ha lesznek fejlemények mindenképpen közzé teszem! lefelé nem vagyok hajlandó kompromisszumokra! egy problémám van hogy így autót kell bérelnem a költözéshez egyébként meg tudok várni. eddig is vártam, most ez már belefér ( kis ironiával mondom mindezt ) és remélem a végére pozitívan jövök ki és tudok még lefaragni a kocsi árából vagy adott esetben további extrákat kicsikarni! én vagyok most tárgyalási pozicióban! új helyre nem akarok menni, mert tényleg semmi bajom a Kia Lurdy-val! ez sem az ő hibájuk (szerintem ) de majd ezt meccseljék le a KIA-val egymásközött!!!
Hát ez nem semmi! Tiszta röhejes hogy a kocsid ezek szerint 5-6 hónap alatt jön meg innen ~300km-ről. Ennyi idő alatt Dél-Koreából is meghozták volna! Azt megértem hogy ha már egyszer új kocsit rendelsz, akkor szeretnéd a neked legjobban tetszőt megvenni, s nem különböző kompromisszumokat kötni. Nekem két hete azt mondták a kereskedésben, december óta semmilyen 1,6 benzines nem jött az országba.
még ruhában is elgondolkozik az ember a szinen! és még így sem biztos hogy feb. utolsó hetén áttudnám venni! és legközelebb meg március végén tudom átvenni addigra meg ideérhet a másik is! nem vagyok magyarországon hogy most megint új kereskedés, új megrendelés új egyzkedés stb sbt. nekem erre nincs időm!
és szerinted egy cég mitől jó? azok teszik azzá akik ott dolgoznak! és a legfélelmetesebb az egészben hogy pont most jön a hír mikor tegnap telefonálok nekik??? ááááááááááááááá
2007. okt óta várok! és most azért vegyek egy olyan kocsit aminek a belseje nem tetszik? 10 kor níit a Lurdy felhívom őket hogy akkor most mivan?!!!
Ablakmosóval feltöltöttem a tartályt, és láttam hogy a motor csupa sár. Ezek szerint én is pisilhetek a motorra, mert macska-vendég melegszik ott, távollétemben.
Vagy teszek neki egy lábtörlőt, illetve, mielőtt elindulok, megütögetem a motorház tetőt.
1,6 CRDI SW EX Lim + ECS+ OilBlue + Tradar Valami ilyesmit, ha jól kutakodtam, de ugye itt pl, a spec. kárpit nincs leírva, tehát még lehet egy-két apróság....
Részvétem. Amúgy nem a KIA, hanem az ott dolgozó emberek rovására írnám..... Én elfogadnám, kérnék egy hatalmas árengedményt, tudod mit, a képviselettől is ,engedjenek szépen ők is az árrésükből, aztán ha nem békélsz meg a kárpittal, akkor tetetsz rá egy frankó üléshuzatot, legalább nem a kárpitod szennyeződik....
tegnap ugye felhívtam a KIA-t. Ma meg vár az email a postafiókomban a kereskedőtől! hogy izé-hozé elkevertük a megrendelésedet sajna a központ szerint csak március április végén jönne meg, de van egy jó hír van ugyanilyen kocsi valahol csak a kárpit sztandard! hát nemtudom! direkt nem a sztandard kárpítot kértem mert nem tetszett, és ha kiadok 4,5 millát akkor olyanban akarok ülni ami tetszik.
ELMEHET A KIA A PICSBE!!!!!!!!! SZERINTEM HA TEGNAP NEM CSÖRGÖK RÁJUK AKKOR MÉG A MAI NAPIG NEMTUDOM HOGY MIVAN!!!!
Bocsi, de már késő van és fáradt vagyok, nem akarok vissza olvasni! Ki az aki pendrive-al foglalkozik? Dobjon már egy mailt nekem az elérhetőségével. Kellene pár darab (200).
Az enyém pöccre indul és nem fuldoklik. A kerregés alatt a tipikus diesel hangot értem. Csak annyi, mintha nem lenne annyira jól szigetelve. Megnézem én azt az olajszintet.
"Érdekes, a rázkódó megállást én is tapasztaltam és azt is, hogy hangosabb a motorom, mint a próbaúton. Ott melegen is csak brummogást tudtam kivenni, nálam viszont a kerregést is."
Én 3 helyen is tesztvezettem (A Pappasnál 7km-es autót, AUtodon kb. 3000km, Óbuda talán 1000km...) És mindegyiknél csak brummogás volt. Idáig kerestem a helyes kifejezést, de megadtad: kerregés Ez van egy picit nálam, de nem mindig.
Amikor beindítom hidegen és adok egy pici gázt, olyan mintha levegőért kapkodna, egy pillanatra mintha lefulladna. Másnál is ilyen?
Még nem adtam nevet egyetlen autómnak, de ennek lesz:
- Ha jó lesz: Szellő (Vadló mesehős, a kislányom kedvence)
- Ha szivat: Céda
Amióta öntöttem bele Spurit, 6-ról 6,1-re nőtt a fogyasztás. (Bár lehet, hogy csak bátrabban nyomom neki...)
Látod az is lehet, erre nem gondoltam. Bár a próbaúton egyszer meghuzattam véletlenül a kocsit a rakparton (4000-ig felment egy pillanat alatt, mintha benzines lenne), amire azt mondta a kísérő emberke, hogy nem kéne, mert még csak 79 km van benne. Aztán lehet, hogy a napi számláló volt rajta. Nézte a fene.
Én is ma déután, fél öt után, felhívtam a központi számukat, pedig nem is beszéltünk össze. Mivel az illetékes kollégák már nem voltak bennt, ezért elkérték a számomat és megígérték holnap visszahívnak. Én is arra lennék kiváncsi miért kell ilyen iszonyú sokat várni a kocsira. Ha vmit megtudsz informálj légyszíves!
Nekünk még szerintem egy nyers motorunk van, a tesztautóban meg ki tudja mennyi volt, én nem néztem. Nekem már csendesedett, igaz nem tudom, hogy a Spuritól, vagy a 800 km-től...
Érdekes, a rázkódó megállást én is tapasztaltam és azt is, hogy hangosabb a motorom, mint a próbaúton. Ott melegen is csak brummogást tudtam kivenni, nálam viszont a kerregést is. Annyira nem zavar, csak ahogy így írtátok ti is feltűnt nekem is. Nem lehet, hogy alacsony az olajszint és azért hangosabb? Még nem néztem meg. Egyébként tudja valaki, hogy a gyári olaj milyen viszkozitású, stb.? Csak ha netalán mégis kéne utánatölteni, akár 1 dl-t. Nekem még nem rángatott, de nem is próbálom.