Szerintem sincs benne semmi bántó, komolyan köszöntem meg, frankón összeszedted a dolgokat! A tapasztalat nagy kincs. Most meg itt ez a "sajtakció"! :-( Üdv.
És a magyar törvények előírják,hogy veszteséggel nem adhatsz tovább semmit,csak selejtezés után,de akkor is max 10% veszteségel,vagy 0 forintal adhatod tovább,de pl ez élelmiszerre nem vonatkozhat,így akárhogy is nézem,még a 699-el is nyernek:)
Pedig 300Ft minusz,ha nyernek így rajta 200Ft-ot,akkor is az első ár esetében is szép árrés van,pedig ez egy sima sajt:DDD
Igen láttam a 'rámpákat',igazából nem 'vitát'akarok ebből,hogy kamu-e,avagy baró,csak a cikk címével próbáltam hsz-t írni....lényegében nekem tökmindegy,jó a film,jó az Autó:))megnéztem 20x&mindig észrevettem vmi apróságot-érdekességet:))
Szia! Majd egész pontosan megnézem neked, most nem vagyok otthon. Az biztos, hogy 24-esbe való, 40 W-os,(azt hiszem) az van a dobozán. Kint autóhifi építéssel foglalkozik a srác, tuti jó a 24-esbe. (Magyar felesége volt, onnan ismertem, csak hát már elváltak, sajnos.Nagyon profi volt!) Csabai mester biztos tudja az átmérőjét, de majd azt is megnézem. Most vettem ki másodszor a dobozból. Ára....őszintén, fogalmam nincs, majd kitalálunk vm-t. Üdv.