Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Az általam megadott linken megírják 5. lépés címszó alatt (pontosabban adnak egy linket), hogy milyen módon tudod a Firefox-ból eltávolítani. Próbáld meg!
Véletlenül nem a search.yahoo keveredett oda (a .com-ot nem írom ki a végére, nehogy akár linkként rászaladjon valaki)? Mert az inkább egy fertőzés lesz. Annak az eltávolításáról meg itt van szó: http://avirus.hu/search-yahoo-com-atiranyito/
Az lenne a kérdésem,hogy tudom a yahoot eltüntetni véglegesen mert sajnos nem figyeltem és letöltöttem figyelmetlenül,és hiába állitom be a firefoxot alapnak ha beírok valamit a yahoo keresi
Ha home-ot akarsz letölteni akkor látszik hogy hibára fut, de a link a Microsoftra mutat. Töltsd le az ultimate verziót és a lemezről töröld az 'ei.cfg' filet akkor ugyanazzal a lemezzel bármelyik verziója telepíthetővé válik. (Persze azt telepítsd amihez vásároltál licenszet, de letöltéshez nem kell kód)
Win7 - még sulinetes - , mai update telepítése - havi összegző frissítés - , majd újraindítás után kék képernyő. Aszondja, hogya hardverkörnyezetben okozott változás miatt nemtud betölteni, vgy valami ilyesmi.
A rendszervisszaállítási pont betöltésével élve kb. 20 perc nyöszörgés után indította újra magát.
Eseménynaplóban ennyi:
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
Most félve fogom újra telepíteni a frissítéseket.
Még október novemberben volt egy frissítés, ami után sokáig nem akart elindulni a rendszer, és a következő update után javult meg.
Tudom, kell az a Win10, de csak az új gépemre fogom feltenni, azzal meg a proci mizéria miatt ha tudok várok legalább tavaszig (nyárig már sanszosan nem).
Mennyi időt töltöttél el vele? Mennyibe kerül egy 16 G-s pendrive? :-) Jó, persze az alkotás, javítás élménye, tanulás, és ilyesmi, de akkor is, legalább egy 64 vagy 128-as lett volna. :-)
Na úgy néz ki, sikerült életre keltenem. Chipgenius kilolvasta a kontroller és a flash chip adatait, ennek lapján rákerestem a flashelő programra. Másodikra meg is lett a hozzávaló (csomó kínai meg orosz oldalat átrágva).
Elmolyolt vele vagy 2,5 órát, erase LLF meg mindenfélét csinált, le is formázta.
Most már lehet partíciót törölni. létrehozni, formázni és írni rá.
A h2testw ráírt 16 GB-ot és nem rinyált. Azért egyelőre pótolhatatlan cuccot rem írok rá.
Biztos vagy ebben, hogy nem profi felhasználók számára is érvényes ez?
A magam részéről az XP esetében sem bántam meg, hogy a támogatás lejártáig (ha jól emlékszem 2014 április) nem tértem át az új operációs rendszerre. Azóta lelkes híve vagyok a Windows 7-nek.
Amióta megjelent a Windows 10, látom a fórumokon, hogy vannak meglepetések a rendszer használata közben.
Szerintem nem profi felhasználóként, nem rendszergazdaként jó döntésnek tartom a kivárást. Természetesen, ha majd megszűnik a Win 7 támogatása, magam is áttérek a Win10-re. Remélem, hogy addigra a gyermekbetegségek is megszűnnek.
A második link is közvetlenül a Microsofttól tölt, csak a letöltő linket külső API generálja, de ha nem hiszed itt egy harmadik is: LINK ez is a Microsofttól tölt és mégcsak serial sem kell w7 esetén se.
Remélem, jövőre tiszta lappal kezdünk - a hírek szerint 2018 kicsit rövidebb lesz, mert január helyett márciussal kezdünk, de ahogy a "rencert" ismerem, majd nyáron bejön a két téli hónap. :-(
Én csak azt tudom, hogy sokat szenvedtem vele jó két éve. MS-től akartam letölteni a megfelelő programot, akkor az csak úgy működött, hogy telepíteni kellett egy kis programot, ami ellenőrizte a jogtisztaságot, akkor engedélyezte a ms weboldalra belépést, és csak akkor engedett tovább, amikor pontosan beírtam a matricán lévő kódot. (7-1 csere volt, rosszul láttam, amíg végre rájöttem)
Azután, amikor már a letöltésre került volna sor, akkor kiadott egy üzenetet, hogy ez a kód hp előretelpített win-re vonatkozik, menjek a hp-hez másolatot kérni. Hát, a hp mo weboldala volt a következő pár hét, amíg végre sikerült valakit találni, mert csak új gépet akartak eladni. Talán csak a szervízükön keresztül tudtam találni valakit, aki végre válaszolt - persze a telefonos ügyfélszolgálat is csak reklámüzeneteket közölt, meg hogy "fontos nekünk, várjon" - "vagy nem is, inkább hívjon később, már letelt a munkaidő" meg hasonlók.
Közölték, hogy ennyi, vegyek egy másik laptopot, eseleg beszámítják a jelenlegit jelképes áron.
Végül egy ismerős segített, akinek volt egy univerzális telepítő pendrájvja, ki tudta választani, melyiket akarja telepíteni, és a kóddal lett telepítve, de a diagnosztikai rész az továbbra se működött, mert hiányolta a rejtett partíciót.
Köszönöm dokynak a linket, megnéztem, de én továbbra is csak ms-től közvetlenül töltenék le.
Tudom, didyman és Jahno és mások, hogy van rengeteg weboldal, meg kódok, meg kódfejtő programok, és percek alatt megoldhattam volna akkor is, de én ilyeneket nem használok. Nem azért, mert szeretek hónapokig szenvedni, hanem mert egyszerűen fizikailag rosszul voltam már az első cégeimnél is ilyen esetekben. Mindig úgy oldottam meg, hogy kértem a pc-t a telepített programokkal, és nem érdekelt, hogyan oldották meg, de én nem telepítettem lopott programot.
Ja, így szoktuk, de betoltam egy másik VGA kártyát, és kiderült, az a hunyó. Sose szerettem az ATI kártyákat, most is egy Geforce 1050 lesz a pótlás, a tulajdonos rábólintott.
El is felejtettem válaszolni, bár felesleges is, de én ha telepítek, akkor 4-5 évre szánok egy gépet. Ebbe a Win7 már nem fér bele, mindenféle chemtrail és kineziológiás hablatty sem.