg a magyar Oscar Peterson, nem igaz?...
ja. Charlie, meg a magyar Tom Waits :-)))
nem tudom, hogy az index honnan szedett össze ennyi dilettáns, barom "újságírót", de pl. a filmkritikáik is botrányosak mostanában.
Idexesek! lécci, ne égessétek már magatokat ehhez hasonló kijelentésekkel!
"Megtévesztő plakát, nem létező Tom Waits-koncert.
Podlovics Péter, a koncert szervezője úgy vélte: "Épeszű ember nem gondolhatja, hogy Tom Waits eljön Európába koncertezni." Kiemelte, hogy az énekes az utóbbi tíz évben kétszer játszott a kontinensen. Mivel a sztár kétszázötvenezer dollár alatt nem lép fel, szerinte a háromezer forintos jegyár is eligazíthatja azt, aki nem tudta volna értelmezni a plakátot.
"Tom Waits munkásságának ismerete és koncertszervezési előképzettség az általános műveltség részének számít, és így bátran támaszkodhatnak rá a reklámban?" - tettük fel prekoncepciózus kérdésünket. "Tom Waits A 38-as fellépése olyan dolog, mintha azt hirdetnénk, Paul McCartney fellép a Fregatt pubban" - válaszolt Podlovics, egyúttal véleményt nyilvánítva Budapest egyik népszerű szórakozóhelyéről.
Elismerte ugyanakkor, hogy a plakáton Tom Waits neve alatt, a kisebb betűvel szedett "dalok élőben" szavakat élénkebb színűre tervezték, de a nyomdából végül máshogy jött ki."
egy rosszul megtervezett plakát bizony félrevezető lehet!
ejnye Péter, ejnye!
no, ez jó hír. raskolnikovot már láttam az a38-on pár hónapja, és tetszett, amit csinált. kíváncsi vagyok, mit hoznak össze, úgyhogy ott a helyem :)
(hobo tw-feldolgozásai annyira nem fogtak meg, bár élőben nem láttam)
üdv.,
skeptic
ps: sight for sore eyes it's a long time no see... :-)
én sem gondolnám, csak mindig ezzel takaróznak.
nem tudom, hogy nagyszínpadon fellép-e egyáltalán, kisebb helyen, pl. New Orleans Klub, stb. meg lehet, hogy nem kifizetődő és ráfizetéses lenne.
ez a buli biztos jó lesz, Raskolnikov elég ismert nálunk, a másik kettőt nem ismerem.
Gondolom, nem elsősorban pénz függvénye (elhiszem, hogy k.drága, de nem ő lenne az első nagyon drága előadó nálunk), sokkal inkább idő, hajlandóság és szervezés kérdése. Biztosan nem akkora haknikirály, mint a Csonkapici.
A38: Dec.6. szo. 21.30 Tom Waits dalok élőben. Közreműködők: The Raindogs: Tom Siegal (UK), Sa:Ke (NL), Ripoff Raskolnikov (A) és még további magyar hangok
1949. december 7-én született Amerika legegyénibb hangú dalszerzője, Tom Waits. Jelen produkció születésnapi tisztelgés a Los Angeles-i guru előtt. A három külföldi előadó Raindogs néven decemberben Európában turnézik, természetesen Tom Waits dalokból álló repertoárral.
Belépő: 2990 Ft
(b+... az előbb láttam a plakátot a városban autózva, és már megörültem, hogy jön Tom Waits, de sajnos nem... :(((((
Gratulalok! Az en lanyom ev vege fele erkezik, bar lehet, hogy fiu lesz, meg nem tudni. Nem volt bekalkulalva, de az oreg mud megin' apa lesz.
(off vege)