Az egész kulissza összeolvadt. Ez az elektronika a belsejében van és ez is kapott meleget rendesen, ettől aztán ennek a háza is eldeformálódott. Emiatt az érintkezők eltávolodtak egymástól és nem volt a kapcsolónak kontaktusa, csak P állásban. Aztán kapott egy vödör vizet, tűzoltás gyanánt, amitől a panel reze szépen kivirágzott. Ezeket a dolgokat kellett kezelésbe venni, és máris működik. Végül is így leírva nem egy nagy kaland, de a szétszedése az összeolvadt műanyag miatt nem volt egyszerű. Arra is vigyázni kellett, hogy azért még összerakható legyen.
Valakinek elfekvőben W126 relé? olyan kellene,ami aluházas,és a biztiboxban van elhelyezve szenből nézve jobb fent 2 is szokott lenni vagy 3,és mind egyforma,csak nekem most hiányzik egy a lámpamosó-törlő rendszerhez.
Nem kivánom ingyé viszont valahogy elkéne jusson hozzám (posta vagy bármi) mert nemigen vagyok mozgóképes a bolt és a kislányom végett.
Lökhárítós még nem készült,de meglessz,bár azon az látszik majd,hogy egy 2th series W126,de az nem,hogy milyen brutális extrémitás döbörög a géptető alatt:DDD
Ha érdekel valakit,akkor az elejétől kezdve feltöltöm az összes képet a 2.5 kiemelésétől a végleges állapotig.
Újra itt mostmár altívan:) Eladóvá vált a hőn szeretett felnim.Volt érdeklődő innen a fórumról régebben.Az ára 120ezer fix!!8,5J 16-os,205/55/16-os Michelin Pilot gumikkal(kb. 70-80%) 2colos külső peremmel.Jó,mert nem rossz:D 06húsz31nyolc664kilenc
Szia! Az ötleted jónak tartom, egy olyan sütögetős, főzögetős tali "király" lenne. Ez olyan komolyabb, beszélgetős, egymást jobban megismerős "buli" lehetne. Szerintem utána közel nem lenne ennyi értelmetlen vita a fórumozók között. (Tapasztalat, hogy utána sokkal jobb a viszony!) Na jó, rendezhetünk egy jó kis parázsonfutós versenyt is!:-))) (Bocs,Sanya!) Robi egyszer már felvetette anno, de aztán nem lett belőle semmi, mert komplett fényezőkamrává alakította a vidéki házát.:-) Szóval én bennevagyok, ha tudok, segítek is. Üdv.
Naugye! Van azért még mivel foglalkozni, lehet még tökéletesíteni a "kislányt"! És az idegeidnek sem árt annyira!:-) Csináld meg frankóra, aztán majd egyszer jól "leellenőrizzük"! (Ha engeded!:-)) Képek? Üdv.
SZIA! Kérdésem, hogy ez a gumi az összes merci lapátba jó? Mivelhogy tavaly kellett cserélnem, és a bálnámba való lapátot 42.500-ért akarták adni darabonként. Aztán a Bosch szervízben belefabrikáltak új gumit 7000/db-ért, de ez nem igazán tökéletes, bár nem csíkoz.
Jó lenne egy ilyen napot/pár napot összehozni nyárvégén 'klubszinten'..Volt már róla szó,de élesíteni kellene...Frissítenénk az érmegyűjteményed:)Na majd egy talin megbeszéljük....
én szoktam 2 féle V8-ba ülni... és az egyik az avétos! De éppen ezek miatt nem tervezem hogy át üljek végleg ilyenbe! Gondoltam meg kérdezem a Zsoltit hogy ő mit tud!
Aki ismer az tudja mennyit költöttem a 2.2-re és nem sok baja volt szerkezetileg... Inkább bele se gondolok hogy nekem mennyibe állna meg egy V8!