Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.10.26 0 0 210
Szeva Rettegen,
Jo a topic, es szerintem szomoru, hogy a tobbi gimn. is a nyomunkba akar jarni, es ilyen kozepiskolas topicot nyit.
Amugy Irvine meg meg nyerhet is.
Ja, es lassan ki kene menni Maria neni sirjahoz.

Laszlo, a pattars

Előzmény: rettegen (200)
Törölt nick Creative Commons License 1999.10.26 0 0 209
McNab!

Köszönöm szépen.
(Ha tényleg Te vagy a Patrik.)
Örülök, hogy (remélem,)tudom végre, ki vagy.
Szia.
Mi a pálya?
Mi van a D-vel?

Előzmény: mcnab (208)
mcnab Creative Commons License 1999.10.26 0 0 208
Jól van, igazad van:

Én vagyok a V. Patrik.
vállalom a nyilvánosságot.

Törölt nick Creative Commons License 1999.10.26 0 0 207
McNab! Nem válaszoltál.

Olyan vagy, mint Logic. Szereti elárulni más nevét nyilvánosan (az illető megkérdezése nélkül, NETIKETT, ugyebár, sat...) Másrészt úgy teszel, mintha nem vetted volna a kérdést.
Ezért adtam is egy címet, amire elküldheted, de nem éltél a lehetőséggel.

Sajnálatos, hogy mindenki mindent megtanul az Internetről, de az életből átemelt alapvető udvariassági szabályokat nem.

Krstan

Peppers Creative Commons License 1999.10.25 0 0 206
Sashegy ABC-ből lopni, milyen snassz dolog...
Sokkal menőbb volt a kivágott zsebű gatya - az eladó szeme láttára belesüllyesztetted a csokoládét, ami aztán kipottyant a nadág szárának alján, egyenesen bele a kosárba... A bolti rendfenntartó erők pedig agyvérzést kaptak, mikor a zsebeket kiforgatva sem találták meg a "lopott" árut.
A legviccesebb pedig az volt, amikor a bolt vezetője úgy döntött, elviselhetetlen az aranyosok rohama, ezért a fél órás ebédszünetben zárva fognak tartani!
Peppers
Előzmény: BC Rich (204)
mcnab. Creative Commons License 1999.10.24 0 0 205
Igen, köszi.

hahahahaha.

Előzmény: BC Rich (204)
BC Rich Creative Commons License 1999.10.24 0 0 204
McNab:

Nem mi loptunk, hanem a Vilmos osztályában (-'88) volt egy srác, aki nagy tiszteletnek örvendett, mert úgy "vásárolt be", hogy elkezdte marékszám a zsebébe tömködni a cuccokat. Mindezt haláli nyugalommal, anélkül, hogy körülnézett volna, ki figyeli. Egyszer mégkérdeztük tőle, mi volt az általa meglovasított legnagyobb cucc. Azt mindta, egy 3 kg-os Tomi mosópor. A társulat rendszerint kint várta, és halálra röhögte magát, mert az arc nem bukott be, de mindig úgy jött ki, mint aki hat kilót hízott. Erre gondoltál?

Előzmény: mcnab. (202)
Logic Creative Commons License 1999.10.23 0 0 203
Helló minden Aranyosnak!

Semmi különös, csak ez a 201-es hozzászólás...ezt nem hagyhattam ki, tudniillik ez volt az osztálytermünk...IV.d PATKÓ LAJOS '87-'91...ennyi...

Üdv: L.

mcnab. Creative Commons License 1999.10.23 0 0 202
Aranyoskáim:

Schintér: nagyon jóóóóóóó :-))))))

Ti loptatok valaha a közértből a sarkon?

BC Rich Creative Commons License 1999.10.23 0 0 201
Pali bá:
Úgy tudom Tímár Gyuri (-'87) kreálta ezt a találó kartográfiai elnevezést.

rettegen:
Seltsam apó - akiről mellesleg egyetlen pozitív megnyilatkozást nem olvastam még itt, a "sárgaház" topicban - nálunk feltette a kérdést: "és ki akar a Vendéglátóiparira jelentkezni?". Aki feltette a kezét, az onnantól fogva harminc percen keresztül hallgathatta, hogy mekkora erkölcstelenség már pusztán gondolni is az éttermek világára.
Volt egy lány az osztályunkban, akinek az volt az álma, hogy híres színésznő lesz. Seltsam annyit basztatta emiatt, hogy az hihetetlen. Negyedikben aztán nekiszegezte a kérdést, hogy akkor most mi lészen ezzel a színésznősdivel? A lány annyit mondott csak: "hát... megpróbálom".
Azonnal felvették a színművészetire, majd tiszta ötössel végezte el. A drámapedagógia tanárnőjével évek múlva egy egészen más ügy kapcsán találkoztam, aki azt mondta, hogy "abból az évfolyamból a legtehetségesebb tanítványom volt". Ma tényleg neves színésznő. Na, ennyit a tehetséggondozásról...

A Seltsammal kapcsolatban az volt az egyik legemlékezetesebb cucc, amikor egy egész órán keresztül faggatta ingerülten az osztályt, hogy mi ez a folyamatos röhögés - és közben tiszta kréta volt a púpja.

Előzmény: Pali bá (199)
rettegen Creative Commons License 1999.10.22 0 0 200
ilyen a szemét topic-gazda mint én:-)
De most ujra itt vagyok lehelni..... életet.

Tisztázodott már a Nyiri ügy ? ha volt egyáltalán ügy....

Itt mindenki idösebb?
Hol van a 90-94 ig terjedő korosztály vagy valami hasonló....

Seltsam egy állat volt , jött nekünk is (Kőhegyi szegény -az ofö -- sugallta nekünk mindig: "És ha szépen megkéritek a Laci bácsit , akkor biztosan fog nektek gitározni az utolsó tanitási órán....")
Megkértük ---- bár ne tettük volna. Hozta valamelyik gyereket és indult a Szines Szélesvásznas faszság (in audio) Józsival.
Ekkor kértük meg utoljára.

a Haumann Petrának mondta egyszer órán:
"hallom a Szinművészetire jelentkeztél... Jól meggondoltad? Azt remélem tudod, hogy a szerepeket csak tisztességtelenül lehet megszerezni (kanapé - aszerk.)...." -- a Haumannak.
Szerencsére (sic!) hallottam az öreg már nincs egyáltalán formában, föl se tud kelni az ágyból -- fáj a dereka, meg a lába:-(

na hol a class of 94?

Pali bá Creative Commons License 1999.10.22 0 0 199
Sajnos nem tudom, hogy pontosan ki volt ilyen jófej de egyszer valaki közönség előtt azt mondta Schinnek, hogy: A tanárnőről egyszer még teret fognak elnevezni. Schintér.

Csá: Pali bá

BC Rich Creative Commons License 1999.10.22 0 0 198
McNab:
Ez a síndarab nagyon ül! Nálunk egyszer a párhuzamos osztályban - amikor éppen a Schin helyettesített - felírták a táblára: "Schinen vagyunk."
Az érettségi találkozón hihetetlenül összevitatkozott két sráccal. Látszott rajta, az frusztrálja, hogy jó szokásához híven nem küldheti ki őket az étteremből, ami után a Seltsamtól - mint ofőtől - jönne a vörös fejjel elordított lebaszás. Anyám, micsoda egy duó voltak!
Előzmény: mcnab. (193)
Herceg Creative Commons License 1999.10.22 0 0 197
Ez az! A Sion lépcső! A Spion Lejtőhöz viszont sajna már nem juthattam hozzá, a 202-höz meg túl "fiatal" vagyok. Köszi!

Üdv!

Előzmény: Peppers (186)
Törölt nick Creative Commons License 1999.10.21 0 0 196
Ezek után illik megmondani, hogy te ki vagy.
Van egy címem az indexen (hihetetlen: krstan@index.hu) Küldd el oda, légy szíves, a megfejtést.

Kösz

Előzmény: mcnab. (195)
mcnab. Creative Commons License 1999.10.21 0 0 195
Te a P. Krisztián vagy.
Gartulálok az Rtl-hez.
Ja és te vagy az első ember aki, jól írja le McNab nevét.

mcnab

Törölt nick Creative Commons License 1999.10.21 0 0 194
Erre én is emlékszem.
Akkor te D-s vagy, ugye?
Jómagam veletek szemben "laktam" a C-ban.
Schin maga volt A pedagógia katasztrófája.
Ezzel mi is visszaéltünk egyszer.
Csúnyán.

McNab
Te ki vagy?

Előzmény: mcnab. (193)
mcnab. Creative Commons License 1999.10.21 0 0 193
Aranyoskáim,

A Schin hihetetlen volt...

A mi testvérosztályunknak volt az osztályfőnöke (87-91). A gólyabáljuk előtt ajándékkal kedveskedtünk az osztályának, és neki is. Tőlünk egy sín darabot kapott, amitől sírógörcsöt kapott.

Később Angliába ment nevelőnőnek, de azthiszem nem jött be neki...

Na csá

Benoir Creative Commons License 1999.10.21 0 0 192
Bödön által említett cikk online is olvasható:

Csináld magad

Előzmény: Alfred (189)
BC Rich Creative Commons License 1999.10.20 0 0 191
Alfred:
Milyen volt a 10 éves bulitok? Megismertétek még egymást? :-)

Monthy:
Gálfinál a legjobb módszer az volt, ha bebeszélte neki valaki, hogy éppen valamit ünnepelni kell. Ilyenkor akár két egymást követo órán is folyt a pezsgozés. Na és az óra vége? Amikor egy általa fontosnak titulált nyelvtani elemzés kellos közepén megszólalt a csengo, és öt másodperc múlva már csak az elképedt osztály volt a teremben.

Ki utálta még rajtam kívül felfokozott undorral a darwini evolúció zsákutcáját, a Schint?

Előzmény: Alfred (179)
Zsíros B. Ödön Creative Commons License 1999.10.20 0 0 190
Aranyos Barátaim!

Megint haldoklik a topic, ezért szeretnék egy kis vérátömlesztést adni: akinek lehetősége van erre, olvassa el a Népszabadság mai számának Kerékvilág mellékletében, a 20. oldalon található cikket (bocs a reklámért). Itt megtekinthető az egyetlen eredeti kanadai autógyártó cég, a Motion Concept Vehicles modellje. A kísérőcikkben bemutatkozik Christian Jansen, a torontói Mississaugában található gyár főtervezője. Közületek néhányan ismerhették is őt: korábban a Kő Balázs nevet viselte, és a 85-89-es Csurka-osztályban osztálytársa is volt néhányunknak.
Ödön elájult

Alfred Creative Commons License 1999.10.18 0 0 189
Na, és ne felejtekezzünk el a "202" című kiadványról, melyet a mi osztályunk írt és szerkesztett '84-'87 között.
Zsíros B. Ödön Creative Commons License 1999.10.18 0 0 188
Sziasztok!

Peppers, drága barátom, itten vagyok, s jól emlékszem mind a Sion Lépcső, mind a Sion Lejtő című kiváló kiadványokra, amelyben a T. H. költőverseny mindhárom díjazottjának, azaz, neked, Z. P.-nek és nekem is emléket állítottunk. ( "Friss cipó a koporsója" jeligére, a Szép molnárné balladája stb.) Korábbi megszólításom felett elsiklottál, így még egyszer megköszönöm a képet, nagyon jól sikerült, ha az a nyomott. K. P. ilyet tudott volna készíteni arra a címlapra...
Ha nagyon megerőltetem magam, akkor talán e korai kiadványokból még találok is otthon, mert a mamám megőrizte az ilyen próbálkozásokat. Ma már akár szakmai előfutárnak is tekinthetem őket.
Ödön

Qszi Creative Commons License 1999.10.18 0 0 187
Na igen. Nincs semmi kirakva még, vagy már....
Szóval tavaly mondogattuk a társammal, hogy csinálnánk valami használható honlapot a sulinak. Erre kiderült, hogy a Szőcs tanárúr elválalta. ebben is maradtunk. Pár héttel később jött pár doc fájlal, mmeg néhány képpel, hogy itt a honlap ki kéne rakni.
Mondom, aha ez aztán a honlap....
.((((
Mivel a könyvtárosnőnek dolgozatra honlapot kellett csinálnia megcsinálta a doc és kép fájlokból. Kint is volt egy napig utána bedöglött a szerver vinyója. Azóta volt vinyó csere, de a honlap kissé elveszett. Addig is, ha már hiányoljátok rakok ki valami emészthetőt.

Előzmény: Benoir (181)
Peppers Creative Commons License 1999.10.18 0 0 186
Ha már iskolaújság: egy Sion Lépcső számot úgy '88 környékén a mi osztályunk bajtársias kollektívája is szerkeszetett.
De ez semmi volt ahhoz képest, mikor egy évvel később kiadtuk a Spion Lejtő című lapot, benne a Troppauer Hümér költőverseny díjnyertes alkotásaival. (Zs.B.Ö. hol vagy?) Ma már csak fanatikus gyűjtőknél kerenghet egy-egy kézzel másolt példány. :)
Amúgy volt olyan évfolyam is, akik saját "generációs" újságot készítettek, és még azután is voltak számok, hogy leérettségiztek. Ezt nevezem!
Peppers
Előzmény: Herceg (180)
Stiletto Creative Commons License 1999.10.17 0 0 185
Schulz Szilvi megszervezhetne végre egy tuti kis ál.iskolás osztálytalálkozót!!!
Ha netán valaki ismeri és találkozik vele, ugyan szóóójjón mán!
Kösz!
Herceg Creative Commons License 1999.10.17 0 0 184
Benoir,

kösz a címet!

ALL: tudja valaki a jelszót ehhez a laphoz??? De télleg...

Üdv!

Előzmény: Benoir (181)
Törölt nick Creative Commons License 1999.10.16 0 0 183
Na, mi az, pajtások?
Behalt a 87-91-es évfolyam?

Hm?

Benoir Creative Commons License 1999.10.16 0 0 182
Egy h-betu bennmaradt :( Igy a jo: (kerdes: mire? :)
http://www.aranyj-bp.sulinet.hu/
Benoir Creative Commons License 1999.10.16 0 0 181
Herceg:
Az iskola cime: http://www.aranyj-bp.sulinet.hu/ csakhogy erre egy password kero ablak jelenik meg... Nem tudja valaki a jelszot? :)
Az en honlapomon (adatok) egyebkent talalsz nemi infot, de az inkabb a mi osztalyunkra szoritkozik. Viszont egy sracnak tudom az emiljet, aki oda jart, elkuldom maganba.
Előzmény: Herceg (180)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!