Üdv Zsolt.Kántor István vagyok ,megnéztem vagyis hasonlitottam a mozdony és a vagonok színét Ral 1003(signalgelb)re hasonlit leginkább.Üdvözlet!ja még egy kérdés hol lehet H0 magyar matricákhoz hozzájutni?Köszönöm
Amenyiben lesz elég érdeklődő az eladó holmimra akkor június 7.-én elmegyek pestre a Lángbőrzére, ezért kérek mindenki hogy aki ott akar tőlem vásárolni azt jelezze mail-ben.
Eladó ROCO TT BR 234-es DB-s IV-es korszakbeli dízelmozdony (Ludmilla). Teljesen új, karcolásmentes állapotban, csak próbakört ment. Eredeti dobozában, papírjaival, és bontatlan kiegészítőivel. Cikkszáma 36223. Már kifutott, boltban nem kapható. Irányváltó világítással, előre fehér, hátra piros LED-del.
Ára: 25.000 Ft.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, vagy előre utalás után postázom.
Én viszont nem nagyon hiszek egy GySEV modell sikerében. Még olyan vasúttársaságok járműveit sem adják ki a gyártók, ahol elég lenne átfesteni a meglévő modelleket. Sőt, még a Vectront sem.
Én tisztemnél fogva ismerek több tucatnyit, aki izgul ilyesmire. Épp most is arról levelezek valakivel, hogy honnan szerezhetne be Gysev-es járművet. Kinek a pap, kinek a papné. De ezért szép ez a hobbi.:-)