Keresés

Részletes keresés

Apádfüle Creative Commons License 2022.06.10 -1 2 6118

Én nem bánom, hogy Luca saját magát juttatta tovább. Miért támogasson bárkit is, a maga rovására? De főleg azért tetszett ez a fordulat, mert Evelin és Patrik a két fő esélyes, de mind a kettőnek akkora arca van, hogy alig fér a képernyőre. Nem ártott egy picit letörni a szarvukat, rádöbbenteni őket, hogy más is labdába rúghat mellettük. 

Előzmény: Ilhilla (6117)
Ilhilla Creative Commons License 2022.06.10 -4 1 6117

Ütött Fecó órája, végre kiejtették! Jenő séf még mindig foggal-körömmel védte (pedig nem lőtte be a séróját előtte :D), ismét megmondta, mit készítsen, sőt tevőlegesen is besegített neki.

Durva, hogy a három legjobb kék mellett még mindig ennyi piros versenyző van talpon. Lucából teljesen kiábrándultam, remélem nem akarják, hogy végre egy "volt sárga" legyen a finalista!

Érdekes, hogy Patrik mennyire nem csapatjátékos, ha finalista lesz, hogy fog főzni, hiszen ott is van két segítő, akiket irányítani kell?

Ilhilla Creative Commons License 2022.06.09 -4 1 6116

Ákos séf "szépített": nem engedi el  kieső Simon kezét, mert felismerte benne a tehetséget és dolgoztatni fogja z éttermében! :-)

 

...de Fecó még mindig simán felmehetett a galériára, miközben Evelint és Istvánt alaposan leminősítette a "tisztelt" zsűri!

Sőt, tartani lehetett István kieséstől is és természetesen (???) ismét kék versenyző távozott!

Előzmény: Ilhilla (6113)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.06.08 -2 0 6115

„Emlékszünk még zúzás Handee ámokfutására is!”

 

Zúzás Hande szerintem nem ámokfutott, hanem egészen egyszerűen olyan alapvető alapanyagismereti hiányossága volt, hogy nem tudta, hogyan kell egy zúzát rendesen felbontani és megtisztítani.

 

Ezért azonnal ki kellett volna rúgni, a szégyen inkább az volt, ahogy Rácz Rolex elsunnyogta az egészet.

 

Egyébként semmi gond azzal, hogy Rácz a Merdzsó „nagykövete” is lesz, legalább lehet találgatni, hogy a kocsi ér többet, amiben ül, vagy a kezén lévő Rolex, amelyet elegánsan és látványosan kinyújt a kocsi ablakán…:)

 

Előzmény: Ilhilla (6113)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.06.08 -3 0 6114

„Meddig tolják még a jólfésült sztárfodrászt? Az elkészült tányérok 80 % át nem Ő csinálja...”

 

Frohner a Nyerő Párosban került fel a celebtérképre RTL-es származtatott celebként, azaz itt lett ismert arról, hogy egy ismert (más amennyire Kárpáti Rebi ismert) ember valakije.

 

Mivel nagy elődjét, Pellerné Mikikét manapság már keveset látni (én legalábbis mostanában nem nagyon láttam), Sajátjogánismert Csutiról is  csak akkor lehet írni, ha Kulcsárral kapcsolatban mond valami okosat, nem tartom kizártnak, hogy a Retek új RTL sztárt (pl. új reggeli műsorvezetőt) akar kreálni belőle, ha pedig ez így van, akkor bizony tolják még, egészen a döntőig. (Kérdés, odáig elmennek-e, hogy meg is nyeretik vele.)

 

Nagyon erre utal a direct casting, továbbá a bulvárban jól eladható kamukirúgása, majd Rácz Rolex teátrális utánaügetése.

 

 

Előzmény: LPX-424 (6111)
Ilhilla Creative Commons License 2022.06.08 -4 2 6113

A tegnapi döntés szerintem nem volt igazságos, mert Lady USA sokkal jobban főz, mint Fecó! A hölgynek már korábban ki kellett volna esnie, amikor még nem tudott ilyen kreatív lenni.

Jenőnek mindig vannak ilyen "kegyeltjei", akiket bent tart, mert séf kabátot akar nekik adni. Ilyen volt tavaly Schobert Norbert, ő sem érdemelte ki, de megkapta (azóta is jó barátok, Réka még a Papas autóhoz is beajánlotta Jenőt, Mercedes nagykövetnek).

Emlékszünk még zúzás Handee ámokfutására is!

 

Azt hiszem, Fecó még marad, mert nem játszották ki a "hogyan jött össze Luca és Fecó"kártyát sem, sőt Luca "falatkáinak" is a legjobbnak kellett lennie, hogy tudjanak egy sztorit kreálni abból, "hogyan szívatja meg az esélyes Patrikot"!

 

Az, hogy Lady USA "piacosan" tálal, a séf hibája, már régen meg kellett volna tanítania neki a tálalást, mert egyébként láthatóan tud főzni, olyan dolgokat kreál, amit a többiek még nem is láttak. Sajnos a hölgy nem volt nekik szimpi, ahogyan több versenyző is kinyilvánította felé: nem szíveli.

 

Sajnos ebben az évadban egyre nyilvánvalóbb, hogy a séfek "eladták magukat" a show kedvéért! Mi az, hogy Ákos "nem szól többé Simonhoz"? Hát nem tanítottak a séfeknek soha pszichológiát, azaz hogyan bánjanak a beosztottakkal? Ááá, ez is csak a "műsor" része, mert az érzékeny lelkű Simon varázsütésre meg fog táltosodni (különben zseni a srác).

 

Patrik beképzelt és nagyképű, de legalább vicces, Ádám viszont nagyképű, öntelt, de savanyú, humortalan.

 

Evelin győzelmére voksolok!

Előzmény: Apádfüle (6112)
Apádfüle Creative Commons License 2022.06.08 -1 2 6112

Én is őt küldtem volna haza. Csak az a baj, hogy ebben az évadban egy-két igazán jól főző mellett csupa közepes, vagy annál gyengébb versenyző van. Akárkit ejtenek ki, sosem érzem igazságtalannak, hogy "pont őt???" Szinte mindegyikük megérett már a kirúgásra. Nehezíti a helyzetet (az enyémet legalábbis), hogy két embert látok esélyesnek a győzelemre, de mindkettő hallatlanul öntelt és ellenszenves, nem tudok nekik szívből drukkolni. 

Előzmény: LPX-424 (6111)
LPX-424 Creative Commons License 2022.06.08 -1 1 6111

Meddig tolják még a jólfésült sztárfodrászt? Az elkészült tányérok 80 % át nem Ő csinálja...

Jó példa a tegnapi buggyantott tojása,szörnyű!

Jó pár éves ingyen nyírás néz ki az egész stábnak!?

Ilhilla Creative Commons License 2022.06.07 -4 0 6110

Én reklámszünetekben szoktam nézni, de már rátértek arra, hogy ugyanakkor adják, mint az RTL. Tegnap belenéztem, mert előbb kezdődött mint a főzős műsor és láttam, a lehető legellenszenvesebb társaság jutott be a döntő hétre.

 

(Tilla beszólása "Csepregi" Dávidnak hatalmas volt: "lehet, hogy ő az apád?" :D Ahányszor látom ezt a srácot, egyre jobban előjön a hasonlóság egy Ádám nevű férfi és közötte).

Előzmény: Apádfüle (6109)
Apádfüle Creative Commons License 2022.06.07 -1 0 6109

Ja, a nyavalyás TV2 leadta azt a rémes, ripacskodós, habostorta dobálós förmedvényt, amiből néhány percet - a hangot levéve - a Doktor Balatonra várva szoktam "élvezni". Akkor a Balatont miért nem lehetett leadni???

Előzmény: Ilhilla (6108)
Ilhilla Creative Commons License 2022.06.07 -4 1 6108

Az M1 sem tartott "Pünkösdvasárnapot", csak "simán" leadta a Családi kört és a Szeretlek Magyarországot és a TVC2 is tegnap a Drágám add...-ot, tehát semmivel nem lógott ki a sorból az RTL, ráadásul jövő pénteken itt győztest kell hirdetni, ha törik, ha szakad, mert következő hétfőn már cukrászkodnak!

 

Aki pedig az említett filmeket akarta nézni, mert nem látta még eleget, az maradjon fenn éjjel is! :D

 

Egyébként Édesanyám éppen amiatt szokott zsörtölődni az ilyen hosszú hétvégéken (függetlenül attól, hogy éppen mit "ünnepelünk"), hogy emiatt nem látja a sorozatait X napig! :-)

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.06.06 -1 1 6107

Az se lenne jó, de ez sem volt az.

 

Bezzeg a Volt egyszer egy Hollywoodot eldugták 22:40-re, majd valamikor hajnalban lesz vége... értelmes filmet ne lásson senki, legfeljebb az éjjeliőr...

Előzmény: Apádfüle (6106)
Apádfüle Creative Commons License 2022.06.06 -1 2 6106

Ja, mennyivel jobb lenne valamelyik Piedone-film nyolcvannyolcadik ismétlése. Az RTL Klubnál az számít ünnepi műsornak.

Előzmény: Mlle. Grenelle (6105)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.06.06 -2 0 6105

Nem ezért vagy azért, de én kérek elnézést - Pünkösdhétfőn, ami ugye elvileg ünnepnap, az RTL a standard hétköznapi műsort tolja. A Fókusz még csak elmegy valahogy - de ünnepnapon Konyhafőnök főidőben?

 

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.06.06 -1 0 6104

Már a "sima" éttermek sem a köznépnek szólnak - egy "sztárséf" éttermében mit is keresne Átlag Béla?

Előzmény: Ilhilla (6101)
Ilhilla Creative Commons License 2022.06.03 -4 1 6103

Mivel nem tudnám utána csinálni, nem is irigykedem, csak megjegyeztem, hogy nagyon megváltozott a személyisége (és ezt nem csak én vettem észre).

Előzmény: deluigi (6102)
deluigi Creative Commons License 2022.06.03 -2 4 6102

miert kell irigykedni?

 

csinald utana

 

Előzmény: Ilhilla (6101)
Ilhilla Creative Commons License 2022.06.03 -4 1 6101

Háát, ha Jenő akar majd meghívóéevelet kapni, az amerikás nőt bent fogja hagyni! :D

 

Nagyon megváltozott ez az ember, hová lett a szerény, szimpi Jenő séf? Olvastam, hogy Szigligeten már  harmadik (!!) éttermét nyitja hamarosan. Nem tudom, oda "hétköznapi halandó" be tudja-e tenni a lábát és meg tudja-e fizetni a borsos árú ételei árát?

 

 

Előzmény: Mazsola0070 (6100)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.06.03 -3 0 6100

Hajdúpéterexe, Kárpátirebekaexe és az amerikás magyar nő biztosan ott lesznek (ha már eddig nem estek ki, nem tudom, nem követem napi szinten), mert a legvégéig kell a feszültség, a hiszti, a penetráns beszólogatás, ahogy az RTL-es származtatott celebek* is.

 

*Az olyan "celebek" akiknek valamilyen rokonuk, hozzátartozójuk az ismert, és ők kizárólag amiatt lesznek "celebek" (ír róluk a bulvár), mert egy valahonnan ismert valakinek a valakijei.

 

Lsd. Gáspár Győzike összes rokona, a Nyerő Páros révén ismertté vált származtatott celebek (Pellérné Mikike, Solti Berni, Kíra, Frohner, stb., stb.), ennek, annak az "exe".

 

Jó példa Rogán Cecilia, aki már régen elvált Rogántól, és újra férjhez ment, meg gyereke is lett az új férjétől, így ha jogilag használhatja is a Rogán nevet, akkor is furcsa, hogy a mai napig Rogán Cecíliaként emlegetik, de nyilván Gaál Cecíliaként nem érdekelné a bulvárt.

 

 

 

 

Előzmény: Ilhilla (6099)
Ilhilla Creative Commons License 2022.06.03 -4 0 6099

A még versenyben lévők közül nehezen tudok kiosztani 6 (hat!) séfkabátot!

 

Úgy gondolom, maximum Evelin, Patrik és István (a kék) kaphatna, esetleg Ádám és "visítva" Simon, a többiek nem érnek egy fabatkát sem!

 

Jelenleg nem látom egyik piros versenyzőt sem a fináléban Evelin mellett, lehet, hogy " kék lesz a vége" ?

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.06.03 -3 1 6098

Ezt az előzetest én is láttam, és nem értem az egészet.

 

Aki netán volt már hasonló műsor felvételén (akár nézőként), az tudhatja, hogy egy stúdióban, különösen egy előre felvett műsor esetében,  pontosan az és úgy történik, amit és ahogy a készítők akarnak. 

 

Azaz ha valaki (akár nézőként, akár szereplőként) minősíthetetlenül viselkedik, akkor két dolog lehetséges.

 

Az egyik, hogy készítői elvárás/utasítás, hogy a néző/szereplő viselkedjen minősíthetetlenül, azaz egy nagy kamu, illetve előre kitalált jelenet az egész (ebben az esetben a Juhos általi kirúgással együtt).

 

Az előzetesben mutatottakkal kapcsolatban még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy majd Juhos megvilágosodik, utánaüget az öltözőbe és visszahívja (lsd. még Rácz Rolex és Frohner "Kárpátirebekaexe" Fecsó nagyjelenetét), vagy a kirúgott szereplő kezd el bocsánatért esedezni.

 

A másik, hogy a szereplő valóban kezelhetetlen és nem hajlandó azt csinálni, amit mondanak neki (pl. nem hajlandó viselkedni), ebben az esetben viszont szerintem nem Juhos fogja nagy teátrálisan kirúgni adásban, hanem a készítők, ha meg nagyon kezelhetetlen, akkor néhány kedves biztonsági őr.

 

Ja, és mivel felvett műsorról van szó, ebben az esetben a szereplő eltávolítása nem megy adásba, hanem (a szereplővel együtt) szépen kivágják az egészet a felvett anyagból és a néző nem is tud róla.

 

Na de hogy egy cukrászműsort az előzetesében szép torták helyett már előre ilyen teátrális kirúgással promotáljanak, az tényleg a legalja kategória, és úgy tűnik már Juhos is partner ebben (persze, tudom, van az a pénz....)     

Előzmény: Apádfüle (6096)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.06.02 0 2 6097

Ez a lényeg.

Legyen veszekedés, cirkusz, botrány, minél hangosabb, annál jobb - mert akkor arra fognak figyelni.

Lassan minden műsorból ÉNB lesz, abban botrányoztak folyton...

Előzmény: Ilhilla (6095)
Apádfüle Creative Commons License 2022.06.02 0 2 6096

Igen, már rég nem arról szólnak ezek a műsorok, hogy tanuljunk, jó ötleteket lessünk el. A cukrászműsort nem néztem, de a mostani előzetesét már vagy háromszor volt szerencsém látni. Kizavarnak valakit a konyhából a minősíthetetlen viselkedése miatt. Véletlenül sem egy szép tortát, süteményt mutatnak.

Előzmény: Ilhilla (6095)
Ilhilla Creative Commons License 2022.06.01 -4 1 6095

Sajnos én is azt gondolom, ennyire gyenge évad még nm volt! Ráadásul most nagyon látszik, hogy van az a bizonyos "forgatókönyv", mert

- a séfek nem saját maguktól állítják össze a csapatokat úgy, hogy a lehető legbotrányosabbak legyenek és

- nem hiszem, hogy ilyen agresszív mentorok lennének, hogy folyamatosan alázzák a versenyzőiket az ételek minősítésével, azok kidobálásával.

 

Nem tudom, miért hiszik azt a szerkesztők, hogy a nézők vevők az ilyen műsorokra, amelyben a versenyzők egymást szidalmazzák, alázzák? Persze amilyen irigy és kárörvendő világban élünk, semmin nem csodálkozom!

 

Nem lehet véletlen ez a dolog, hiszen a június 20-től induló Mestercukrászt is úgy harangozzák be: "botrányokban nem lesz hiány"!

Előzmény: Mazsola0070 (6094)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.05.31 -3 0 6094

Tegnap este megint odataláltam a műsorra 10 percet....úgy látom megvan az évad "Orsi-Szonja" párosa....

 

A médiában csak "Hajdú Péter exe" néven elhíresült csaj és az amerikás magyar nő osztották egymást olyan penetráns stílusban, hogy az még Orsinak és Szonjának is becsületére vált volna. 

 

Az amerikás magyar szerint "Hajdú Péter exe" (akit ő  "naccságának" nevezett) nem ért semmihez, annak meg láthatóan nem kicsit volt tele a (nem létező) töke az amerikás magyarral.

 

Gondolom Rácz Rolex teljesen átgondoltan, a munka hatékonyságának növelése érdekében tette egy csapatba a két egymással összeférhetetlen nőt....

 

 

 

Ilhilla Creative Commons License 2022.05.30 -4 1 6093

Engem az zavar, hogy nincs abban a konyhában egy nyújtófa és gyúródeszka? A páros feladatban a lányok folpack fóliával nyújtották a tésztát! Igaz, két sütőpapír között (hogy ne ragadjon), de egy tepsiben! :D

Előzmény: Mlle. Grenelle (6088)
deluigi Creative Commons License 2022.05.30 0 0 6092

jo nagy a szoras :)

 

Előzmény: Mlle. Grenelle (6091)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.05.30 0 0 6091
Előzmény: deluigi (6090)
deluigi Creative Commons License 2022.05.30 0 0 6090

schooner?

Előzmény: Mlle. Grenelle (6088)
deluigi Creative Commons License 2022.05.30 0 0 6089

scooter?

Előzmény: Mlle. Grenelle (6088)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!