Keresés

Részletes keresés

HAN Solo Creative Commons License 2000.08.22 0 0 618
Hi Té!

Én benne vagyok egy vasárnapi sörözésben.
A Bem téri Calicóban lesz?

csiszi Creative Commons License 2000.08.22 0 0 617
Na látjátok, pont ez az. A Vasasnál sajnos most nincs csapat, pedig ezt szoktuk meg az utóbbi idoben. Mostanában inkább az egyéni (ritka) jobb teljesítmények hoznak némi színfoltot a játékunkba, de igazi vezéri egyénisége még nincs a gárdának. De köszi, hogy vígasztaltok.
Üdv: CSISZI!
Előzmény: ZOLCSI (616)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.22 0 0 616
A Vasas jó csapat. Sokkal jobb mint az eredményei mutatják. Csak akkor győzhetünk ha mindenki orrvérzésig küzd, és hátul még egységesebbek leszünk. A cikket elolvasom.
Creative Commons License 2000.08.22 0 0 615
Én is pesszimista vagyok, de udvarias is, ezért remélem, hogy Neked lesz igazad:-)
Előzmény: csiszi (614)
csiszi Creative Commons License 2000.08.22 0 0 614
Sziasztok!

Igen, tökéletesen látod. Az ahány gól, annyi futball címu cikkben Hegyi Iván rendesen lerántotta a leplet a Vasas vezetésérol, illetve a Malac munkájáról. Remélem még sok örömötök lesz benne, nem venném rossz néven ha ez a hétvégén nem így lenne részetekrol. A Vasas debreceni szereplését a csütörtöki mérkozés nagyban befolyásolja. Pesszimista vagyok, de ne legyen igazam.

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: Té (613)
Creative Commons License 2000.08.22 0 0 613
Gondolom arra, amelyik a Vasas-MTK meccs kapcsán foglalkozik Komjátival (is).
Előzmény: ZOLCSI (612)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.22 0 0 612
Csiszi

Melyik cikkre gondolsz?

Tócsa Creative Commons License 2000.08.21 0 0 611
Kösz BaZx!
Igaz én csak a meccsre gondoltam, de így sem volt rossz!:-)
Picit én is tartok a Vasastól, de pont így éreztem a Vidi ellen és lám mi lett belőle! Reménykedem egy hasonló kellemes meglepiben. Ha a csütörtöki kupameccse jó hajtós lesz a Vasasnak egy esetleges továbbjutással, talán egy picit le lesznek eresztve és nem fognak harapni, mint Pécsett tették. Igaz ellenünk nem is játszhatják azt a taktikát, mint a PMFC ellen.
Té!
Félre értesz. Csak kíváncsi voltam hozzáállásodra. Semmi egyéb. Ha néha Malacot írok, az csak lustaságból van, mert a családneve hosszabb, mint a beceneve. Mivel az elején elkövetett 2 nagy edzői bakit, ezért még nálam is a szőnyegszélén van.

Hajrá Loki!
BUX

csiszi Creative Commons License 2000.08.21 0 0 610
Ajánlom figyelmetekbe a mai népszabadságot.
Előzmény: Té (609)
Creative Commons License 2000.08.21 0 0 609
Csiszi!
Nyomj egy mailt találkozó ügyben a lenti mailre!
Előzmény: csiszi (607)
Creative Commons License 2000.08.21 0 0 608
Tócsa!
Felőlem becézgetheted ha akarod, én akkor sem fogom ha bajnokot csinál a Lokiból!
Előzmény: Tócsa (598)
csiszi Creative Commons License 2000.08.21 0 0 607
Sziasztok!
Ismét gratulálhatok Nektek, valóban kezd összeállni a csapatotok. Az összefoglaló alapján azért kicsit húzós volt a Vidi kapufák azonban a Malacotok malmára hajtotta a vizet. Remélem jó lesz a meccs vasárnap, de az se baj, ha már végre egyszer kijön nekünk is a lépés. Ezt mindenképpen a csütörtöki kupameccsünk befolyásolni fogja. Ha nyerünk feldobodtan játszunk majd. A Malac biztosan kitalál valamit a volt csapata ellen, ahol a vezetés betett neki. Ti biztok mostmár benne? Na nyerjen majd a jobbik! A találkozóra nem tudom, hogy, hogy érek oda, minden esetre igyekezni fogok. Merre van ez a hely? A Malactól kaptam egy Lokis sálat kabalából, együtt viszem a Vasassal. Üdv Nektek!
HAJRÁ VASAS!!!
CSISZI
Előzmény: Tócsa (598)
Creative Commons License 2000.08.21 0 0 606
Sajnos az előbb nem tudtam befejezni most folytatom.
Szóval a jelentkezéseket ide kérném!
Creative Commons License 2000.08.21 0 0 605
Daniella!
Természetesen vasárnap lesz az összejövetel, a kezdés előtt 4 órával találkozunk a Calicóban. Eddig nincs túl sok jelentkező, Zolika (családostól), Tócsa, Te, BaZx, Én, és a Vasas szurkolók ha nincs ellene senkinek kifogása.

Ezúttal is kérnék mindenkit, hogy ha tud jöjjön! Batu már jelezte, hogy nem tud jönni, de pl. Zolcsi, Laci-papi, Gustav, Han Solo, Lecso, stb. még nem nyilatkoztak! A jelentkezéseket, vagy az esetleges nemleges választ ne az itt regisztrált e-mailre küldjétek.

Előzmény: Daniella (604)
Daniella Creative Commons License 2000.08.21 0 0 604
Té!

Gondolom akkor az összejövetel is vasárnap lesz a meccs előtt. Hányan jelenkeztek már?

HAJÁR LOKI!

BéKa_d Creative Commons License 2000.08.21 0 0 603
Gratula!
Úgy gondolom, most megszereztétek azt a 3 pontot, amit vasárnap 19.00-tól leadhattok nekünk...:-)
HAJRÁ VASAS!

ui.: Té! A héten még nyomok egy mélt, aztán vasárnap felhívunk, semmi gond, ha nem jön össze - a tavaszi képek remélhetőleg legkésőbb szerdán fenn lesznek a hálón, majd jelzem.

Creative Commons License 2000.08.21 0 0 602
Igen vasárnap lesz, de nem tudom a pontos időpontot. Olvastam már 19.00-ról, és 19.30-ról is.

Én nagyon félek a Vasas meccstől, valahogy úgy érzem, hogy lemásoljok a Vidi és a Győr produkcióját, idegenbeli bravúr után hazai zakó. Ne legyen igazam!

Előzmény: Daniella (601)
Daniella Creative Commons License 2000.08.21 0 0 601
Batu!

A levelezolista sem a Netscape-el, sem az Internet Explorer-el nem jon be. Csak egy feher ures lapot lattam.

Zolcsi!

Szerintem megverjük a Vasas-t. Most már összeállt a csapat, és az önbizalmuk is nagyobb lett. Ráadásul a Vasas gyengelkedik, mi hazai pályán leszünk, szóval nem lehet gond. Egyébként vasárnap lesz a meccs?

Daniella

ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.21 0 0 600
Igazad van BaZx.
Bár én csak az összefoglalót láttam, nem volt az olyan sima, mint amilyennek az eredmény alapján tűnhet. Ráadásul ez a szép győzelem szart sem ér, ha vasárnap(?) a Vasast nem győzzük le. Ha az "első kör" hátralévő két mérkőzésén 4 esetleg 6 pontot szerzünk, akkor meglehet még akár a második hely is, bár én így látatlanba, elfogadnám a harmadikat is.

BaZx Creative Commons License 2000.08.20 0 0 599
Tócsa! Íme a beszámoló:
Délelott indultunk útnak Tével és még két haverunkkal. Fél kettotol már az agárdi szabadstrandon múlattuk az idot egészen hatig. Akkor célba vettük Fehérvárt, amit 10 perc alatt el is értünk. Megálltunk a belvárosban és tettünk egy jó sétát, majd beültünk a sétálóutcában egy vendéglátóhelyre, természetesen mindenki Loki mezben. A pincér -akinek babgulyás helyett sikerült bográcsgulyást kihoznia nekünk - Vidi gyozelmet jósolt. Ivás-evés után siettünk a stadionba, ahová kezdésre érkeztünk meg. Kb. 80 lokista volt a vendégszektorban, amit rendkívül keveselltünk. Ennek fele busszal érkezett és ordított, a többiek inkább csendesen figyeltek. (Ide tartozott DZsen és felesége is, míg Zolika-d és tesója a táborban ugrándoztak.) A meccs Vidi fölénnyel kezdodött 15 percig nemigen találtuk a labdát, a védelem is elég bizonytalannak tunt. Aztán magunkra találtunk és átvettük a kezdeményezést. Két nagyobb helyzetünk is akadt,de azok kimaradtak, majd a félido vége felé a Vidi hagyott ki egy ordítót, amit mi is alig hittünk el. A jobbról beérkezo labdáról az ötösön belül ketten maradtak le. A szünet után elég jól bekezdtünk nyoma sem volt az idegenbeli tutyi-mutyi játéknak. Sokat birtokoltuk a labdát, azt többnyire jól játszottuk meg. Az 51. percben Flick harcosan ment el a jobb oldalon beadását Kerekes fejelte a kapuba. Nagy öröm tört ki a szektorban és innentol kezdve majdnem mind a 80 ember állt és ordított. A gól után a tábor által sokat szidott Bajzáth helyett bejött Schmidt, aki nem sokára jól lépett ki a védok közül és laposan bevágta a második gólunkat(55.p). Ezt követoen is tovább támadtunk, de a Vidi is kezdett magához térni. A 75. percben Böor egy bedobásnál úgy gondolta, hogy o dobhat, de az asszisztens nem így akarta.Erre Zolika földöz vágta a labdát, mire sárgát kapott. Mivel az elso félidoben muesésért már kapott egyet, jött a piros. Innentol a háló dörzsölte a hátunkat, annyira beszorultunk. Többször megállt bennünk az üto, olyan meleg helyzet alakult ki a kapunk elott, de vagy szerencsénk volt, vagy Robi állt feladata magaslatán. Sikló beállítása lendületet adott az elore játékunknak, ráadásul egy kontra során úgy tálalt a felfutó Flick elé, hogy azt öröm volt nézni. Flick be is vágta, teljessé téve a tábor örömét. Nem sokkal késobb Sikló a félpályától indulva átcselezte magát a védelmen, de Milinte bravúrral védett. Aztá vége, öröm, pacsi, minden.
A vidi tábor egy része is odajött és zúgott a hajrá vidék! Ígéretet tettek, hogy októberben ok is jönek Debrecenbe.
A meccs után visszamentünk a vendéglátóhelyre inni egyet - én csak alkoholmenteset -, meg persze a pincérrel közölni az eredményt. Szegény teljesen ki volt akadva, nagyon szidta Csongrádit.
23 óra körül elindultunk haza. Az úton Poroszló elott utolértük a csapatot szállító buszt, amit nagy dudálás és kölcsönös villogtatás közepette hagytunk magunk mögött.
Kellemes nap volt, soha rosszabbat. Nagyon jó volt Fehérváron úgy Loki mezben járni-kelni, hogy barátságosan fogadtak és nem kellett kötözködéstol, harctól tartani. Utitársaimnak és nekem így igazi szórakozás ez a játék.
A Vasas meccstol tartok egy kicsit, mivel Böor sincs, meg a Vidi meccs is lehetett volna másképp, ha ok rúgják be a helyzeteiket. Attól függetlenül valami alakul, kezd formája lenni a csapatunknak, lehet bizakodni. Nem elbizakodni!
Sok munka szükséges még, de lesz értelme!
HAJRÁ LOKIKA!
Tócsa Creative Commons License 2000.08.20 0 0 598
Még bennem van a 10 kapott gól sokkja, így még én nem "disznólkodok"!:-) Igaz az eredmények kezdenek szállingózni, de megvárnám a Vasas-meccset.
Té ill. aki ott volt!
1 beszámolót lécci!
Té!
Ha a Vasast javunkra közte 3-mal engedjük el, lehet már Malacunk?

Hajrá Loki!
BUX

HAN Solo Creative Commons License 2000.08.20 0 0 597
Hajrá LOKI!

Erről van szó.0-3!Ez szép eredmény.Remélem a csapat végképp összekapja magát.A német srácok megmutatják mostmár mi a különbség az ottani és az itteni foci között.Csak így tovább!
A Vasat is ütni kell,nincs mese!
Hajrá MALAC!!!!
HAJRÁ LOKI!!!

Tócsa Creative Commons License 2000.08.20 0 0 596
Bocsáss meg Husky, de nem értelek!
Mi egyáltalán nem tartjuk nagypofájuaknak a Vidiseket, sőt... Mindkét szurkolótábor bizakodva nézett a meccs elé, bízva a jó szereplésben. Az más kérdés, hogy melyik csapatnak sikerült ez.
Lokista, hol a jófenében voltál eddig?:-) Mi akadályozott meg eddig, hogy részt vehess asztalunknál az "italozásban"? Gyere ennél sűrűbben!
Azt írtam anno: "látom a holnapi újságokat..."
Hát nem látom! Nem jelent meg semmilyen sajtó az ünnep tiszteletére...?:-( Nem megyek Delphoiba jósnak, az már tuti!:-)

Hajrá Loki!
BUX

Husky Creative Commons License 2000.08.20 0 0 595
Gratula Lokisták !

Jól kitömtéttek a nagypofájú piros-kékeket :)))

LOKISTA Creative Commons License 2000.08.20 0 0 594
Szevasztok!
Alakul a LOKI!!!!! Legalább is az eredmények ezt tükrözik, majd meglátjuk hogyan tovább, de szerintem egy dobogó azért még benne van a csapatban. Remélem Fehérvárott nem haragudtak meg, hogy nyertünk. Mondjuk tavaly meg 1:0-ra kikaptunk. Na ez van. Egyébként köztetek mindenki ultra? Na HAJRÁ LOKI!!!!!!!!! HAJRÁ VIDI!!!!!
Gustav Creative Commons License 2000.08.19 0 0 593
Na, végülis kezdünk kiegyenesedni! Úgy látszik, tényleg harcban lehetünk a csoport harmadik helyéért. Zsombor gólerőssége nagyon megnyugtató, és végre Schmidt is betalált, a védelmünk pedig ismét nem kapott gólt: ennek a meccsnek egyértelműen pozitív a mérlege. Csak Böőr Zoli piros lapjáért nagy kár...

Gustav
Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.08.19 0 0 592
Yeeeeeeaaaaaah, Lecsó!

Én is itt vigyorgok, mint p... a lavórban! Bezzeg, ha kikaptunk volna, most duzzognék lakásom egyik sarkában!
De győztünk és élvezem a pillanatot!:-)))

Megy a Loki-vonat...

Lecsó. Creative Commons License 2000.08.19 0 0 591
Tócsa!

BUX forever

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: Tócsa (590)
Tócsa Creative Commons License 2000.08.19 0 0 590
Kösz Oli!
A 2004-s EB-re is "csak" 30000-st terveztünk, de úgy látszik a Stopli tud már vmit...:-))))) Ez az adalék tovább erősíti bennem a pesti újságírás szenny mivoltát!

Hajrá Loki!

__Tibi Creative Commons License 2000.08.19 0 0 589
Én is olvastam! Egyre jobban irigykedek:-)
Előzmény: Spingár Olivér (588)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!