Keresés

Részletes keresés

joy Creative Commons License 2001.04.19 0 0 6
Ha nagyobb a merítés, nagyobb az esély a szép fogásra!

A nők akkor lehetnek egyenjogúak, ha majd @-uk lesz, a férfiak meg szülni fognak!
Ez az egész deklarációzás nagy baromság!

Az viszont biztos, ha választani lehet, én nőkre szavazok!
Kevés kivétellel sokkal normálisabbak, bennük van epatikus készség, ami a @-osok ból többnyire hiányzik! Magamban sem ismerem föl mindig…
:o)

Előzmény: Dr.Gordon Shamway (4)
joy Creative Commons License 2001.04.19 0 0 5
Nem is igaz, hogy mindig anyázunk! Én pl. már számtalanszor közöltem a lányommal: "A hülye apádat!"
:o)
Előzmény: B. Knox (-)
Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2001.04.19 0 0 4
Nézd meg a T.házban a nőket! Ha eszembe jut Torgyánné meg Lenvai Ildikó, meg Kósáné Kovács Magda, hát... Így is gyenge a felhozatal, hát még ha megtriplázzák őket!!! A lényeg : CSAK AZÉRT, mert nők, ne kapjanak posztokat. Amúgy pedig szerintem mindegy, milyen nemű, az a lényeg, melyik párt delegálja. Legalábbis nálam mindegy, de szerintem a szavazók 80%-a így van vele.
Előzmény: PuPu (3)
PuPu Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3
Azért nem kellene álomvilágban élni, - egyelőre nem ártana pozitív diszkriminációt gyakorolni, - enélkül ugyanis a női választók csak férfiakra fognak szavazni, - úgy láccik ismerik a fajtájukat.
A férfiak még erre sem képesek...
:O)))))
Előzmény: Dr.Gordon Shamway (1)
lujza Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2
Nekem tetszene..
Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2001.04.19 0 0 1
Szerintem baromság.Semmi nem szól mellette, és erőltetett is. Akkor lennének végre egyenjogúak a nők, ha nem emlékeztetnék őket folyamatosan arra, hogy nem azok.
( nő vagyok )
PuPu Creative Commons License 2001.04.19 0 0 0
OK.
Jót tenne az országnak.
:O)))
B. Knox Creative Commons License 2001.04.19 0 0 topiknyitó
Mostanában felmerült, hogy a politikai életeben a nőknek előre meghatározott arányban kell résztvennie. Engem már az is zavar, hogy mindig csak anyázunk, és sohasem apázunk. Mit szólnátok ahhoz, hogy ha a parlamenti képviselők több, mint 52%-a - a lakosság arányában - nőnemű lény lenne?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!