Olvass vissza, valaki itt lirta már hogy kb. mennyi az a % amit rápakolnak.
Ez igy külön jó hogy beismerték hogy elcseszték, innentől meg egyértelmű hogy a hülyeségnek ára van! akár azt is felvetheted hogy a költözésre adjanak köcsön autót a 7 végére.
Sajnos a cee'den nincs szélvédőfűtés, inkorrekt tájékoztatás. Csak az ablaktörlőlapátoknál van fűtés, ha ráfagyott kitudod olvasztani. Ergo ez nem zavaró :)
Van valakinek szélvédőfűtése? Mennyire hatásos a reggeli ráfagyás ellen? És mennyire zavaróak a fűtőszálak? A OFF fordnál ON is van ilyen, ott van, akit zavar, van aki megszokja...
én is ebben bízom, de mielőtt alkudoznék megvárom ők mit ajánlanak fel maguktól! aztán majd jövök én.....téligumi gar, tradar, véfőcsíkok árának elengedése! ez már kb olyan 200eHUF! aztán szerintem még mehet ez még feljebb is :) + szőnyeg. jó lenne tudni kb mekkora árréssel dolgoznak!!! egy 4.7 M HUF-os autón!!!
Sztem ez mondjuk nem a KIA hibája, hanem azé a kereskedésé, akinél rendelted. Sztem ez az a pillanat, amikor a széket a seggük alól ki tudod alkudni. Már persze ha még fenntartod a megrendelésedet.
A központi zár nyitását is más nagynevű autógyártó cégektől vették át, szerintem könnyen megszokható, és baromi jól tud jönni, amikor a drága mama nem bírja elsőra a közeledő kamion elé nyitni az ajtót. Szerintem egyébként ez a funkció, mármint az hogy 40-nél bekapcsoljon a kp.-i zár szervízben kikapcsolható, és akkor a kettős nyitás is megszűnik.
Én jan. közepe óta hajtok egy 1.6 CRDI EX + El.csom. Plus SW-t. Egyelőre nagyon tetszik az autó, úgy érzem, azt kaptam a pénzemért, amit vártam. Összehasonlítási alapnak ott van (volt) a családi G Astra valamint a céges Focus. Nekem mindkettőnél jobban tetszik.
Azért találtam két bosszantó dolgot is: A motor "rángatás", amiről először azt hittem, hogy egyedi, és hogy képtelen leszek reprodukálni -- a fórumnak hála -- kiderült, hogy szoftverhiba. Hamarosan javításra kerül... A másik dolog -- amire itt páran szintén panaszkodtak -- az a központi zár. Egyszerűen nem látom benne a logikát! Mióta meg van az autó nagyon sok apró ötletes dolgot találtam benne, ami tetszett, és tovább erősítette benne az érzést, hogy KIA mérnökei nem csak túl akartak lenni a munkán... Éppen ezért nagyon fura nekem ez a központizár rendszer. Nem értem, hogy miért nem úgy működik mind a 4 ajtó, mint a vezetőoldali?! Mi szükség van erre a "dupla kilincselésre"? Egyszerűen muszáj lesz rászokassam magam, hogy ha valakit ki akarok engedni a kocsiból, akkor előbb nyissak a műszerfalról. Ellenkező esetben valaki tuti letöri a kilincset...
Ja, még egy dolog! A rádióval én sem vagyok 100%-an elégedett. Mintha tényleg kicsit gyengébbek lennének a vételi képességei.
ui: Valamilyen olcsó csomagtér tálca engem is érdekelne!
Újabb fejlemény az e-mailes árajánlatoknál. Aki 400 ezret ajánlott a Lanosért:), attól megkérdeztem, h az ajándék metálfényen túl tud-e ajánlani valamit és a válasz:
"Esetleg egy gyári szőnyeg garnitúrát tudok adni még ajándékba." Számomra ez volt a napp vicce!!!:)))))
Így az autó ára:
KIA CEE’D 1.4 (109 LE) LX Plus 5 ajtós3.390.000 Ft
Ez valahogy még nem tetszik.
"Ez egy nagyon jó minoségu, nagyon strapabíró, sulyesztett gumi csúszásgátlóval ellátott tálca. Az ára 9450 Ft Áfával.
Egy képet az alábbi linkre kattintva tud megtekinteni (nem pont ehhez a típushoz, de a tálca típusát láthatja): http://www.csomagtertalca.com/kepek/talca.jpg
A tálca kb. egy héten belül megérkezik és átveheto itt az irodában, vagy futárszolgálattal 1200 ft plusz költségért el tudjuk küldeni bárhová az országban."
ha lesznek fejlemények mindenképpen közzé teszem! lefelé nem vagyok hajlandó kompromisszumokra! egy problémám van hogy így autót kell bérelnem a költözéshez egyébként meg tudok várni. eddig is vártam, most ez már belefér ( kis ironiával mondom mindezt ) és remélem a végére pozitívan jövök ki és tudok még lefaragni a kocsi árából vagy adott esetben további extrákat kicsikarni! én vagyok most tárgyalási pozicióban! új helyre nem akarok menni, mert tényleg semmi bajom a Kia Lurdy-val! ez sem az ő hibájuk (szerintem ) de majd ezt meccseljék le a KIA-val egymásközött!!!
Hát ez nem semmi! Tiszta röhejes hogy a kocsid ezek szerint 5-6 hónap alatt jön meg innen ~300km-ről. Ennyi idő alatt Dél-Koreából is meghozták volna! Azt megértem hogy ha már egyszer új kocsit rendelsz, akkor szeretnéd a neked legjobban tetszőt megvenni, s nem különböző kompromisszumokat kötni. Nekem két hete azt mondták a kereskedésben, december óta semmilyen 1,6 benzines nem jött az országba.
még ruhában is elgondolkozik az ember a szinen! és még így sem biztos hogy feb. utolsó hetén áttudnám venni! és legközelebb meg március végén tudom átvenni addigra meg ideérhet a másik is! nem vagyok magyarországon hogy most megint új kereskedés, új megrendelés új egyzkedés stb sbt. nekem erre nincs időm!
és szerinted egy cég mitől jó? azok teszik azzá akik ott dolgoznak! és a legfélelmetesebb az egészben hogy pont most jön a hír mikor tegnap telefonálok nekik??? ááááááááááááááá
2007. okt óta várok! és most azért vegyek egy olyan kocsit aminek a belseje nem tetszik? 10 kor níit a Lurdy felhívom őket hogy akkor most mivan?!!!
Ablakmosóval feltöltöttem a tartályt, és láttam hogy a motor csupa sár. Ezek szerint én is pisilhetek a motorra, mert macska-vendég melegszik ott, távollétemben.
Vagy teszek neki egy lábtörlőt, illetve, mielőtt elindulok, megütögetem a motorház tetőt.
1,6 CRDI SW EX Lim + ECS+ OilBlue + Tradar Valami ilyesmit, ha jól kutakodtam, de ugye itt pl, a spec. kárpit nincs leírva, tehát még lehet egy-két apróság....