Keresés

Részletes keresés

larzen Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17958
NARANCSPÓLÓ projekt aktuális állása:

Név Méret Ujj ZZ? zseb
--------------------------------
caspi XL R + 1
caspi XL - - 1
Chino-San XL - - 1
ganki ? ? ? ?
jbl ? ? ? ?
kerekpár XL R + 1
larzen L R + X
larzen XL R + X
Repi XXL - - -
Sopánka L R - 1
szaborob XL/XXL R - 1
tasi XL R + 1
tasi L H + 1
--------------------------------

Jövő hét péntekig lehet gondolkodni.
zsuga Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17957
Ákibácsi
:)))

Ákibácsi, Miti
Akkor Hungaroringre mehetnénk együtt, bár ha Ti esetleg a maratonon futnátok, akkor jóval hamarabb kellene nekem is kimenni, ami a korai kelés miatt komoly mellékhatásokkal járhat:))

Előzmény: akibacsi (17941)
Chino-San Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17956
na lyoo! akkor vagy lesz jánycsapat, vagy nem.
és Spenóttal 1ütt vagy vegyülünk a Lelkicsigalanba, vagy nem.

chino/vagynem

Előzmény: Alan01 (17954)
Ritchy Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17955
Sziasztok!

Elöször is gratulálok mindenkinek, aki futott a hendin, Mini- és Vivicittán, az eredményeihez.
Én szombat délelőtt a hendikepen kezdtem a napot. Nem taktikáztam, nem foglalkoztatott, hogy később tudok-e javítani az időmön, ezért mindent beleadtam ami tőlem tellett, és 22:30-as idővel, eddigi legjobbammal értem célba. Ez az előző időmnél kb. három perccel jobb lett. :) Az első km-t nagyon megnyomtam, utána vissza is esett a tempóm, picit szúrt az oldalam, de kiküszöböltem és az utolsó km-re újra vágtázhattam.
Találkoztam Caspival, Nereidával és még láttam néhányótokat, de még nem nagyon tudom összekapcsolni a neveket az arcokkal, ezért bocsánat.
A Vivicitta rajtjáig rohangáltam a városban az öcsémmel, így a találkahelyre nem tudtam elmenni. Ez a második futás a nyugodt teljesítés jegyében indult, ezért 5 és fél km-t az öcsémmel futottam, így volt hat perces km-ünk is, és jókat beszélgettünk közben. Utána nekiindultam, és hat km-nél 32:01 volt az időm és nagy örömömre végül sikerült 59:46-ot futni, úgy, hogy az utolsó km.re még 45 másodperces hátrányom volt. Külön tetszett, hogy miután elváltam öcsémtől, már senki sem előzött meg és a futás is könnyen ment, nagyon élveztem ezt a versenyt.
A napomhoz még hozzá tartozik, hogy a befutás után kb. egy órával én már a BEAC focipályályán robogtam még két órát, ami szintén jól sikerült, mert nyertünk és gólokat is rúgtam.
Összességében kiváló szombat volt ez.
A következő megpróbálatás a Duatlon gála lesz szombaton, majd a Libegő az 1km-es távjával, mert mindig is érdekelt, hogy mit tudok teljesíteni azon a meredek dombom felfelé. Valaki jön valamelyikre közületek?

Üdv.: Ritchy

Alan01 Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17954
Hölgyek,
Számoljátok össze, hogy tudtok-e egy vagy két lánycsapatot kiállítani maradék nélkül. Ha igen akkor én Caspiékhoz bejelentkeznék. Ha nem, akkor a Lelkicsigalan csapatot kellene három fővel kigészíteni.
Alan
Előzmény: Törölt nick (17949)
Sopánka Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17953
Te miti! Én egy pár dolgot nem értek!

A lányok most a minit [...] vállalták be.
Miniben futottak? Ebben a hidegben?? :-)

tizenegypáréves lányok csoportjába kellett állnom
Miért kellett odaállnod???

ui. április első hete: 39 km. Nem rossz.

Előzmény: _miti (17948)
Sopánka Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17952
miti! minden elismerésem a jó eredményért!
akibacsi, neked jobbulást! én is szedem ám a DONA-t!

Délután leszaladtam a Szigetre, és 20 km futástól kishíján rosszullettem... legközelebb nem eszem annyit ebédre, ha délután futni akarok! Így a 2 kör (+oda-visszával jött ki a 20km) 23:40, 23:14 lett, köszönhetően egy hasonló sebességű fazonnak, akivel jól meghajtottuk egymást. Végeredményben a 20km-re jutott 1:42, ami nem rossz ebben az állapotban. Rég jártam a Szigeten ezelőtt.

Chino-San Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17951
nem vagy te 1 kicsit mohó?!! rögtön két csapatra is lecsapsz. (c:§
Előzmény: Törölt nick (17949)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17950
ugy ertem valtoba...:)
Előzmény: Törölt nick (17949)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17949
Alan Chino!
Lelkicsigalan valto lassu szekciobol jelentkezem!
_miti Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17948
Sziasztok!
Tegnap,- az Égnek hála- jó páran kipipálhattuk a vivicitát,mint sikeresen teljesített tervezetet.
Péntek du.még dilemmában voltam,a hendi és a 12.km-es rajtja közötti idő eltöltését illetően.Ám, a szombat reggel úgy alakúlt,hogy egyéb teendők miatt ki kellett hagynom a hendit.Visszagondolva ,talán szerencsésebb is így.Bár érdekességként szeretném egyszer kipróbálni azt,hogy mennyire tudja magát odateni az ember,ha egy nap két versenyen indúl.
István,neked van tapasztalatod a témában; Amikor tudod,hogy van még egy menet,oda tudsz koncentrálni már az első futásra is,vagy az inkább csak olyan ráhangolás?Érdemesebb ilyenkor az elsőt megfutni,a másodikon pedig lesz,ami lesz alapon rajthoz állni? Május 12 egy igen gazdag nap lesz a versenyeket nézve. Pl.akkor rendezik ( SPRINTesek )a 11.adidias Panorámafutást Tatabányán.a 13,8 km-es mezőnyt 14:00-kor lövik el;így ha van kedvetek, előtte megelőzhetnénk a fogaskerekűt,vagy beugorhatnánk Gazdagrétre egy gyors 3,vagy egy 7km-esre…
Szombaton tehát, henditlenűl,alaposan kipihenve érkeztem a szigetre.Már a MAC-nál kellemes meglepetés ért,amikor találkoztam az exmunkatársaimmal,akikkel tavaly egy csapatba nyomtuk a Dréhert.A lányok most a minit,a bátyok és barátok a teljes távot vállalták be.
Összefutottam még ismerősökkel a TB hendiről,sok közeli és látásból ismert arccal a szigetről.Jó volt látni megint ennyi Futóbolondot egyrakáson :) Jó volt áttélni a verseny adta bizsergést !Ezekért a pillanatokért érdemes lenni:)
A rajtnál egy picit bosszantott,hogy tizenegypáréves lányok csoportjába kellett állnom,de szerencsér sikerűlt balesetmentesen nekiiramodnom.Gondolom volt akinek okozott némi kellemetlenséget a kerűlgetésük.A sziget oltalmat adó fái közűl kiérve igencsak mellbe vert a szél.A hídon egy darabig egy bollyal haladtam,de rövidesen furcsán kezdtem érezni magam amiért a 75kilómmal szélárnyékba bújok.Elléptem tőlük,aztán a budai oldalon ők tőlem…
A Margit és a Lánc-híd között „arra ébredtem” hogy mellém ér valaki akinek rögtön felveszem a ritmusát,mintha csak rá vártam volna.Egy középkorú maratonista és Kovács Kriszta volt az. Együtt mentünk egészen a Margit-hídig,ahol is ők hajrázni kezdtek amivel én még jobbnak láttam várni egy picit. ÁKIBÁ kösz a drukkot :)
A célkanyarban próbálltam beérni Kovácsék Krisztáját,de ő minden férfibüszkeséget sárbatipró módon,egyenletesen gyorsulva húzott be a célba.Le a kalappal előtte.
Az időm jobb lett,mint gondoltam.45:43-al sikerűlt befutnom.A célban a hajrá miatti endorfinlöketet a beérkezés okozta mámoros érzés és egy csodálatosan szép lány kitörölhetetlen képe fokozta. Repi,Csakal,elnézésteket amiért ebben az eufórikus állapotban egy perccel jobb időt mondtam. Gratulálok mindenkinek aki ott volt!
Kilóméterekben gazdag hetet és hozzá a legjobbakat kívánom nektek!

Üdv. miti

Chino-San Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17947
rajtad felbuzdulva akkor én + a jányokat kérdezném, hogy ki akar csapatolni a Dreheren a lassú szekcijóból? (lehet a gyorsból is, csak akkor legyen türelme is hozzánk...)
Előzmény: kivi (17943)
IV.kercsaj Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17946
A verseny előtt rcs-val megfelelő tempójú futótársakat kerestünk magunknak, én rá is akadtam vastigrisre (- Mennyit akarsz futni? - Órán kívül? - Igen. - 70 perc? Ááááh, azért bennem is van tartás! - Akkor te vagy az én emberem! :-))) Szóval, kényelmes, dumcsizós tempóban futottunk, 7-től egy kicsit gyorsabbra vettük. A célban akibacsi kabátja mentett meg a tomboló orkántól, aztán kitaláltuk, hogy együnk palacsintát, amit vastigrissel akibacsi asszisztálása és szigorú felügyelete mellett el is készült. Nagyon finom lett, főleg a csokis! :-)))
Alan01 Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17945
Csatlakozom Caspihoz és Tifuhoz a vasárnap fél tizenegyes futásra. Három kört tervezek abban a tempóban, ami nektek kényelmes.

A Hungaroringen sajnos nem tudok részt venni, pedig szerettem volna. Lehetséges, hogy a DMV lesz a következő versenyem. Úgy veszem észre, elkezdődtek a szerveződések.

Összeálljon vajon újra az elmúlt évben nagy sikereket elérő Lelkicsigalan csapat? (A maraton váltón egy idős hölgy azt kiabálta a csapatnak, hogy: ejha!)
Alan

tifussssz Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17944
Nekem is jól esett a Vivicita, az első volt és hát azért lesz min javítani. Valóban megrémültünk egy kicsit amatőrrel, hogy elmaradtunk az edzésben, ami persze növeli az akaraterőnket, szóval köszi Zakka:)))
Ha jól megy minden csatlakozom a vasárnapi Alan futáshoz és talán a félmaratont is megkockáztatom a Hungaroringen.
Remélem ott is leszünk jóóó sokan:)
Előzmény: amatőr (17927)
kivi Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17943
Baj a fenét... :-) Csak neked nem baj-e, ha mi lassabbak vagyunk? :-)))

Tehát akkor a kezdetleges lista:

caspi
zakka
futóbab ?
kivi

Előzmény: zakka (17942)
zakka Creative Commons License 2002.04.08 0 0 17942
Hárman. :-)))
Ja, 5 percen belüli kilométereket vállalok. Baj? :-)))
Előzmény: kivi (17934)
akibacsi Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17941
Hali!

No, hát először is gratulálok mindenkinek a tegnapi Vivicittás eredményeihez. Nagyon jókat futottatok, a pálya mellől figyelve, és szurkolva nagyon nehéznek tűnt, a változékony időjárás és hőmérséklet, illetve a szél eléggé megnehezítette a dolgotokat. Ettől függetlenül - és a kb. 200 méteres plusszt figyelembe véve - irigylésreméltó eredmények születtek. Egy ideig a Margit híd pesti hídfőjének déli oldalán, a futóútvonal fölött táboroztam le. Mint várható volt, Attila jelent meg először, utána első narancsként Miti tűnt fel. A további sorrendet azért sem írom, mert nem is emlékszem pontosan, hogy Nereida vagy Csaszkal következett, és pl. Repit nem is vettem észre sajnos. Az időeredmények úgyis magukért beszélnek. Zsugát azonban már messziről megismertem a szokásos kék futószerkójáról és a futóstílusáról, és annyira belefeledkeztem a szurkolásban, hogy a közvetlenül a nyomában loholó Hivernek már nem sok biztatót tudtam mondani. Mivel Hiver futócucca nálam volt, ezért már a mezőny közepét és végét nem sikerült buzdítanom a hídról merthogy visszamentem a MAC-ba. Jöttek a befutók hosszú tömött sorban, így még elég sok időt ott töltöttünk. Utána pedig Vastigrissel és Julcsival egy spontán jött gondolat eredményeképpen palacsintázni mentünk. Finom volt nagyon, főleg a túrós!!! ;-))

És a végén az és tegnapi sportaktivitásaim:
Reggel 2,5 km úszás a hajósban, majdnem egy huzamban az egészet. Ahhoz képest, hogy 3 hónapja nem úsztam, nagyon jól ment, nem fáradtam el a végére sem, és könnyedén tudtam tartani a 24-25 perc/km körüli időt (mellúszásban).
Ezután hendikep következett, egyrészt a térdem miatt, másrészt pedig a további 3 pontok megszerzése miatt is laza, de a múltkorinál kicsivel jobb tervezett idővel. 24:55 lett, kényelmesen, és szerencsére különösebb térdfájás nélkül. Éreztem ugyan, de nem volt vészes. És ami a lényeg, hogy amíg egy-egy szombati túra után általában keddre múlt el a térdfájásom, most - ugyan sokkal rövidebb volt a táv - már szombat este sem fájt a lépcsőt mászva. Bizakodom nagyon, eddig beigazolódott az, amit szimpatizáns is írt, azaz hogy sokkal hamarabb múlik el a 'fájás'. (még ha van is még kicsi.)
No, hát most ennyi, lehet, hogy a héten még egy laza kört be kellene iktatnom (talán szerdán?), majd pedig pénteken irány Sirok!

Miti,

Őszintén köszönöm a verseny előtti lebeszélési próbálkozást a Mátrabércről! Nagyon jól esik, hogy így aggódsz, de hidd el, azért vigyázok magamra, sok versenyen szeretnék még - veletek együtt - indulni, így értelmetlen módon nem fogom széthajtani magam.

Üdv mindenkinek, szép hetet!
akibacsi

gapcsy Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17940
Sziasztok!

Sikerélményem volt a Vivicittán. :) 54:47 :))))
Ahhoz képest, hogy 60 perc volt megcélozva...
Örültem neki, hogy a bokámat sem éreztem egyszer sem a verseny alatt, asszem, gyógyultnak nyilvánítom (kop-kop-kop). Jó volt találkozni ismerős emberekkel megint és tifusssszt is megismertem a Lánchíd környékén. ;)

Fel vagyok dobva! :) A héten elintézem a nevezést a Hungaroringre, félmaratonra.
Apropó, ki jön?

kivi Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17939
Nem siettem, sőt a hideg ellenére az eredményhirdetésig vártam a befutókat. Lehet hogy mégsem őt fotóztam utoljára?
Előzmény: Leander (17938)
Leander Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17938
"Az utolsó fotót Chino-ról készítettem"
Te kis türelmetlen, hova kellett annyira sietni?
A szörny elől menekülők akkor még küzdöttek.

Előzmény: kivi (17937)
kivi Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17937
Persze, légyszíves kérdezd meg! És te is beszállhatnál a csapatba! De tényleg.

A Kivicittán nem tudtam ki milyen ruhában fut, így csak a narancspólósokra koncentráltam. Az utolsó fotót Chino-ról készítettem. (Ha minden igaz, tényleg ő volt. :-)

Nem lett sok kép, közelébe sem tudok érni Hiver 150 darab képéhez amit a Nike Félmaratonon csinált. :-)

Előzmény: Leander (17935)
Nereida Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17936
TMK narancssárgában futott a Vivicittán, és asszem pataporc az a kedves felnőtt női kategóriás versenyző, aki eddig mindig utánam indult a hendikepen (ezentúl valószínűleg előttem fog). Szóval ők megvannak.

Sőt, vastigris is volt a Vivicittán, rajt előtt beszéltem vele, sajnos nemigen jut géphez illetve nethez mostanában.

Nereida

Előzmény: kivi (17934)
Leander Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17935
Én teljesen véletlenül találkoztam futóbabbal, és valószínűleg pénteken is fogok: érdeklődjem nála?
Amatőr meg készen áll az ismétlésre (35 percet biztos teljesít), kéri felvételét a csapatba.

OFF
Ki az utolsó befutó a fényképeiden?

Előzmény: kivi (17934)
kivi Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17934
OK, akkor már ketten vagyunk.

A tavalyi csapat 3 tagjáról hónapok óta nem hallottam (TMK, futóbab, pataporc)ebben a topicban.

Előzmény: caspi (17933)
caspi Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17933
Kivi
"Főleg lassabb embereket várok...". A feltételt élből teljesítem, ha összejön én szívesen benne lennék egy ilyen váltóban.
Caspi
Előzmény: kivi (17931)
caspi Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17932
Sajna én is Hiver lelki állapotában vagyok. Azért nem vagyok veszélyes önmagamra :-). Szóval Hendi 26-27 között, az órát megint elfelejtettem, Vivi 65.59. Ez 3 perccel több, mint amire számítottam. Kifogásoktól (horgászok, vat) megkímélek mindenkit.
Gratulálok minden PB-t teljesítő és bármi mást teljesítő bolondnak.
Előre tekintve a következő Alan futás egy maratoni felkészítőnek ígérkezik 5-6 laza körrel vasárnap (14-én) talán 1/2 11-kor. Alan jól foglaltam össze? Ki jön, ki gondolkodik? Lehet többet is, kevesebbet is.
Caspi
kivi Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17931
Még van idő, de társakat keresek a Dreher Maraton Váltóhoz! Főleg lassabb embereket várok, 5-5:30-as ezrek is bőven elegendőek (sőt...). Tehát aki a 7,5km-t 35-40 perc körül tudja teljesíteni azokat örömmel látnám a csapatban. A nevet majd kitaláljuk, nem ragaszkodom a tavalyihoz. :-)))
Leander Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17930
Képzeljétek, nyomát sem láttam a szörnynek: biztos ő nem volt olyan kitartó, mint én.
Minden esetre Amatőr segítsége nagyon jólesett.
Sopánka Creative Commons License 2002.04.07 0 0 17929
Minden v(k)ivicittásnak gratula! Egészségetekre!
Én majd ma délután futok egyet. Tegnap más dógom volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!