Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

aaafunclub Creative Commons License 2007.12.08 0 0 126
Ja még valami!

Szerinted miért van a Fórumban a felhasználói adatoknál új nick létrehozása? Épp ezért. Annyi nicket csinálsz amennyit akarsz.

Üdv.
Előzmény: Koli (124)
aaafunclub Creative Commons License 2007.12.08 0 0 125
Kedves Koli!

Természetes, hogy tudom, hogyan folyik az adásvétel, hiszen nem egészen egy hónapja csináltam végig én is a dolgokat.

Annyi a különbség, hogy Én nem kapkodtam el sem a próbautat, sem az autó átnézését "saját" szerelővel, sem a papírok aláírását átolvasás előtt.

Tévedés, hogy nem engedik átnézetni az autót előleg nélkül. Én oda vittem a szerelőt és ott helyben a rámpára felállva lett átnézve. természetesen motordiagnosztikát nem csináltam ott helyben, de a próbaút alatt azért aki nem lovaskocsikat hajt azért észreveszi ha valami nincs rendben.

Ennyi! Én nem akartam szívni, nem az AAA autónál, hanem sehol sem. Ezért nem úgy álltam neki a dolgoknak, mintha egy 1kg kenyérért mennék a közértbe, hiszen itt milliók a tétek.

Üdv.

Előzmény: Koli (124)
Koli Creative Commons License 2007.12.08 0 0 124

Nagyon tájékozott ez a "sima, elgedett, aaa autó vásárló". Mintha bennfentes lenne.

Csak úgy dobálózik a szagszavakkal :-)

Mondjuk én ha autót vennék, biztos csinálnék egy kereskedőnevefanclub nicket :-)

Azonnal. És dícsérném a céget.

Meg a pudinggyártót, kenyérgyárat, lakásépíttetőt, könyvtárost, házmestert.

És akkor jó sok nickem lenne, és boldog lennék.

Meg persze az embereket sem nézném hülyének.

Előzmény: aaafunclub (123)
aaafunclub Creative Commons License 2007.12.08 0 0 123
Hi!

Hát ez az.

1. próbaút nélkül el sem adják az autót. Próbaút után aláíratnak veled egy papírt, hogy minimum 5km-t vezetted az autót. Ezzel bizonyítható, hogy kipróbáltad, megismerted.

2. Mikor írjátok az adásvételit akkor az orrod alá dugnak egy papírt "állapot felmérő lap" amin teljeskörűen fel vannak sorolva a hibalehetőségek és ami be van rajta pipálva az a hiba létező és azt aláíratják veled, hogy elfogadtad és ismered ezeket a hibákat. Ezek szerint ezt a papírt meg sem nézted csak aláírtad?

Légyszíves szkenneld már be és rakd fel ide, hogy hagy lássam már miket írtak be rajta hibának. Gyanítom, hogy az összes általad felvetett hiba rajta van sőt még több is, olyan is amit Te próbavezetéskor észre sem vettél.

Akkor most miért sírsz? Minek kellett elhozni azt a sz@rt este 22 óra után. Kényszerítettek, hogy hozzál el egyhibás autót?

3. Nem értem miért fenyegetőzöl rendőrségi kapcsolatokkal? Ezzel a rendőrséget járatod le.

4. APEHel miért fenyegetőzöl? BSA vagy?

5. Össze vissza írogatsz összefüggéstelen dolgokat. Normális vagy?

6. Remélem rendeződik az ügyed és megnyugodsz. De ilyen hülyeségeket ne írogass csak magadat járatod le.

Csááá
Előzmény: stevie wonder (122)
stevie wonder Creative Commons License 2007.12.08 0 0 122

Szerintem az volt a hiba, hogy szombat este 10-kor elhoztal egy olyan autot, amit elotte nem vizsgal(tat)tal at. Ugy tunik, eroszakosak voltak -- amikor mi akartunk egy autot megnezni, minket is nyomtak (pszichologiai hadviseles), de mi inkabb ott helyben elkuldtuk oket melegebb eghajlatra, es leleptunk. En azota figyelem a topikot.

A mi esetunkben a probaut megoldhato lett volna, sőt, amig ott voltunk, masok is vittek el autot kiprobalni.

Az a kerdes, van-e olyan allapotlapod az autorol, amin szerepelnek az altalad emlitett hibak ES (ÉS!) barmi olyan megjegyzes, hogy ok ezeket a hibakat ki fogjak javitani.

Ha nincs ilyen papirod, akkor nemigen van eselyed. Ilyenkor az AAA joindulataban lehetne bizni, de azt mar lattuk, hogy arra nem erdemes bazirozni :-(

Van még egy dolog: azt mondod, kaptal egy 50 ezres utalvanyt. Milyen papirt irtal akkor ala? Megnezted? Szerintem egy olyat, hogy az AAA altal elismert hibakert cserebe, ellenszolgaltataskent kaptad ezt az utalvanyt. (Ha nincs rola masolatod, akkor BIZTOSAN ez volt a papiron.)

Ebben az esetben sincs sajnos eselyed :-(

Illetve annyi van, hogy az utalvanyt 10-15 ezer forintert el tudod adni, ennyivel beljebb vagy.

izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.08 0 0 121
a te mondásod ,1 kalap szart sem ér !!!!!!!!!!!! ha unatkozol,menj,a www.ogrish.com ra és ott elégitsed ki véleményedett.jó nézelödést ..mert az is iszonyatos ,,mint te !!!!!!!
Előzmény: madfrenkyboy (118)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.08 0 0 120
na szia ,okostolyás,,én nem szoktam fenyegetőzni,én teszem majd amit fogyasztó védők mondtak,és az gáz a cégnek,aza baj ott már nagy ba csinálják,,,ptk,,ugye mindenkire érvényes ,mielött irogatsz ,,tályold be magadatt,elöször is ,jó tanács ként irom,neked ,,nelégy reakcios,és a tepénzedd bukd el ,ne a másét ,világosan mondtam,már egy ügyvéd dolgozik ügyemen ,,figyelsz, nagyokos,,ugy hogy riaszto biztosan lesz ,AAA részéröl, a többit számla ellenébe fogják eggyenliteni,,de mint látom te,,AAA,,képviselö vagy ,igy prágába is tudnak ügyleteitek ről,ugy hogy vigyázzatok,mert verkli beindult,,a maffia ,lebukik,mint a kinaiak,tegnap cigivel,médiának adom át 1x ügyett,igy jobb,gondolod ,,te,,.én már nem idegeskedek,idegeskedjen az ki vétett.
Előzmény: madfrenkyboy (118)
1.7td Creative Commons License 2007.12.07 0 0 119

Sziasztok Fórumozók!

Opel Astra 1.7td történet folytatódik!

Elkészült egy hivatalos Bosch-szervízes szakvélemény az autó motorját illetően /előzmény:2007.11.28./,amely a következőket tartalmazza:

Nyomásveszteség mérés: 1.henger:20-30%

2.henger:20-20%

3.henger:30-40%

4.henger:40-45%

"Füstmérés során a füstölésmérő kiakadt,így füstértéket nem tudunk megadni.

Az adagoló mennyiségcsavar teljesen betekerve,visszaállításánál a motor teljesen erőtlenné válik.

A veszteségértékek,a füstmennyiség és az adagoló mennyiségi csavar-helyzete alapján megállapítható,hogy a motor állapota nem megfelelő,megbontásos javítása szükséges."

Magyarul: adagolót annyira feltekerték amennyire csak lehetett,hogy induljon az autó.Ezzel csak az a baj,hogy ez már kezd komolyabb üggyé válni,(autó-és közlekedési jogászok szerint),de azt tanácsolták,várjuk meg,hogyan döntenek az illetékesek az AAA-autónál és a döntésüket kiértékelve tegyük meg a szükséges lépéseket.

Személyes hozzáfűzni valóm csak annyi- itt a vizsgálatot elvégző urat idézem-,"ez a '80-'90-es évekre volt jellemző,az akkori "csodanepperek"adtak el így autót a Nagykőrösin.Remélem kis szünet után pozitív fejleményekről tudok Nektek beszámolni!

Üdv.mindenkinek! 

madfrenkyboy Creative Commons License 2007.12.07 0 0 118

Sziasztok!!

Nekem ez tetszett a legjobban. :):):)

Egy ősi magyar mondás: aki kurvának szegődik, ne csodálkozzon ha megbasszák. Mindenki választhat, hogy eladja az autóját, vagy nem. Ha eladja, választhat, hogy maga bajlódik vele, vagy kereskedésnek adja el. Nyilván ha maga bajlódik vele, jobb árra is számíthat, viszont valószínűleg tovább tart, míg az autóból pénz lesz. Ha beadja egy kereskedésbe, előbb kaphat érte pénzt, de nem feltétlenül annyit, amennyit esetleg két-három hónap múlva kapott volna, ha maga bajlódik vele. Ezt gondolom mindenki tudja.

No meg még egy apró kis szösszenet: Szerintem az AAA autóba is emberek dolgoznak, és amelyik ember dolgozik az hibázik mint tudjuk, elöbb vagy utóbb.Mivel autókereskedésről van szó, itt is kell profitot termelni, lehet hogy néha gáz az ár de itt jön ami tetszett nagyon (aki kurvának szegődik....) Azért biztosan vannak ott elégedett vevők is csak hát ugye ők kevesebbet írnak ilyen helyekre.

A másik mivel használt autóról beszélünk itt bármikor bármi elromolhat, lehet hogy nem megy minden első szóra ,de mégis jobb mint a szotyiköpködős cigányoknál a KAPUGARANCIA (peched van ha a kapun kimentél és utána romlik el valami, mert azt bebuktad)

De akinek ez sem elég vegyen egy fasza kis új autót, bukjon rajta a hazafelé vezető úton 500.000.- ft ot, és a másik 500.000.- at a kötelező szervizeken, meg a típushibákon.

Izomagy!!! Te meg télleg ne idegeskedj mert ugye nyugalom a hosszú élet ritka, és ne fenyegetőzz az csúnya dolog, inkább próbáld kultúráltan, sokszor avval jobban boldogul az ember.

izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.07 0 0 117
ha valamibe tudok segiteni ,meg találsz telon,oké.
Előzmény: BravoKrisz (113)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.07 0 0 116
tisztelt aaa csapat remélem nemakartok pitlák ügy ből nagyott,mikor mindenről van igazolás ,,dokument,,riasztó ,rendezve lenne,,kilépek örökre életetekből, gzt 153, várom válaszát ,illetékestől, és utánna THE ENDE,oké,BOLDOG KARÁCSONYT, BUÉK,2008,BAN IS,.20 385 1904,,.!!!!!!!!
Előzmény: aaafunclub (110)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.07 0 0 115
idáig is ferr voltál ,már nem szeretnék vitázni senkivel,de olvasott ember lehetsz,én meg gyakorlati,,csak önérzetembe tiportak,ez a lényege,,bocsit se kaptam ,25 évi sofőrségem alatt ez volt első kudarc mi igy van ,én kiharcolok mindent ha kell,és nem szoktam garasoskodni,de ami sok az sok,kirabolják autokat ,és ugy adják el,vannak rendör ismeröseim ,kik utánna tudnak nyulni dolgoknak,APEH,is guti csapat,azt nem értem miért nem engednek ök, kiss oddafigyeléssel,.minden elkerülhetö,lenne, csak azt a 20 ---30 000 már nem tom kigazdálkodni,,bocsika helyes irásomért ,infarcus ,,csodákra képes ,neked is minden jót,és köszike mindent ,,tippet fogy rol ök is azt mondták ,mint te,,
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.07 0 0 114
mivel 1ső km után ugy vittek vissza mert dadogott,és alapjárat nem volt,amit ,,szerelö is megálapitott kiprobálta és ,,ua ,,mondta mit én is,,,csak hogy ott ilyen müszer nem volt ,,,mário,,meg nem fogadott ,igy mondták ,vigyem szervizbe ,,hétfőn ott beszélgettek illetékesek, és bolintottak,,meg oldjuk,máig nincs megoldva minden ,,beázott oszto fej mondtam ,nem birja vizes utatt,siri csend,,kinek a hibái ezek,szerinted???????????????????aki átvette leadoptt autott,let eltitkolva,ugy mint riasztó,mert kiprobálni nem tudták,mondták,,,elem ,,,biztos,,5000 ft ért renoválták, távkapcsolot,de ,,kodot,,nem fogadta el,nem tudják hozzá idomitani,ez is én hibám ,hagytam volna a francba egészett,SZOORY,,remélem okulnak majd ha beindulok,.mert nem hagyom ,pendrájvra békités felvettem ,jól sikerült,,,hang,,
BravoKrisz Creative Commons License 2007.12.07 0 0 113

Kedves Laci (Izomagyú909)!

Olvasom a kommenteket, küzdök, hogy megértsem, már a szemem folyik ki (caps lock).
Szerintem első lépésként a már belinkelt fogyasztóvédelemmel vegye fel a kapcsolatot.  Ők elmondják a lehetőségeket, biztosan próbálnak segíteni. Én nem ott dolgozom, nem tudok segíteni.  De Ők tudhatnak.

Az AAA Autót is érdemes lenne megkeresni egy hivatalos, tértivevényes levéllel: nyilatkozzanak. Elismerik a hibájukat? Ha igen, csengessenek, ha nem, akkor jogi út.

De ha jól értem, az autó 30-35 ezer forint elköltése után jó lenne (katalizátor ára, ami már javítva lett, és a riasztó). Újonan garanciával ezer helyen szerelnek be riasztót 20.000 ft körül. Nem egy csúcs, de vinnyog ha kell. :-) 

Talán érdemesebb lenne megoldani, és megnyugodni. Persze, könnyű más dárdájával verni a csalánt, de biztosan nem próbálnám meg "rájuk húzni a lepedőt". Pereskedni, bíróságra járni, bizonygatni és bizonyítani éveken át. Inkább egy kis nyugalom...

Bocs, ha bántó voltam, nem akartam.

BOLDOG KARÁCSONYT!!!!

Tisztelettel:
Krisztián

Előzmény: izomagyu909 (112)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.07 0 0 112
tudhatnád onnan kivinni kocsit nem lehet ,megse emeltethettem autot,nem tudsz mit csinálni ,,én szombaton mentünk 22 orakkor jöttünk el onnan telepröl,bonyolitotta ügyemet ,300 000 ,ft os MOZGÁSKORLÁTOZOTT CSEKK,,is ugy hohy 22 csapdába voltam ,de 1.ső auto teljesen kifizettük,hoppá.nem elöleg, 100% vétel ár --300 000 ft ,.os mozgáskorlátozott csekk,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vizes lepedöt ráteszem cégre.
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.07 0 0 111
1ső auto papirjait el hagyták,és este volt ,mondták nézzek másikat,mondtam holnap,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,most,kiprobáltam ,és mondtuk is hibákat ,megoldjuk,mondták,elhittem ,de nem tőrtént semmi,amugy bonyolult esett volt ,,igértek, füt ,fát csak vigyem,de nem csinálták meg ,ezért ma hivtam fogy védöket ,mondtak 1 2 dolgot,ha erre se reagálnak ,vessenek magukra,mindenröl papir van ,ugy hogy mászom a létrán felfelé.irtam telojukat fogy nak ,zöld számon hivtam ,ugy hogy ez van ,riasztobol nem mondanak + vissza lyelzést ,beindulok,mint hitler 56 ba,,, vicc,,,köszike válaszod ,.volt 2 db nagy hangfal kalaptartoba szerelve,,tudod mit csináltak, kilopták,betettek simát,mikor szoltam ,süket fülekre talált ,kép is van rolla, hangszororol,csak leszakadt pecekje bal oldalon,másikbol kivették, és betették nekem ,loposok,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Előzmény: aaafunclub (110)
aaafunclub Creative Commons License 2007.12.07 0 0 110
Szia!

A GUSZTÁVBA mikor vitted el? Mielőtt megvetted? Ott mondták neked mik a hibák? Mit mondtak, hogy hova vidd vissza? A kereskedésbe?

Ha tudtad, hogy szar akkor minek vetted meg? Mi nem történt úgy, ahogy kellett volna?

Bocsika csak kicsit nem értem amit mondani szeretnél.
Előzmény: izomagyu909 (109)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.07 0 0 109
elvittem mikor mondták SUZUKI GUSZTÁV--ba és ott derült mindenre fény illetékes kivel beszéltünk ,mondtza ,jó,vigyem vissza,és csodák csodálya nem ugy tőrtént semmi sem, .
Előzmény: izomagyu909 (108)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.07 0 0 108
na, szoval,köszike véleményed ,remélem segiteni is tudsz,nem csak irni,,SZABÓ ATTILA ,JEGYZÖKÖNYVET VETT FEL,MÁR 1 KM UTÁN IS JELEZTÜK HIBÁT, mind a kettőt,katalizátort inkább meg vettem 13 000 ft -ért csak motor ne rongálodjon,riasztott 5000 ft ért meg csináltattam ,mondták ,99 es nem tudják ,,kodott,,seholsem,sok helyen voltam ,elhiheted ,,,van riaszto,csak nincs össz hangba távkapcsoloval,kezdete ota tudott mindenki mindenről csak nem csinálták, meg, riaszto ügyben tudsz valamibe segiteni,nekeljen kifizetni,én mindent meg teszek hogy ügyem ,,végre lezáruljon.20 385 1904 telom ha segiteni tudsz,elöre is köszönöm,GZT 153.
Előzmény: stevie wonder (107)
stevie wonder Creative Commons License 2007.12.07 0 0 107

és ez nem fedezi, katalizátort,meg riasztott,mivel ,azonnal kilyöttek hibák

Mind a ket hibanak mar a vasarlas elott ki kellett vona derulnie -- alaposan kiprobaltad az autot? Vittel magaddal szakembert? Elvitted az autot valamilyen szervizbe megmutatni?

Ez utobbiban nem vagyok biztos, hogy "engedik", de a probaut es az auto korbenyalazasa megoldhato.

Mivel a rendszam alapjan egy 7-8 eves autorol van szo, azt a riasztot valoszinuleg nem erdemes javitani (hacsak tenyleg nem valami egyszeru hibaja van, leesett csatlakozo, vagy mas kontakthiba).

Előzmény: izomagyu909 (106)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.07 0 0 106
tisztelt ,KOLI,énis kaptam 50 000 ,de csak auto vásárlásra,és adtak dvd,-is +csomagott,nem erről irogattam,csak azt irtam ,,,nem vok megelégedve,,irodába mikor voltam dumáltunk,,,és ez nem fedezi, katalizátort,meg riasztott,mivel ,azonnal kilyöttek hibák,te szerencsés voltál autoddal,nem vitatom,idegesiteni se akarlak,csak napokig oda jártam ,és az a sok várakozás,,,,,,,,,,,,,,de megoldom problémámat ,de nem ilyen áron hogy még,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, zsebembe belekell nyulni ünnepek elött,élvezd mozidatt,nekem 4 van ,,,,,,,,,,,,,,,,,önerőből,és nem bovlik, erősitő rendszerem is van ,de nem vok olyan licites gyerek 54 évesen ,mindenem meg van csak autóba lettek volna ferr ek,utolag mindenki okos ,igaz,másnap 5 lotto számokat te is tudnád,,,,,nem,,,,,,auto megy , nem gond ,,,,,,,,,riasztó nem megy távval,ez dühit,sok szerelőnél voltam 1 ik se tudja 99, kodot auto hoz,na BUÉK,és figyelj oda autodra,több millio km után mindenre oda figyelek ,és jó autom volt, mindig,soha nem hagyott cserbe,szia koli ,jó egézséget ,és ünnepeket ,okx,szia te szerencsés!!!!!!!!!!!!!!
aaafunclub Creative Commons License 2007.12.07 0 0 105
Kedves Koli!

Nem vagyok AAalkalmazott. Se nem vagyok érdekelt az AAA dicsőítésében.
Én vásároltam. Megvoltam mindennel elégedve. Azóta is mindennap az aaautómmal járok. És igen tényleg aaadtak házimozi rendszert is. Kedvezményt is adtak a vételárból. Adtak carlife biztosítástis aaajándékba.

Most miért írnák mást ha meg vagyok velük elégedve és ez a véleményem.

Csááá!
Előzmény: Koli (103)
aaafunclub Creative Commons License 2007.12.07 0 0 104
Szia!

Igen jó nekem. Nem értem indulatod. AAAzért mert nem sírok, hanem örülök már be is kell kapnom dolgokat?

Ez AAA vélemények topik. Te képviseled aaa póruljártam, lúzer vagyok oldalt.
Én meg aaa jól jártam és boldog vagyok.

Persze lehet, hogy ez aaaz élet más területén pont fordítva vaaan.

Aaazt, hogy melyik itt aaa sötét oldal aaazt nehéz eldönteni. Úgy látom szerinted Én.

De kösz most nem kapok be semmit. :)

Csáaa!
Előzmény: izomagyu909 (102)
Koli Creative Commons License 2007.12.07 0 0 103
Remélem az AAA autósok gyorsan csinálnak még pár frisssssss nicket, és dícsérik a céget.
Előzmény: aaafunclub (101)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.06 0 0 102
jó neked ,de bráent beis kaphatod,ne csak nézd,média ,ti vagytok ,mint reakciosok,jó házimozizást,.
Előzmény: aaafunclub (101)
aaafunclub Creative Commons License 2007.12.06 0 0 101
Nekem AAA miatt nem lesz infarktusom. AAA-tól vásárolt autómmal hazaértem. Most meg mindjárt megnézem a Brájen életét az AAA-tól ajándékba kapott házimozin.

Lehet ezt így is.

AAAdejóó!
Trebitsch Creative Commons License 2007.12.06 0 0 100

Á, ilyen nincs, ez egy médiahekk. AAA autó találta ki, "ilyen vevőink vannak" jeligére.

Megjegyzem zseniális, azér. :)

izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.06 0 0 99
köszönöm szépen neked a segitséget,már ++ vok.
Előzmény: redbandy (95)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.06 0 0 98
fogyaszto védelem TELL:::::::::.80 201 205 459----4999 459--4836
EMAIL::::.fogyasztovedelem@pest.b-m.hu sok sikert mindenkinek,,GZT 153,autós.
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.06 0 0 97
urak, hölgyek,ha gond van most teloztam,fogyasztóvédőknek,mondták ,irásba beirni ,panaszt,ha nem vissza lové.válasz nem jőn ,IRNI LEHET MÉG békéltető testület 1 KER ,KRISZTINA KRT 99 BE na ezt végig viszem ,,AAA,,na kellet ez nektek,még a helyesiráűsommal sem tőrődve ,,riaszto nem lesz ,GONDOK,lesznek, GZT 153.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!