Keresés

Részletes keresés

Omega12 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 574
A rendőröket megvédeném. Ők azt csinálják, amilyen utasítást nekik adtak. Elhiheted, hogy ők még jobban útálják ezeket a tetveket mint az átlagember, azonban, ha valami hülyeséget csinálnak könnyebben jutnak rács mögé, mint  ezek a patkányok.
Előzmény: Hát ne éljen Eduárd? (570)
Réky12 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 571
Én arra vagyok kíváncsi,hogy a többi orkot nem veszik-e elő,segítségnyújtás elmulasztása címen...?
Vagy bűnrészesség vádjával....
Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2009.02.09 0 0 570
Mégis mit vártál?
A rendőrbünözők ugyanolyan ellenségei a magyarnak,mint a pirézek.
Ugyanúgy pusztulnia kell mindnek.
Előzmény: Törölt nick (567)
Réky12 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 569
Handball lost a giant

The sad news of a brutal Saturday night aggression is clear: players of MKB Veszprém were attacked in a restaurant of Veszprém by a group of criminals armed with knives. However, the exact circumstances are still unclear...
Omega12 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 568
Nem most kell revansot venni, mert most pár napig biztos Veszprém köré lesz vezényelve a REBISZ összes bevethető embere. Néhány hét múlva mikor már lecsengőben lesz az ügy és védtelenek lesznek a patkányok.
Réky12 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 566
Remélem ezt a tetves sztojkát olyanok kapják el,akik elfelejtik átadni a yardnak...
Réky12 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 565
...Évek óta mondogatjuk, hogy az SZDSZ "jogvédőinek" irracionális és beteg magatartása nem vezet sehová. Hogy az MSZP meghunyászkodó, mindig a bűn pártját fogó gyáva sunyisága botrány és tragédia. Hogy a rendőrség megfélemlítése az ilyen és ehhez hasonló ügyekben anarchiához fog vezetni. Hát tessék: egy román fiú halott, egy szerb és egy horvát fiú élete romokban, és 15-20 vagy akárhány állat meg szabadlábon. És a nép suttog, és befelé nyeli kínját, és sorolja napi tapasztalatait más állatok viselt dolgairól. A vidék Magyarországán megszűnt a közbiztonság, falvainkban öregeket lopnak és gyilkolnak meg naponta, gyermekeinket erőszakolják meg és gyilkolják meg, tanárainkat pedig meglincselik a gyerekeik szeme láttára. Naponta vernek és aláznak meg tanárokat és tanárnőket az iskoláinkban - mind-mind-mind cigányok! A rendőrök meg foguk közt szűrik a szót, félve és dadogva és rettegve és ökölbe szorult kézzel: tudjuk, kik voltak... Cigányok voltak...

nekem ez nagyon betett...
Előzmény: Törölt nick (563)
Irisbus Creative Commons License 2009.02.09 0 0 564
(Miképpen vadállatok a móri mészárosok is, persze. Csak az ő tettükre soha nem próbált meg semmilyen felmentést keresni a liberális értelmiség, és nem foglalkoztak családi hátterükkel meg a nehéz sorsukkal...)
Előzmény: Törölt nick (563)
Irisbus Creative Commons License 2009.02.09 0 0 561
Réky12 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 559
Állítólag a rtlklub hírportálján fent van a kamerák felvételei,de nem lehet megnyitni az oldalt,mert nem bírja a szerver...
Réky12 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 556
Vajon ki lesz a mi Frodónk,aki legyűri ezeket az orkokat???
kano27 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 555
"Akinek van egy csöpp esze, az elmegy ebből az országból"
Teljesen egyetértünk. Már keresem a lehetőséget.
Előzmény: mucibak (551)
tusiz1 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 554
Valamit tenni kéne, hiszen már nekünk kell félni hazánkban. Nem lehet a gyerekeinket félelem nélkül elengedni, mert az indiánok keresik a lehetőséget a kötekedésre. Összefogás segít csak rajtunk, a kormány nem hiszen tusolja a problémát.
Omega12 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 553

Ez nagyon szép és, jó, hogy megfogják ezeket a brutális gyilkosokat, azonban van egy kérdésem a többi hasonló bűnöző cigánnyal mi lesz. Azokkal akik soha nem dolgoztak mégis kastélyokat vesznek több száz millióért. Mert gondolom azok tiszta úton szerezték a pénzüket.

Természetesen élik  tovább életüket, és rettegésben tartják majd a normálisan gondolkodó embereket.

Ez a két- hármom dögevő kap majd 10 évet, amit jó magaviseletre hívatkozva a letöltés alatt feleznek, így pár évműlva újra azt csinálják amihez éppen  kedvük lesz. Sőt a többi hasonszőrű cigány szemében ők hősök lesznek.  Úgy vélem itt egy megoldás lenne ezekkel a gyilkosokkal szemben Veszprém főterén nyílvános kivégzésben részesülnének. Kötélell a nyakukban bitófán végeznék.  

Néhány évvel ezelőtt jártam a Veszprémi büntetésvégrehajtó intézetben. /Nem mint rab, hanem mint látogató./ Szomoruan kellett megállapítanom, hogy bizony szinte jobb ellátásban részesülnek ott a rabok, mint én anno a kollégiumban. A konditermük pedig azt gondolom vetekedhet néhány élvonalbeli kézilabda csapatéval. Valamint odabent tarthatják a kapcsolatot rég nem látott barátjaikkal. Továbbá, ha a zárkájukban televíziózni akarnak azt  a többcsatornás színestelevíziójukon megtehetik. És gondolom a többi ilyen intézményben sem lehet sokkal rosszabb a helyzet.

Felteszem a kérdést mi a büntetés akkor ott bennt? Az hogy nem lehetnek a családjukkal? A mocsok cigányoknak amilyen ezek is voltak úgy gondolom nem sokat jelent a család, mert ellenkező esetben hétvégén is az asszony és a gyermek mellett lett volna a helyük nem pedig azon elmélkedniük kibe köthetnének bele, kit raboljanak ki, vagy gyilkoljanak meg.

Én is sokkal jobban örültem volna, ha a szerbek veszik kezükbe a dolgot nem pedig a magar igazságszolgáltatás.  

A tisztelt Drasokovics Úrnak pedig csak azt kívánom, egyszer Őt hagyják úgy igazán helyben a cigányok, akkor talán felfogja azzal a pont agyával, hogy igenis van bőrszíne is a bűnözésnek.   

Fatboy Slim Creative Commons License 2009.02.09 0 0 552
abszolút igaz
Előzmény: mucibak (551)
mucibak Creative Commons License 2009.02.09 0 0 551
Miről beszélünk elvtársak?
Nem akar itt senki semmit megakadályozni. Nekik úgy jó, ahogy van. Az átlagpolgár nem mer a bűnözőkkel szemben fellépni, mert fél. Nekik az a jó, ha félnek az emberek.
Ha bármit akarnának tenni, már rég megtehették volna. A rendőrség, ha nem tök hülyékből áll, pontosan tudja, hogy kiket kellene bezárni.
Most nagy a pofájuk, hogy már tudják, kik szúrtak. Három ork. De ezeknek nem lett volna olyan nagy a pofájuk, ha nincs ott mögöttük a többi 30, illetve ha nem tudnák, hogy úgy sem kapnak komoly büntetést. Tegyük föl, hogy bezárják őket néhány évre. Elcsendesedik minden, s néhány év múlva ismét kint lesznek. Amíg pedig bent vannak, még jobban kigyúrják magukat, s ugyanúgy irányítják a többi orkot, mint eddig.

Amikor az országos cigányvajda vezetésével 150-en végigvonultak Siófokon, hol voltak a szemkilövős kommandósok, miért nem itt játsszák a nagyfiút, miért a védtelenekkel szemben erősek. (Persze tudom: nem küldték őket. Mert nem árt, ha fél a polgár.)
Ott együtt volt a sok bunkó, négy-öt ember elintézhette volna
Hol van most a Tettre kész rendőrök szervezete, most miért nem készek a tettre.
Miért a veszprémi kézilabdásoknak kell félni, hogy még nyilatkozni sem mernek. Miért nem az orkok félnek.

Akinek van egy csöpp esze, az elmegy ebből az országból, mert itt a nép sem tud összefogni a söpredék ellen, a politikai elit meg nagy ívben tesz az emberek fejére. Őket valóban védi a rendőrség, nem úgy, mint az átlagembert.
zlotyi11 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 550
Félelmetes ami történt. Nyugodjék békében Cozma, a sérülteknek meg jobbulást.
Solberg01 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 548
Sziasztok!

Muszáj leírni gondolataimat. Eddig hittem a médiának, liberálisan gondolkodtam, elfogadtam, hogy mindenki egyenlő és mindenkit megillet az ártatlanság joga, elleneztem a Magyar Gárdát, hisz feleslegesnek tartottam, azt hittem a rendőrség és a titkosszolgálatok kézben tartják a kisebbségi bűnözői csoportokat, az olaszliszkai tanár gyilkosság felháborított, de mivel a média se foglalkozott vele túl sokat, bennem is feledésbe merült az ügy. Azonban a hétvégi szőrnyűség mellett már nem lehet szótlanul elmenni, ez egy tragédia. Tragédia Veszprémnek, tragédia a Kézilabda Szurkolóknak, és tragédia egész Magyarországnak és Romániának. Kedves Veszprémiek, Kézilabda Szurkolók, Magyarok, Román testvéreink, együtt érzek veletek és részvétemet nyílvánítom. Nem csak egy embert, hanem egy barátot, egy példaképet egy modernkori hőst vesztettünk. Miért kellett ennek megtörténnie, miért vannak az ilyen gyilkosok szabadlábon, nem hiszem el, hogy eddig nem tettek semmit , amiért le lehetett volna csukni őket… Hol voltak a rendőrök, hol voltak a titkosszolgálatok. Miért a normális embereket zaklatják, miért nem az ilyen mocskokat. Miért nem tart az APEH vagyonvizsgálatot az össze fuxos, bőrnyakú, Mercis cigánynál? És ki lesz az az ember aki kiáll  a nyilvánosság elé és ezekre választ ad? Ilyenkor hol van a Kisebbségi Ombudsman? Hol van az Amnesty International? Ülnek a légkondis irodájukban és behúzzák fülüket farkukat… Az össze köcsögöt, akik azt mondták, el van nyomva a cigány kissebség Magyarországon, hogy nincs cigány bűnözés, és hogy hátrányos helyzetűek, beköltöztetném őket enyingi cigány telepre éljenek ott egész életükben…

Elég volt…

kano27 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 547
Sziasztok!

Nem tudom, hogy mit mondhatnék, de nagyon-nagyon dühös vagyok. Nem vagyok c**ányellenes (eddig nem voltam), de most már elég volt. Miért nem lehet ennek törvényes keretek között végetvetni? Ami ebben az országban folyik az már sok(k). Nagyon örültem volna, ha a rendőrség nem kapta volna el őket, hanem Sesum apjáék vették volna kezelésbe a tetveket. A rendőrség helyében adtam volna 1-2 tippet a 300 szerbnek, hogy hol keressék őket. Figyeljétek meg, hogy majd jön az ombutsman, meg a kisebbségi képviselők és igyekeznek kimosni őket. Ez a baj itt, hogy több joguk van nekik mint egy tisztességes magyar állampolgárnak.
Részvétem mindenkinek és remélem, hogy megkapják ezek a szemét c*****ok a méltó büntetésüket (nem feltétlenül az igazságszolgáltatástól, mert mint tudjuk az az Ő oldalukon áll).
HAJRÁ VESZPRÉM!!!
Llaca Creative Commons License 2009.02.09 0 0 546
Részvétem. :-((((((
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.09 0 0 545
Korrigálok,szar a link:S
– Beszéltem a veszprémi vezetőkkel. Ha kell, játékosokkal segítjük őket. Mivel Julian Stamate és Lele Ákos nem játszott a Bajnokok Ligájában, így őket ajánljuk fel az MKB-nak. Még olyan kikötésünk sem lesz, hogy ellenünk nem játszhatnak.
Katt
Előzmény: Törölt nick (544)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.09 0 0 544
Pistrui László:
– Beszéltem a veszprémi vezetőkkel. Ha kell, játékosokkal segítjük őket. Mivel Julian Stamate és Lele Ákos nem játszott a Bajnokok Ligájában, így őket ajánljuk fel az MKB-nak. Még olyan kikötésünk sem lesz, hogy ellenünk nem játszhatnak.
katt
Szkv65 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 543
Az oké, hogy 2 állatot keres a rendőrség, és talán az egyik meg is van. De ha jól emlékszem, kicsit többen voltak.
Tamáska Travel Creative Commons License 2009.02.08 0 0 541

Ez annyiban más az általad említett esettől, hogy itt nem magyarok estek áldozatul, így a nemzetközi figyelem is ráterelődött az ügyre. Itt villámgyorsan fel kell valamit mutatni, mert különben bukuk az egész megélhetési fajvédő brigád a drazséval és bandájával együtt.

Affelől nekem sincs kétségem,hogy ha mondjuk három ujságkihordó lenne az áldozat, nem is tudnánk róla.

Előzmény: ik (535)
tomej Creative Commons License 2009.02.08 0 0 540
'Két férfit keres a rendőrség a vasárnap hajnali, veszprémi tragédia ügyében - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Egyikük, Raffael Sándor körülbelül 170 centiméter magas, izmos, erős testalkatú, rövid sötét hajú. Másikuk, Sztojka Iván körülbelül 165-170 centiméter magas, izmos, sportos testalkatú, kopasz, feje borotvált Enying ill. Sárbogárdi lakosok'
Lejmike Creative Commons License 2009.02.08 0 0 539

Őszinte részvétünk a veszprémi kézilabdának, szurkolóknak, barátoknak, családtagoknak és a csapatnak. Borzalmas tragédia történt, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Dunaferr NK szurkolói

0Linda0 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 538
http://www.telesport.hu/Hirek/2009/02/08/20/Ime_Marian_Cozma.aspx
xxx7 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 537
http://www.hetivalasz.hu/cikk/0902/veszpremi_gyilkossag

Remélem minél hamarabb meglesznek a gyilkosok
ik Creative Commons License 2009.02.08 0 0 536
"ne lepődjenek meg a parlamanetben-alvók,h mindenki elköltözik az országból"

A Parlamentiek - egy kisebb része - csak arra vár, hogy menjenek minél többen és majd költöztetnek ide távolról...
Emlékszel mit mondott az egyik közülük: El lehet menni innen!
Előzmény: AtoBoldon (512)
ik Creative Commons License 2009.02.08 0 0 535
"a jog eszközeivel nem lehet Igazságot szolgáltatni"

Nem is fognak -> lásd a Simon Tibor esete, vagy az olaszliszkai eset!
Előzmény: Uzza Ahio (513)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!