Keresés

Részletes keresés

sixx69 Creative Commons License 2000.07.23 0 0 310
basszuskulcs, kikaptunk..2-1. A kepujsag szerint a mötökö jobb helyzetkihasznalasanak koszonhetoen nyert, nalunk a golt vada rugta a 90. percben, 0-2-nel. Az elso felidoben Flick tan rugott egy fakaput is.
Mindegy, ugyis elottuk vegzunk...

HAJRA LOKI!!!!

VIOLA_ Creative Commons License 2000.07.23 0 0 309
Tócsa!

Persze, azt te is tudod rólam, hogy nem tennék ilyet - lila mezben az Újpest helyi vendégjátékán -, hisz akkor magamnak hazudnék.

Lecsó!

Már nem voltam, mivel a Matáv egész este szivatott. Szerződést ne kössetek ezekkel a rablókkal! A rigmus a hírek szerint cigányozás volt, személyesen egyébként nem voltam jelen, bár terveztem - ez végül az erősen bizonytalan hazaút miatt meghiúsult.

Előzmény: Tócsa (300)
Batu. Creative Commons License 2000.07.23 0 0 308
mash

légyszi küld el nekem is, felteszem az oldalamra őket.

Hajrá Loki!!!

Batu

Nagyon kéne a jó rajt!

Előzmény: mash (304)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.23 0 0 307
Kösz BaZx!
Örülök, hogy kiegészítetted ill. korrigáltad a TCS-s dolgot, mert így legalább nem az én gyenge informáltságomból adódó tévhit fog elterjedni. Viszont (nem tudom miért) halálosan meg voltam győződve arról, hogy a Csapdások írták az indulót!? Mind1, legalább ezt is megtudtam!
Egyre optimistábban látom, az MTK meccset! Egy lépésre vagyok a „hurráoptimizmustól”! De csak azért egy, mert most a „piros-fehérben látom a világot” életérzés tölt el és abból egy jó pár száz évig nem akarok kilépni. :-)

Hajrá Loki!
BUX

BaZx Creative Commons License 2000.07.23 0 0 306
Néhány szót szeretnék szólni, igazán nem kötekedőleg, inkább csak a történeti hűség kedvéért.
1. A Tankcsapda nem írt semmiféle Loki indulót, bár szerették volna néhányan rábeszélni őket erre.Azt a bizonyosat, amire Tócsa gondol Cserháti Pityi(exP.Box, ma McDonalds Debrecen) és Koroknai Árpi(exSzfinx) hozták össze egy délután.
2. A Tankcspda és a Loki közötti összetartozást Debrecen jelenti, nem Szarvas Pali, nem Sándor Tomi, nem Dombi Kicsi. Ők valóban jóban vannak, de ha nem lennének, a TCS akkor is szeretné a Lokit a város miatt is, bár nem úgy, mint egy fanatikus Loki drukker.
3. A pécsi dolog története a következő: Csütörtökön megtudtam, hogy az MTK 500 db ingyen belépőt küldött a DVSC-hez. Mivel pénteken indultam Pécsre az EFOTT-ra Tankcsapda nézőbe, gondoltam meglepem az ott tanyázó haverjaimat néhány tikettel, hiszen a hazautat vasárnap a meccs érintésével tervezték. Ha már nekik viszek, godoltam viszek másoknak is, mert hallottam, hogy kb. 800 debreceni tette tiszteletét Pécsett e jeles rendezvényen. így magamhoz vettem 50 belépőt Képíró Jánostól és elvittem magammal. A rendezvényen a TCS koncert előtti sörözgetés közben mondtam Lukácsnak, hogy van ez a jegy dolog, de nem tudom, hogyan kéne eljuttatni az illetékesekhez. Erre ő javasolta, hogy koncert végén bemondja, hogy a Lokisták a keverőpultnál juthatnak néhány bilétához, amit meg is tett. (Egyébként a meccs időpontjául helyesen vasárnapot mondott). A kiosztásra szánt 40 db körüli jegy kb. 40 másodperc alatt gazdára talált, nagy sikere volt.

Egyébként nagyon remélem, hogy holnap- vagyis már ma- jó eredményt érünk el. Azt is remélem, hogy leszünk 4-500-an a vendég szektorban.

HAJRÁ LOKI!

Parmi Creative Commons License 2000.07.23 0 0 305
Holnap sok sikert az MTK ellen!!!!!ú
Hajrá ViDi, hajrá Loki!!!!!
mash Creative Commons License 2000.07.22 0 0 304
köszi
akkor szinte biztos kimegyek
örülhettek lesz egy csomó kép
ha jó kedvemben leszek még körbe is küldöm pár embernek
Előzmény: biancoblu (303)
biancoblu Creative Commons License 2000.07.22 0 0 303
Mash!

A másik oldal most is ingyen van, úgyhogy ki tudsz jönni.

HAJRÁ MTK!!!

Lecsó. Creative Commons License 2000.07.22 0 0 302
Elkezdődött!
A ZTE meccsen a játékvezető elvtárs kétszer is félbeszakította a mérkőzést.
A harmadiknál le kellett volna fújni a meccset.

MASH
Sajna nem tudom, hogy az idén is beengednek e ingyért a szemközti egyenesbe.

Viola
Ha itt vagy légyszíves meséld el, hogy milyen mondókák miatt szüneteltették a meccset.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: mash (301)
mash Creative Commons License 2000.07.22 0 0 301
lehet hogy holnap én is kinézek fotozni

ingyenes még a másik oldal a vendék szurkoloknak???

Tócsa Creative Commons License 2000.07.22 0 0 300
Viola!
Az indulóval kapcsolatban a saját véleményemet írtam le, lehet, hogy egyedűl vagyok vele.
Félreértettél, én nem elszámoltatni akartalak, csak számomra meglepő volt a korai "kezdés".
A kettősségről annyit, hogy te biztos nem ülnél be a nézőtérre Pécsett lila mezben az UFC ellen.
Szabcsi remélem hozza a magyar zászlót. Van egy német birodalmi krieg is, de félő, hogy azt már a bejáratnál elkoboznák. Sajnálnám elveszíteni.

Lecsó!
Mea culpa! Nem írtam oda a "tőzsdei indexünet"! Pótolom!

Hajrá Loki!
BUX

Lecsó. Creative Commons License 2000.07.22 0 0 299
Én is beneveztem a holnapi meccsre.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: Gustav (296)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.22 0 0 298
Igen, ott leszek, de sajna nincs felesleges jegyem!:-( Ha még nem küldted el, erre jobb szeretném: tocsa1@elender.hu

Hajrá Loki!

VIOLA_ Creative Commons License 2000.07.22 0 0 297
Zolcsi!

Már igencsak elvonulófélben volt a tömeg, mikor énekesünk odalépett a mikrofonhoz, és ezt bejelentette, a halk morajat, az elégedett közönség lépésben történő távozását leszámítva más érdemleges nem esett /még az eső sem, nem így szerdán, amikor szétáztunk/. Azt tudom, hogy debreceniek is képviseltették magukat a rendezvényen, erre utalt egy SMS az erre szolgáló falon, "DVSC!" felkiáltással. Hja, valaki erre azt hajtogatta, hogy "hajrá Diósgyőr"...

bzsoli+Tócsa!

Kösz az infókat, a felhomályosítást! Ha már induló, a Kispál a PVSK kosarasai számára írt egy, szerintem nagyszerűre sikeredett ráhangolót.

Tócsa!

Nem, nem "kakaskodtam":-), meglehetős távol áll tőlem a koránkelés. Annyi történt, hogy hazavergődtem az EFOTT-ról, mely egyébként az elmúlt három nap során a város másik felén került megrendezésre - mint az árulkodó példa mutatja, ott alaposan el is maradtam -, beugrottam egy sörre, pardon, borra, na ekkor vettem észre, hogy akad egy pár halasztást nem tűrő emil. Közben rendeltem még egy pofával, haladt, száguldott az idő, asztalotoknál lett belőle 4:36. Apropó: tényleg bocs, nem néztem versenynaptárt!
A "kettősséget" tudvalevő, hogy nem fogadod el senkinél, így nálam sem, ebbe én nem mennék bele, hiszen ezt egyszer már megvitattuk, bár félő, hogy akkor és ott túlságosan finom hangnemet ütöttem meg.
Egerszegen ha kalappal nem is ment, a becsületünket megőriztük! Hasonlókat nektek holnapra, a Hungáriára(?!) is! Magyar zászlót tényleg vigyetek!

Gustav Creative Commons License 2000.07.22 0 0 296
Tócsa, ez nem rossz ötlet. Te is jössz akkor? Majd küldök egy mailt.

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: Tócsa (295)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.22 0 0 295
Gustav!
Gyere ki, hátha lesz vkinek egy feleslegbe!

Hajrá Loki!

Gustav Creative Commons License 2000.07.22 0 0 294
Itt ülök Pesten és dühöngök, odahaza 500 ingyenjegy van, ha lenne nekem is, biztos kimennék, de így... Le vagyok égve, ma jöttem haza Prágából...

Gustav
Hajrá Loki!

Zolika_d Creative Commons License 2000.07.22 0 0 293
Viola!

Kíváncsi vagyok, hogy a rajongók reakciója mi volt az énekes kérésére! Esetleg ott tanuló Lokisták nem hallatták a hangjukat?

Zolika
Hajrá Loki!

huculpastor Creative Commons License 2000.07.22 0 0 292

Indul az "anti-rasszista" bajnoksag.
Kitalaloit legjobban a piros-feher-zold nemzeti lobogoinkkal tudjuk bosszantani.
Oltoztessetek nemzeti szineinkbe ma a Hungaria korutat, talan azt meg szabad. Minden bajnoki meccsen piros-feher-zold zaszlok a keritesen jelezzek tiltakozasunkat az ISM-MLSZ-HLASZ mubalheja ellen.
Hajra Loki es mindig, Hajra Videk es Hajra Fradi!
bzsoli Creative Commons License 2000.07.22 0 0 291
Viola !

Nagyjából ugy van ahogy Tócsa mondja, 1995 körül Szarvas Pali (Loki-Klub) kitalálta hogyí csinál egy ankétot, melyen résztvett Pető Zoli, Sándor Tobe és Kicsi (Dombi), valamint a Tankcsapda mint Debrecen reprezentánsai. Innen maradt fenn az ismeretség, mert a focisták és a zenekar ezután már tartották a kapcsolatot, amely mind a mai napig él.

Csá.

Tócsa Creative Commons License 2000.07.22 0 0 290
Szeva Viola!
Te aztán korán keltél vagy le se feküdtél! :-) Te voltál az ügyeletes, aki azt az álomszuszék kakast kirugdostad a jó, meleg ágyikójából?
Tankcsapdára térve az informáltságom nem teljes és lehet, hogy kiderül, igen csak hiányos. Csak sejtem, hogy sok fan és fiatal debreceni futballista nagy rajongója az együttesnek. Pl. Dombi Tibi, Böőr Zoli, Sándor Tomi stb. A banda is debreceni és (gondolom) fokozatosan ők is focirajongókká váltak. Innen már egyenes út vezetett a „szakadékba”. Lokisták-Tankcsapda elválaszthatatlan barátság. Még Loki indulót is komponáltak (véleményem szerint kicsit negédesre sikeredett és ez egy kemény rockbandától furcsa előadásmód). A szimpátiát már kb. ’96-tól észre lehetett venni, de lehet, hogy még korábbra keltezhető.
Hagy kötözködjek veled!:-) Vasárnap lesz az MTK-val a meccsünk!
Szombatra egy kalappal a Zete ellen.
Csiszi!
Azt hiszem, én vagyok a hibás, mert túl hosszan fejtegettem mondanivalómat és a lényegi kérdés elsikkadt: Miért vállal fel egy pesti csapatot egy vidéki focirajongó? Violára visszatérve ugyanolyan „beteges” eset, mint Te. Pécsi létére az UFC a szíve csücske. A többi része a Pamacs (PMFC). Persze ettől még jó cimbi, de elfogadni tőle sosem fogom. Attól félek, hogy igazi, őszinte válasz csak akkor kapnék, ha félig leitatnálak benneteket, mert két őszinte ember van: a gyermek és a részeg ember (saját tapasztalat!).
Szegedi létedre úgy látom inkább vagy Vasas-drukker, mint Szeged. Ez bölcsőd elárulása, melyet nem érzel, akkor nagyon tudlak sajnálni. Az anyatejjel biztos nem vehetted magadhoz a Vasas szeretetét, az későbbi, más intuíció lehetett. És ez érdekelt volna igazán, mi az a dolog, mely helyet formál még egy vagy több csapatnak is.
Én szimpatizálok a két mücheni csapattal, HSV-val, Freiburggal, Duisburggal, 1.FC Kölnnel, de ha vmelyik csapat a Lokival játszana, biztos nem paroláznék egy, pl. 1860-s mezben az Oláh G. u-i stadionban. Tudnám a helyemet hova tartozom igazán.
Az, hogy neked mi vagy ki a szimpatikus, természetesen rád bízom, de a gyökereidet így elhagyni, az már szinte büntetendő!
Egy IGAZI szegedi (továbbra azt tartom) soha nem írná le, hogy: Hajrá Vasas! Neked kell eldönteni hová tartozol!

Vasárnap lezúzzuk az MTK-t!

Hajrá Loki!
BUX

VIOLA_ Creative Commons License 2000.07.22 0 0 289
Üdv!

Mára virradóra az EFOTT keretében fellépett nálunk a Tankcsapda, mintegy 5-6 ezer ember előtt. A rendezvény végeztével a mai naptól általam rendkívül nagyra becsült énekes nem mulasztotta el közölni - és innentől kezd a dolog érdekessé válni - : aki szombaton, azaz ma neadj'isten Bp-n jár, menjen ki a Hungáriára - és szurkoljon a Lokinak. Kérdésem hozzátok igazából az lenne, hogyan született ez a kiváló kapcsolat a futballcsapat és a méltán híres zenekar között? Mikorra vezethető vissza? Na persze utóbbit elengendő csak hozzávetőlegesen. Részemről remek dolognak tartom e barátságot, bárcsak akadna még egypár ilyen hazánkban! Hasonló sikert kívánva ma délutánra teszem fel tehát a fenti két kérdést.

csiszi Creative Commons License 2000.07.21 0 0 288
Tócsa!
Nem leszek olyan hosszan fejtegető mint,Te.Bocs.Ha figyelmesen olvasod az elözőeket én azt írtam,hogy a VASAS elleni meccs kivételével szurkolok a Szegednek!/MOST IS!/
Én azon a meccsen is a VASAS-nak szurkoltam,pedig ugye a Szeged jobb volt,neki kellett bent maradnia.A példádon nem akarok elmélkedni,mert lehetek én BAYERN szurkoló is attól, hogy nem ott élek,és mi van ha játszik a VASASSAL ?
Nem érzem ,hogy elárultam volna bárkit is a klub szeretetem miatt.Bérletet pedig azért vettem,hogy azokkal a barátaimmal mehessek meccsre akik ezt esetleg ezt nem tudták volna megvenni,és anyagilag támogassam a klubbot./én naív !/De ezt már végképp nem kell magyaráznom.
ÉS AKKOR MOST MÁR A LOKI SE LEGYEN SZERINTED SZIMPI MERT LESZ 08.27? EZT BÍZD RÁM!
Sok sikert MALAC!HAJRÁ VASAS!
Előzmény: Tócsa (287)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.21 0 0 287
Csiszi, MCsaba!
Én is kíváncsi lennék arra a jelenségre, tudatváltásra, mely szűkebb hazám sportklubjától eltávolít, bármilyen bajok ellenére, és vmelyik divatos pesti csapatnak kezdek el szurkolni. Ha szülővárosom csapata létfontosságú mérkőzést vív a (általam ismeretlen okokból felvállalt) „kedvenc” pesti csapatával, az nálam –sportértelemben- skizofrén. Piros-kék mezben mentél a Szegednek szurkolni? Ott nem lehetett két csapatnak szurkolni, mert csak egy győztes lehet! Eszembe jutott egy példa: Mi lenne, ha a gyulai románok elutaznának Bukarestbe a román válogatott mezében Magyarországnak szurkolni? Ez teljes tudathasadás! Vehetsz te 100 db bérletet Szegeden, ha mégis a Vasas körül forog minden gondolatot. Nem tudom, hol laksz (és ez nem tartozik rám), de akár hová is vessen a sors mindig ugyan annak a csapatnak illene szurkolnod. Ezek a kétlakiságok, több színűségek a kitartó drukkerek szemében (hogy is írjam, hogy ne legyen sértő…), szóval nem értéknövelő tényező. A röghöz kötöttséget lehet lenézni, de lehet büszkén felvállalni minden bajok ellenére. Nem kell azonosulni a hibásan döntő, rossz vezetőkkel (esetünkben Nagylakival), de a csapatod akkor is egy kellene, hogy legyen és nem kell felvállalni egy „futó” pestit is, hogy az „elitben” lehess. Többre nézem azt a srácot, aki szülő- és lakóhelyének sokadik osztályú csapatát felvállalva topicot nyit, hogy ott megtárgyalja és informálja a többieket csapatáról.
Amikor kiestünk ’92-ben (remélem utoljára!) 1-2 ismerősöm kijelentette, hogy akkor jön ki megint Loki-meccsre, ha visszajutunk az NBI-be. Ne is gyere –mondtam neki-, de akkor se gyere, ha visszajutottunk, mert az ilyen férgekre nincs is szüksége a Lokinak. Ha meg látlak egy meccsen is személyesen foglak kiverni a stadionból! Nincs szükség olyan divatemberekre, akik csak akkor jönnek ki, ha megy a szekér.
Egy IGAZI SZEGEDI soha nem írná le azt, hogy „Hajrá Vasas! Úgy tudom, még a szurkolok sincsenek jó barátságban, a Spartanosok soha nem tennének ilyet. Inkább a „halált” választották, mint más pesti csapatnál legyenek „bevándorolt” fanok.
Nekem anno tetszett Törőcsik, Nyilasi, Váradi játéka, de sose voltam Dózsa, FTC vagy Vasas-drukker!
Egyébként rettenetesen kíváncsi lennék, ha tisztán csak a Szegednek szurkoltatok volna, a tizit hogyan ítélnétek meg? Vasas-szemmel „természetesen” korrekt az ítélet.
Ahogy Zolcsi írta, szerintem is a Vasas elleni osztályzón halt meg igazából a Szeged, mert akkor volt a legerősebb csapata és az óta sem tudtak még egy ugyanolyan erőset összehozni.
Sajnálom, mert maga a város és szurkolói (nekem legalábbis) nagyon szimpatikusak voltak.
Egy kicsit magunkról is.
Összeállt a keret. Vasárnap kiderül, hogy a két „újonc” edző közül kinek sikerült jobban összekovácsolni csapatát. Vagy majd a bíró eldönti és lefújja a meccset, mert az MTK javára adott hat tizi és 3 piroslap után a Loki-tábor felszisszent! Remélem nemes és nemtelen bosszút állunk a velünk folytatott „Keneseit adjuk-nem adjuk” színjátékért!

Hajrá Loki!
BUX

ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.21 0 0 286
Csaba, Csiszi, Gala

Az egészet kihegyeztétek egy momentumra, holott én jelenségről írtam. Azon a mérkőzésen sok téves játékvezetői ítélet volt, mind a szegedet sújtotta. Tudom a "ha" a sportban sem létezik, de biztos vagyok abban, hogy fordított szituációban a bírói síp néma maradt volna. És ez a lényeg ebben a jelenségben amit én korábban leírtam, nem az, hogy az a mozdulat szándékos vagy vétlen volt, vagy hogy érte-e a labda kezet vagy sem.

Csiszi Csaba

Az a Ti magánügyetek, hogy kinek szurkoltok, én csak leírtam, hogy nem értem a jelenséget. Engem akármerre sodort a szél, (öt évet éltem Debrecentől távol) sosem gondoltam arra, hogy valamelyik más csapat drukkere legyek. Pedig azért voltunk mi még az NB II-ben is, reménytelennek tűnő helyzetben. Akkor is, most is, és mindörökké LOKISTA leszek.

Born in Debrecen, Live in Debrecen, Die in Debrecen.

Hajrá Loki, Hajrá Vidék

Ps.: Azért örülök annak hogy ezt a topicot ilyen sokan olvassák

MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.21 0 0 285
Zolcsi!
Csiszihez hasonlóan szegedi vagyok és VASAS drukker! Van ilyen!
A Szeolban fociztam, szinte minden meccsen kint voltam, nagyon szurkoltam a különféle nevű szegedi csapatnak.
Az osztályzón a VASAS sz...l játszott, megérdemelte volna a kiesést, viszont a Szeged gyáva volt, nem érdemelte volna meg a feljutást.
Németh Lajosnak semmi köze nem volt a meccshez, a 11-es jogos volt, ezt még a szegedi játékosok, edzők is elismerték. A közönség reagálása természetes volt, de a bíró jól döntött. (Mostani példa: francia-portugál elődöntő, hosszabbítás, kezezés, 11-es, aranygól. A portugálok teljesen kivoltak, legjobban a vétkes szalmasárga hajú védő, de Benkő joggal ítélte meg a mindent eldöntő 11-est)
Amit Csiszi a szegedi fociról írt, azt mintha én írtam vola azzal, hogy én nem vettem 6 bérletet.
Annyi kiegészítés hozzá, hogy utána volt a DVTK elleni osztályozó, amit néhány szegedi állítóla eladott, neveket tudok, de bizonyték híján inkább hallgatok.
Még mindig hiszem, hogy lesz szegedi foci, de ehhez el kell tűnni a Nagylaki-féle szerencslovagoknak, a hírek szerint ő lehet, hogy tényleg el fog tűnni...
GALA Creative Commons License 2000.07.21 0 0 284
Én a mai napig emlékszem a tv-lassításra , amikor a szegedi középhátvéd a feje felett üt bele kézzel a labdába . Ehhez képest Szlezák a Dunafer ellen smafu . Mit kellett itt elcsalni a bírónak ?
Előzmény: ZOLCSI (282)
csiszi Creative Commons License 2000.07.21 0 0 283
Szia Zolcsi!

Nem védekezésül, inkább csak azért, hogy képbe legyél próbálok felvetéseidre visszaírni. Az ominózus Szeged-Vasas meccsen természetesen ott voltam. Bármennyire hihetetlen is minden hazai meccsen természetesen teli torokból kiabáltam a Hajrá Szegedet! Kivéve, amikor a Vasas ellen játszottak. A 90. percig vállaltam, hogy piros-kék csíkos pulóver van rajtam. A pályán történtek, bár ismerem a vétkest is, a mai napig nem tisztázódtak előttem. Mindenesetre amikor befújták a 11-est és elszabadult a pokol nagyon felhúztam a dzsekim cipzárját. Ennek ellenére meggyőződésem, hogy nem ezen a meccsen lett vége a szegedi focinak. Volt itt a Diósgyőr ellen is osztályozó, azt kellett volna megfogni. Az azonban biztos, hogy a Rudibácsi szerint is a Vasas ott megszünt volna. Ez természetesen nem mentség az ott történtekre. Ez nem a szurkolókon, hanem úgynevezett "magasabb körökben" lejátszott dolog volt. Mintahogy teljesen politika és egyéni érdekek összecsapása miatt beteg lett halálosan a szegedi foci most. A "befektetők" és a város vezetése harcának lett az áldozata az első osztályú szereplés is. Látványosan ugyan mutogatta magát Nagylaki Kálmán, de a legnagyobb kárt éppen ő okozta, és könnyen ajánlkozott saját pénzzel amikor előtte már kivette a sápot. Jómagam ahol lehetett próbáltam segíteni, hisz pont az én közbenjárásomra jött le Szegedre Gelei Imre edzőtovábbképzést tartani, és úgy gondolom nem mindenki vásárolt 6 db éves bérletet sem. Azért nem kell magyarázkodnom, hogy kisgyerekként a Mészölyék játéka nagyon megtettszett. A későbbiek folyamán korosztályból adódóan már haveri kapcsolatok alakultak ki a játékosokkal, némelyikükkel közös sportképzésen is vettünk részt. Hát nagyjából ennyi. Köszi az érdeklődést! További sikereket Nektek.

A kedvedért, de magamért is: HAJRÁ VASAS, HAJRÁ SZEGED, HAJRÁ LOKI!!

Előzmény: ZOLCSI (282)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.21 0 0 282
Csiszi

Mit éreztél akkor, amikor úgy 87-89 körül, éppen az imádott Vasasod ellenében, Németh játékvezető elcsalta a Szeged elleni osztályozó visszavágóját? Ott voltál-e abban a sokezres tömegben, amelyik hajnalig várta a játékvezető urat? Azok az emberek már sejtették, (később be is igazolódott) hogy ott, és akkor, kivégezték a szegedi labdarúgást.

Üdv, és Hajrá Loki, Hajrá Vidék

ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.21 0 0 281
Csiszi

Köszi a jó kívánságokat, de...
Elmondtad hogy szegedi vagy, de a mondókádat mégis úgy zártad, Hajrá Vasas. Nem értem. Azt írtad beteges a helyzet. És akkor mi van? Akkor meg kell gyógyítani, - vagy legalábbis életben tartani addíg, amíg jobb idők nem jönnek. Ha a gyereked beteg (vagy beteges) akkor hagyod a picsába, és a gazdag szomszédét ajnározod? És az egészben az a legszomorúbb, hogy ezzel a felfogással nem vagy egyedül. A fővárosi klubok a szurkolótáboraik jelentős részét elveszítenék, ha a vidékiek, ill. a vidéki kötődésűek nem oda, hanem saját városuk (falujuk) csapatának meccseire mennnének. (pl.: Vasas boys Szolnok, UVB Esztergom, Felvidéki Fradisták stb.) Arról nem is beszélve, kiteheted Te a szived a Vasasért, (vagy bármelyik sorstársad a "patinás fővárosi klubjáért") Ti, - a pestiek nagyrészének szemében - akkor is csak "tetű vidékiek" vagy "büdös parasztok" lesztek. Térj vissza a gyökereidhez, az igazi értékekhez, és legközelebbi mondókád alján már azt szeretném látni Hajrá Szeged.
Mégegyszer köszi a jókívánságaid.

HAJRÁ lOKI, HAJRÁ VIDÉK
Zolcsi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!