Néztétek az FA Cup összefoglalót? Szinte mindenki láthatot egy kicsit a kedvelt csapatából! Igaz csak a gólokat mutatták, de az is több, mint a semmi. Azért hogy leamatőrözték a conference-s csapatokat, amiben van némi igazság, mondjuk úgy félprofik. Bár egy rakás csapat szinte div3-as szintű profinak tekinthető. (Doncaster, Chester, Halifax..stb..)
Az "is" alatt mit értesz? Azért a Newcastle-t nem aláztuk le, csak nagy harcban diadalmaskodtunk felettük. Hasonlóra számítok a Leicester ellen is. Bár most már a bajnokságban is el kellene kezdeni az előrenyomulást! Amúgy légy üdvözölve a topikban, pláne, hogy Wolves-szimpatizáns vagy! Nézz be máskor is!
Most találtam erre a topicra és örömmel tapasztalom, elég sok errefelé a Wolves szimpatizáns!
Én 1998 óta szoritok nekik, leginkább az akkor még kb 17 éves Robbie Keane hatására!
Remélem a Leicestert is lealázzák!
Ami a MU-t illeti, nem, mintha egy cseppet is szeretném őket, de a ligakupában már elődöntők vannak, szal ott oda-vissza alaőpon megy, szal az, hogy először otthon játszanak, inkább hátrány nekik.
Az FA-kupában meg, a párosítást elnézve, remélem, nem veszed zokon, ha ellened drukkolok - már, ha kiverjük a Brightont... Nemrég otthon kaptunk ki tőlük a bajnokságban, mostanában nem igazán megy nekünk :(((
Nem mondanám, hogy oda vagyok a sorsolástól. Ha kiharcoljuk a továbbjutást idegenben a Dagenham ellenében, akkor is idegenbe kell menni (az FA Cup-ban idén már harmadszor). Nemigaz, hogy ilyen szerencsétlen ez a sorsolás. Az MU persze mindig otthon, a ligakupában a Leicester ellen, a hétvégén a Portsmouth ellen és most majd a West Ham ellen is. Bár, ha a szereplésünket nézzük, az idegenbeli sorsolás csak jó nekünk. Első körben 3-0 lett a Bury ellen, a másodikban pedig a Stockport ellen idegenben. Otthon meg egy szerény X egy conference-s csapattal.
Norwich City or Brighton v Plymouth Argyle or Dag & Red
Nálunk a kisgyermek miatt nem igazán ideális a helyzet focimeccs zavartalan nézéséhez, ráadásul mint korábban írtam, utálja az alkohol szagát, úgyhogy kénytelenek lennénk visszafogni magunkat. Első alkalommal (ha egyáltalán közvetítik a következő körben a meccsünket) szerintem próbáljuk ki a Champs Pubot, de más műintézmény is szóba jöhet. Egyébként január 25-ről van szó (ez egy szombat), és otthon fogadjuk a Div1-ben jelenleg második Leicestert. Ez sem lesz ugyan könnyű, de azért nem panaszkodhatunk a sorsolásra!
C'MON WOLVES!
Ez hihetetlen nagy meccs volt!!!! Életem öt legjobb derbije közé sorolom, pedig láttam már egy párat.
Ráadásul éreztem is, már szombaton mocorgott bennem, hogy itt valami nagy dolog készülődik. :-)
Zöldferi, neked gratula, ha egyszer a QPR játszana így, bele is halnék!
Azt hiszem, akik ebbe a fórumba irogatnak, azok az egész nationwide ligarendszer összes csapatát valamilyen szinten, de szeretik. Mégha kevesen is vagyunk. Persze mindegyikünknek van nagyon nagy kedvence is, amit el nem hagyna semmiért sem. Én is nagyon szorítottam a Wolves-nak (annak ellenére, hogy az NU az egyetlen PRM nagy csapat, amit tényleg szimpatikusnak találok, főleg azért, mert nemcsak mindenféle sztár van benne, hanem angol, ír, walesi, skót, északír is), így jó ötlet lesz a 2-es tipp Dagenham-ben. :) Kössz! Még egy kérdésem lenne: kedden a sport1 leadja az összefoglalóba szinte az összes meccs gólját vagy csak a nagyobb csapatok meccseit? Talán láthatom a zöldeket is.
Fiúk,azért nem írtam névreszólóan,mert úgy látom ez a győzelem nem csak a mi dicsőségünk/bár k..a jó lenne csak Mun-nal sütkérezni benne/.Most még egy kicsit be vagyok butulva a whisky-től/Azt hiszem,végig ott voltunk a szeren,lehet,sőt biztos,hogy elfogult vagyok,de MEGÉRDEMELTÜK!!
Az új Wolverhampton drukkereket én is sok szeretettel fogadom,remélem,nem csak fellángolás részükről,hanem majd együtt tudunk örülni ilyen meccsek után.
Tomacius!
Én mindenesetre Veled vagyok a Dagenham elleni visszavágón!Ez eddig is így volt,de a mostani nyilatkozat után C'MON Greens!
Azt nem is tudod elképzelni,hogy a Lescott ilyen "jó vágású gyerek?
Hey MUN!
A következő forduló részemről rendben,Zuglói gyerek vagyok.Szerintem viszont nagyobb ötlet a Champ's Pub-nál az,hogy Nálad,vagy nálam.De OK.valami kivetítő is,csak végre együtt drukkolhassak egy "echte" Wolves fan-nal!A haverok lelkesítő telefonjai renben voltak,de nem elégítettek ki.
Írtam SMS-t Zombori barátunknak,de nem olvastak be!Nem csodálom,mert azt kérdeztem tőle,ha minket teljesen esélytelennek ítélt meg a meccs előtt,mit nyilatkozott volna tegnap a Shrews-Everton előtt?
COME ON WOLVES!!!
Ja! A Wolves mezemben álltam /!/ végig a meccset,lehet,hogy számított?
vorga,
Üdv a Wolves-családban! A Champs Pubban téged is várunk!
Tomacius,
Amikor alsó kameraállásból lassították Naylor mentését, akkor a labdát nem is lehetett látni, azt viszont igen, hogy Naylor bal lába, amivel a labdát kirúgta bizony jócskán a gólvonal mögött volt. Természetesen nem tenném érte tűzbe a kezem, hogy a labda teljes terjedelmével befért a gólvonal mögé (pláne, hogy nem is akarom), de azért megérteném, ha Newcastle-drukkerek erősen szívnák a fogukat a dolog miatt.
Ha írsz a Sport1-nek, magad mögött tudhatod a támogatásomat, de valós esély nem igazán van az ügy sikerére. Azért mindenki elsősorban a saját kedvencére kíváncsi, márpedig ha körülnézel a Drukkerkocsmában, akkor elég világos, hogy melyik csapatok topikjainak magas a hozzászólás-száma. Ezé a topiké még elég alacsony, bár a mai termés már egészen jó volt...
Ja, az előbb elfelejtettem megírni, hogy Lescottnak minden megbocsátva, azt pedig nem tudom, hogy honnan szerezte a fejsebét.
Gratulálok! A Wolves és a Shrews nemcsak magának nyert, hanem az egész Nationwide ligáknak. Komolyan mondom, írni kéne a Sport1-nek, hogy a német összefoglaló helyett (amit elvett az MTV) tegyék be egy-két órába a Div1,Div2,Div3 meccsek összefoglalóját. Szerintem a jogot simán meg tudnák venni, még viszonylag olcsón is a többi nagy ligához képest. Szerintem Lua-Lua nem is biztos hogy berúgta! Honnan tudod, hogy teljes terjedelmével bent volt, lehet, hogy csak félig!!! Ezt csak számítógépes kielemzéssel lehetne megállapítani felülnézetből. Mindegy, a lényegen semmit nem változtat...
COME ON PIGLRIMS!
COME ON WOLVES!
DIV1! DIV2! DIV3!
IGEN!!!
Amúgy jósnak sem lennék utolsó!
Elismerem Lualua gólját, de végülis a lényeg: kivertük a Szarkákat!
Nem akarok igazságtalan lenni Bellamy-val, nagyon jó játékos, de nem kedvelem a hisztis sztárokat, úgyhogy egy csipetnyi kárörömöt is érzek.
Zöldferi, pesti vagy? Ha igen, akkor a Wolves következő FA Kupa meccsét a Champs Pubban nézzük kivetítőn (már ha adja a Sport1)! Remélem, a mai meccs szerzett néhány új rajongót a Wolves-nak!
C'MON WOLVES!
Bellamy ugyan rájátszott egy kicsit, de akkor is Lescott nyakába kell varrnom a második gólt. Iszonyú rossz ütemben engedte el Bellamy karját. Most egy '96-os UEFA-meccs megismétlődésében reménykedem: a Fradi-Newcastle félideje is 2-2 volt az FTC 2-0-ás vezetése után, a vége pedig 3-2 lett, mert a második félidőben már csak a Fradi talált be Lisztes révén. Remélem, most is akad egy "Lisztes", mondjuk Ndah vagy Cameron személyében.
50 perc múlva kezdünk!Whisky,barna sör behűtve,kazetta bekészítve,adrenalinszint az egekben!
COME ON WOLVES!
Remélem,nem fog össze-vissza ugrálni a kép,mint a Man City-Liverpool-on.
Tomacius!
Sorry,de X-re vettem a meccseteket a mix-en,de ha benne lesz a visszavágó is,azt lehúzom vendégbe :-)
Megvan egy rakás eredmény az FA Cup-ból! Nálunk nagy a csalódás, csak egy 2-2-re futotta a conference-s Dagenham ellen. Vezettek és fordítottunk, de mégiscsak utazni kell a replay meccsre. A csapat managere már meccs előtt mondta, hogy nem szabad lenézni őket, mert a Dagenham egy "huge banana skin". Hát mondhatjuk azt, megcsúsztunk, de még nem estünk el. :((
Eredmények:
FT Manchester U. 4 - 1 Portsmouth
FT Arsenal 2 - 0 Oxford U.
FT Aston Villa 1 - 4 Blackburn R.
FT Blackpool 1 - 2 Crystal Palace
FT Bolton W. 1 - 1 Sunderland
FT Bournemouth 0 - 0 Crewe Alexandra
FT Brentford 1 - 0 Derby County
FT Cambridge U. 1 - 1 Millwall
FT Cardiff C. 2 - 2 Coventry C.
FT Charlton Athletic 3 - 1 Exeter C.
FT Chelsea 1 - 0 Middlesbrough
FT Darlington 2 - 3 Farnborough T.
Postp. Gillingham ? - ? Sheffield W.
FT Grimsby T. 2 - 2 Burnley
FT Ipswich T. 4 - 0 Morecambe
FT Leicester C. 2 - 0 Bristol C.
FT Macclesfield T. 0 - 2 Watford
FT Plymouth Argyle 2 - 2 Dagenham & R'bridge
FT Preston North End 1 - 2 Rochdale
FT Rotherham U. 0 - 3 Wimbledon
FT Scunthorpe U. 0 - 2 Leeds U.
FT Sheffield U. 4 - 0 Cheltenham
FT Shrewsbury T. 2 - 1 Everton
FT Stoke C. 3 - 0 Wigan Athletic
FT Walsall 0 - 0 Reading
FT West Bromwich A. 3 - 1 Bradford C.
FT West Ham U. 3 - 2 Nottingham F.
Gr0!
Egyébként kőszegi vagyok, szóval, ha még megyeszékhelyen lehet ilyen könyvet kapni nincs gáz, de azért Pestre nem megyek minden nap. Jó lenne, ha neten lehetne rendelni, mint a Computerbooks-nál.
Szerintetek meg lehet venni más városban is? Vagy neten lehet ilyesmit rendelni MO-n?
Tegnapi friendly meccsünket elmosta az eső, így lekötöttek egy másikat hétfőre a szintén közeli Saltash-ban. Fogadnom kéne! Ha Ł5-t rakok arra, hogy 3-2-re nyerünk szombaton, és így lesz, akkor Ł140-t adnának vissza.