Totó az Tóth Tamás, nagyszerû basszusgitáros, fretless Fender Jazz Bass, Pastorius-iskola. Akkoriban a Dimenzióban játszott, Déssel. 82-ben a Supergroupban is, és persze sok helyre hívták sessionzenésznek, például Koncz Zsuzsa lemezein is játszott a 80-asok elején, vagy éppen James 1996-os albumán. Nem tudom, most mi lehet vele, nagyon régen nem láttam.
Az idézett felvétel a 78-as Tabánban készült (1978. április 30.), ekkor kivételesen a V'Moto-Rock volt az elõzenekar. A Jóbarátok vagyunk-at együtt nyomták (plusz Zorán), és mivel nem volt a színpadon másik dobszerkó, Herpai Sándor, a V'Moci dobosa felkapta Somló basszusgitárját. Kétlem, hogy ez így lett volna összepróbálva, egyszerûen a kezébe akadt a hangszer. Basszugitározni meg ugye mindenki tud...
baromira nem értek hozzá: a kizárólag telefonos illetve kiskamerás felvételeket várunk kitételbe beletartozik a fényképezőgéppel gyártott 1920*1080-as felbontású, mov fájl is?
Hát én ilyen elképesztõ koncerten még életemben nem voltam! (Pedig láttam már ezt-azt. Például az LGT-t 68-szor.) Túl a zenén: ennyi sok boldogságot, ennyi áradó örömöt, fel-le, jobbról balra, elõre és hátra...