Keresés

Részletes keresés

Tócsa Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41542

"A stadion környéke viszont katasztrofális volt..."

 

Maximális egyetértés. Óriási rendezési hibának tartom, hogy a vendég és a mellettük lévő hazai szektorokban hó volt megtalálható a nézőknek! Még szerencse, hogy "csak" egy ártatlan hógolyó csata lett belőle, és nem sérült meg senki (tudomásom szerint)!

 

Előzmény: Reeco (41527)
Tócsa Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41541

Sajnos ebben is tévedsz, mint a meccsünk megítélésében.

Az edzők szakmai  a liga határozza meg, Mezey nem véletlenül tudott összefonódni Szeibennel! :(

Előzmény: HT Miskolc (41524)
sylord Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41540

Középpályán Nikolov nem tudta megadni a stabilitást - mondjuk én nem is vártam Tőle - sajnos Habi visszatéréséig itt nagy gondjaink lehetnek.

 

A csapat játéka olyan volt, mint amilyet egy ilyen felkészülés után várni lehetett, de az télleg pozitívum, hogy az ilyen nyögvenyelős meccseket végre hozzuk.

Nekem Halmosi, Éger, Böőr(MoM) és az Egyetlen játéka tetszett, a többiek vagy jót vagy semmit:)

 

Hajrá, LOKI!

 

Előzmény: sx7 (41536)
triman Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41539
Azért a télen mindenki szeme elszokott a magyar focitól (pl.:Chelsea-Barca stb.) De nem csak nekünk voltak gondjaink a játékkal, hanem a vetélytársaknak is.
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41538

Szerintem nem kell annyira fanyalogni. Idény eleji meccs volt ami előtt az összjáték gyakorlása nem igen volt meg.

Régebben emlékeztek az ilyen meccseket simán elbuktuk.  

sx7 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41537

Azért azt is tegyük hozzá ,hogy a Győr ,meg az Mtk jobb csapat ,mint a Kispest.

Előzmény: Lecsó. (41535)
sx7 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41536

Tegnap nem írtam,mert nagyon csalódott voltam,olyannyira,hogy nem sokon múlott az,hogy a 70.percben hazamenjek.

 

Az első félidőben a csapat teljesítménye nagy nulla volt!Hihetetlen bután fociztunk.Sokan idény eleji formát emlegetnek,de ne haragudjatok meg az idény eleji forma azt jeleni,hogy csinálják a begyakorolt dolgokat,de kis apró hibák miatt nem jön össze semmi,de tegnap hangsúlyozom büntetés volt a mérkőzés.

 

A hátvédsorra azt mondom ,hogy csak csak rendben van(kivéve Szatmárit ,de rá vissza kell térnem később).A középpályán nem láttam volna egyszer sem a mérkőzés folyamán,hogy tudatosan tettük volna labdát.Rengeteg előre rúgott hosszú indítással operáltunk,már bocsi,mindezt buta angol focinál is rosszabbul tettük.A csatárokat alig tudtuk megjátszani(ebben benne volt mind az ő ,mind a kp.pálya gyenge teljesítménye 1 aránt) Támadások sorozatában láttam azt,hogy a kapu előtt áll 4(esetleg több) emberünk 1 bolyban,ilyenkor nem is kell csodálkozni,hogy nem kerülünk helyzetbe.Középen nem bírtunk felvenni egy alakzatot se,se támadásnál se védekezésésnél,egyszerűen nem tudott a csapat igazán nyomást gyakorolni az ellenfélre(az első félidőben talán a Honvéd többet birtokolta labdát),nem beszélve arról,hogy a saját akaratunk nem látszódott,nemhogy még azt rájuk is kényszerítettük volna.

 

 

És akkor jöjjenek a játékosok:

 

Csernya : a gólunk után letérdelt, az égre nézett(nem Égerre!!)és imádkozott.

Kiss Z. : roppant harcos volt,sokat futott,mindemelett rengeteg hibával játszott.elfogadható teljesítmény.

Komlósi : Játéka kezd letisztulni,volt 2-3 igen szép megmozdulása

Éger : hátul ok.,talán a támadásokba többször léphetne fel,valamint picit lehetne gyorsabb a játéka.A 11est igen határozottan vágta be(így kell)

Szatmári : Jaj istenem!Hihetetlen milyen gyatra volt.Néhol én még az akaraterőt is hiányoltam benne,szerintem Létavértesbe se kerülne be.Az ő cseréje 56 percet késett.A helyére érkező mssze nem játszott jól,de olyan gyengém muzsikáét Szacsa ,hogy üdítő volt nézni Madar játékát(előfere sokkal hatékonyabb volt)

Nikolov/Halmossi mindkét játékos agilis volt,de millió hiba.Akaratukkal semmi gond.

Zoltan de Böőr : AZ 1düli játékos volt aki focizott tegnap  huzamosabb ideig.Már az első perctől koncentráltan játszott,hajtott,rakkolt.Ügyes megoldásokat alkalmazott,pedig nehéz dolga volt,mert a társak igen gyengék voltak.Nálam a mérkőzés legjobbja volt.

Sándor T. : Nagyon régen nem láttam ilyen gyatrán focizni.Talán a második félidőben itt ott láthattunk tőle ízelítőket,de sokszor néha idegesít engem,hogy őt keressük a labdával,holott más sokkal jobb pozícíóban van.Sokszor a pálya szélén parkolt,szerintem az emberét próbálta meg kihúzni szélre,de akkor is nagyon kevés volt ez nekem ,pláne tőle.

Kolakovics: reális képet nem kaptam róla.Éppenséggel lehet,hogy nem rossz csatár csak a labdával nem találkozott istenigazából,de 45 percig??(1 labda utáni ohanása volt az elején,meg 1 lövésecskéje)nem jött vissza a középályára néha .Nehéz dolga volt a magas kispesti védők között,de nem éreztem aktívnak. Helyére Kerekes állt,aki  újból bebizonyította,hogy az nb1 tán egyik legesetlenebb mozgású csatára, de ezen csetlés botlásai közben néha igen ügyes dolgokat művel.Messze többet mutatott ,mint Kolakovics,mondjuk magasságát biztos,hogy jobban tudtuk használni,mint Koláét(ez a meg nem adott gólnál is 1értelműen kiderül,mert simán nyerte a fejpárbajt).Kiemelendő nála még az a cselsorozata ,ami után 19ről végezhettünk el egy szabadott,itt 4-5 cselt is megcsinált a szabálytalanság előtt :D Kifejezetten örültem annak,hogy nem felejtette el a tipikus összeesést(nincs a ligában még 1 ilyen ember aki ilyen szemet gyönyörködtetően tud összeesni és Zombi módjára feltámadni :D)

Bogdanovics : na ő az a játékos aki görcsösen akart.Hihetetlen mennyit hajtott, ezt csak a hibáinak száma múlta felül.Helyére Virág jött.Elvileg az ő cseréje biztonsági okokból történt,de ügyesen kihasználta a Honvéd védekezés hiányosságait és egyből előrement fejelni(sikeresen is tette),így elmondható,hogy Supka Attila mindhárom cseréje nagyon hasznos volt.

 

És akkor leírnám miért volt kevés az amit nyújtottunk:

 

Elvileg sikeres felkészülésen vagyunk túl,kivéve pár apró mozzanatot(várakoztunk 24 órát 1 reptéren/volt egy karatés felkészülési mérkőzésünk).Elvileg elvégeztünk bizonyos munkát.Remek körülmények között játszottunk edzőmérkőzéseket,de ezt a igen szerény képességű Honvédot alig  bírtuk megverni .Ezen a ponton külön köszönet Genitonak!!!Nélküled mindez nem jöhetett volna össze!Köszönjük!Ha ő nincs Genito mi most 2 ponttal lennénk szegényebbek.

 

És ,hogy miért gyenge a Honvéd?

 

Volt itt pár mozambiki játékos aki pár napja cstlakozott a csapathoz(nem sok idejük volt beilleszkedni),mindemellett folyamatos edző kérdés van szegényeknél,mert ugyebár az örökös beugró(biztos pont) mesternek csak egy szaros főiskolája van és nem  pedig egy kéthetes tanfolyama.Nem igazán mondható el a Honvédról,hogy nyugod felkészülésük volt.

Egyszerűen föl lettek küldve a játékosok,hogy na játszatok egy picit,s mi ezzel a nulla taktikával nem tudtunk semmit kezdeni.Azért jó hogy a hazai pálya előnye megvolt a Vadócz lőketnél.

 

Bíró(k):

 

Ők folyamatosan törekedtek arra,hogy nehogy kiemelkedjenek az igen gyenge mezőnyből és így itt ott borzasztó ítéleteket hoztak,pedig nem éreztem nehéz mérkőzésnek a tegnapit.Viszont 1ik tábor sem okolhatja őt,mert nem tudnám megmondani kit is támogattak,inkább csak 1szerűen hülyék voltak.

 

Röviden ennyit!

 

Külön köszönettel tartozok annak kedves szurkolótársamnak aki megtalálta pénztárcámat és visszaszolgáltatta.Még szerencse ,hogy a mellettem állók meghallották üvöltését(kié ez a pénztárca ??? :D)

 

Lecsó. Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41535
Szvsz a legrosszabb játékot az MTK ellen adtuk elő, szorosan a nyomában a hazai ETO elleni meccs jön.
Előzmény: Mirrmurr (41534)
Mirrmurr Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41534

Egy balfék szóviccel indítva, a Megaforce jóval több energiát ad, mint az Ave ásványvíz. Nagyon nem tetszett a tegnapi produktum. Remélem, nem ez lesz Satilla munkájának a lenyomata, amit a fiúk bemutattak. A szezon legrosszabb meccse volt eddig. Szerencsére a Kispest - ahol egyébként volt pár jól mozgó játékos - volt olyan kegyes, hogy bakizott, innentől kezdve felszabadultabb lett a játék.

A góljától függetlenül Virág Bélára figyelni kell. Ügyesen helyezkedik, agilis, nem jön zavarba. Hosszabb távon megoldás lehet a Habi-Éger páros környékén.

Böőr Zolinak gratulálok, meccs végi leeresztésén kívül - ami természetes ilyen pauza után - nagyon jól mozgott.

 

Hajrá, Loki!

Lecsó. Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41533
Minden szektort így lehetett megközelíteni.
De ki a faxt érdekel mikor meccset láthattunk.
Győztest, Böőr Zolist, tizenegyesberúgóst.
Hajrá LOKI!!!

ps: állítólag az MTK pályát tiszta cipővel lehet megközelíteni télen, nyáron, ráadásul ingyen is be lehet jutni.
Tömve is vannak a lelátók......
Előzmény: triman (41528)
sx7 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41532
Én ott vettem az Avet mindig.
Előzmény: MZ/Y (41519)
maZo Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41531

100% antitakony!!!

legyetek bajnokok plííííííííííz!!!!!!

ivanandras Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41530

hát hétközben a győri meccs piszok nehéz lesz... Zsombi játéka meglepett. Örömmel konstatáltam, hogy néha mozgott, hátrafelé futott és jól játszott. Kolakovicnak még be kell illeszkednie. De, hogy miért volt ez a sok meg nem értés a fiúk között ?? Tobe csak az utolsó 20-25 percre javult fel lényegesen. Azért megint kaptunk 3 igencsak ígéretes szabadrúgást és abból újfent nem nagyon tudtunk veszélyeztetni... ezen illene már változtatni... viszont tizi gólt lőttünk és ez nagy szó :)

 

HAJRÁ LOKI !!!

titolesz Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41529

.Bűnszar meccs volt,mi is gyengék voltunk,de megérdemeltük a sikert.Zolika jó volt nagyon,de hátrább a másik Zolikárol ez nem mondható el.Rockynak nem nagyon jöttek be a bedások.Kolakovicsot látva nekem olyan érzésem támadt,mintha Nenadics érkezett volna vissza közénk..Az sem volt semmi amit a mozambikiaknak mondogattak.Unga-bunga,Fekete Pákó stb.....

nem tudom figyeltétek-e ,de a bíró a meccs folyamán leköpte saját magát:-))) aztán nem győzött "mosakodni" utána:)

triman Creative Commons License 2005.03.13 0 0 41528
Azt elhiszem, hogy nem ez az a pálya amelyiket fejleszteni szeretnének, de hogy a 5-cm mély vizesárkokon át kell megközelíteni a stadiont (B szektor) már több mint 10 éve és semmi változás azt nehezen tudom elfogadni. Vagy a szurkoló nem számít?
Reeco Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41527

 

Nyertünk,de mily nehezen...

Még szerencse,hogy BigB megmondta előtte:

Ha imitálunk két gólörömöt,akkor nyerünk 2:0-ra!

A harmadikra már lelefújta a bíró bácsi... hehe

Remélem sikerült megkavarni minden tv-nézőt!

 

A stadion környéke viszont katasztrofális volt...

 

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41526

Minőségi változás Csipa beállítása  után történt addig sima, meddő mezőfölényünk volt. Csipa beállása után letettük a lasztit a földre és azt játszottuk amit kell és az utolsó 20-25 percben azt láttuk amit szerettünk volna. A kispest ezután mintha a pályán sem lett volna.

Változás az jelentette a számomra, hogy ezeket a meccseket régebben elvesztettük egy góllal amit természetesen a 89. perc tájékán kaptunk, most megnyertük ...2góllal.

 

Böőrke óriásit játszot...nyagyon boldog volt ..mi is.

 

 

Hajrá Loki!

Peti78 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41525
Nagyon idény eleji játék volt de hoztuk a kötelezőt!
Legjobban Böőr Zoli visszatérésének lehetett örülni.
HAJRÁ LOKI!
HT Miskolc Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41524
az sajnos az mlsz fennhatósága alá tartozik...
Előzmény: Tócsa (41523)
Tócsa Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41523

... és ez a Szurgent Lajos nem lehet a magyar bajnokságban vezetőedző, miután a TF-en 4 év után diplomát szerzett, mert van egy Mezei-féle licences, gyorstalpalós, 6 hetes, 1 millás, zsebmegtömős áltovábbkínzás!

Szeiben után várnám, hogy ez a kirablós edzőképzőnek álcázott rablást is beszüntessék!

Előzmény: ZOLCSI (41518)
Tócsa Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41522

Gratula magunknak!

A szurkolók jól nyomták, a játékosok küzdöttek, bár nagyon lassuak, pontatlanok és körülményesek voltak.

Sajnos nem tudtam kimenni a meccsre (380C), de a TV előtt majd felrobbantam a hibák miatt.

Hoztuk a kötelezőt, még ilyen gyenge játékkal is. Bár egy jó csapatnak is tudni kell ilyesmit! :)

 

Hajrá, Loki!

züfec Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41521
Bezony!

Tegnap is kerestem, nem találtam AVE-t. Vettem helyette Primaverát. (Az kit támogat? hehehe).

Sajnos nem tudtam kimenni a meccsre (ennyit a bérletemről, már a negyedik meccs, amire nem tok kimenni), amennyit a TV-ben (oda-oda pislogva) láttam belőle, kicsit nyögvenyelős volt a meccs, de óriási fílingem volt a második gólnál, olyan vérprofi volt az a gól, az 5 másodperce beállt Virág mutatványa.

Szóval a játékon van javítani való, de az ilyen tötymörgős, idény elejis, bekkelős-pesticsapatos meccseket mis soha nem szoktuk megnyerni. Most ez is sikerült!

Jó szombatom van!


Züfec
Előzmény: MZ/Y (41519)
HT Miskolc Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41520

szép lenne!

 

 

Előzmény: ZOLCSI (41517)
MZ/Y Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41519
Aztán 2-2, ha Kerekes fejesénél nem lát valamit a bíró...
Szóval nem jobban jöttünk ki, hanem forma-forma.

Lehet, hogy a fiúk az új szívgyógyászati központnak akarnak betegeket biztosítani? (Vagy az még csak épül?) Aszittem, sose találunk be. A 11-esnél nagy összegben fogadtam volna, hog kimarad.
De a 3 pont itt figyel és ez a lényeg!

AVE viszont nincs a Corában. Családnevelés elhalasztva. :o)
Előzmény: HT Miskolc (41515)
ZOLCSI Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41518

Szurgent Lajost mindig korrekt embernek tartottam.

 

Előzmény: Wác (41516)
ZOLCSI Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41517

"fogjátok meg a Fradit,"

 

Ez a feladat előbb rátok vár.

Szerdán.

Hajrá.

 

Előzmény: HT Miskolc (41515)
Wác Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41516
www.nb1.hu-ról!

DVSC-Honvéd 2-0
Hajrá, Loki! Loki-hajrá!

Debrecen, március 12., 20.00 Csak a hajrában verte meg Honvédot a Debrecen




A mérkőzést megelőzően mindkét csapat szurkolótábora pirotechnikai bemutatóval várta kedvenceit - és szórakoztatta saját magát.
Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapat előtt adódott lehetőség, de a befejezésnél valami mindig közbejött. Vadócz lövésénél Csernyánszki helyett a kapufa védett, míg Böőr tizenhatoson belüli beadásába Marito ért bele kézzel, de Fábián bíró csak szögletet ítélt, a szünetre így maradt a 0-0.
A fordulást követően nem változott a mérkőzés képe, a debreceniek igyekeztek átvenni az irányítást, ám ez nem sikerült, illetve remekül helytállt a Honvéd. A két szakvezető cserékkel operált, de egyik csapat sem tudta a maga javára eldönteni a találkozót.
A hajrában aztán Genito hibázott egy nagyot a tizenhatosán belül, és Böőr elleni szabálytalanságáért a Honvéd góllal fizetett: Éger értékesítette a tizenegyest a 84. percben. A három perccel később csereként beállt Virág Béla első labdaérintéséből, fejjel talált a Honvéd kapujába, eldöntve ezzel - kiegyenlített meccsen - a három pont sorsát.


Supka Attila (DVSC): - Nem úgy játszottunk, ahogyan a meccs előtt elterveztük, ennél a teljesítménynél több kell a jövőben. Nem találtuk a tíz emberrel a kapuja előtt tömörülő Honvéd védekezésének ellenszerét, ezért magunk dolgát nehezítettük meg. Ha az első félidőben hatékonyabb a támadójátékunk, és szerzünk egy gólt, minden másképpen alakulhatott volna, így azonban meg kellett szenvednünk a három pontért.

Szurgent Lajos (Honvéd): - A meccs előtt sok tekintetben rosszabb teljesítményre számítottam csapatomtól. A mozambiki játékosok nemrég érkeztek hozzánk, és még le vannak maradva, ennek ellenére az első félidőben egálban voltunk, sőt, kétszer is megszerezhettük volna a vezetést. Elől nem tudtuk megtartani a labdákat, a második félidőre a játékosok felőrölték az erejüket a védekezéssel, fejben elfáradtak, törvényszerű volt a két kapott gól.
HT Miskolc Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41515

aztán 1-2 ha Budovinszky bal oldali szabadrúgásánál az afrikai lökéséért is megadja...

 

hagyjuk, mondom mindkét oldalra rengeteget tévedett, ti jöttetek ki belőle jobban...

gratulálok nektek, fogjátok meg a Fradit, legyetek bajnokok (de ne így)

Előzmény: Frizuravarjú (41513)
Frizuravarjú Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41514
Amúgy rosszul játszottunk, de talán épp ez ad reményt, hogy most a szenvedős meccseinket is be tudjuk húzni. Nincs mese, ha a játék nem megy küzdeni, csúszni mászni kell, lesz még pár ilyen meccsünk, hiszen pl a Barcelona vagy a Chelsea is néha megszenvedve, mázlival gyűjti be a három pontot.
Tényleg öröm Böőr Zolika jó játéka, amennyire kritizáltam edzőmeccs után, most annyira dicséretet érdemel, neki volt merzse és tudása valami újat húzni néha. Kolakovics eltűnt a mezőnyben, szoknia kell még a csapatot, Zsombi mentalitása viszont csereként is példamutató. Éger is nagyon akart, sokat jött fel(jebb) a meccsen, megérdemelte, hogy az ő nevéhez fűződjön a gól(oda sem mertem nézni a 11-esnél). Szóval a három pont megvan, küzdeni kell tovább.

Hajrá Loki!
Frizuravarjú Creative Commons License 2005.03.12 0 0 41513
Akkor azzal 1:1 lett volna ha mi belőjük a kezezésért megadandó 11-est...
Előzmény: HT Miskolc (41511)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!