A marihuánát fel kell melegíteni fogyasztás elött, hogy aktiváljuk a kannabanoidokat. Ezért nem ehetjük meg egyszerűen a nyers fűvet. A hagyományos módszer szerint
sütménybe /brownie/ fôzzük bele, különösen ha hasisról van szó, habár sok más anyag esetén is lehet ezt a módszert használni. A javasolt elkészítési mód: pároljuk meg
egy kis vajban vagy margarinban közepes láng felett a fűvet, majd szűrjük le a szilárd részeket és használjuk a zsiradékot fôzésre. A marihuána vajból készíthetünk
süteményt, zöldséget párolhatunk rajta vagy egyszerűen kenyérre is kenhetjük. Sok ember a leszűrt szilárd részt is belekeveri a fôztjébe több kannabanoid reményében,
de ha jól csinálta a párolást, akkor sokat nem nyer vele. A marihuána vaj elkészítéséhez a szokásos arány: egy rúd vaj /one stick/ 3.5 gramm marihuána 15-20 percig
fôzve.
Üdv Mindenkinek! Már olvasgatom egy jó ideje a hozzászólásokat, de eddig valahogy nem került sor beírásra. Eloször is, nagyon jó végtelenített papírokat láttam a nagykörúton a Wesselényi u. és a Király u. között a régi dohányboltban :) Másodszor pedig egy nagy kérésem lenne: Ha tud valaki jó! süti receptet, azt nagyon megköszönném!
Elore is köszi, sziasztok!
Hát azér' ez nem egészen így volt Harm!Először is
a két E-ről megfeledkeztél.Másodszor azér' a Josh Wink nem 1 rasztás majom,csak akkor a Palotaiék jobban bejöttek.Sz'al Öcsi,feküdj vissza és aludj még 1 kicsit,mer' gondok vannak veled.
(Különben is,te leálltál,úgy tudom)
(A Silent Bob a Leslie akar lenni?)
Olvastd a régebbi hozzászólásaimat?
Kicsit rákattantam a Buddhizmusra én is.
Érdekes, hogy nekem Amszterdammal kapcsolatban sohasem jutott volna eszembe, hogy valamilyen "partira" menjek.
Csak bolyonganék az utcákon és boldog lennék.
Szédelgés.
Beszélgetések.
Szabadság.
Zabálás.
Kefélés.
Visszamennék, de még sosem voltam ott.
Csá mindenkinek!Nem tudom megy-e még a trip leirás de most jön egy/nem megy/.Március 14-én a Pecsában mulattam az időmet két haverral /Green Peaks és Silent Bob/.Nagyon kemény trip volt az az este.Gyárilag Josh Winket jöttünk megnézni/vidékiek vagyunk,felgyüttünk pestre/,de le se szartam. az a rasztafrizurás majmot és a lépegető közönségét.Amit Palotai és Cadik művelt a kisteremben az maga volt a csúcs!No meg bennem 1 g gyors 3-4 joe,és folyamatosan a lufik.Egyszerüen olyan trip volt hogy...Visszatérve nagyon bejött ez a tour-mix.Ja bocs a formabontó szókimondó szövegekért,de azért mégiscsak a való világ,ahogyan Gengszter Zoli is énekli/nagyon gyenge/.
csak röviden:
- május 6: Halásztelek Goa
- április 8: Industry (legalábbis a Chesnov szerint)
egyébként én a május 6-át ajánlanám igazán, bár van egy hónap a két buli között, ugyhogy simán mehet mindd a kettö (bár kiváncsi leszek, hogy milyen emberszabásúak lesznek az Industryban, nem vagyok éppen optimista :((( )
Buli lesz holnap, ha nem is túlzottan nagyszabású, de azért fincsi: Labirintus, Vár alatt...
Metalheadz...
Egyébként kis történet: Franciaországba menet áthajtottunk Németországon, ahol ,azóta tudom, rendszeresen előfordul, hogy nem a határnál, hanem azután valamelyik benzinkútnál állnak a rendőrök, és csak úgy megmotoznak, meg átkutatják a kocsit! Velem megtörtént, szerencsére a határ előtt (mármint magyar) mindent elszívtunk okosan.
Jajjdejó, tesó, a Mathias felhívta jól a figyelmemet erre a jó kis topicra.
(Anno parázs vitákban vettem részt (még máshogy hívták a keretet, valami Internettónak vagy minek...) hasonló témájú topicokban. Tán van ki emléxik.)
Lejjebb a Mathias szólt a határosdiról, csak annyit, hogy jól oda kell figyelni, mert pl. olaszoknál elôfordult, hogy kis félreesô útszakaszon magyar buszt állítottak meg és kutyáztatták végig az utasokat...(nem találtak semmit)
Szal nekem álláspontom az, határon figyi, egyébként irány a Szentföld Amsterdam, ott túristáskodás, városnézés ;o), az útra semmi, itthon meg úgyis mindent meg lehet kapni...
Vigyetek kamerát is! Szerintem nem bánjátok megfele!!!
Jaj, egyébként szervusztok!! Hosszas tanakodás után elszántam magam a csatlakozásra!
Én pledájul máris örülök hogy ilyen jó társaságba kerülhetek! (Már ha befogadtok)
Van egy haverom aki, ha egy jo viccet hall, es korulotte mindenki fetreng a rohogestol, faarcal csak ennyit mond: "en ezt nyuszikaval ismertem" (nyuszika opcionalis)......
Mi ezt bummnak hivjuk. Ja és kicsit máshogy használjuk. Az üveg tetején a kupakot átlyukasztjuk, kb. olyan lyukkal, hogy a dzsó pont beleférjen. Gyújtás. Ugyanugy merités, majd kupak lecsavarás, száj az üveg fölé, majd az üveget elengedni. Ez a bumm. Egy slukk és kész.