Nekem az elaforg tárcsára 23000-et mondott / DB, betét pedig 15818 /garnitura. :( Ennyi szinte a Bestnél is, ott csak a betét ami drágább 22 ezer. Akárhogy is számolok ez bő 70 ezer :( Brühi-brühi. Már harmadszorra ugrik a fólia project, és 6-án lesz a műszaki vizsga is.
Amúgy az Elaforgnál gyári tárcsa 15.482, utángyártott 10.260, első fékbetét gyári 15840, utángyártott 4837 ft. Csak azért tudom, mert én is mostanában fogom cseréltetni, és kértem árajánlatot. Ehhez tudsz viszonyítani.
Nem vagy te egy kicsit optimista? Az én 1.6-osom (amiben most 42 ezer km van) 170-nél 14 litert kap be a fedélzeti számítógép szerint. A múltkor 1600 km-ig bekapcsolva hagytam a trip computert (vegyes városi tötyörgés nagyon finoman menve, meg 160-170-es autópálya), és az átlagfogyasztás 9,7 liter volt.
Ja, és az olajat is eléggé eszi sajnos... tavaly júniusban volt szervízen, ahol ugye olajat is cseréltek, és most már jobbkanyarban csipogott, hogy "low oil pressure".
A szép az egészben az, hogy én mentem egy kört a Szladek Nándival és hallotta. Mondta is, hogy mindent átnéztek de nem találtak semmi olyat ami okozhatná.
Nekem nem volt nehéz reprodukálni mert ha klímát használok akkor szinte biztos, hogy hallatja magát.:)
Szerintem ne engedj a huszonegyből, mert attól még, hogy nem volt ilyen hiba, létezik.
Vegyél a Homasitában (XIX. Üllői út, vagy XI: Andor u.) szelepsapkákat, ott olcsó!!! 1 garnitúra 690Ft!!! Tudok innen valakit, aki 1500-ért adja, de az szerintem nem éri meg! ;-)
Lehet, hogy pénteken mehetek fel a Stiloért. :))))))))))) Akkor kellene összehozni valahogy a Punto magnót. A te segítséged is kellhet, ha bluelefantino nem ér rá. Boldog vagy? :P
kirobbanó örömmel jelentem, hogy lelopták 2 azaz kettő darab szelepsapkámat az autó bal oldaláról (ami külön furcsa, mert emlékeim szerint mostanában úgy parkoltam, hogy a jobb oldala volt a járda felé, az úton csak nem gubbasztottak mellette)...jó hogy pont én mondogattam acélördögnek, hogy ááá úgysem lopják, az enyém különben is garázsban áll általában....általában!! hogy törne le a keze..de legalább lopná le mind a 4-t, mert akkor tudom, hogy magának akarta és ez volt az "értelme"..de így?? Meg ha valami sima krómos lenne, azt még megértem...de sárga ferrari logost mire rak??? vagy nem is rak sehova csak nekem se legyen??? ráadásul ilyen koszos még sosem volt sem az autóm sem a felni, kb. tök fekete..nem is tudom, hogy szúrták ki :(( na mindegy, remélem az enyémmel beérik, és a tiéteket nem buzerálják majd :( elegem van ebből a tetves világból!!