Kezdő mac használó létemre, azon gondolkozom hogy hogy lehet a legegyszerűbben pl. a Complex Jogtárat futtatni mac os x alatt.
Bootcamp-et wine ismerem kérdés hogy nincs e egyszerübb módszer, az az inkább olyan ami a legkevesebb háttértár igénybevételével műküdhet. (egy MBA 64G-s gépre kellene telepíteni)
Használ valaki lightroom PS programot?Esetleg tudna valaki abban segiteni,hogy miként tudom beállitani a Lightroom-on belül ha mondjuk két plugin-t használok akkor mindkettő benne legyen?Ha megnyitom a Preferncest és azon belül az EXTERNAL EDITING akkor a choose-val mindig csak egy plugin-t tudok berakni.
Ha a lightroom-ban is edit-alom a fotót akkor is sajnos csak az az egy van bennt amit berakok. Az ismerösöm Mac gépén mindkettő megjelenik ha az edit-re klikkel. Tud esetleg valaki megoldást?Egyébként Mac verziót használok.
Találtam a neten macinthos portable verziót,szeretném kipróbálni.Meg tudnátok mondani hogyan tudnám telepíteni? Windows alatt is megy mint az ubuntu vagy boot-olással?
Pár hete vagyok boldog tulajdonosa egy 2010-es Mini Mac-nek (Snow Leopard). Nagyon jól megvagyunk, de egy számomra nem is olyan apró problémára nem találtam megoldást. Két gépen dolgozok, a másikon egy Linux fut. A Linuxon a betük tűélesek, míg a Mac-en olyan mintha maszatosak lennének - pl. a kis L betű szára halványabb, mint a kis K szára. Olyan, mintha valahogy nem jól számolná ki a pixel bordereket, vagy nem tudom. Így nagyon fárasztó a szemnek 5-10 percnél tovább. Próbáltam a defaults -currentHost write -globalDomain AppleFontSmoothing -int 2 megoldást, a monitort kalibráltam, felcseréltem a két gépen a monitorokat, de ugyanaz. A nagyobbik monitor egy SyncMaster 305T, a kisebbik egy Dell 2209WA, tehát szerintem azok megfelelőek.
Tudna valaki segiteni?A windows-on rendszeresen használtam a tomtom go740 navim frissitését.Persze van acount-om is.Letöltöttem a tomtom home mac verziot de amikor megnyitom valamilyen figyelmeztetést ir ki és updte-t sem tudok csinálni.
Miért lehet ez?Esetleg valaki használja a mac-en a tomtom home-t akkor szivesen várom a választ.:)
a böngészők mac-en (Safari, Mozilla, Chrome) is alapból tudják ezt, úgy híják, hogy Auto Fill-In Form vagy mi. az lehet, hogy vagy globálisan, vagy pedig az adott honlapra az van beállítva a Preferences alatt, hogy soha ne kérdezzen rá, azaz mindig magad töltöd ki. ez leginkább publikus (pl. iskolai, egyetemi, könyvtári, netkávézós) gépeken hasznos.
Használom a mailt is de azon nincs gmail chat program.Már szinkronizáltam az iphone-t.Arra gondoltam most,hogz pl ha megnyitom a torzsasztal.hu oldalt akkor az e-mail cim meg a jelszavat mentette a windows és nem kellett mindig beirogatni.
Mail levelezőalkalmazásról beszélünk? Elvileg megjegyzi, de javasolnám az address book használatát, azzal a Mail teljesen együttműködik. Továbbá esetleg egy iPhone szinkronizáció sem ártana, az első szinkronkor átjönnek a telefonon tárolt névjegyek.
Zeusz hol tudom azt beállitani,hogy megjegyezze e-mail cimeket?A windows rákérdezett mindig.Kezdem már megszokni de majd szerintem valakit keritek aki jobban ért hozzá mert sok jo dolog van benne.
Szia!Lehet hülyeséget csináltam mer update volt tegnap és most a 10.6.6 van rajta:( Van erre is Magyarositás?Olyan kérdésem lenne,hogy a mac-en hol lehet a programot teljesen törölni?Vagyis mint a windows-on programok modositása vagy eltávolitása.
Elnézést a kérdésekért de nem vagyok egy komputerzseni de a mac kicsit új.
A bal felső alma gombot megnyomva a legfelső menüpont írja ki rögvest az ablak közepére.
A 10.6.5-ös magyarításhoz gondolom nem árt egy hasonló verziószámú operációs rendszer, ezzel a géppel meg általában a 10.5 jött még, bár lehet hogy rosszul emlékezem. Ha nem tettél rá egy mai Hóleót (10.6, vagyis snow Leopard), akkor az van rajta, amit az eredeti tulaj használt.