Működne, ha a témával kapcsolatos lenne a hozzászólások 75%-a.
Mondjuk a PS segítséget kérek is már kezd átmenni egy sörözős, vagy talk show-s dumcsis valamibe. Az meg nem advanced PS kérdés, hogy mennyi a PS és miért annyi....
Hát most ha rendszerezésre kell, akkor ott a Bridge, azzal is lehet,. de kifejezetten erre mondjuk extensis portfolio vagy mi. Amúgy PS album a nevében foglalja, hogy tud rendszerezni, míg a PS Elements, ami szintúgy nevében foglalja, a PS kistestvére. Rendszerezni én dátumszerint szoktam, szóval innentől kezdve nem kell ilyen rendszerező program. Másfelől, még alig kell rendszerezzek, mert a gép ahogy a képeket másolja a gépre, dátum szerint könyvtárat hoz létre, és oda másolja az oda illő elemeket.
Nem tudom, hogy milyen Photoshop CS2 programmal rendelkezel, de a magyar felületű verzió magyar felületű marad bármennyiszer is telepíted újra.
Miért kell, hogy magyar felületű legyen?
Ha magyar felületű Photoshop nem állítható át angol felületűvé, és fordítva angol felületű Photoshop CS2 nem állítható át magyar felületűvé (jobb is, mert a magyar felület mellett a súgó továbbra is angol nyelvű marad).
Nekem asztali- és hordozható számítógépen is fut Photoshop hiba nélkül, így a gond nálad van (valószínűleg trójai van abban a könyvtárban, ahol a Photoshop van - run.exe).
Lenne egy kérdésem. Tudja-e valaki hogy miért nem megy notebook-on a cs2? Illetve megy, csak egy olyan jelenséget produkál, amit még nem tapasztaltam: folyamatosan néhány megánkét növeli a felhasznált memória méretét, ettől baromira belassul. Se reinstall, se ujraindítás, se a fizikai 1gb memória nem használ. Egyszer hagytam hátha megáll, de 2 gigánál elszáll az egész. A notebook sem egy gyenge darab. 1.7-es sanoma centrino 2mega cache-vel, 1 giga ddr2 dual-chanel rammal, pci express, ATI X700-as videó, meg egyéb ingyom-bingyommal. U.ez a verzió fut a másik (asztali) gépemen hibátlanul. És persze minden egyéb program tökéletesen megy a notebook-on is, csak és kizárólag a csékettő csinálja ezt.
Előre is köszi, ha valakinek van valami használható ötlete.