Keresés

Részletes keresés

ik Creative Commons License 2009.02.08 0 0 536
"ne lepődjenek meg a parlamanetben-alvók,h mindenki elköltözik az országból"

A Parlamentiek - egy kisebb része - csak arra vár, hogy menjenek minél többen és majd költöztetnek ide távolról...
Emlékszel mit mondott az egyik közülük: El lehet menni innen!
Előzmény: AtoBoldon (512)
ik Creative Commons License 2009.02.08 0 0 535
"a jog eszközeivel nem lehet Igazságot szolgáltatni"

Nem is fognak -> lásd a Simon Tibor esete, vagy az olaszliszkai eset!
Előzmény: Uzza Ahio (513)
korieander Creative Commons License 2009.02.08 0 0 534
-nézd a csendőrség nem angyalokból állt, de 60 éves történelme alatt világszinvonalon végezte a dolgát vidéken (és inkább akkor féljen 1 kicsit a becsületes ember mikor megjelenik a járőr, ne akkor amikor elmegy)...

remélem jövőhét szombaton játszik a Veszprém és a közönség példát mutat "Európai Kultúrából" és Cozmához méltóan emlékezik meg az elhunyt játékosról, mert a pofámról ég a bőr, hogy ilyenek történhetnek meg nálunk köztiszteletben álló külföldi sportemberekkel..
Előzmény: mucibak (526)
maki028 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 533
gyurcsány f., budapesti lakos erre mit tud mondani? (meleg felvonuláskor tudta, hogy ennyi elég...)
remélem nagy nemzetközi vízhangja lesz... van!
TrokanP Creative Commons License 2009.02.08 0 0 531
MARIAN - THE WORLD WILL MISS YOU
maki028 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 530
Részvétem a családnak, szurkolóknak, mindenkinek Kecskemétről!!! Ehhez okosat nem lehet hozzászólni.
Remélem elkapják a "nagy számú" támadókat!....(nem a rend karhatalmú erői!)

Pistike Creative Commons License 2009.02.08 0 0 529

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen megtörténhetett.

Végtelenül szomorú vagyok.

Mély együttérzésem a családtagoknak, a barátoknak, a rokonoknak, és minden jóérzésű polgártársamnak.

Hajrá MKB Veszprém KC!

takacsi Creative Commons License 2009.02.08 0 0 528
Közlemény

Az országos szurkolói szervezet megalakításán fáradozó magyar szurkolótáborok mély megrendüléssel fogadták a veszprémi játékosokat ért szörnyű támadás hírét.
A történtek miatt részvétünket fejezzük ki Marian Cozma családjának, hozzátartozóinak, a Veszprém csapatának és szurkolóinak, valamint minden sportbarátnak.
A sérülteknek mielőbbi felépülést kívánunk, elvárjuk az események pontos kivizsgálását, az elkövetők gyors kézrekerítését és szigorú megbüntetését!

2009. február 8.

a magyar szurkolótáborok
mucibak Creative Commons License 2009.02.08 0 0 527
Bocs. Természetesen sajtóra gondoltam.
Előzmény: mucibak (526)
mucibak Creative Commons License 2009.02.08 0 0 526
Egyetértünk! Erre én is gondoltam. De mekkora szája lenne az SZDSZ-nek. Az egész ajtó fasisztázna.
Előzmény: korieander (519)
mucibak Creative Commons License 2009.02.08 0 0 525
Ha nincsenek visszarettentő büntetések,
ha a sajátodat védve neked kell a bíróság előtt védekezned,
ha az ország vezetői összelopták a vagyonukat, és erre még büszkék is (mi az hogy, nagyon is),
ha ebben az országban bármit meg lehet csinálni büntetés nélkül,
miért pont a legprimitívebbek ne garázdálkodnának, gyilkolnának?
Amíg a helyi kisközösségek nem veszik kezükbe a rendcsinálást, addig nem lesz rend ebben az országban. (A rendőrök keze a politikusok által van megkötve.)
Most még többen vagyunk, de már nem sokáig.
Uzza Ahio Creative Commons License 2009.02.08 0 0 524
OFF

biztosan valamelyik szavazat vásárló színesfém báró kölykei voltak benne a támadásba
azért nem akarják elkapni őket had szökjenek külföldre......

Rendőrség elemez, kihallgat és bízik benne hogy hamarosan meglesznek az elkövetők..........

ON
Réky12 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 523
Vagy,mint Pakisztánban!
ha lopsz,kezedet vágják le!ha megcsalsz a töködet!
Ha embert ölsz?Gondolom sejtitek...
ftcpogi Creative Commons License 2009.02.08 0 0 522
Őszinte részvétem a családnak, a klubbnak és a szurkóloknak. Az ilyen embereknem nem bötrön kell, hanem Ausvic!!! Az kellenne ide esküszőm. Az összeset be egy helyre és ...!!!!!!
korieander Creative Commons License 2009.02.08 0 0 519
nem kellenek középkori eszközök...
Előzmény: Fatboy Slim (517)
Fatboy Slim Creative Commons License 2009.02.08 0 0 517
én a bűnöző hányadukat és a bűnözésre hajlammal rendelkezőket példásan, középkori eszközökkel büntetném
Előzmény: Réky12 (516)
Réky12 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 516
A börtön az ilyeneknek csak meleg ágy!nem beszélve arról,hogy az is a te adófizető pénzedből müxik...

Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék ezeknek egy szigetet a világ végén,és eldeportálnám őket oda...
zenge05 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 515
Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Ilyenek börtön? Áh, amit azok tettek ahhoz csak a börtön kevés!!!!! Nagyon kevés!
Őszinte részvétem Marian Cozma családjának barátainak és klubnak! Hatalmas veszteség!!! :( Zarko Sesumnak és Ivan Pesicnek mihamarabbi felépülést kívánok!!!
messi1974 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 514

ebben az esetben szerintem nincs szükség börtönre!!!azonnal halálra kéne itélni őket!!aki elvesz egy életet az nem érdemli meg hogy  tovább éljen!!

Előzmény: cornexis (509)
Uzza Ahio Creative Commons License 2009.02.08 0 0 513
Ilyenkor kellene a magyar hatóságoknak egy kicsi félre nézni és utána eltusolni.

ez tipikusan az az eset amikor a jog eszközeivel nem lehet Igazságot szolgáltatni.

Előzmény: Fatboy Slim (510)
AtoBoldon Creative Commons License 2009.02.08 0 0 512

őszinte részvétem a családnak és a klubnak!

Remélem h a tettesek előkerülnek,bízom benne h azért Magyarországon nem lehet megúszni,elmismásolni 1 ilyen ügyet,ha igen,akkor ne lepődjenek meg a parlamanetben-alvók,h mindenki elköltözik az országból,aki minimális közbiztonságra vágyik...

teamplayer Creative Commons License 2009.02.08 0 0 511

Nyugodj békében Marian!

Egy Albacomp kosárlabda szurkoló, Székesfehérvár

Fatboy Slim Creative Commons License 2009.02.08 0 0 510
félreértés ne essék, egy percig nem védek itt egyeteln romát sem....
nagyon szeretném, ha valami kézzel fogható nyoma lenne rövid időn belül a nyomozásnak.
AHogy olvasom a kuruc.infon, nem a legjobb emberbe kötöttek bele... Bár kötve hiszem, hogy az Arkan-fiúk 300-an átjutnának simán a határon
Előzmény: Tonio.Kröger (486)
cornexis Creative Commons License 2009.02.08 0 0 509
igen ez eléggé DEMAGÓG HELYZET, gyilkos bűnözőket minden további nélkül eltartjuk a börtönben, míg kvázi nagymamád a hónap második felében már csak levegőt iszik eszik mert annyi a nyugdíja.
Előzmény: gszarkatat (508)
messi1974 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 507
Őszinte részvétem a klub összes szurkolójának(akik közé én is tartozom)a játékosoknak és természetesen az áldozat hozzátartozóinak!!!Szégyen gyalázat,hogy ilyen megtörténhet!!Egy fradi szurkoló.HAJRÁ VESZPRÉM!!!!!!
gulyaa Creative Commons License 2009.02.08 0 0 505
Egy hiteles ottlévő!!"Szeretném részletesen összefoglalni az egész helyzetet. Több éve járok szórakozni erre a szórakozóhelyre és kijelenthetem, hogy egy teljesen normális, kulturáltan szórakozni tudó réteg kedvel szórakozó helye volt ez klub. Az elmúlt 5 évbe mióta idejárok soha egy verekedést nem láttam, max 1szer egy pofon elcsattant, de ennyi. Tegnap este is egy szokásos bulinak indult, ugyan azok az arcok, ismerősök, barátok. Fél 1 fele megjelentek a veszprémi kézilabdázik is, de ez egy természetes jelenség volt, mivel ez egy általuk is gyakran látogatott hely volt. Mindig jól el tudtak vegyülni discoban, tehát soha nem voltak nagyra magukra, hogy ismert sportolok, soha nem nagyképűsködtük. Sőt nagyon közvetlenek voltak (ha ez ember leállt velük beszélgetni akkor gyakran meghívták 1-1 italra), szóval egy szimpatikus társaság benyomását keltették mindig. Fél2-2 tájékán mikor kiment az illemhelyre, akkor a beléptetőnél ott ált kb 15 db nagydarab, kigyúrt, kockafejő, barátságtalan kinézetű cigány. Ekkor meg is jegyeztem magamnak, hogy ha ezen az estén nem lesz verekedés, akkor soha (de eszembe sem jutott az, hogy itt majd a kés kerül elő). Lementek a zsúfolt szórakozóhelyre, aminek az lett a vége, hogy többen inkább elhagyták a helyet. Ismerőseim megrökönyödve kérdezték tőlem, hogy honnan került elő ez a társaság, mert soha senki sem látott még ilyet Veszprémben (ezt nem mellé beszélés, mivel évek óta a szombat estéim nagy részét Veszprém vmelyik szórakozóhelyén töltöm, és én sem láttam őket sohasem). A cigány társaság látva a szűkös helyet felmentek az emeletre, ahol egy koktél bár van, majd 3 óra magasságában ismét lejötték a picében található disco részre, ahol szinte egyből belekötöttek a pult környékén állókban és így a MKB Veszprém kézilabdázóiba is. A filmekbe illő verekedés egyből kialakult: ordibálás, székdobálás. Ütöttek mindenkit aki épp ott volt. Ekkor a villanyt felkapcsolták, zene leállt majd megpróbálták szétszedni őket. Ezek után kimentek az utcára és kint folytatódott a verekedés. Majd jött a barátom és mondta hogy a Kozmát kint az utcán a bejárat előtt a CIGÁNYOK SZÍVENSZÚRTÁK és ott fekszik az útesten. Mikor kimentünk már ott voltak a mentők, akik több perce élesztették újból, és a rendőrök kérdezgették ki az embereket.
A konkrét esetet nem láttam, amikor leszúrták, de az előzmények alapján egyértelműen kijelenthető hogy a 15 fős CIGÁNY társaság a tettes. Szerencse a szerencsétlenségben hogy a szórakozó hely meg az utca ahol leszúrták Kozmát az is be van kamerázva.
Most már csak remélni tudom, hogy tetteseket elkapják és elég nagy lesz a társadalmi felháborodás és a nyomás ahhoz, hogy a rendőrség, politikusok és mindenki őszintén és határozattan kimondja, hogy itt igen is cigányok voltak, és itt az országban komoly baj van a cigánysággal és ez így nem mehet tovább. Nagyon csalódott lennék akkor, ha minden ***os kisebbségi szervezet nyomására ezt az ügyet elbagatelizálnák és egy átlagos szórakozóhelyi késelésként állítanák be, mert ez nem az volt. Itt konkrétan lejött egy cigány társaság, oda ahol korábban soha nem volt balhé, és egyből verekedést provokáltak, és MEGÖLTEK egy és súlyosan megsebesítettek két köztiszteletnek örvendő élsportolót."
sasa00 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 504
Szörnyü ami történt.remélem megtalálják ezeket a mocskos cigányokat, és életfogytiglani börtön nekik.bár ugyanezt érdemelnék ök is amit tettek. Nyugodj béjében Marian Cozma.részvét a családjának és a Veszprémi csapatnak. Egy Falco szurkoló
riss Creative Commons License 2009.02.08 0 0 503
Szeged drukkerként , mély részvétem a Veszprémnek, és a külföldi játékosok hozzátartozóinak. Nagyon sajnálom Cozmát.
Sajnos a 80% -ban a politika tehet erről is, a draskovics félék, akik nem akarják a nevén nevezni a valóságot--- a cigánybűnözést. Rendőrök, magyarok és élsportolók rettegnek a cigány hordáktól. És egy két szabadelvű mindig a kisebbséget védi. Mondjuk ki nyíltan, azért védik a cigányokat , mert a négyévenkénti választásoknál a cigány szavazatok megvehetőek. Birkapörtöltös szavazótábora az Mszp-nek. Ezért nem beszélhetünk cigánybűnözésről.
Hawtin Creative Commons License 2009.02.08 0 0 502
Őszinte részvétem a Cozma családnak, a veszprémi csapatnak és a szurkolóknak egyaránt! Borzalmas, ami történt, még most se tudom felfogni. Nagyon remélem, hogy sikerül elkapni ezt a bandát, még mielőtt a rendőrök kezére kerülnének..
Faramir74 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 501

Ha már a Gyűrűk Urából van a nickem

Gondolkozzunk el, hogy az orkok ellen Lovasvég és Gondor népe miután nem tett mást, védekezni kényszerült.

sajnos ebben az országban borzasztó dolgok történnek, és ennek oka az a szélsőséges liberalizmus, amely miatt a bűnözők úgy érzik, nekik mindent szabad, mert aki védekezik ellenük, az rasszista

Istaen nyugosztalja Cosmát

És jobbulást Sesuméknak.

És vezessék be újra a halálbüntetést!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!