Szia! Ha nem egy kicsit kiégett 420-ast veszel, talán nem "annyira" büdös!:-)) Jó lett a váltó? Te egy "mercivéreb" vagy, meghajolok a kitartásod előtt!!! Téli gumikkal könnyű ám driftelni!:-) (Na mindjárt kapok, a "benzinesektől".) Felnik nem égtek le?:-) Üdv.
Tudom, figyelem az eseményeket, csak pl. máj.1-én dolgoztam, az alsóörsi találkozó idején meg már "gardenparti" bulira vártak a régi barátaim.(ott is volt 124-es, 300D24V! Nosztalgiáztam egy kicsit, mert szerettem a 24-esem.) Most hétvégén is munka volt, számomra-enyhén szólva sem!-egyszerű összehozni ezeket a dolgokat. De mivel én nem egy "feladós" típus vagyok, a "reményhal" meg utoljára! Ha időben tudom meg az időpontokat, már könnyebben tudom szervezni a programmomat. De ez az én problémám. Ha én nem vagyok clubtag, akkor már nem is mehetek??? Most jut eszembe!!! (Az alsóörsi, az nagyon szimpi volt, de miattam tették át a bulit, így "kicsit" pofátlanság lett volna, ha én mondom le.) Számomra kis hazánkban nincs távolság, nem értem, hogy sokan miért sírnak, ha menni kell 200km-t. Pláne mercivel!!!:-) Ezer km, na az már dögösebb! (egy levegővel!) Kíváncsian várom a "terveket". Üdv.
annyit tököltök a 24 es színken,belsőkön,nincs egy összefoglaló oldal,mint a 123ashoz? ahhoz ez a lexikon: http://www.astralsilber.de/ a kódokra kattinva bedobja a festék-kárpit képét.
Nem elég az, amit eddig leírtam???:-))) Hát, Te nem semmi vagy! Ez nem egy "40ezerforintos" ablaktörlő lapát, csak két kis hangszóró! Na komolyan:7 606 114 006. Egyébként mennyi lehet a bolti (itthoni) ára? Hát én nem annyiért adom, legyen mondjuk...a sajtból kiindulva....,(mert az átba...ás) x%-k kedvezmény. Ebből alkuszuk!!!:-))) Üdv.
Sokmindenben egyetértünk.Ezért is van a hóvégi találkozó immáron már a XXI.lesz.
Cirka 20-30ember elég jól ismeri egymást,hisz'lassan 2éve kapcsolatban vannak,sokan a 'civil' életben is barátok lettek.Valójában minden nyáron van clubprogram,idén is volt már egy a Mercedes Majális keretében,sőt,páran kimerészkedtek Alsóörsre a 123Club találkozóra is:)Tervben van sok program amit szeretnénk megvalósítani/és sok terv van a Club fejlesztére is:)/,mind a 'klubéletet',mind a baráti viszonyokat erősítve.Amit viszont mindig elmondok/elmondunk:a fórum nem egyenlő a Club-al.Két külön dolog.Erről majd bővebben személyesen,egy találkozó alkalmával.:)