Én nem voltam semmilyen gyűlésen. Szci sógorom viszont felvilágosított, hogy ha nem tudnám, létezik egy ún. Alaszka-terv. Ez arról szól, h. pszichiáterek jogot és lehetőséget kaptak arra, h. az utcán, a járókelőkből kiválasszák a nemnormális embereket, akiket aztán majd Alaszkába deportálnak ...
Az alábbi levél egy "etikai utasítás" az alapítótól.
"ADVANCED ORGANIZATION Yacht Royal Scotsman
HCO ETHICS ORDER
To: Those Concerned No. 30 INT
From: The Founder E/O No. 28 INT added to
Subject: RACKET EXPOSED 6 MARCH 1968 (BPI and goes in Auditor)
PETER GOODWIN JIM STATHIS PETER KNIGHT MRS. KNIGHT NORA GOODWIN RON FROST MARGARET FROST NINA COLLINGWOOD FREDA GAIMAN FRANK MANLEY MARY ANN TAYLOR GEORGE WATERIDGE
are hereby declared Suppressive Persons for pretending to have and distribute forged and altered "Upper Level Materials" which were of a Research nature and not for distribution.
All Certificates and Awards are cancelled.
1. Having stolen or illegally procured these dangerous materials (at the instigation of a Psychiatrist) these persons did plot to misuse them to cause Insanity and Death. 2. False report for money that they would furnish the real materials. 3. They are declared Enemies of Mankind, the planet and all life. 4. They are fair game. 5. No amnesty may ever cover them. 6. If they ever come to a Qual Division they are to be run on reverse processes. 7. Any Sea Org member contacting any of them is to use Auditing Process R2-45. 8. The Criminal Prosecution Bureau is to find any and all crimes in their pasts and have them brought to court and prison.
The Public Distribution of False or Forbidden data is a Suppressive Act and a High Crime.
L.RON HUBBARD Founder"
Csak egy kérdés Transhoz. Mit gondolsz, vajon itt is csak tréfálkozott az R2-45-tel?
(Muglik kedvéért: az R2-45 egy "auditálási" eljárás, ami annyit tesz, hogy egy 45-ös kaliberű fegyver segítségével megszabadítjuk a pácienst a földi élet nyűgétől. Elron szerint "roppant hatásos, de a jelen társadalom elutasítja")
Az egyházhoz jelenleg nem sok közöm van. Mondhatni 0.
Viszont nem is járok kémkedni.
Vajon a többi inkognitóban feszítő uriember is úgy gondolta, hogy rajta kívül MINDENKI SZCIENTOLÓGUS?
Az a trükköm, hogy úgy teszek, mintha a szcientológiát tartanám a legjobb dolognak, amit valaha felfedeztek. De gyűjtöm ám az ellenséges nickeket, ha egy tucat összejön, átadom az NBH-nak. (Csak névrokonok. Ez a Nick B@szogató Hivatal.)
Na akkor most azt kell mondjam, Te nem tudsz semmit az egyházról, vagy hazudsz. Személyesen voltam olyan szcientológus gyűlésen, ahol annyira vad összeesküvéselméleteket hallottam, hogy nem hittem volna el, ha nem a saját fülemmel hallom.
Akik jelen voltak, mind elhitték, sőt, vissza is kérdeztek, hogy nem értik, hogy mások miért nem látják ezeket a dolgokat, mikor annyira nyilvánvaló ez. Természetesen - rajtam kívül persze - MINDENKI SZCIENTOLÓGUS VOLT.
Kedvem lett volna felállni és a pofájukba üvölteni, hogy azért hiszitek ti ezt el, mert mind agymosott zombik vagytok. Persze nem tettem ilyet, mert meg kellett őriznem az inkognitómat.
Ugyanakkor viszont én miért tartok a szcientológusok hatalmától? Mert nem ám az egyes szcientológusoktól tartok, hanem magától a szervezettől. Hogy miért? Mert csak a hülye kisegér hiszi azt, hogy legyőzhet egy elefántot. És én lehet, hogy kisegér vagyok velük szemben, de nem hülye.
Most nagyon felidegesített a bárgyúságod és/vagy szándékos provokációd, szcientológus trükköd.
"Akik ismernek, azokat nem érdekel ezer cikk sem az egyházról."
Ez tiszta sor. Az "elnyomó" dumák ellen megfelelően felvértezett személyt nyilvánvalóan nem fogja érdekelni egy "elnyomók" által írt cikk.
Valóban ennyire hülyék vagytok, hogy azt hiszitek a világ összeesküdött ellenetek? Nem gondolkodtatok el még azon, hogy talán nem kéne vallásnak álcázott gazdasági bűnszövetkezetet üzemeltetni, és akkor a kutya sem foglalkozna veletek?!
Rádóczi Gusztáv ezt mondta? Mert erre válaszoltad, hogy ismerős a szöveg.
Képzavarban vagy. A vallásüldözések során az egyháztagok haltak meg. Most Te egyháztag vagy, akiket üldöztek, vagy üldözöd az egyházat, és akkor mi a fenyegetés?
A másik topiban kedvesen megfenyegettél ugyan azzal a szöveggel, amivel annakidején Rádóczi Gusztáv. Azért írtam, hogy ismerős a szöveg. Ahogy észrevettem ti ketten a Dorkával elég rendesen gúnyolódtok, és pocskondiáztok. Hitelképtelenné teszitek az ellenségeiteket (szcientológus szokás)! Tudod, hogy keményen benne vagyok, és nem fogok meghátrálni. Szerencsére a cikkek hatására egyre többen ébrednek fel és fordítanak hátat nektek. Sokkal többen figyeltek fel a gondokra, visszaélésekre mind gondolnátok.
Vajon mi lesz a következő?
Örülnék, ha egyértelműen válaszolnál a lenti kérdésekre, és mellőznéd a félrebeszélést.
Tehát folytassuk, mert erre nem kaptam kielégítő választ. Félretájékoztatásban mesteriek vagytok.
Ki felügyeli a méregtelenítő kúrákat, ki a felelős az ott történtekért? Ki határozza meg a kúra menetét, és ad szakvéleményt ennek jótékony hatásáról? Tudsz nevet illetve felelős szervet írni?
Szerintem ez nem kielégítő. Nekem ez félrebeszélésnek tűnik egy hatalmas show része. Nem tudom összehasonlítani a történelmi vallásokkal, mert semmi konkrétumot nem ír le. Azért szerettem volna hallani (olvasni) az igazságot. Hát ezzel még magyarban is nehéz lett volna bejegyeztetni egy egyházat.
Jó hát ezt nem erőltetem tovább, tehát a magyar törvényeknek megfelel, száz fő aláírta, és OT 3-as szintig senki sem tudhatja.
Menjünk csak tovább.
Beszélnél nekem a méregtelenítő kúrákról?