Hát mit????? Fütyülős törkölyt?????? Hozzá meg fokhagymás pörkölt?????:))))))) Aztán jöhet a csók, a szerelem, Jó, ha tele hassal tehetem:))))))))DDDDDDDDDDDDDDDDDD Aztán asszony combok közt pihen fejem, Kezem két hatalmas mellen:)))))) Álmomban lovagolnak rajtam, Olyan jó volt, majd beszartam:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekem meg a gyöngyvirág:)))))
Szebb is ám így a világ,
Fõleg itt a Balcsin,
Hol víz alatt a hal csín!!!!
Meleg bársonyos a víz,
Felhõ sincs, kék a szín,
A víz, a szín embert nyaldos,
Jobb ez, mint a balsors:)))))
Ide akartam írni előbb, de aztán meggondoltam és a politikába tettem:
Vasárnap
Felébredt a proli, tegnapi sör a hasába, Fel az atlétát, irány a CORA-ba!!!!!!:))))))) Izadtság szaga vegyül a Tolle-vel, Párizsit vesz, s kosarát tölti dinnyével:)))))) A könyves gondolát messze kerüli, Nem fér a kosárba, meg sokba kerül is:DDDDD A népszabót az ajtóba bedugják, Abból veszi a szoci kultúrát, Meg aztán seggtörlésre is jó, Jól mutat Kókán a vonalkód:DDDDDDDDDDDDD Szeme ámul a 82 centis laposon, Fonnyadt felesége pólót vesz olcsón!!!!!! Reméli, a gyerek ingyen kap tankönyvet, S a nagy lány törölheti szeméből a könnyet, Hogy ajkába így jut karikás pirszing, S apja majd dühében, no meg a dinnyétől fingik:DDDDDDDDDDDD Rengeteg van a kosárban, tegnap volt segély, Igaz, csupa olcsóság, a fizetendő csekély!!!!!! Jó ez a kormány, jók a szocik!!!!!! Az igényeket mindig kielégítik:)))))))))) Dolgozni nem kell, pedig jó jönne egy kis duma A "munkatársakkal", így esténként marad a kocsma:)))))) Aztán a TV2-n nézi a pif-pufot, meg a robbanást, Közben horkol, s nem hallja az asszonykorholást:DDDDDDDDDDDDDD Ez a magyar valóság?????? Tán még rosszabb:((((((( Ezt hozta ránk az idegenuralmi korszak!!!!!!!!:(((((((((((((((((((((((((
Elgurultak a féltett gyönygyök Vele együtt az árnyék szerelem is. A rejtett hazugságok elöre törnek,és megnyilik a kapu Szárnyra kelek újra a végtelenbe,csak a képzelet a határ. Naiv illúziokkal táplálva most megszököm,és felkutatom magam. Ki ismer engem??? Ki ismer engem??? Ez a sötét hely ahol élek iszonyú látomásokba taszit. Félelmeim fölém kerekednek és térdre kényszeritenek. Vadul és görcsösen,izmaim megfeszitve sirok mint egy megsebzett vad. De hiába könyörgök szenvedö lelkem szabadságáért. Szabadulásom kulcsa köbe zárva,az emlékek szobra mélyen eltiporva.
Meztelen asszony seggét fogtam, Meztelen asszony mellét szoptam, Vesszőmet szorította ölével, Ajkamat kereste az övével:))))) Elengedtem a tejes bimbót, S míg ringott a vágyteli hintó, Ajkunk, testünk összeforrt, S kinn szakadt a löttyedt hó. Alattunk lepedő fehérlett, Az asszonyban minden fehér lett:))))))DDDDDDDD