Bezony. Az biztos, hogy nagyon erős csapat ez, de egy nagyon erős országot is le tudnak gyengíteni a "belső harcok" illetve a belső feszültség. Bízom benne, erről szó sem lesz majd a Tour kezdetétől fogva.
Nekem ez a Jani gyerek is gyanús. Twitterére rakott képeket, hogy hol edz. Hegyek között 14%-os emelkedőkön. Kétlem, hogy hobbiból csinálná.Van egy olyan érzésem, hogy bizony ő már a Tourra edzi magát.
Nem tűnt el csak átalakult. A wiki szerint több időt akart tölteni a családjával, így a 2007-es szezon után a porutgál Sport Lisboa e Benfica-ba szerződött.
Bizony így van. Ezért is sajnálom, hogy Hincapie már nincs a csapatban, pedig még versenyzik. Ekimov legalább a csapatnál maradt visszavonulása után is. A megbukottakról csak annyit, hogy ők voltak azok, akik talán túl sokat akartak.
Nem rossz lista ez sem:) Tele megbízható segítőkkel (Ekimov, Rubiera, Hincapie), a hegyeken Heras vagy Beltran mindig meghúzta a sort, aztán kis túlzással csak Lance maradt mögöttük:) Kár hogy később más csapatban Hamilton, Heras, Beltran és Landis is megbukott...
Ebből a szempontból igaz,mert az egy tökéletesen felépített csapat volt,mindenkinek megvolt a helye és a szerepe. Ez az idei touros Astana meg gyakorlatilag egy világválogatott,azért remélem összedolgoznak majd és idejéban meglesz az első számú ember (remélem Contador:) ).
Ezek sem voltak gyengék, de azért egy kicsit tényleg a mostani felé billen a mérleg, pedig a maradék 3-mat még nem is tudjuk. Viszont ha azt nézem, hogy Noval indult a 2004, 2005, 2006, 2007-es Touron is, akkor nem lepődnék meg, ha ő is benne lenne a keretben a végén.
Lance és Levi vendégei a Giro alatt többek között J. McCartney és Robbie Hunter voltak. Itten meg lehet tekinteni (bocs, ha már volt, én csak most leltem rá):
Johan telefonálhat megint a Nagy Embernek pénzért... Ami Vologya jövőjét illeti, ha jól emlékszem megállapodott a Katyusával, csak az a kérdés, hogy a jelenhelyzetben be merik-e vállalni?
A hölgyrajongók örömére Gusev visszatér a pelotonba: a CAS az ő javára döntött, nem rúghatták volna ki, az Astana pedig fizethet. Már csak egy csapat kell neki.
Monica gyógyszerész, de korábban masszőrként is dolgozott sífutók és kerékpárosok mellett, így nem újdonság számára a profi sportolók élete. Kiderül, hogy mi a hódítás receptje by Brajkovic: Végy egy helyes gyógyszerész-masszőrlányt, az első találkozás után még kerülgesd két évig, majd az első randin bűvöld el nyolc gombóc fagyi betermelésével. :-) Bár szerintem Monica érdeklődése ezen a ponton még tisztán szakmai volt, orvosilag ugyanis teljes rejtély, hogy hova tud eltűnni nyolc gombóc egy olyan apró emberben mint Jani. :-)
A fénykép alapján a kis Miha karrierje is alakul, bár azt még nem tudom eldönteni versenyző lesz-e vagy szerelő. :-)