Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tiszteletem mindenkinek! CM.507 [CM]-eshez hasonló ABS összetételű fegyvert keresek. Nem baj ha sérült a külseje vagy akármi csak működjön! Szeretnék saját fegyvert de nincs rá túl nagy keretem ezért szélsőségesek a kikötéseim. Egyébként AK, M, bármilyen széria megfelel csak példának hoztam az előzőt.
Sziasztok eladó Well r2 scorpion 20000 ft ért keveset használt csak sajnos valamiért nem müködik az egy es lövés van hozzá kb 3800bb, 1 sárga lencsés szemüveg és 1 gripNagykőrösön és környékén átvehető kipróbálható
Eladó egy rugós Taurus PT 24/7-es airsoft pisztoly. Nem volt használva csak itthoni egy két lövöldözésre nincs agyonkopva semmilyen alkatrésze illetve kívülről sincs semmi baja a pisztolynak.
Sziasztok! Eladó airsoft micro UZI-m! AEG, 6 db AAA-s elemmel működik(adok hozzá újratölthetőket). Automata és kibiztosított állapot van rajta. Belül fém, kívül strapabíró műanyag. A tár aljan kis fogaskerék található, a BB-ket ennek a tekerésével lehet betölteni a tárba. A fegyver doboza sajnos ki lett dobva, tehát csak anélkül tudom adni. Amennyiben ki szeretnéd próbalni, hozz BB-ket, mert nekem elfogyott! :( Egyéb kérdésért telefonálj, vagy írj e-mailt! :) Szállítást nem vállalok! Az ár alkuképes! :) E-mail: black4439@gmail.com Írjatok,és küldök képet
Sziasz. Tudnátok mekem full fém rugós airsoft pisztolyt ajánlani nem gond ha kívülről leharcolt csak teljesen jól működjön,ha lehet akkor erős legyen es emberi áron. Szobai lődözésre szeretném.
Eladó egy Boyi RK-02 Full Fém AK fegyver. A fegyver tökéletes állapotban van, 3 játékot látott, nincs rajta törés, sérülés, jól adagol. Egy M110-es rugó van benne (kb 340FPS) így CQB-ra alkalmas. A replika külső csöve spiáter, markolata ABS, a többi acél.
Ami jár hozzá: NiMh akksi+töltő, 1 db High-cap tár, fegyverszíj (gyári de nagyon jó), + egy csere Skeleton tus (acél), és a régi M125 ös rugó (ezzel 380 FPS körül volt). Kérésre nagy felbontású képeket tudok küldeni.
Elérhetőség: ispan.david94@gmail.com vagy 36 30 715 0196 Átvehető: Pest környékén, kipróbálható pilisvörösváron.
Eladó egy UVEX márkájú, kék színű párásodásmentes airsoft szemüveg, coyote színű rácsos arcvédő maszk, és egy coyote színű kesztyű.
Azért adom el őket, akár külön-külön is, mivel színben sajnos nem passzolnak a ruhámhoz.
A maszk és a szemüveg vadi új, soha nem voltak használva. A szemüveg állítható száras.
A kesztyűt egy alkalommal használtam csak! XL méretű, de ne tévesszen meg senkit, kb. ténylegesen M-es méretnek felelhet meg. (nekem sincsen XL méretű kezem, de ez volt jó rá)
A maszk és a szemüveg a Militans-ból lett vásárolva, a kesztyűt pedig az Airsoftdepo-ból vásárolták.
A szemüveg ára: 3.000,- forint A maszk ára: 2.500,- forint A kesztyű ára: 3.500,- forint
A termékek az Örs vezér terénél megtekinthetőek és felpórbálhatóak.
Érdeklődni privát üzenetben, telefonon (06304322665), vagy akár emailen is lehet.
Eladó G&G AK-47 AIMS AEG airsoft fegyver akkumulátorral+hi cap tár.Fém hop-up kamra,hidegtűrő gumi. Full acél, hibátlan állapotú 2-3 játékon vett részt.
Eladó Well MB05 Airsoft /Springes/ Sniper...Gyári dobozával...Ami cserélve lett: dugattyú,rugó,elsütő szerkezet,mind fémre hogy bírja a strapát:)/550FPS/Kapott még Bipodot,hozzá adaptert,valamint 1 belső cső spacer-t...Pontos,megbíz6ó,újszerű állapotban...Az optika nem tartozék,de azis lehet ha meg1ezünk:)
Az AK 47-es, elektromos, jár hozzá egy lézeres irányzék, egy originált 2000 darabos 0,25-ös skuló, és egy darab tartalék tár. a USP 45-ös pisztoly gázos, jár hozzá egy airsoft gázspray, egy darab pisztolytáska, és egy skuló töltő.
Eladó kihasználatlanság miatt airsoft cyma cm.002 m4 cqb fegyverem. Adok hozzá három tárat, egy 1500 mAh Li-po aksit és az eredeti tartozékokat. A fegyver karcmentes! markolaton és az állítható tuson kívül full fém. Nem lett semmi cserélve a fegyverben, eredeti állapotú.
Kihasználatlanság miatt eladó a képeken látható airsoft sport felszerelés. tartalma:
Magpul masada ACR karabély, eredeti dobozában a hozzá tartozó gyári akkumlátor és töltő, tár, a csavarhúzó, hátsó irányzék, egy védő maszk, védőkesztyű, védőszemüveg, egy szilikon spray és tisztítóvessző, MKH kártyával.
A készlet csak egyszer lett használva, kipróbálás miatt!! A fegyver kizárólag sport célra eladó!
Airsoft 6mm. GBB Smith&Wesson Sigma 40F CO2 (blow - back) Állapota újszerű,játékon még nem volt. Doboza,MKH kártya, papírjai megvannak. Adok hozzá 200 db BB . Gyártó: KWC Csere nem érdekel. Ár: 22 ezer ft.