a 10 kerületbe az őrs mellé keresünk augusztus 4-től eggy bébiszittert. reggelente eggy órára 800ft/óra . csak oviba kell vinni . itt a tel szám .+36-30-779-48-86. sos..
23éves,gyesen lévő anyuka gyermekfelügyeletet vállal saját lakásában a 18.kerületben!!
Szívesen vigyázok gyermekére ha dolgoznia kell,elintézni valója akad,vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágyik!
Önnek nincs más dolga,mint elhozni hozzám gyermekét és kedvenc játékát(esetleg homokozó játékot,labdát..) és élvezni a kis "szabadidőt".(Sajnos nincs autóm,ezért gyermekét Önöknek kell elhozniuk,illetve vinniük)
Tapasztalatomat öcsém(9),unokaöcsém(10) felügyelésével szereztem, jelenleg 8hónapos kisfiammal vagyok itthon. Imádom a gyerekeket és hamar megtalálom velük a közös hangot és élvezetet.
Amit tudok nyújtani: gyermeke saját lakásomban való felügyelete,játék, illetve játszóterezés-séta, és ami fontos ÉPSÉGBEN adom vissza :)
Reggeli,délelőtti,délutáni illetve kora esti időben bármikor hozhatja csemetéjét!
Csecsemőkortól vállalom a kicsiket. A legkisebb csöppségek /ikerlányok/ kéthetesek voltak, akiket az édesanyával együtt terelgettünk, szeretgettünk, fejlesztettünk.
Legutóbbi kisgyermek 4 hónapos volt, akivel 5 hónapon át törödtem, gondoskodtam az ételéről, fejlesztéséről.
Természetesen a nagyobb gyerekekkel is megtalálom a hangot, mint ahogy a szülőkkel is.
Ismerkedhetnek velem a saját készítésű weboldalamon keresztül, ahol találnak "babanaplót", referenciát, s sok minden egyebet is.
www.babacsosz.hupont.hu
Új családot keresek, amennyiben megbízható, gyermekszerető, gyermekekhez értő, értelmes, vidám babysittert keresnek, kérem jelezzék felém.
I'm a 34 year old Hungarian childminder looking for a kind and trustworty family in Budapest (or close to Budapest) to work for as a full time childminder/nanny.
As a primary school teacher I know and understand the children’s basic need of educational and psychological development.
I can come up with creative solutions to problems and work with the parents to provide the best possible care for the children.
I’m interested in developing an excellent relationship with children and parents. I’m warm, caring, dependable and patient. I make an effort to stay connected - I take my job seriously and will keep the parents informed of daily activities.
I’m aware of and cherish children's curiosity. I try to answer questions, elicit imaginative responses, and think up creative ways to teach new skills. I make safety a priority both at home and when the children and I are out and about.
I have a full clean driving licence and I'm an experienced driver (but I'm not a car owner yet). I speak fluent English and Hungarian.
I have 10 years of experience in childcare (I lived in England for a year and in Ireland for 9 years).
Budapesten (vagy környékén) keresek teljes munkaidős állást, bejelentett gyermekfelügyelőként. Megbízható és becsületes családot, munkáltatót keresek. Képzett tanítóként és 10 év (angol és írországi) tapasztalattal rendelkező gyermekfelügyelőként ismerem a gyermekek alapvető lelki- és fizikai fejlődését, szükségleteit. A legfiatalabb gyermek akire vigyáztam 4 napos volt, a legidősebb 15 éves.
A felmerülő problémákra kreatív megoldásokat találok és együttműködök a szülőkkel, hogy a legeredményesebb és legátfogóbb törődést biztosítsuk a gyermekek számára.
Szeretek kitűnő kapcsolatot kialakítani és ápolni mind a gyermekekkel, mind a szülőkkel. Gondoskodó vagyok, megbízható és türelmes. Törekszem a kapcsolattartásra és komolyan veszem munkám azon részét, hogy a szülőket a napi tevékenységekről tájékoztassam.
Bátorítom és igyekszem kielégíteni a gyermeki kíváncsiságot. Ismereteimhez mérten igyekszem megválaszolni a kérdéseket, ötletes válaszokat találni és kreatív módon tanítani az új ismereteket.
Számomra a gyermekek biztonsága elsődleges fontosságú otthon is és az otthonon kívül is.
Felsőfokon beszélek angolul, illetve “B” kategóriás jogosítvánnyal és több, mint 10 éves autóvezetői gyakorlattal rendelkezem.
Kérésre kiváló (angol nyelvű) referenciákat tudok bemutatni.
még nem találtunk gyerekfelügyelőt. normális , nem dohányzó , 30-és 45 év közötti fiatalos személyt keresünk a reggeli ovoba vivéshez. bővebbenn a 0630-779-48-86 - os számonn .érdeklődés itt a fórumonn s a fenti tel számonn
61 éves fürge nagymama (volt gyermekápolónő) júliusban vállalja bármilyen korú (újszülött is lehet) gyermekének felügyeletét, és vele való foglalkozást. Szívesen vigyázok rá az Ön nyaralójában is, illetve akár külföldi nyaralásukra is elkísérem. Augusztus közepétől Budapesten vállalok akár beugrósként, akár állandóként BKV-val elérhető helyen elsősorban óvodába/ból kísérést, napi néhány órás felügyeletet, valamint különórákra, színházba, állatkertbe stb. elviszem a gyermeket, ha Ön nem ér rá. Válaszukat az itt található email címre kérem, önéletrajzot, referenciát konkrét megkeresés után küldök. Üdvözlettel Nagymamam
Hozzátok fordulok hirdetésemmel. A nevem Feith Erika nem dohányzó, felelősségteljes, szakképzett dajka vagyok. Előtte több évig gondozónőként dolgoztam egy bölcsődében. 2012 óta dajkaként dolgozom az Újbudai Mozgolóda Óvodában. Szeptembertől az OKTÁV PEDAGÓGIAI ASSZISZTENS-ÉS GYÓGYPEDAGÓGIAI ASSZISZTENS tanfolyamára járok 2 hetente szombaton.
Munka mellett szívesen vállalnék gyermekvigyázást, gyermek felügyeletet. Ha szakképzett, megbízható, odaadó és türelmes babysitter-t szeretnél kisfiad, kislányod mellé, kérlek, fordulj hozzám bizalommal.
Az ár megbeszélés alapján.
Három műszakban dolgozom az oviban. A hét: 6-tól 14-ig B hét: 8-16-ig.
AUGUSZTUS 1 jétől keresünk bébiszittert a reggeli oviba vivéshez. vagyis reggel fél 6 tól eggy órára . fél 6-tól fél 7 ig .az ovi 10 percre van . az őrs mellé hatház utca 11-be. 800 ft /óra . érdeklődni csak itt a fórumonn.
Budapesten keresek teljes munkaidős állást, bejelentett gyermekfelügyelőként. Megbízható családot, munkáltatót keresek. A legfiatalabb gyermek akire vigyáztam 4 napos volt, a legidősebb 15 éves.
Képzett tanítóként és 10 év (írországi) tapasztalattal rendelkező gyermekfelügyelőként ismerem a gyermekek alapvető lelki- és fizikai fejlődését, szükségleteit.
A felmerülő problémákra kreatív megoldásokat találok és együttműködök a szülőkkel, hogy a legeredményesebb és legátfogóbb törődést biztosítsuk a gyermekek számára.
Szeretek kitűnő kapcsolatot kialakítani és ápolni mind a gyermekekkel, mind a szülőkkel. Gondoskodó vagyok, megbízható és türelmes. Törekszem a kapcsolattartásra és komolyan veszem munkám azon részét, hogy a szülőket a napi tevékenységekről tájékoztassam.
Bátorítom és igyekszem kielégíteni a gyermeki kíváncsiságot. Ismereteimhez mérten igyekszem megválaszolni a kérdéseket, ötletes válaszokat találni és kreatív módon tanítani az új ismereteket.
Számomra a gyermekek biztonsága elsődleges fontosságú otthon is és az otthonon kívül is.
Felsőfokon beszélek angolul, illetve “B” kategóriás jogosítvánnyal és több, mint 10 éves autóvezetői gyakorlattal rendelkezem.
Bébiszittert keresünk a XVIII. kerület Gloriett telep környékén, minden második héten bölcsődébe (majd szeptembertől már óvodába) kéne vinni 3 éves kislányunkat reggel 6:30 és 7:00 között, heti fix 5000Ft, naponta történő kifizetéssel, vagy megegyezés szerint. Tel.: 30/5998871, vagy 70/3621911.
Kedves KömKel!Szívesen besegítenék a baba körül,csecsemögondozói végzettséggel,és több éves gyakorlattal rendelkezem.Jelenleg is dolgozom családnál,de felszabadultak napjaim és ennek helyére vállalnék munkát.Várom válaszát!
Kedves Szülők! 39 éves, megbízható, vidám természetű, felelősségteljes, tapasztalattal és referenciával rendelkező, nem dohányzó, gyermekszerető hölgy vagyok. Szívesen lennék I. II. III. XIII. vagy XIV. kerületben élő családok vagy család segítsége mint babysitter. Külföldön élő családnál is szívesen vállalok Aupair állást, hosszabb vagy rövidebb időre is. További részletekért és bemutatkozásért szeretettel várom jelentkezésüket. (Hívást csak számkijelzéssel fogadok ) Köszönöm.