Keresés

Részletes keresés

Tomacius Creative Commons License 2003.01.08 0 0 357
Üdv!

Néztétek az FA Cup összefoglalót? Szinte mindenki láthatot egy kicsit a kedvelt csapatából! Igaz csak a gólokat mutatták, de az is több, mint a semmi. Azért hogy leamatőrözték a conference-s csapatokat, amiben van némi igazság, mondjuk úgy félprofik. Bár egy rakás csapat szinte div3-as szintű profinak tekinthető. (Doncaster, Chester, Halifax..stb..)

Tomacius

COME ON YOU GREENS!!!

Muntanitz Creative Commons License 2003.01.08 0 0 356
Az "is" alatt mit értesz? Azért a Newcastle-t nem aláztuk le, csak nagy harcban diadalmaskodtunk felettük. Hasonlóra számítok a Leicester ellen is. Bár most már a bajnokságban is el kellene kezdeni az előrenyomulást! Amúgy légy üdvözölve a topikban, pláne, hogy Wolves-szimpatizáns vagy! Nézz be máskor is!
Előzmény: LöSZöS19 (355)
LöSZöS19 Creative Commons License 2003.01.08 0 0 355
Üdv Mindenkinek!

Most találtam erre a topicra és örömmel tapasztalom, elég sok errefelé a Wolves szimpatizáns!
Én 1998 óta szoritok nekik, leginkább az akkor még kb 17 éves Robbie Keane hatására!
Remélem a Leicestert is lealázzák!

LöSZöS

Wagner Lopez Creative Commons License 2003.01.08 0 0 354
Mink meg az Everton után elkapjuk a Chelsea-t is!!!!
Előzmény: Tomacius (352)
GroundZero Creative Commons License 2003.01.08 0 0 353
Ami a MU-t illeti, nem, mintha egy cseppet is szeretném őket, de a ligakupában már elődöntők vannak, szal ott oda-vissza alaőpon megy, szal az, hogy először otthon játszanak, inkább hátrány nekik.

Az FA-kupában meg, a párosítást elnézve, remélem, nem veszed zokon, ha ellened drukkolok - már, ha kiverjük a Brightont... Nemrég otthon kaptunk ki tőlük a bajnokságban, mostanában nem igazán megy nekünk :(((

Gr0

Előzmény: Tomacius (352)
Tomacius Creative Commons License 2003.01.06 0 0 352
Üdv!

Nem mondanám, hogy oda vagyok a sorsolástól. Ha kiharcoljuk a továbbjutást idegenben a Dagenham ellenében, akkor is idegenbe kell menni (az FA Cup-ban idén már harmadszor). Nemigaz, hogy ilyen szerencsétlen ez a sorsolás. Az MU persze mindig otthon, a ligakupában a Leicester ellen, a hétvégén a Portsmouth ellen és most majd a West Ham ellen is. Bár, ha a szereplésünket nézzük, az idegenbeli sorsolás csak jó nekünk. Első körben 3-0 lett a Bury ellen, a másodikban pedig a Stockport ellen idegenben. Otthon meg egy szerény X egy conference-s csapattal.

Norwich City or Brighton v Plymouth Argyle or Dag & Red

Southampton v Cambridge United or Millwall

Walsall or Reading v Wimbledon

Blackburn Rovers v Bolton Wanderers or Sunderland

Rochdale v Cardiff City or Coventry City

Fulham v Charlton Athletic

Sheffield United v Ipswich Town

Shrewsbury Town v Chelsea

Stoke City v Bournemouth or Crewe Alexandra

Brentford v Grimsby Town or Burnley

Farnborough Town v Arsenal

Manchester United v West Ham

Gillingham or Sheffield Wednesday v Leeds United

Wolves v Leicester City

Watford v West Brom

Crystal Palace v Liverpool

COME ON YOU GREENS!

Muntanitz Creative Commons License 2003.01.06 0 0 351
Nálunk a kisgyermek miatt nem igazán ideális a helyzet focimeccs zavartalan nézéséhez, ráadásul mint korábban írtam, utálja az alkohol szagát, úgyhogy kénytelenek lennénk visszafogni magunkat. Első alkalommal (ha egyáltalán közvetítik a következő körben a meccsünket) szerintem próbáljuk ki a Champs Pubot, de más műintézmény is szóba jöhet. Egyébként január 25-ről van szó (ez egy szombat), és otthon fogadjuk a Div1-ben jelenleg második Leicestert. Ez sem lesz ugyan könnyű, de azért nem panaszkodhatunk a sorsolásra!
C'MON WOLVES!
Előzmény: Zöldferi (347)
Nationwide Creative Commons License 2003.01.06 0 0 350
Ez hihetetlen nagy meccs volt!!!! Életem öt legjobb derbije közé sorolom, pedig láttam már egy párat.
Ráadásul éreztem is, már szombaton mocorgott bennem, hogy itt valami nagy dolog készülődik. :-)

Zöldferi, neked gratula, ha egyszer a QPR játszana így, bele is halnék!

Tomacius Creative Commons License 2003.01.05 0 0 349
Üdv újra!

Azt hiszem, akik ebbe a fórumba irogatnak, azok az egész nationwide ligarendszer összes csapatát valamilyen szinten, de szeretik. Mégha kevesen is vagyunk. Persze mindegyikünknek van nagyon nagy kedvence is, amit el nem hagyna semmiért sem. Én is nagyon szorítottam a Wolves-nak (annak ellenére, hogy az NU az egyetlen PRM nagy csapat, amit tényleg szimpatikusnak találok, főleg azért, mert nemcsak mindenféle sztár van benne, hanem angol, ír, walesi, skót, északír is), így jó ötlet lesz a 2-es tipp Dagenham-ben. :) Kössz! Még egy kérdésem lenne: kedden a sport1 leadja az összefoglalóba szinte az összes meccs gólját vagy csak a nagyobb csapatok meccseit? Talán láthatom a zöldeket is.

Tomacius

Zöldferi Creative Commons License 2003.01.05 0 0 348
Hi Vorga!

Én,több mint 20 éve vagyok Wolverhampton drukker,úgyhogy Üdv és Isten hozott!

Előzmény: vorga (343)
Zöldferi Creative Commons License 2003.01.05 0 0 347
Ez Férfimunka volt!!!

Fiúk,azért nem írtam névreszólóan,mert úgy látom ez a győzelem nem csak a mi dicsőségünk/bár k..a jó lenne csak Mun-nal sütkérezni benne/.Most még egy kicsit be vagyok butulva a whisky-től/Azt hiszem,végig ott voltunk a szeren,lehet,sőt biztos,hogy elfogult vagyok,de MEGÉRDEMELTÜK!!
Az új Wolverhampton drukkereket én is sok szeretettel fogadom,remélem,nem csak fellángolás részükről,hanem majd együtt tudunk örülni ilyen meccsek után.
Tomacius!
Én mindenesetre Veled vagyok a Dagenham elleni visszavágón!Ez eddig is így volt,de a mostani nyilatkozat után C'MON Greens!
Azt nem is tudod elképzelni,hogy a Lescott ilyen "jó vágású gyerek?

Hey MUN!

A következő forduló részemről rendben,Zuglói gyerek vagyok.Szerintem viszont nagyobb ötlet a Champ's Pub-nál az,hogy Nálad,vagy nálam.De OK.valami kivetítő is,csak végre együtt drukkolhassak egy "echte" Wolves fan-nal!A haverok lelkesítő telefonjai renben voltak,de nem elégítettek ki.

Írtam SMS-t Zombori barátunknak,de nem olvastak be!Nem csodálom,mert azt kérdeztem tőle,ha minket teljesen esélytelennek ítélt meg a meccs előtt,mit nyilatkozott volna tegnap a Shrews-Everton előtt?

COME ON WOLVES!!!

Ja! A Wolves mezemben álltam /!/ végig a meccset,lehet,hogy számított?

:-))

Muntanitz Creative Commons License 2003.01.05 0 0 346
vorga,
Üdv a Wolves-családban! A Champs Pubban téged is várunk!

Tomacius,
Amikor alsó kameraállásból lassították Naylor mentését, akkor a labdát nem is lehetett látni, azt viszont igen, hogy Naylor bal lába, amivel a labdát kirúgta bizony jócskán a gólvonal mögött volt. Természetesen nem tenném érte tűzbe a kezem, hogy a labda teljes terjedelmével befért a gólvonal mögé (pláne, hogy nem is akarom), de azért megérteném, ha Newcastle-drukkerek erősen szívnák a fogukat a dolog miatt.
Ha írsz a Sport1-nek, magad mögött tudhatod a támogatásomat, de valós esély nem igazán van az ügy sikerére. Azért mindenki elsősorban a saját kedvencére kíváncsi, márpedig ha körülnézel a Drukkerkocsmában, akkor elég világos, hogy melyik csapatok topikjainak magas a hozzászólás-száma. Ezé a topiké még elég alacsony, bár a mai termés már egészen jó volt...

Ja, az előbb elfelejtettem megírni, hogy Lescottnak minden megbocsátva, azt pedig nem tudom, hogy honnan szerezte a fejsebét.

Tomacius Creative Commons License 2003.01.05 0 0 345
Ja, egy kérdés! Tudja valaki, mi volt Lescott fejével? Mintha megégették volna a homlokát.
A CM-ben is nagyon jó a srác.

:))

Tomacius Creative Commons License 2003.01.05 0 0 344
Gratulálok! A Wolves és a Shrews nemcsak magának nyert, hanem az egész Nationwide ligáknak. Komolyan mondom, írni kéne a Sport1-nek, hogy a német összefoglaló helyett (amit elvett az MTV) tegyék be egy-két órába a Div1,Div2,Div3 meccsek összefoglalóját. Szerintem a jogot simán meg tudnák venni, még viszonylag olcsón is a többi nagy ligához képest. Szerintem Lua-Lua nem is biztos hogy berúgta! Honnan tudod, hogy teljes terjedelmével bent volt, lehet, hogy csak félig!!! Ezt csak számítógépes kielemzéssel lehetne megállapítani felülnézetből. Mindegy, a lényegen semmit nem változtat...

COME ON PIGLRIMS!
COME ON WOLVES!
DIV1! DIV2! DIV3!

vorga Creative Commons License 2003.01.05 0 0 343
A mai naptól kezdve Wolves-szurkoló vagyok! Ami ma volt...! Nem is találok rá szavakat! Ez az új évszázad meccse!
Muntanitz Creative Commons License 2003.01.05 0 0 342
Rendben, tőlem nyugodtan leadhatják a két csapat őszi bajnokiját (Wolves-Forest 2-1)! :-)
Előzmény: Degec007 (341)
Degec007 Creative Commons License 2003.01.05 0 0 341
tényleg nagyon jók voltak!
bár jobban örülnék ha Nottingham mecset közvetitenének:)
Előzmény: Muntanitz (340)
Muntanitz Creative Commons License 2003.01.05 0 0 340
IGEN!!!
Amúgy jósnak sem lennék utolsó!
Elismerem Lualua gólját, de végülis a lényeg: kivertük a Szarkákat!
Nem akarok igazságtalan lenni Bellamy-val, nagyon jó játékos, de nem kedvelem a hisztis sztárokat, úgyhogy egy csipetnyi kárörömöt is érzek.
Zöldferi, pesti vagy? Ha igen, akkor a Wolves következő FA Kupa meccsét a Champs Pubban nézzük kivetítőn (már ha adja a Sport1)! Remélem, a mai meccs szerzett néhány új rajongót a Wolves-nak!
C'MON WOLVES!
Degec007 Creative Commons License 2003.01.05 0 0 339
jövöre a PL elkeni a West Ham száját!:)

javitok
jövöre a PL-ben elkeni a West Ham száját!:)

Előzmény: Degec007 (338)
Degec007 Creative Commons License 2003.01.05 0 0 338
a Nottingham is igazán továb léphetett volna
jövöre a PL elkeni a West Ham száját!:)
Előzmény: Tomacius (331)
Degec007 Creative Commons License 2003.01.05 0 0 337
3:2 már megvan:)
Előzmény: Muntanitz (336)
Muntanitz Creative Commons License 2003.01.05 0 0 336
Bellamy ugyan rájátszott egy kicsit, de akkor is Lescott nyakába kell varrnom a második gólt. Iszonyú rossz ütemben engedte el Bellamy karját. Most egy '96-os UEFA-meccs megismétlődésében reménykedem: a Fradi-Newcastle félideje is 2-2 volt az FTC 2-0-ás vezetése után, a vége pedig 3-2 lett, mert a második félidőben már csak a Fradi talált be Lisztes révén. Remélem, most is akad egy "Lisztes", mondjuk Ndah vagy Cameron személyében.
Előzmény: Zöldferi (335)
Zöldferi Creative Commons License 2003.01.05 0 0 335
50 perc múlva kezdünk!Whisky,barna sör behűtve,kazetta bekészítve,adrenalinszint az egekben!
COME ON WOLVES!

Remélem,nem fog össze-vissza ugrálni a kép,mint a Man City-Liverpool-on.
Tomacius!
Sorry,de X-re vettem a meccseteket a mix-en,de ha benne lesz a visszavágó is,azt lehúzom vendégbe :-)

Előzmény: Muntanitz (334)
Muntanitz Creative Commons License 2003.01.05 0 0 334
Ma a Wolverhamptonon a sor!
Előzmény: Wagner Lopez (332)
Levi81 Creative Commons License 2003.01.05 0 0 333
333
Előzmény: Wagner Lopez (332)
Wagner Lopez Creative Commons License 2003.01.05 0 0 332
Tegnap nagyot alakított a Shrewsbury!!!
Előzmény: Tomacius (331)
Tomacius Creative Commons License 2003.01.04 0 0 331
Üdv!

Megvan egy rakás eredmény az FA Cup-ból! Nálunk nagy a csalódás, csak egy 2-2-re futotta a conference-s Dagenham ellen. Vezettek és fordítottunk, de mégiscsak utazni kell a replay meccsre. A csapat managere már meccs előtt mondta, hogy nem szabad lenézni őket, mert a Dagenham egy "huge banana skin". Hát mondhatjuk azt, megcsúsztunk, de még nem estünk el. :((

Eredmények:

FT Manchester U. 4 - 1 Portsmouth

FT Arsenal 2 - 0 Oxford U.

FT Aston Villa 1 - 4 Blackburn R.

FT Blackpool 1 - 2 Crystal Palace

FT Bolton W. 1 - 1 Sunderland

FT Bournemouth 0 - 0 Crewe Alexandra

FT Brentford 1 - 0 Derby County

FT Cambridge U. 1 - 1 Millwall

FT Cardiff C. 2 - 2 Coventry C.

FT Charlton Athletic 3 - 1 Exeter C.

FT Chelsea 1 - 0 Middlesbrough

FT Darlington 2 - 3 Farnborough T.

Postp. Gillingham ? - ? Sheffield W.

FT Grimsby T. 2 - 2 Burnley

FT Ipswich T. 4 - 0 Morecambe

FT Leicester C. 2 - 0 Bristol C.

FT Macclesfield T. 0 - 2 Watford

FT Plymouth Argyle 2 - 2 Dagenham & R'bridge

FT Preston North End 1 - 2 Rochdale

FT Rotherham U. 0 - 3 Wimbledon

FT Scunthorpe U. 0 - 2 Leeds U.

FT Sheffield U. 4 - 0 Cheltenham

FT Shrewsbury T. 2 - 1 Everton

FT Stoke C. 3 - 0 Wigan Athletic

FT Walsall 0 - 0 Reading

FT West Bromwich A. 3 - 1 Bradford C.

FT West Ham U. 3 - 2 Nottingham F.

Gr0!

Egyébként kőszegi vagyok, szóval, ha még megyeszékhelyen lehet ilyen könyvet kapni nincs gáz, de azért Pestre nem megyek minden nap. Jó lenne, ha neten lehetne rendelni, mint a Computerbooks-nál.

Tomacius

COME ON YOU GREENS!

Előzmény: GroundZero (330)
GroundZero Creative Commons License 2003.01.04 0 0 330
Hol lax?

Gr0

Előzmény: Tomacius (329)
Tomacius Creative Commons License 2003.01.03 0 0 329
Szerintetek meg lehet venni más városban is? Vagy neten lehet ilyesmit rendelni MO-n?

****

Tegnapi friendly meccsünket elmosta az eső, így lekötöttek egy másikat hétfőre a szintén közeli Saltash-ban. Fogadnom kéne! Ha Ł5-t rakok arra, hogy 3-2-re nyerünk szombaton, és így lesz, akkor Ł140-t adnának vissza.

COME ON YOU GREENS!

Előzmény: GroundZero (328)
GroundZero Creative Commons License 2003.01.03 0 0 328
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbalra :)

Gr0

Előzmény: GroundZero (327)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!